Op woensdag 20 januari 2021 is Joe Biden ingezworen als de 46e president van de Verenigde Staten. Veel mensen binnen de vrijheidsbeweging hadden verwacht dat de militairen die dag zouden ingrijpen en waren onthutst en teleurgesteld toen dit niet gebeurde. Sommige mensen hebben nu hun vertrouwen in de strijd tegen de Deep State verloren. Is het nu weer business as usual, of is de ceremonie een enorm rookgordijn voor hetgeen er werkelijk gaande is?

Op dit moment zijn er verschillende scenario’s mogelijk:

 1. Trump is onderdeel van de Cabal, zijn verlies en aftreden was gepland.
 2. Trump wil oprecht Deep State neerhalen, maar de geplande militaire operatie is mislukt.
 3. Trump wil oprecht Deep State neerhalen, maar de inauguratie Biden hoort bij het plan.

Scenario 1: Vrijheidsbeweging of psy-op?

Nu de militairen op 20 januari 2021 niet hebben ingegrepen, zien sceptici dit als bewijs dat de Q-beweging geen vrijheidsbeweging maar een psy-op is. Q-anon zou grote overeenkomsten hebben met “Operation Trust” de Bolsjewistische contraspionagedienst in 1921-1926. Deze was erop gericht de oppositie te neutraliseren, door de valse impressie te creëren dat een krachtige groep militaire leiders zich georganiseerd hadden om de communistische overname te stoppen. Q’s “Trust the plan” zou volgens dezelfde blauwdruk verlopen. Trump zou controlled opposition zijn en heimelijk instemmen met de machtsovername door Biden.

Hoewel het bestaan van een dergelijke psy-op niet ondenkbaar is, zou een dergelijke grootschalige informatie-operatie inhouden dat er meer slechteriken dan goeieriken zijn. Ik ben er echter van overtuigd dat er ook op hoog (militair) niveau mensen zijn die willen voorkomen dat de Deep State hun agenda kan volbrengen, wanneer men op de hoogte is van de kwaadaardigheid ervan. Ondanks het feit dat er in de geschiedenis talloze voorbeelden zijn van de overwinning van het kwaad, vertrouw ik erop dat dit keer het goede gaat overwinnen. Dat wil overigens niet zeggen dat de vrijheidsbeweging elke slag zal winnen.

Hoger bewustzijn is de sleutel tot bevrijding

Om die reden acht ik scenario 1 niet het meest waarschijnlijk. Want hoewel de Q-beweging in dat scenario de valse illusie kan geven dat er ook op hoog niveau wordt ingegrepen, heeft de beweging vooral veel meer bewustzijn gecreëerd. Een hoger bewustzijn is een van de sleutels tot onze bevrijding. Hetzelfde geldt voor het blootleggen van allerlei schandalen die in de gecontroleerde media nooit gedeeld zouden zijn. Denk aan: Pizzagate, Russiagate, Obamagate, het Epstein-schandaal, maar ook aan de organisatiestructuur van de schaduwregering. Is het werkelijk in het belang van de Deep State om al die informatie breder bekend te maken?

Refereren de drie rode balken in het logo voor de Biden-campagne naar de “Drie rode banieren” een slogan en symboliek uit de jaren ’50, gebruikt tijdens de opbouw van de communistische Chinese staat?

Wanneer het aftreden van Donald Trump onderdeel was van het plan, waarom zou het Trump-team dan zoveel moeite doen om de verkiezingsfraude aan het licht te brengen? Om daarmee ook alle trucs uit de trukendoos prijs te geven, inclusief de betrokkenheid van Deep State spelers zoals Lord Malloch Brown, George Soros en landen zoals Italië, Duitsland, China en organisaties zoals de CIA.

Dan zou het juridische team in hun strijd om de verkiezingsfraude en gepleegde coup aan het licht te brengen, nu simpelweg opgeven en dat is niet wat er nu gebeurt.

De vrijheidsstrijd van de vrijheidsbeweging gaat veel verder dan deze verkiezingen. Wanneer zij zich zouden neerleggen bij de coup die Biden-Harris gepleegd hebben, zullen er nooit meer eerlijke verkiezingen zijn. Dan heeft elk totalitair regime vrij baan gekregen en zal het Amerika zoals we dat gekend hebben ophouden te bestaan, om plaats te maken voor een totalitair New World Order regime. Is het echt ondenkbaar dat er een krachtige tegenbeweging bestaat, die bereid is tot het uiterste te gaan om de vrijheden waar Amerika oorspronkelijk voor staat te verdedigen?

Scenario 2: Militaire operatie afgeblazen?

