> Vervolg op deel 1: De coup is volbracht, maar het politieke spel is nog langer niet over ..

De positie van het leger

Op basis van Trump’s Executive Orders en de beschikbare bewijzen over de verkiezingsfraude, is het reëel om te veronderstellen dat het leger Biden niet als formele president en opperbevelhebber van de strijdkrachten erkent. Zeker wanneer het militaire inlichtingen-team via een kwantum computersysteem de verkiezingen heeft gemonitord en duidelijk beeld heeft wie de échte winnaar van de presidentsverkiezingen was. De legertop (of een substantieel deel daarvan) erkent Biden daardoor niet als wettige president.

Soldaten keerden Joe Biden tijdens de parade de rug toe.

Militairen leggen een eed af om trouw te zweren aan de Grondwet en het land en mensen te beschermen. Biden heeft hoogverraad gepleegd en is een binnenlandse vijand. Hij heeft een machtsovername door een buitenlandse vijand (China) mogelijk gemaakt. Hij zal om die reden nooit de steun krijgen van het leger. Het Pentagon weigert intel met Biden te delen. Tijdens zijn parade door Washington DC keerden veel soldaten hem de rug toe.

Beschermen van de Grondwet of medeplichtig aan hoogverraad

Het niet erkennen van Biden als de opperbevelhebber van de strijdkrachten en het negeren van zijn bevelen is geen vrijblijvende keuze. Biden is schuldig aan hoogverraad en als men zijn bevelen die Amerika kunnen schaden zou opvolgen, zou men medeplichtig zijn. Daarmee is de Biden-regering vleugellam en een overheid zonder militaire bescherming.

Dat Donald Trump nu van het politieke toneel af is, betekent niet dat hij achter de schermen geen inspraak meer heeft over militaire operaties, maar het geeft de legertop de gelegenheid om de leiding te nemen, zonder dat Trump daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden. Het uitblijven van overhaaste militaire acties is er op dit moment op gericht een burgeroorlog te voorkomen.

Als het klopt dat Trump 75-80% van de stemmen heeft gewonnen, mogen we ervan uitgaan dat een meerderheid van het Amerikaanse volk nu erg boos en verontwaardigd is over hetgeen afgelopen week heeft plaatsgevonden. Aangezien een deel van de bevolking beschikt over wapens en er getrainde milities zijn die óók de Grondwet zullen verdedigen, kunnen dingen snel uit de hand lopen. Het leger dat door het hele land gemobiliseerd is en in positie gebracht wordt, heeft nu als primaire taak de vrede te bewaren en burgers te beschermen.

Tweede Amerikaanse revolutie en terugkeer naar de oorspronkelijke Grondwet

Een van Trump’s doelstellingen was de Republiek van de Verenigde Staten en de oorspronkelijke Grondwet te herstellen. Deze Grondwet — “The Constitution for the united states for America” — stamt uit 1776, uit de tijd dat Amerika zich tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog onafhankelijk maakte van Groot-Brittannië.

Bijna honderd jaar later werd in 1871 werd een tweede Grondwet opgesteld “THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA”. De Verenigde Staten werden in Londen als een corporatie gedeponeerd, als bezit van internationale bankiers, Europese aristocratie en het Vaticaan. Middels deze list zijn de Verenigde Staten weer een kolonie van de Britten geworden.

Vlag Washington DC en daaronder de vlag van de City of London met het omgekeerde kruis, vermomd als zwaard.

De Amerikaanse inkomstenbelasting ging naar de Britse Kroon (City of London) en het Vaticaan. Washington DC (District of Columbia), werd een aparte stad-staat (een natie binnen een natie) met een eigen grondwet en eigen vlag. De drie sterren op de vlag verwijzen naar de “three city empire”, waarvan Washington DC, Vaticaan-stad en de City of London deel uit maken. Ook Vaticaan-stad en de City of London zijn eigen stad-staten en vormen samen met het District of Columbia het “Empire of the City”, in handen van de aristocratie die al duizenden jaren aan de macht is. Ook in Amerika, want de eerste 43 Amerikaanse presidenten waren allemaal gelieerd aan Europese koningshuizen en met name de Britse monarchie.

China’s belang bij overname van de Verenigde Staten corporatie

Trump was de 45e president van de corporatie USA Inc. en heeft de transitie naar de onafhankelijke Republiek mogelijk gemaakt. Biden zou op zijn hoogst de 46e president van USA Inc. zijn, dat zich bevindt in het District of Columbia, een grondgebied van zo’n 10 vierkante mijl in het hart van Washington DC. Volgens “The law of the land”, de oorspronkelijk Grondwet, is Trump nog steeds de president van de Republiek. In dat geval zal Mar-a-Lago in Florida voorlopig het nieuwe Witte Huis zijn.

