Vandaag is de inauguratie van Biden, althans dat is de officiële versie. Het gebied rond het Witte Huis en het Capitool is veranderd in een militaire vesting. Gaat Biden de nieuwe president worden of gaan de militairen ingrijpen?

President Trump is vandaag tot 12 uur lokale tijd (18 uur Nederlandse tijd) nog de Amerikaanse president en zal daarna de macht overdragen. De vraag is aan wie? Als hij de macht overdraagt aan Joe Biden zal Donald Trump een verrader blijken te zijn, maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren.

Hoe de gebeurtenissen zich vandaag precies gaan voltrekken blijft koffiedik kijken. Maar één ding is zeker: Donald Trump heeft altijd de Amerikaanse grondwet verdedigd en ik verwacht dat hij dat zal blijven doen.

Officieel heeft hij de verkiezingen verloren en de Kiesmannen zijn toegekend aan Joe Biden. Maar als er sprake is van verkiezingsfraude en/of buitenlandse inmenging in de verkiezingen, zijn deze ongeldig. Dat stond ook in een Executive Order die hij vlak voor de verkiezingen uitgevaardigd heeft. Tot vijf voor twaalf kunnen de verkiezingen ongeldig verklaard worden. Er was sprake van grootschalige verkiezingsfraude en inmenging vanuit verschillende buitenlandse landen: China, Iran, Italië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, Venezuela en Canada.

Afgelopen dagen brachten zowel president Trump als Melania Trump een afscheidsspeech naar buiten. Donald Trump sprak over de transitie naar de nieuwe regering. Er komt inderdaad een nieuwe regering, de vraag is alleen welke regering hij bedoelt. Hij noemt nergens de naam van Joe Biden als nieuwe president. Hij heeft zijn verlies nooit toegegeven en heeft altijd volgehouden dat hij de meerderheid van stemmen heeft gekregen. Dat levert hem niet zozeer het recht op het presidentschap op, maar vooral een plicht naar de 75+ miljoen Amerikaanse kiezers die voor hem gestemd hebben, om Amerika te beschermen.

De vreedzame transitie naar de nieuwe regering is wellicht de transitie van de Verenigde Staten Corporation, geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk, naar de onafhankelijke Republiek van Amerika. De Verenigde Staten zijn, ondanks de Amerikaanse Revolutie in afgelopen eeuwen altijd een kolonie van het Verenigd Koninkrijk gebleven. Donald Trump sprak eerder over de transitie van de macht van het establishment naar de mensen. Dit is de Tweede Amerikaanse Revolutie.

Ik acht het waarschijnlijk dat hij zich zal beroepen op de Insurrection Act, waarbij de macht wordt overgedragen aan het leger. Dan treedt president Trump terug, maar hij blijft wel de Commander in Chief totdat er nieuwe verkiezingen uitgeschreven worden. Dat is niet de enige optie die er nog op tafel ligt, maar een militair ingrijpen lijkt het meest waarschijnlijk.

Militairen zweren trouw aan de Grondwet, het land en de mensen. Ze hebben de plicht deze te verdedigen. Donald Trump heeft in zijn laatste uren als president ook de plicht om de Grondwet te verdedigen en heeft dit tot nu toe gedaan. Daarin zullen de militairen de president steunen en nooit Joe Biden als president accepteren, die op frauduleuze wijze verkozen is en de Grondwet bij het grof vuil wil zetten.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen gaan niet meer over welke presidentskandidaat in het Witte Huis komt, maar hoe men de Grondwet, Amerika als land en de Amerikanen kan beschermen. Het plan om de macht bij de Deep State weg te halen is een plan dat al decennia geleden is voorbereid en ik denk niet dat men dit in de laatste uren door hun vingers laat glippen. Als de militairen tijdelijk de macht gaan overnemen zullen er over een aantal maanden nieuwe verkiezingen komen. Eerst zal er een verkiezingsfraude onderzoekscommissie ingesteld worden. Wellicht vinden er rechtszaken plaats voor een militair tribunaal. Dat kan als daarvoor alle democratische middelen vergeefs zijn benut.