Nadat het Hooggerechtshof (SCOTUS: Supreme Court Of The United States) weigerde de verkiezingsfraudezaken in behandeling te nemen, waren de juridische mogelijkheden binnen de beschikbare termijn uitgeput. Toen restte alleen nog militair ingrijpen. De nationale noodsituatie op basis van Executive Order nr. 13848 en de militairen die door het hele land gestationeerd waren — en met name de 30.000 National Guard-soldaten die in Washington DC posities innamen — waren duidelijke signalen dat er een militaire operatie gepland was.

Mensen waren teleurgesteld omdat er niks groots gebeurde die dag. Het Emergency Broadcast Systeem was niet gebruikt, president Trump kondigde geen noodtoestand af, de televisiestations zonden geen noodberichten uit en er vonden tijdens of voorafgaand aan de inauguratie geen arrestaties plaats.

Maar dat er niets groots gebeurde kan ook iets positiefs zijn, dat in het voordeel van de mensheid is. Verschillende bronnen spreken over geplande bomaanslagen en een dreiging van een aktekoffer met een kernwapen. Dat zou kunnen betekenen dat een geplande militaire operatie op het laatste moment is afgeblazen en dat ons iets bespaard is gebleven. De boosheid en teleurstelling is in dat geval een kwestie van perspectief.

Hoewel dit een plausibele verklaring lijkt, moeten we er ook van uitgaan dat gevoelige militaire operaties niet vooraf worden gelekt om het publiek te informeren. De aankondiging van een op handen zijnde militaire operatie kan daarmee ook desinformatie zijn, met als doel de tegenstander te misleiden. Dan komen we uit bij scenario 3.

Scenario 3: De ongeldige inauguratie vond gewoon plaats

In scenario 3 zou de inauguratie van Biden moeten plaatsvinden om de coup te volbrengen. Al is het moeilijk voor te stellen dat men het bewust zover heeft laten komen, kunnen we ook deze mogelijkheid niet uitsluiten. Simpelweg omdat we niet op de hoogte zijn van het werkelijke militaire plan, ervan uitgaande dat dit wel bestaat. Of militair ingrijpen wel of niet is afgeblazen, de inauguratie van Biden vond wél plaats.

Hillary Clinton, van wie bekend is dat ze vervangen wordt door verschillende dubbelgangers, leek ineens een kop kleiner dan Bill, terwijl ze voorheen een halve kop kleiner was. Ook Joe Biden is (in mijn ogen) een kopie van het origineel van vier jaar geleden. Door de mondkapjes is het onmogelijk vast te stellen of de échte Deep State-spelers bij de ceremonie aanwezig waren, of vervangen zijn door acteurs.

Er komen steeds meer claims dat (een deel van) die inauguratie vooraf is opgenomen en niet op de dag zelf of het juiste tijdstip plaatsvond. In dat geval zou de inhuldiging ongeldig zijn. De gebeurtenis die ‘live’ op tv werd uitgezonden had hoe dan ook een surreëel karakter. Hoewel de gezichten grotendeels afgedekt waren met mondkapjes, zag je buiten de camera vooral angst in de ogen van de aanwezigen. Joe Biden werd nauwlettend in de gaten gehouden door een Chinese man, van wie velen vermoeden dat het een agent van de CCP (Communistische Chinese Partij) is.

De Chinese agent verliest Joe Biden geen moment uit het oog. Zelfs als alle anderen zich tijdens de ceremonie omdraaien houdt hij zicht op wat Biden doet.

Wanneer je naar de verschillende beelden kijkt van de inauguratie, zijn er inconsequenties qua kledingdetails, posities en weersomstandigheden. Waarbij we ‘Sleepy Joe’ normaal gesproken vaak in enigszins verwarde staat op het podium zien stuntelen, verliep alles die dag wel erg soepel, waarbij het lijkt alsof verschillende film-takes aan elkaar gemonteerd zijn.

Verborgen symboliek

Biden zei in zijn toespraak dat de democratie had gezegevierd, maar niets is minder waar. De ceremonie symboliseerde de tijdelijke overwinning van de corrupte Deep State, waarbij satanische figuren hun zogenaamde Christelijke overtuiging etaleerden. Toch bleef het niet onopgemerkt dat Kamala Harris haar hand niet op de Bijbel legde, maar op haar handtas die op de Bijbel lag. Satanisten raken niet graag de Bijbel aan.

De kledingkeuze van Lady Gaga — die eerder in vele foto’s en videoclips verwijzingen had gemaakt naar satanisch ritueel misbruik en adrenochromeconsumptie — kwam akelig overeen met een kostuum in de film The Hunger Games. Ook de kleur- en kledingkeuze van de Biden-familie leek een directe verwijzing naar de dystopische wereld in de tv-serie The Handmaid’s Tale.