Met de installatie van United States Inc. in1871 en de Federal Reserve Bank in 1913, ontstond in de afgelopen 100 jaar een enorme staatsschuld. Onder andere omdat de inkomstenbelasting naar de Britse Kroon en het Vaticaan verdween en de Amerikaanse overheid geld kon lenen van de Federal Reserve tegen 6% rente. De Federal Reserve was ook in handen van de Britse Kroon hetgeen bezit was van de Rothschilds.

China is een van de grootste crediteuren van die schuld. President Trump wil de US Inc. failliet laten gaan en ontbinden, om met de republiek een frisse start te maken. Dat zou betekenen dat China niets meer terug ziet van de uitstaande schulden en hun eigen economie gaat imploderen. Daarmee wankelt het communistische systeem op zijn laatste benen en dat geeft het Chinese volk de kans hun macht terug te nemen. De belangen van de CCP om hier een stokje voor te steken zijn groot.

Wat betekent presidentschap met Biden?

Met slechts 400.000 views en 25.000 duimpjes omlaag moeten wij geloven dat Biden de meeste stemmen ooit heeft gekregen.

Met slechts 20-25% steun vanuit het volk en nagenoeg geen steun vanuit het leger, is Biden een machteloze president. Biden heeft wel de steun van de internationale globalisten die de Great Reset steunen. Ook heeft hij de steun van de mainstream media die hem nu de hemel inprijzen, terwijl ze Trump nog verder de grond intrappen, als zoiets überhaupt al mogelijk is. De eerste impeachement-procedure tegen Biden is op de dag na de inauguratie al gestart. Al moeten we ons afvragen of er op dit moment steun vanuit het corrupte juridische systeem en de politiek te verwachten is.

De mainstream media willen ons doen geloven dat president Trump van het politieke toneel is verdwenen, maar desondanks zetten de Congresleden de impeachement-procedure tegen hem voort. Als hij inderdaad écht afgetreden zou zijn, wat heeft dat dan nog voor zin? Alleen al het feit dat men er mee doorgaat is veelzeggend over de werkelijke machtsverhouding en de dreiging voor de Deep State. Ga er maar vanuit dat de aanvallen op Donald Trump en iedereen die hem nog steunt, om die reden alleen maar gaan toenemen. Ook daaruit concludeer ik dat scenario 1 niet zo waarschijnlijk is.

Is militair ingrijpen nog de enige kans?

Degenen die stellen dat mensen zich maar moeten neerleggen bij een presidentschap van Joe Biden, adviseer ik alvast Chinees te gaan leren en zich mentaal voor te bereiden op het afstand doen van hun bezit en al hun vrijheden, inclusief de lichamelijke integriteit. Want dat is de agenda waar CCP-Biden en de Deep State voor staan. Als het leger niet gaat ingrijpen en de gehele Biden-regering zal arresteren, zal het Amerika zoals we dat kennen, het land van de vrijheid, voorgoed verdwijnen. Dat zal ook verstrekkende gevolgen hebben voor de rest van de wereld.

Dan winnen de leugen en de corruptie en accepteren we dat een crimineel, betrokken bij chantagepraktijken gebaseerd op ernstig kindermisbruik, op frauduleuze wijze de macht kan grijpen. Als we niet ingrijpen accepteren we dat mediakanalen en big tech bedrijven bepalen wat we wel en niet mogen zeggen en wie men de mond mag snoeren. Dit gaat veel verder dan een presidentsverkiezing en de keuze tussen poppetje A of B. Deze strijd gaat over het herwinnen van de vrijheid of je neerleggen bij totale onderdrukking vanuit de Nieuwe Wereldorde.

Ik denk dat militair ingrijpen onvermijdelijk is en dat de vrijheidsbeweging alles zal doen om het onrecht dat er de afgelopen maanden in de Amerikaanse politiek heeft plaatsgevonden, te herstellen. Een deel van de National Guard militairen zal minstens tot eind van de maand in DC blijven.

Daarnaast kan er ook op andere fronten druk uitgeoefend worden, bijvoorbeeld door het dichtdraaien van de geldkraan. Kim Goguen heeft als trustee eerder aangegeven het Biden-kabinet niet te steunen met fondsen uit de Trust, maar eist nu als trustee dat de “regering van de VERENIGDE STATEN in het verleden, het heden en de toekomst; werkelijk, verondersteld, zelfbenoemd of gekozen, op of voor 31 januari alle regeringsposten, zowel fysiek als beroepsmatig, te verlaten,” zo laat Kim Goguen in een persbericht weten.

Hoewel de controle van het geldsysteem een machtig pressiemiddel is, zal men bepaalde zaken ook moeten afdwingen met arrestaties en (militaire) tribunalen. De meest corrupte figuren moeten uit de samenleving verwijderd worden. Dat is waarom de arrestaties van de Deep State spelers zo belangrijk zijn, omdat de schade die ze aangericht hebben en nog steeds kunnen aanrichten enorm is.

