Joe Biden is in de presidentiële race al uitgeschakeld, nog voordat de verkiezingen begonnen zijn. De recentelijk uitgelekte schandalen over zijn zoon Hunter Biden hebben enorme implicaties, ook voor zijn vader Joe Biden. Hij kan eigenlijk geen president meer worden, omdat hij gecompromitteerd is door de Chinese Communistische Partij. Dit zou bovendien eveneens een onderliggend schandaal kunnen gaan blootleggen, dat nog groter is dan de Jeffrey Epstein-zaak.

Deel 1: Pay for play: smeergeld in ruil voor politieke invloed

Het begon met een serie artikelen in de New York Post, maar de (recentelijk) naar buiten gebrachte schandalen is een tsunami aan onderschepte en gelekte informatie, afkomstig van meerdere bronnen:

 1. Hunter Biden’s laptop (laptop 1) was ter reparatie bij een Mac-shop in Delaware aangeboden. De eigenaar tipte de FBI over de belastende inhoud en stuurde uiteindelijk een kopie van de harde schijf naar Rudy Giuliani.
  .
 2. Voormalig zakenpartner van Hunter Biden, Bevan Cooney, lekte belastende emails uit hun periode bij de Raad van Bestuur van Burisma.
  .
 3. Oudere video van een persconferentie bij de Council on Foreign Relations waarin Joe Biden pocht de Oekraïense president onder druk gezet te hebben, om de Officier van Justitie die corruptie bij Burisma onderzocht, te ontslaan.
  .
 4. Laptop 2 is door het Oekraïense parlementslid Andriy Derkach overgedragen aan de politie, deze laptop behoorde aan een van Hunter Biden’s zakelijke contacten.
  .
 5. Drie politici binnen de Chinese Communistische Partij lekten drie harddisks naar het Amerikaanse Ministerie van Justitie en Nancy Pelosi, om Joe Biden te chanteren. Deze harddisks zijn in handen van het Trump-team gekomen.

Russisch en Oekraïens smeergeld en witwaspraktijken

In 2014 trad Hunter Biden toe tot de Raad van Bestuur van een Oekraïense gasbedrijf Burisma. Ondanks het gebrek aan ervaring in de energiesector kregen Hunter Biden en Devon Archer (een vriend van John Kerry’s zoon) een toppositie bij Burisma. Ieder kreeg een topsalaris van $50.000 per maand en in totaal een miljoen dollar per jaar. Het duo had als taak om Amerikaanse investeerders voor het Oekraïense gasbedrijf te vinden.

Uit de gelekte emails blijkt nu dat Hunter de helft van zijn salaris moest afstaan aan zijn vader Joe Biden. Uit de informatie blijkt ook dat Joe Biden zijn familieleden via hoge posities in de zakenwereld gebruikte om zakenmensen in Oekraïne en China om te kopen, in een duidelijke pay-for-play-manoeuvre.

Het Oekraïense parlementslid Andriy Derkach zegt dat de politie een tweede laptop in beslag heeft genomen die hoort bij de zakelijke contacten van Hunter Biden. In een persconferentie onthulde Derkach dat Joe Biden $ 900.000 heeft ontvangen voor lobby-activiteiten van Burisma Holdings in Oekraïne. Het National Counterintelligence and Security Center zei eerder dat Andriy Derkach een sleutelrol zou spelen in de — daar gaan we weer — Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

Met de informatie die nu vanuit vijf verschillende bronnen naar buiten komt, wordt het Russische collusie verhaal echter onaannemelijk. Uit de gelekte informatie blijkt precies het tegenovergestelde: Joe Biden gebruikte zijn politieke invloed waarvoor hij (via Hunter Biden) grote sommen smeergeld kreeg vanuit de Russische en Oekraïense Deep State. Bovendien is hij chantabel gemaakt door de Chinese Communistische Partij.

