De Nationale Bond tegen Overheidszaken zet alles op alles om door middel van rechtszaken 5G en de coronamaatregelen te stoppen, maar grijpt nu ook de komende Tweede Kamerverkiezingen aan om de overheid met harde hand te corrigeren. ‘We hebben een historische kans om het politieke systeem te doorbreken. We moeten die wel benutten, anders komen we als samenleving in een totalitair controlesysteem terecht.’

De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt met zijn nieuwe actie kiezers in staat om aan hun stem contractuele voorwaarden te verbinden. Sinds de introductie van de landelijke verkiezingen zijn mensen niet anders gewend dan dat ze hun stem uitbrengen op een zogeheten volksvertegenwoordiger en dat ze daarna maar moeten accepteren waartoe alle gekozenen tezamen beslissen. De kiezers beseffen vaak niet dat ze door hun stem uit te brengen een verbintenis met de gekozene aangaan: ze geven hem en daarmee de Tweede Kamer en de regering een volmacht om hen te besturen (art. 3:61 BW). De kiezers kunnen aan deze verbintenis met de gekozene echter voorwaarden stellen, zoals dat in het dagelijks leven bij het aangaan van alle contracten mogelijk is.

Behoorlijk bestuur

De Tweede Kamer is feitelijk een vereniging en de gekozenen zijn de bestuurders van deze vereniging. Degenen die meedoen aan Stemmen Onder Voorwaarden verlangen van de gekozene dat hij zich zal houden aan de basisregels van behoorlijk bestuur. Doet hij dit niet, dan handelt hij in strijd met de verbintenis en is hij strafbaar. Gaat het aanstaande Kamerlid (bijv. lijsttrekker) niet met de voorwaarden akkoord, dan ‘bevriest’ de actiedeelnemer zijn stem en krijgt de gekozene met allerlei praktische en juridische problemen te maken. Gaat de gekozene akkoord, dan kan hij bijvoorbeeld geen maatregelen nemen die zonder feitelijke grondslag tegen ieders grondrechten ingaan. De spoedwet moet dan worden ingetrokken.

Economische zelfstandigheid

‘Wat we nu zien, is dat de overheid ons ongekend ingrijpende maatregelen oplegt en daarin steeds verder gaat’, zegt Jordy Zwarts, voorzitter van de Bond. De coronamaatregelen richten de Nederlandse samenleving te gronde en dat gebeurt volgens hem op zo’n manier dat heel veel Nederlanders hun economische zelfstandigheid zullen kwijtraken. De overheid geeft mensen en bedrijven wat geldelijke steun, maar creëert daarmee schulden en komt zelf in de problemen. Sinds de bankencrisis (2008-2011) heeft de overheid weinig middelen meer om een diepe financiële crisis af te wenden. Zwarts verwacht dat na de verkiezingen de bom zal barsten. Veel Nederlanders zullen hun bezit verliezen en volledig afhankelijk worden van de overheid. Die zal hen dwingen tot ingrijpende keuzes in hun leven, zoals het verlaten van hun woning en het accepteren van vaccinaties.

Erg naïef

Zwarts: ‘Als je gaat stemmen in de hoop dat een partij of een kandidaat deze ontwikkeling gaat voorkomen, dan ben je erg naïef. Geef je de Tweede Kamer en daarmee de regering een blanco volmacht, dan weet je bijna zeker dat jouw leven straks op zijn kop staat. Stem je onder voorwaarden, dan heb je in elk geval een juridisch wapen om jezelf mee te verdedigen. De politici kunnen straks de bevoegdheid om jou te besturen kwijtraken.’

Voorwaarden

Met de Juridische Kennisgeving die de Bond voor deelnemers aan Stemmen Onder Voorwaarden heeft opgesteld, kunnen zij de aanstaande Tweede Kamerleden (incl. de lijsttrekkers) eraan houden dat ze democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten (‘cordon sanitaire’), dat ze een bindend referendum invoeren (o.a. lidmaatschap EU), de spoedwet afschaffen, directe en indirecte vaccinatiedwang verbieden, ‘Bilderberg’ en World Economic Forum buiten de orde plaatsen, discriminatie op de woningmarkt beëindigen, culturele tradities beschermen, censuur door techbedrijven (o.a. Facebook, Google) beëindigen, censuur door webshops (Bol.com, Amazon) beëindigen, de publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten en indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen.