Vertrouwen houden in positieve uitkomst

Uiteindelijk is het een spirituele strijd tussen goed en kwaad. In wezen zitten we in een oorlogssituatie, waarbij het goede niet elke slag kan winnen. Het gaat erom als vrijheidsbeweging uiteindelijk de finale en allesbepalende slag te winnen. Dat kan alleen als we op een positieve uitkomst vertrouwen en het gaat niet lukken als we de moed opgeven.

De huidige tijd vraagt daarom om zowel vertrouwen als volharding. We hebben uithoudingsvermogen nodig om de grootste transitie ooit, van een oud corrupt systeem naar een nieuwe organische structuur, tot een succes te maken. Ik ben en blijf optimistisch over een positieve uitkomst.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Headerbeeld: mccv / Shutterstock.com
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

20 reacties

 1. Sinds het optuigen van de Federal Reserve Bank (FED) op 23 december 1913 is de Amerikaanse federale overheid verplicht geld te lenen tegen 6% rente.

 2. Mooi stuk weer. Eerlijk gezegd denk ik dat het wishful thinking is. Als inderdaad 75-80% van de Amerikanen voor Trump heeft gestemd, maar dit dankzij deep state teniet gedaan kon worden, waarden je dan nog als Trump zijnde. En gaan de militairen ingrijpen? We zullen het zien. Ik denk dat de huidige mensheid verloren is. En dat alleen zij die via bewustzijn de weg naar onbaatzuchtigheid (gaan) bewandelen eventueel ‘gered’ kunnen worden door hulp van buitenaf. Maar ook dat zal moeten blijken en valt of staat met de vurige wens tot transformatie

  • Eckhart Tolle zal dit bericht kunnen waarderen.
   Zelf stuurt hij ook regelmatig lege berichten (aantal spaties) naar kennisen en vrienden.

   Bedankt.

 3. Dankjewel ellaster voor je heldere uitleg. Het geeft mij de moed om positief te blijven in deze onwerkelijke wereld.

 4. In de eerste plaats wil ik jou ontzettend bedanken voor al het werk dat je doet!!
  Jouw info is altijd iets waar ik naar uitkijk. Ik onderzoek ook andere bronnen, zoals Marianne Stelling en simonparkes.org. Ook humansarefree.com, een Amerikaanse site.
  Ik weet ook niet wat Trump nog kan doen want de andere club heeft kennelijk een grote troef, maar zolang er leven is, is er hoop! En vertrouwen in de hulp van goedwillende krachten en in onsZelf, ons bronwezen, is essentieel! En waarom zouden we dat niet doen??
  Dus schouders eronder en hart verwarmen, bewustzijn verruimen en Weten vergroten, daar is de mens toch voor bedoeld?

 5. Dank voor je heldere analyse. Het eindigt met deze tijd vraagt om vertrouwen en volharding. Ik voeg eraan toe. Niet geïrriteerd raken, maar in vrede en licht je liefde uitstralen naar allen.
  De tegenzet van het Licht en de lichtkrachten op het internationale schaakbord is aanstaande. De chaos in de wereld zal nog verder naar een climax gaan en ten slotte worden opgelost wanneer wij vanuit ons hogere zelf in vrede en liefde met elkaar gaan leven.

 6. Hè, fijn, zoals jij het beschrijft Ella. Zo gewoon en daardoor heeft het werkelijkheidswaarde voor mij. Dankjewel.

 7. Beste Ella, ik wil je bij deze graag bedanken voor alles wat je doet. Ik weet hoe zorgvuldig je schrijft, onderzoekt en onderbouwd en ik kijk steeds uit naar je artikelen. Dank dank! Groeten van Thérèse

 8. Wij zijn inderdaad BEWUSTZIJN! Dus wees daarin Onoverwinnelijk door Te Zijn Wie Je In Werkelijkheid Bent!

 9. Het leger dat nu op de been is in Washington D.C. en veel andere steden zal straks zijn als het ‘tweesnijdende zwaard’ van de Aartsengel Gabriël!

 10. Ramesh S. Balsekar on

  The totality of manifestation is an appearance in conscionsness, like a dream. It’s functioning is an impersonal and selfgenerated process in phenominality. The billions of sentient beings are merely the instruments ( dreamed characters without volition) through which this impersonal process takes place. The clear apperception of this thruth means. ENLIGHTENMENT

 11. De hele manifestatie is een verschijning in Bewustzijn, als een droom. Het functioneren is een onpersoonlijk en zelfregelend proces. De miljarden wezens zijn slechts de instrumenten ( gedroomde karakters zonder eigen wil) door wie dit onpersoonlijk proces plaats vindt. De duidelijke waarneming van deze Waarheid betekent VERLICHTING!