Zo kreeg Hunter Biden 3,5 miljoen dollar van Yelena Baturina, een Russische miljardair en ex-vrouw van de voormalige burgemeester van Moskou, ondanks dat ambtenaren waarschuwden voor “belangenverstrengeling” terwijl de toenmalige vice-president Joe Biden het Oekraïne beleid voor de Obama-regering leidde. Yelena Baturina deed deze schenking, zodat de Bidens het geld in de VS konden witwassen om op deze manier sancties te voorkomen.

Dat zou blijken uit de documenten gelekt via Devon Archer, de business partner van Hunter Biden. Devon Archer is veroordeeld in een grote fraudezaak. Devon Archer en Hunter Biden waren op verschillende momenten zakenpartners en zaten samen in de raad van bestuur van de Oekraïense gasproducent, Burisma Holdings.

Dit speelde allemaal voor ‘RussiaGate’ en de beschuldigingen aan het adres van Donald Trump en claims van Russische collusie. Uit de publicatie over ‘laptop 1’ blijkt dat de FBI deze voor Joe Biden belastende informatie opzettelijk heeft achtergehouden, terwijl de info op Hunter Biden’s laptop aanleiding had moeten zijn tot een strafrechtelijk onderzoek naar Joe Biden en zijn zoon Hunter.

Joe Biden loog over buitenlandse deals vanuit het Witte Huis

De FBI heeft inmiddels bevestigd dat de emails op de laptop authentiek zijn en ze de laptop (nr. 1) onderzoeken. Toch is hun rol in eerste instantie dubieus geweest. Toen John Paul Mac Issac (de man van de Mac-shop in Delaware) de harddisk van de voor reparatie aangeboden laptop bekeek, en besefte wat hij in handen had, nam hij contact op met de FBI.

Aanvankelijk weigerde de FBI om de laptop mee te nemen, maar eiste de laptop pas later via een gerechtelijk bevel op. Gezien de inhoud van de laptop vreesde John Paul Mac Issac voor zijn leven. Hij maakte vier kopieën van de harddisk, waarvan hij er twee aan vrienden gaf voor het geval hem iets zou overkomen. De derde kopie stuurde hij naar Rudy Giuliani, omdat hij de FBI niet vertrouwde.

Uit de federale dagvaarding blijkt dat zowel de computer als de harde schijf al in december 2019 door de FBI in beslag zijn genomen.

De inhoud van de laptop is vernietigend voor de Bidens. Uit emails blijkt dat Hunter Biden ontmoetingen in het Witte Huis met topfunctionarissen van Burisma en vicepresident Joe Biden regelde. Deze topfunctionarissen hadden zeggenschap over het Amerikaanse beleid in Oekraïne. In een email van mei 2014 vraagt Vadym Pozharskyi, een adviseur van de raad van bestuur van Burisma, namens het bedrijf Hunter Biden om “advies over hoe je je invloed kunt gebruiken”.

Op 17 april 2015 schreef Vadym Pozharskyi: “Beste Hunter, bedankt dat je me naar Washington hebt uitgenodigd en de gelegenheid hebt gegeven om je vader te ontmoeten en wat tijd samen door te brengen. Het is echt een eer en een genoegen.”

Dit staat haaks op de eerdere bewering van Joe Biden dat hij “nooit met mijn zoon heeft gesproken over zijn buitenlandse zakelijke transacties”. Deze correspondentie is onderdeel van een enorme schat aan gegevens die op de harde schijf van de laptop staan.

De laptop van Hunter Biden is een ramp voor de hele Biden-familie, maar vooral voor zijn vader, Joe. Het is nu een bewezen feit, en kan niet worden ontkend, dat al die informatie de REAL DEAL is. Dat maakt het voor “50%, of 10%” Joe onmogelijk om ooit het ambt van president op zich te nemen!