Dit militair ingrijpen zou legitiem zijn aangezien er een staatsgreep is gepleegd door China, via marionet Biden. Dat blijkt uit Hunter Biden’s laptop, maar ook uit data op andere geconfisqueerde laptops en harde schijven. China heeft zich volgens Generaal McInerney schuldig gemaakt aan biologische oorlogsvoering en cyber oorlogsvoering.

Hoe de militairen gaan ingrijpen blijft speculeren en weten we pas als we zien hoe het spel zich precies uitspeelt. Het is mogelijk dat we op televisie de inauguratie van Joe Biden zien. Deze is wellicht vooraf opgenomen in een studio met green screen. Niks is wat het lijkt te zijn. Zoals ik in een recent artikel “De maskers gaan af … letterlijk” schreef, is de originele Joe Biden vervangen door een kopie. Een dubbelganger, crisis-acteur met masker, kloon, CGI of hologram, wat het ook is, een namaak-kopie kan geen president worden. Het is niet geldig, hoe het er ook aan de buitenkant uitziet.

Het gebied rond het Capitool en het Witte Huis is een militaire zone. Er bevinden zich 25.000-30.000 militairen om het fort te bewaken. De hekken lijken zodanig opgesteld te zijn dat men erop gericht is de mensen binnen die zone binnen te houden en niet zozeer indringers buiten te sluiten. Stel dat de inauguratie in het Capitool zoals gepland doorgaat, dan is er een perfecte gevangenis gecreëerd. Met tienduizenden zwaarbewapende bewakers. Misschien wacht men tot het moment dat Joe Biden het Witte Huis intrekt. Om het presidentschap te claimen moet Biden de val inlopen.

Washington DC is bovendien altijd een aparte natiestaat geweest, met een eigen wetgeving, net als de City of London en Vaticaan stad. Is Biden dan president van een stukje niemandsland, terwijl Trump de president blijft van het echte Amerika en het Amerikaanse volk?

Vandaag zal hoe dan ook een historische dag zijn, ook al zal misschien niet alles vandaag al duidelijk worden. Maar als de president en/of de generaals vandaag het Emergency Broadcast System gaan gebruiken om het volk in te lichten wat er gaande is, dan worden veel dingen wel duidelijk. In de eerste plaats dat het volk is verraden en is voorgelogen door een corrupte media.

Het zal een spannende dag worden. Stay tuned.

Als de site off-line gaat kun je me hier vinden:

Kopieer deze url-adressen zodat je me ook kunt vinden als de website uit de lucht is. We kunnen met de huidige censuurmaatregelen nergens meer op rekenen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

35 reacties

 1. Dank je wel Ellaster.
  Ik heb dit stuk met tranen in mijn ogen gelezen.. Klinkt misschien absurd.
  Dankbaar voor al je heldere informatie die ik hier mag lezen.
  Ik was de laatste weken behoorlijk terneergeslagen. Maar we moeten door.
  Ik blijf hopen dat het goede uiteindelijk gaat winnen.

 2. Goede dag mevrouw ster Mike Lindl hee heeft alle bewijs van de verkiezings uitslag op internet geplaatst trump
  Heeft met 412 kiesmannen gewonnen het hele land was rood gekleurd trump won met landslieden.

  • Kun je ook een link geven van deze persoon waar hij aangeeft dat Trump met 412 kiesmannen gewonnen heeft? Kan namelijk niets vinden,

   • Ik denk dat trump dus ook een grote verrader is!! Hij had nooit moeten opgeven.. Met zijn 30.000 military had hij gewoon voor het volk moeten kiezen..
    Ik geloof nergens meer in!! Desnoods een oorlog… Ik ben er helemaal klaar mee.. We gaan dit nooit winnen.. Niet van deze kwaadaardige elite…alle goede bedoelingen van veel mensen.. Het kwade wint.. Dat blijkt al heel lang.. Waar wij nu in belanden met biden aan de macht? Maak de borst maar nat.

