In gesprek met Eva van Zeeland, ook wel bekend als Miss Natural, praten we over de huidige ontwikkelingen. Het is een spannende tijd waarbij niet alles volgens verwachting verloopt. Sommige mensen verliezen hun vertrouwen in een goede afloop. Dingen gaan niet zoals velen hadden gehoopt (Amerikaanse verkiezingen en inauguratie). In Nederland is na de verlenging van de lock-down een avondklok ingevoerd. Hoe houden we dan toch vertrouwen en waarom is dat belangrijk?

Een uitgebreide beschouwing over de Amerikaanse politieke situatie is in de maak en ik zal deze een dezer dagen publiceren.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

14 reacties

 1. Vice-president Kamala Harris heeft tijdens de eedaflegging op 20.01 gezorgd voor een precedent. Haar echtgenoot Doug Emhoff hield de bijbel vast en alvorens de eed af te leggen legde Harris haar handtas op de bijbel en vervolgens werd ze door opperrichter & Maltezer ridder (sinds 2012) John Roberts ingezworen.

 2. dr. R. Seldenrijk on

  Beste Ella,

  Ik heb een belangrijke reactie van de Amerikaanse jurist en theoloog dr. Stephen Jones, Stuur me je e/mailadres en ik stuur het artikel. Dan kun je het gebruiken bij wat je voorbereidt.

  Hartelijke groet, Ruth Seldenrijk

  • Dankjewel Ruth, zie contact-knop in de zwarte balk bovenin. Of je stuurt het direct naar eilaste apenstaartje zoho.com uiteraard allemaal aan elkaar. Ik zie het tegemoet.

 3. Er zijn op de planeet aarde zijn drie lichtwezen geboren om dit tijdperk tot een goed einde te brengen dit zijn Nederlanders waarvan ik de sterkte ben
  Alle duistere wezens zijn uit het universum verwijdert wat nu de weg vrij maakt dat we door kunnen naar de 5 D waar wij op dit moment al in zitten aan het begin er van waardoor de duistere machthebbers er alles aan doen om te overleven en dit gaat niet gebeuren
  Bidden was nep dat was duidelijk te zien hij hoort bij kamp Trump het was een voor opgezet toneel stuk hij heeft een blanco papier met onzichtbare inkt getekend
  De witte broederschap heeft een wereld leger samen gesteld waar in ook China mee doet de criminele lijders van dat land zijn weg en deze gaan de wereld bevrijden
  Er is een ruimte leger dat samen met onze buitenaardsen familie samen werkt ook om ons te bevrijden
  Wij hebben elke dag contact met verschillende buitenaardse die zeer liefdevol zijn de negatieve buiten aardse zij voor het grootse deel vernietigt en ik ben lid van de galactische federatie
  dit is een beknopte beschrijving van wat er op dit moment gaande is

   • Beste Cobie
    Als je berichten op betrouwbaarheid wil checken van een bericht moet je áltijd kijken wie de bron is van het verhaal en van wie de website is vaak staat er onderaan ‘ wie zijn wij ‘
    als dat duister is en er staan nog meer sensatie verhalen zonder duidelijke bron is de kans op nepnieuws zeer groot en daar is ninefornews een goed voorbeeld van .
    ook als de informatie verstrekker anoniem verslag doet en een valse naam opgeeft is een goede reden om kritisch te zijn . Check deze site .
    Ook als ‘ De WAARHEID ‘ verteld wordt oppassen , het is altijd iemand zijn waarheid met hun voordelen daarbij en er zijn genoeg mensen die zeer gelovig zijn geworden in nepnieuws en verdienen daar geld aan, ik ken ze die niet liegen omdat hun het waarheid is maar feitelijjk de plank compleet misslaan , fijn om van diegene weddenschappen te winnen maar te triest voor woorden alle onzin die internet rijk is

  • Het grotere plaatje en daarmee de waarheid gaat ons bevrijden. De waarheid bestaat op vele lagen.
   Ik ervaar de informatie die hier beschikbaar wordt gesteld als heel verhelderend, realistisch en inzicht gevend ook, met tegelijkertijd aanreikingen voor hoe met dit alles om te gaan. Bewustwordingsprocessen worden zo ondersteunt en beschikbaar gesteld voor een grote groep mensen. ieder kan zo zijn bijdrage gaan leveren aan de veranderingen waar we voor staan op weg naar de nieuwe Aarde. Wil je (jullie) op deze manier heel hartelijk bedanken daarvoor!!!

 4. Persoonlijk vindt ik Thomas Williams erg down to Earth. Iedereen zit te wachten op een ‘redder’ van buitenaf maar de redder is van binnenuit. Er komt niemand om ons te redden, het is aan de mens zelf. Wij moeten de verandering ZIJN. Dat is de tijd waar we in leven. Thomas zegt dan (terecht) dat de maatregelen pas eindigen als OF de agenda is uitgerold OF als de mensen er een einde aan maken. Wat moet de mens dan doen? Open gooien wat gesloten is, weer oppakken wat afgepakt wordt, in beweging brengen wat tot stilstand wordt gebracht. Simpel gezegd, de draad weer oppakken van voor de corona agenda. Persoonlijk vindt dat het meest realistisch. Het ziet ernaar uit dat dit de eindstrijd is. De vraag is of we ten onder laten gaan dof dat we als bevolking dat gaat voorkomen. Er wordt terecht gezegd dat mensheid zich moet verenigen er zelf naar oplossingen moet gaan zoeken in plaats van afhankelijk te blijven van (wel georganiseerde) machtsblokken. De mensheid is de enige groep die zichzelf niet heeft georganiseerd. DAT moet dus veranderen. En niet in de zin van strijd om tegen die machtsblokken te vechten maar in de zin van het leven

 5. Sinds half maart kom ik zoveel nieuwsberichten tegen, dat ik het nauwelijks kan bijbenen. Sinds het najaar heeft het me dan ook moeite gekost om positief te blijven met zoveel rottigheid in deze wereld waarvan ik me sinds Fortuyn bewust was dat “er meer speelde” en maar niet kon vinden.
  Ik heb moeite om de tegenstrijdige berichten te duiden. De berichten over het positieve van het Watermantijdperk worden wel steeds duidelijker en overtuigender waardoor ik steeds beter kan berusten in de dagelijkse voortgang. Toch is het een lastige periode waarin ik me nog meer op mezelf aangewezen voel dan anders. Hoewel ik me maar lastig voor kan stellen hoe het verder gaat, is het me klip en klaar dat ik nooit meer terug wil naar de oude wereld. Dank voor het delen van de vele artikelen.