Donald Trump

Emails van zakenpartner Burisma

Ook de emails van Bevan Cooney, een zakenpartner van Hunter Biden, tonen hoe de zoon van de vice-president en zijn collega’s hun toegang tot de regering Obama-Biden gebruikten om op de hoogste niveaus in het Witte Huis privébijeenkomsten te organiseren voor potentiële buitenlandse klanten en investeerders.

Cooney zit momenteel in de gevangenis voor zijn betrokkenheid bij een fraudezaak. Hij gelooft dat hij “het offerlam” in deze zwendel is en dat Devon Archer en Hunter Biden de verantwoordelijkheid hadden ontlopen. Om die reden gaf hij toestemming aan de New York Post om zijn emails te publiceren, die bevestigen dat Hunter de politieke invloed van zijn vader gebruikte in allerlei zakendeals.

Andersom gebruikte Joe Biden zijn politieke invloed om zich te bemoeien met het Oekraïense onderzoek naar fraude binnen Burisma. Joe Biden was toen vice-president en zette de Oekraïense president Petro Poroshenko en premier Arseniy Yatsenyuk onder druk om procureur-generaal Viktor Shokin te ontslaan, door te dreigen een leninggarantie van 1 miljard dollar in te houden. Hij pochte erover tijdens een persconferentie van de Council on Foreign Relations.

“Ik keek ze aan en zei: ik vertrek over zes uur. Als de officier van justitie niet wordt ontslagen, krijg je het geld niet.”

Joe Biden tijdens een persconferentie van de Council on Foreign Relations.

Zelfverrijking via deals met een Chinese handelsdelegatie

Devon Archer had Hunter Biden in november 2011 een email gestuurd om te helpen nieuwe klanten te werven door het organiseren van bijeenkomsten in het Witte Huis. Dat was voordat Hunter in de Raad van Bestuur bij Burisma zat. De gelekte emails onthullen ook dat een Chinese delegatie erin slaagde om een privébijeenkomst met de toenmalige vice-president Joe Biden veilig te stellen. De groep bestond uit Chinese miljardairs van de China Entrepreneur Club (CEC) en overheidsfunctionarissen van de Chinese Communistische Partij

“Zo’n groep komt niet elke dag langs,” schreef een tussenpersoon genaamd Mohamed A. Khashoggi namens het CEC aan een medewerker van Hunter Biden en Devon Archer. “Een rondleiding door het Witte Huis en een ontmoeting met een lid van het kantoor van de stafchef en John Kerry zou geweldig zijn”, schreef Khashoggi voordat hij toevoegde: “Ik weet niet zeker of iemand moet worden geregistreerd om dit te doen.” Vermoedelijk doelde Khashoggi op het registreren van lobbyisten onder de Foreign Agents Registration Act (FARA).

Khashoggi schreef dat deze ontmoeting “zeer effectief zou kunnen zijn” en de zakenpartners van Hunter Biden “goede toegang tot (de Chinezen – red.) zou geven voor toekomstige deals.” Op de ‘tweede laptop’ (in handen van de Oekraïense politie) blijkt uit een email dat Hunter Biden een lucratieve deal nastreefde, waarbij het grootste particuliere energiebedrijf van China betrokken was. In één bericht schrijft hij dat de voorgestelde deal “interessant voor mij en mijn familie zou zijn.”

Tony Bobulinski, een voormalige zakenpartner van Hunter Biden, heeft de Senate Homeland Security onderzoekscommissie een schat aan zakelijke documenten verstrekt, over hun deals met het Chinese energiebedrijf CEFC. Dat betreft ook een document dat de “politieke en strategische waarde van de Biden-familie” prijst voor een investeringsproject van 10 miljoen dollar. In een ander bericht berispt een van de zakenpartners een ander om niet te praten over “Joe die erbij betrokken is”.

Foto’s van seks met minderjarigen

De New York Post bracht het schandaal in een hele serie artikelen als eerste naar buiten. Ze publiceerde ook privéfoto’s van de Bidens en kopieën van de documenten, waaruit blijkt dat de laptop inderdaad van Hunter Biden was. Het materiaal omvat ook beelden van Hunter Biden met een crackpijp en een ordinaire video waarin hij crack rookt tijdens seksuele handelingen met een jonge vrouw.