 3. PROJECT CAMELOT on t.me: Explosive Remote View! IN@UGUR@TION DAY, 20 Jan 2021 – DJT vs JB

  JCK Remote View of trump on 20jan…
  9weeks of hell -> 20jan-21mrt
  biden rubbery empty shell, puppet-show
  trump legaly sworn in on 20jan, no cameras
  angels vs demons.
  vampiric insectoid spider pray-mantic repilian A.I. archons in human shell
  q partly invaded, already known by good q part

  not a trap for you, it is for the bad guys.
  https://www.youtube.com/watch?v=N8TaMRNYQ9o
  linktr.ee/jckay

 4. Dat spanningsveld wat er in de lucht hangt…..die atmosfeer…..tis om te snijden. Ik bid dat je gelijk hebt, want dat zou de opmaat kunnen zijn naar iets anders dan wat het koppel Ratte, Grappermaker en die opgepompte coke-neus van een de Jonge op het moment aan het bewerkstelligen zijn.

 5. Ik hoop dat de wereld bevrijd gaat worden van de de elite van de nwo. Ik moet het eerst zien dan geloven, maar ooit zal er toch licht aan de horizon verschijnen in deze duistere tijden.

 6. Bedankt Ellaster, een ding is zeker… een grote beerput zal open gaan. En deze zal weer gerelateerd zijn aan andere beerputten (lees misstanden) die aan het licht zullen komen.
  Ikzelf heb lang getwijfeld aan de informatie van Simon Parkes, maar ik geloof nu dat hij zich oprecht achter de missie van Donald Trump heeft geschaart. Het zal duidelijk zijn (vanwege de machtsstructuur) dat wanneer de Verenigde Staten in de handen van de verkeerde mensen valt (die vaak bij Satanisme betrokken zijn) dat dit uiteindelijk de val van de Mensheid zal betekenen.
  Zie de snippertjes informatie die Simon Parkes regelmatig vrijgeeft… erg interessant 😉
  https://www.simonparkes.org

 7. Bedankt Ellaster,
  een ding is zeker… een grote beerput zal open gaan. En deze zal weer gerelateerd zijn aan andere beerputten (lees misstanden) die aan het licht zullen komen.
  Ikzelf heb lang getwijfeld aan de informatie van Simon Parkes, maar ik geloof nu dat hij zich oprecht achter de missie van Donald Trump heeft geschaart. Het zal duidelijk zijn (vanwege de machtsstructuur) dat wanneer de Verenigde Staten in de handen van de verkeerde mensen valt (die vaak bij Satanisme betrokken zijn) dat dit uiteindelijk de val van de Mensheid zal betekenen.

  Zie de snippertjes informatie die Simon Parkes regelmatig vrijgeeft… erg interessant 😉
  https://www.simonparkes.org

 8. Dank je wel Ella voor je steeds heldere en evenwichtige updates.
  Mijn verwachting is dat het een rustige aardverschuiving zal blijken. De sleepy Joe is al een biden2, z’n dubbel is dus 3; Trump gaat zeker door, er liggen enorme schepen voor de kust om grootschalig arrestaties op te vangen van meest, wat genoemd wordt, swamp-figuren. Met de arrestatie van JB wordt het zichtbaar dat de US inc. is afgeschaft.
  https://www.youtube.com/watch?v=0TVoLVrDIH8
  USA 1871 – 19th Presiden Michelle Anne Titler

  Vooruitlopend op nog meer goede berichten hier een korte video dat de eerste medbed in nl. is aangekomen
  https://www.bitchute.com/video/6cjcSx6REELh/ 19 sec

  Hopelijk vindt deze opschoning snel z’n reflectie in nederland

 9. Reinhilde Raspoet on

  ook van mijnntwege een proficiat voor al je zoekwerk en vingers gekruist voor zeker vandaag wacht in spanning af maar geloof in een betere wereld met namelijk de eeuw van aquarius en de 1000 jaar van hristus

 10. Met diep respect en in dankbaarheid heb ik je artikelen gelezen. Ik geloof dat ik 80% wel onder ogen heb gehad. Ik heb nooit de behoefte gehad te reageren, maar misschien is dit voorlopig de laatste kans. Ik geniet van je oprechtheid en je kennis. Je website is een baken van licht in het vaak (voor mij) ondoorgrondelijke landschap van de alternatieve media. Daar zit helaas, maar ook logischerwijs veel desinformatie tussen. Gelukkig word ook ik met de dag wijzer;-) Grote dank voor jouw bijdrage hierin.