Links een kostuum en personage in de film The Hunger Games, rechts de outfit van Lady Gaga. Middenboven de kleurkeuze van de Bidens, daaronder en daarnaast de kostuums uit de tv-serie The Handmaid’s Tale. Met deze kleur- en kledingkeuze eren ze de dystopische satanische wereld die in beide films uitgebeeld wordt.

Biden is geen legitieme president

Los van de ceremoniële aspecten, is het presidentschap van Joe Biden zeer omstreden. Het is verkregen met grootschalige fraude, omkoping door en inmenging van verschillende landen en vijandige regimes. In dat geval is er sprake van een coup en een illegale regering. Joe Biden staat onder controle van Communistisch China door omkoping, chantage en afpersing, zoals blijkt uit Hunter Biden’s laptop, de door de CCP gelekte harde schijven en waarschijnlijk ook uit de data op de laptops die in het Capitool geconfisqueerd zijn.

Daarnaast zijn er aanklachten tegen Joe Biden, zoals het Burisma corruptieschandaal in de Oekraïne, waarbij hij zijn politieke positie en overheidsgeld misbruikt heeft om allerlei financiële voordelen te verkrijgen (pay for play). Wie weet welke verzegelde aanklachten er in Amerika tegen hem bestaan. Er waren in ieder geval redenen genoeg om hem voor of op de 20e te arresteren. Dat dit niet gebeurd is, maakt hem nog geen legitieme president.

> Lees binnenkort verder in deel 2: De tweede Amerikaanse revolutie

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Headerbeeld: mccv / Shutterstock.com
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

20 reacties

 1. Pingback: De coup is volbracht, maar het politieke spel is nog langer niet over … – Ellaster – Econamic Global Organizations

 2. Die Clintons idd. Met die mondkap herken je je eigen buren niet in de supermarkt! T blyft allemaal gissen, but everything is gonne be alright!!

 3. Beste Ella,

  Ik stuurde een bericht om je beknopte INFORMATIE te sturen vanuit Amerika, die wat meer helderheid geeft. Met welk emailadres kan dat??????????????????

  Mag ik horen?

  R. Seldenrijk

  • Dat kan via de contactknop de zwarte balk bovenin. Of direct aan ellaster apenstaartje zoho.com

 4. Dat Q een psyop zou zijn, is bijna een contradictio in terminis… Q heeft altijd iedereen aangespoord om vooral voor zichzelf te denken, vrije keuzes te maken en niet zomaar klakkeloos iets aan te nemen of iemand te volgen! Q spoort aan om alert te zijn, vragen te stellen bij alles! Een psyop wil nu net het tegenovergestelde: de mensen hersenspoelen en slaafs onderwerpen!
  Q is trouwens altijd een militaire operatie geweest, niet zozeer een persoon of groep personen.