De laptop bevatte tal van andere seksueel expliciete afbeeldingen. Een derde van deze foto’s betreft minderjarigen, al dan niet met Hunter zelf, onder wie een 14-jarig meisje dat volgens de Gatewaypundit familie van hem is. De New York Post kon deze foto’s niet publiceren omdat het kinderporno betreft. Rudy Giuliani zei dat de Chinese Communistische Partij (CCP) deze foto’s op Hunter’s harde schijf ook heeft en meer weet. Als het publiek deze ziet, zullen ze weten hoe de CCP de familie Biden zal vernietigen en chanteren.

Voormalig strateeg van het Witte Huis Steve Bannon bevestigde onlangs dat alles wat aan het licht is gekomen met betrekking tot de harde schijf van Hunter Biden waar is. Hij zei dat de advocaat van Hunter Biden de Mac-shop een email stuurde in een poging om de laptop terug te krijgen.

Ook heeft deze advocaat later contact opgenomen met Bannon’s team om de gevoelige harde schijf op te halen. “Dit is geen Russische inlichtingenoperatie; ze geven toe dat het hun harde schijf is,” zei hij. Dit verzoek zou de geldigheid van de informatie op de laptop bewijzen. “We hebben de emails van de advocaat, als we ze moeten vrijgeven, zullen we ze vrijgeven.”

Inmenging in de verkiezingen door social media giganten

Op de dag dat de onthullingen met betrekking tot Hunter Biden’s emails en foto’s in de publiciteit kwamen, namen zowel Twitter als Facebook op 15 oktober 2020 extreme censuurmaatregelen tegen de New York Post. Daarbij haalde Twitter hun account offline en beschuldigde hen dat ze “gehackt materiaal” hadden gebruikt. Twitter weigerde het account van New York Post te ontgrendelen, tenzij de nieuwsorganisatie zes tweets over haar eigen berichtgeving over de emails van Hunter Biden zouden verwijderen.

Die dag werden op YouTube en Twitter nog veel meer accounts van onafhankelijke journalisten verwijderd. Dit zijn platforms die positief over Trump en of Q berichten, of kritisch berichten over de Deep State en hun rol in allerlei fraudezaken en of kinderhandel. Het gaat om kanalen zoals: SGT Report, X22 Report, Sarah Westall, Destroying The Illusion (Jordan Sather), Amazing Polly, Dan Lutz en vele anderen.

Er is inmiddels een crowdfunding gestart om een kort geding tegen Google (eigenaar van YouTube) mogelijk te maken, om hen te dwingen de kanalen te herstellen. Het eenzijdig censureren van voorstanders die de Trump-campagne steunen, is een vorm van ontoelaatbare inmenging in de presidentsverkiezingen. Het juridische team is de aanklacht aan het voorbereiden en men heeft deze op 23 oktober 2020 ingediend.

De échte Russische en Chinese collusie

Met alle onthullingen afkomstig uit verschillende bronnen, is de claim van de Democratische Partij dat het wederom gaat om Russische inmenging in de presidentiële verkiezingen, volstrekt ongeloofwaardig. De échte collusie met Rusland, Oekraïne en China werd gepleegd door de Democraten zelf.

We hebben in totaal bewijs uit meer dan tien bronnen, vanuit verschillende hoeken bekeken, waaruit blijkt dat  — niet alleen Hunter Biden, niet alleen Joe Biden, niet alleen de broers van Joe Biden, niet alleen Nancy Pelosi, niet alleen Hillary Clinton, niet alleen Barack Obama — maar het hele leiderschap, onder wie Dianne Feinstein, openlijk samenwerken met het communistische China en zich gewillig in posities geplaatst hebben, waar ze kunnen worden gechanteerd en gecontroleerd.