  • Dank voor het stuk. Wat ik om me heen merk is dat een deel van die mensen die zien wat er speelt alle hoop op Trump gericht heeft. Maar ook dat kan misleiding zijn, er is geen zekerheid.
   Dit stopt alleen wanneer wij ermee stoppen. Allemaal.

 11. Kunnnen we intussen in eigen land blijven?Er is actie vereist op alle vlakken, ook op het gebied van de telecom.Menseen die deprie worden, de jeugd die chronisch ziek wordt, etc…stop wifi,5G.
  Wat betreft de inhuldiging van biden, wat me is opgevallen, hij sprak’als ik sterf”! Nog voor de verkeizingresultaten officieel werden, werd hij al door de vice presidente vervangen? Wat betreft het spel, misschien wordt dit spel gespeeld omdat wij, in de eu, ons daardoor niet verzetten tegen het nazisme? Kan ook.
  Waarom heeft trump kim niet ondertekend?

 12. Mijn waarheid is MIJN waarheid, zo zijn er dus biljoenen waarheden op aarde, zo kan het dus zijn op alle bewoonde planeten, fysiek of etherisch van vorm!

  Of je hier nu in geloofd of niet, is nimmer mijn verantwoordelijkheid en wordt dat dus ook nooit.

  Je kunt hierop gaan mediteren… of niet! Want het is immers wel ALTIJD jouw eigen keuze!

  IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN

 13. Ik vertrouw helemaal niks meer. MSM niet en QAnon net zo goed niet, maar ik liet mij leiden door QAnon om daarna helemaal genadeloos de mist in te gaan.
  QAnon gaf mij niks anders dan een valse hoop. Ik vind de wereld er totaal reddeloos verloren uitzien met die coronatoestand, en dan heb ik het vooral over de beperkende maatregelen.
  Er bestaan zeer effectieve medicijnen tegen corona, en ook kunnen we nu meer dan ooit zeer preventief te werk gaan door extra veel vitamine C, D, zink en Quercetine in te nemen zodat we een veel hogere weerstand kunnen krijgen, maar de media blijft angstzaaien en de politiek doet daar net zo goed aan mee. Corona wordt zowel door de media als politiek veel gevaarlijker neergezet dan dat het werkelijk is waardoor veel mensen willens en wetens in angst worden gehouden en juist deze angst maakt dat de dictatuur in stand gehouden kan worden. Door angst gaan mensen niet-gevaccineerden steeds meer zien als terroristen en daardoor bestaat er een zeer ernstige risico dat niet-gevaccineerden straks net zo behandeld zullen worden als Joden tijdens de WO2, als we niet oppassen.

   • Ik geloof ook niks meer!! Qanon, de hele rotzooi.. Trust the plan.. Totale misleiding..
    Ik vertrouw ook niks meer.. Niks is wat het lijkt… Wat moet je nog geloven? Ik ben er helemaal klaar mee.. Ik ga gewoon nog maar genieten.. En ik zie wel hoe het allemaal afloopt.. Helemaal klaar mee.. Met alles… Trust the plan.. Ja als de ezels in de bomen kunnen klimmen..

    • Voorbijganger on

     God regeert ook niet over deze aarde. De overwinning valt ook niet te halen waar de grote aardse machten zijn. De overwinning is die in jezelf. Een mens die de overwinning in zichzelf heeft behaald noemen we ook wel verlicht. Een licht voor de rest. Je hebt je bezig gehouden met misstanden in de wereld. Geloof me. Die gaan Qanon en Trump niet oplossen.

  • of omgekeerd, net op tv gehoord dat in israel de besmettingen,sinds de vaccinatie, de hoogte zijn ingegaan! Naar mijn mening zijn ze nu pas een wereldlijke epidemie aan het creeeren.

 14. Pingback: dotcom.radio aflevering 242 van 24-01-2021 – Create a Better World |