 5. Luc Van Steenkiste on

  Het wordt steeds duidelijker dat het eerste scenario van toepassing is. De gelijkenis met het precedent van de ‘Bolshevistische ‘Operation Trust’ (waarvan ik voor het lezen van dit artikel niet op de hoogte was) is beangstigend, en versterkt mijn vermoedens dat de hele Q-operatie (met inbegrip van talloze valse internet-profeten die het hele verhaal enige geloofwaardigheid moesten geven (Alex Jones, Charlie Ward, Simon Parkes, Juan O’savin, Gene Decode, Robert David Steele, en andere CIA-ers)) een gigantische psyop is geweest. De vele en toenemende ongerijmdheden, valse voorspellingen, ongeloofwaardige verklaringen,.. toonden dit op het laatst steeds overtuigender aan, terwijl er van de beweerde geredde kinderen geen enkel hard bewijs is. Ook de toenemende ‘collateral damage’ die de zgn. whitehats bleven aanvaarden (het massale aantal verwoeste Amerikaanse levens tgv van de lockdowns, steeds meer kinderen die bleven/blijven satanisch misbruikt worden, zonder blijkbaar enige sense of (moral) urgency , gaf al langer te denken over de morele standaarden van deze operatie. Ik ben de afgelopen jaren ook nog met andere ‘Hopium’-verhalen in aanraking gekomen, en de tactieken zijn telkens dezelfde : 1) mensen tot inactiviteit en passiviteit motiveren (de enige toegelaten activiteiten zijn ‘geloven (vertrouwen), bidden, en mediteren) en hen afraden om zelf hun lot in eigen handen te nemen (dat zullen anderen (white hats, intergalactische confederatie, de Pleiaden, God, ..) wel voor ons doen 2) een handige mengeling van waarheid en leugens 3) concrete datums en deadlines wanneer het allemaal echt gaat gebeuren vooropstellen, om deze telkens opnieuw zonder resultaat te laten passeren, er een uitleg voor te verzinnen die hoe steeds ongeloofwaardiger wordt omdat deze ook contradicties bevat mbt eerder gemaakte stellige beweringen, en het ‘gemak’ en ‘lichtvoetigheid’ waarmee men daar wel heel licht overgaat zonder de minste schroom. 4) blijven volharden in de boosheid (leugens) zelfs lang nadat het toch duidelijk zou moeten zijn dat het over oplichting gaat; men blijft de mensen nl. ‘gaslighten’, wetende dat de afkick-verschijnselen bij dergelijke hopium-toestanden heel zwaar zijn, en dat heel wat mensen zich daarom liever blijven wentelen in de comfortabele leugen, temeer ook omdat heel wat ‘gelovigen’ zich intussen ook persoonlijk geêngageerd hebben/hadden. 5) men is heel creatief met leugens en valse beloften en de niet nagekomen deadlines en valse beloften worden steeds verder uitgesteld, waarbij men tijdelijk aangeeft dat de timing wel wat onzeker is (wegens ‘moves and countermoves’, onverwachte tegenslag, …) maar dat het eindresultaat vaststaat. Ik heb zelf (als psycholoog) de psychisch ondermijnende en verwoestende effecten van dergelijke hopium-strategieën aan de lijve ondervonden. Het is een strategie die bijzonder demoraliserend en ontmoedigend werkt, wat ook de bedoeling is. Het overmatig beroep doen op ‘God’, door o.a. Charlie Ward (naar eigen zeggen een ‘bekeerde’ crimineel) en Gene Decode, en ook Trump zelf niet te vergeten, was voor mij al een veeg teken aan de wand, wegens niet authentiek overkomend en dus ongeloofwaardig, maar uiteraard wel heel opportunistisch. De goede, moreel-ethisch ingestelde mensen (in de VS veelal God-gelovige mensen, waar moraal/ethiek zowat gelijkgesteld wordt met God, hebben al, of zullen op het einde van het verhaal (als dit ooit eindigt) totaal ontmoedigd, wanhopig, gedesillusioneerd beseffen dat de laatste kans op een hoopvolle toekomst voor hun kinderen in rook is opgegaan. Wellicht was er inderdaad een militaire coup in 2016 gepland door goedmenende fracties in het Amerikaanse leger in het geval Clinton verkozen zou geworden zijn, wat door de Deep State handig is voorkomen door de Trump-kaart te spelen, en zo zicht te krijgen op het verzet binnen het leger en deze voor eens en altijd uit te schakelen. De ‘hunger games’ en ‘handmaid’s tale’-toestanden komen er nu in snel tempo aan.

  • Luc, stel dat je gelijk hebt. Wat is dan het alternatief? Wat is je voorstel om uit deze situatie te komen? Welk initiatief moet er volgens jou van de grond komen, waar mensen hun energie in zouden moeten steken? En wat let je om dit van de grond te tillen?

   Op deze site hebben we mensen altijd aangemoedigd om eigen initiatief te nemen en hebben ook initiatieven van anderen gepromoot. Het ene sluit daarom het andere ook niet uit. Wanneer ik me bedenk wat er alleen al het afgelopen jaar aan bijzondere initiatieven is genomen, put ik daar hoop uit. Anderzijds wordt nu pas duidelijk hoever het systeemrot alle onderdelen van onze samenleving geïnfecteerd heeft.

   We hebben binnen het systeem geen enkel neutraal orgaan meer wat we kunnen inzetten om het oprukkende totalitaire regime te corrigeren. Daarom denk ik dat er ook op een ander niveau, militair en galactisch niveau ingegrepen moet worden.

 6. daar bedoel ik jullie niet mee,sorry!! maar het is waar wat ella zegt het heeft op zijn minst bewustwording gebracht.

 7. Lena Wauters on

  Wié legde de presidentiële eed af? Een marionet, acteur? In ieder geval niet de échte Biden, de foto’s met de grote verschillen laten dit duidelijk zien. Dus, als niet Joe Biden zelf maar een plaatsvervanger de eed aflegde is die eed sowieso ongeldig. Dit bedrog hoort toch aangeklaagd te worden? De bewijzen/verschillen zijn zo frappant dat je je afvraagt of de hele kliek, ook wereldwijd, stront in de ogen heeft.

  • De groep die weet dat het allemaal niet klopt, maar doorgang wil geven aan Agenda 21, doet net alsof hun neus bloedt. Dan is er een grote groep die “het niet wil weten” en dus niet weet. De derde groep weet dat het niet klopt, wat er op het spel staat en is hard bezig om dit ongedaan te maken. Het is alleen geen easy quick fix.

 8. Pingback: USA: Der Putsch ist abgeschlossen, doch das Spiel ist noch lange nicht vorbei – die zweite amerikanische Revolution! | PRAVDA TV – Lebe die Rebellion