Alex Jones

In deel 2 ga ik dieper in op de harddisks, die volgens de Chinese dissident Luther, vanuit de Chinese Communistische Partij naar het Amerikaanse Ministerie van Justitie zijn gestuurd en voor de Bidens nog veel vernietigender zijn dan de twee laptops en gelekte emails. Als al deze informatie blijkt te kloppen, kan Joe Biden geen president meer worden. Hij zou dan niet alleen direct afgezet kunnen worden, maar zelfs gearresteerd moeten worden voor hoogverraad.

Wanneer deze arrestatie op korte termijn gaat plaatsvinden is er zelfs een kans dat de verkiezingen uitgesteld gaan worden. Met de enorme voorsprong die Trump nu heeft, zou het strategisch logischer zijn dat de arrestatie pas na de verkiezingen zal plaatsvinden. Met alle onthullingen die er nu naar buiten komen, zie ik niet hoe Joe Biden aan vervolging kan ontsnappen.

De Chinese harddisks zijn eveneens vernietigend voor de Chinese Communistische Partij en lijken een schandaal bloot te leggen, dat veel groter zou kunnen zijn dan de Epstein-zaak en eveneens betrekking heeft op biologische oorlogsvoering.

> Lees verder in deel 2

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Bronnen

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan

Share.

About Author

8 reacties

 1. The Economist 2020 heeft (mogelijk) voorspeld dat Tump president blijft. Wellicht is hij ook de laatste president voordat NWO een feit is.

 2. Ok.
  ten eerste: Stel… de zoon van Biden heeft een MacBook die kapot is en wil deze laten repareren, waarbij hij weet dat er informatie op staat die gevoelig is en/of slecht is voor zijn eigen reputatie en de reputatie van zijn vader die probeert president te worden van een van de machtigste naties van de wereld. waar zou hij dan zo’n laptop laten repareren:
  a. een willekeurige computerreparatiewinkel, waarvan de eigenaar stemt op de tegenkandidaat van zijn vader?
  b. een reparatiewinkel waar hij de medewerkers vertrouwt of weet dat zijn gegevens in veilige handen zijn?
  c. de fik in die MacBook?

  ten tweede: waarom nu deze informatie? die laptop zou al sinds 2019 in bezit zijn van de reparateur (waarom is de MacBook niet opgehaald, als je weet dat de informatie niet zuiver is?). Team Trump (en de NYT) zou de informatie achter hebben gehouden als ‘Octobersurprise’. er zijn dus hele andere belangen in het spel. wat het hele verhaal schimmig maakt. Ik denk dat de belangen zijn om een tegenkandidaat van huidige president zwart te maken met verzonnen informatie. Ik ontvang graag tegenbewijs van mijn stelling.

  ten slotte: Wat betreft de minderjarige dame. deze informatie is ongegrond de lucht in geslingerd op een forum en heeft tractie gehad bij de conservatieve nieuwszenders. zelfs de reparateur geeft aan geen kinderporno te hebben gezien.

 3. Pingback: De Biden-Trump race: wie verliest en wie wint?

 4. Sander, hoe onlogisch het ook lijkt dat of Hunter de laptop zo argeloos heeft achtergelaten, of de laptop op een andere manier ontvreemd is en bij de reparatiewinkels terecht is gekomen, de Bidens hebben de aantijgingen niet aangevochten en Hunter’s advocaat heeft de New York Post gebeld om het materiaal terug te krijgen.

  Wat betreft je andere stellingen moet je beter je huiswerk doen. In het artikel zitten talloze links naar verschillende bronnen, hetgeen slechts een fractie is van alles wat er over de zaak is gepubliceerd. Er zijn diverse bronnen die de kinderporno hebben bekeken en deze zelfs beschrijven als martelporno. Er is een FBI-agent voor zedenzaken op de zaak gezet. Kinderporno mag echter niet als bewijsmateriaal gepubliceerd worden, omdat een blad daarmee strafbaar is.