Morele plicht

Met Stemmen Onder Voorwaarden begint de Bond een nieuwe actie, terwijl andere acties nog lopen. ‘Natuurlijk realiseren wij ons dat we als Bond onze handen meer dan vol hebben aan het voorbereiden van rechtszaken, het afronden van acties en het versterken van onze organisatie’, zegt Zwarts. ‘Tegelijkertijd zien we waar Rutte en de zijnen met ons naartoe willen en hebben wij een wapen in huis om het verschil te maken. Je moet dan wel heel goede redenen hebben om deze actie niet te voeren. Wij voelen de morele plicht om dit wapen in handen van de mensen te geven.’

Ambassadeur

‘We hebben een historische kans’, vervolgt Zwarts, ‘om het politieke systeem te doorbreken. We moeten die wel benutten, anders komen we als samenleving in een totalitair controlesysteem terecht. Dit is misschien wel meteen onze laatste kans om het tij te keren.’ Hij hoopt dat eenieder die kennisneemt van Stemmen Onder Voorwaarden meedoet aan de actie én anderen aanspoort om ook mee te doen. ‘Mensen moeten zichzelf zien als een ambassadeur van onze actie. Met Stemmen Onder Voorwaarden hebben wij met elkaar eindelijk de kans om politici tot behoorlijk bestuur te dwingen. Dat is precies wat we nu nodig hebben. De nood is hoog. Als we er samen in slagen om tienduizenden mensen aan de actie te laten deelnemen, dan gaan ze in Den Haag nog wat meemaken.’

Bijdrage

Hopend hiermee een hoge deelname mogelijk te maken, heeft de Bond besloten om deelnemers aan Stemmen Onder Voorwaarden een bedrag van niet meer dan 11 euro te vragen. Deelname aan de 5G-actie en de Corona-actie kost 29 euro. Deelname aan de Griepprikactie, de Vaccin-actie en de Scholenactie was en is gratis.

Ga naar https://bondoverheidszaken.nl/stemmen-onder-voorwaarden.html.

Team Nationale Bond tegen Overheidszaken

 

Share.

About Author

16 reacties

 1. 100% Mee eens !!! Nu de wet nog aanpassen …en met TERUGWERKENDE KRACHT , zodat vorige politici en ministers , alsnog STRAFRECHTELIJK kunnen worden VERVOLGD voor hun incompetentie en arrogantie , jegens het NLse VOLK en STAAT .

 2. Ronjaspers on

  Stemmen is een farce en politiek een corrupte poppenkast.De wereld wordt geregeerd door zeer rijke machtige mensen zoals de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. deepstate/cabal/illuminati,en de club van rome (vaticaan) de (nazi) bilderberg groep etc.etc..Politici worden omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit,hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Dat uitmoorden vind nu plaats met de dodelijke corona vaccinazi,s evt. i.c.m. oorlogen.

  • Laten we er vanuit gaan dat dit horrorbeeld een bijna dood ervaring zal worden. De wereld is/was ziek. En ik geloof dat de cabal is geruimd. Al het gestolen geld & goud en daarmee de macht mag terug naar waar het hoort. Naar ons allen. Er lopen nog heel wat corrupte lieden/bestuurders los rond. NL schijnt Pedoland nr 1 te zijn. De overheid is een Roversbende. Weg ermee!

  • Had gestemd onder voorbehoud maar ben bang dat het voor niets is geweest en ik gewoon mijn geld kwijt ben.
   Hoop dat er toch nog iets met het geld kan gebeuren!!

 3. Pingback: dotcom.radio aflevering 250 van 14-03-2020 – Create a Better World |

 4. Ik ontving tot voor kort je nieuwsbrief maar het lijkt alsof ik ben uitgeschreven? Graag nieuwsbrief weer versturen

 5. Stephanie Orme on

  Ik heb lang de hoop gehad dat er zoiets als Nesara/Gesara ons zou gaan redden.
  Daarna de hoop dat de meerderheid een keer wakker ging worden..niet dus
  Wat kunnen we nu nog doen aangezien we nog steeds met een minderheid zijn?!
  Ik praat met mensen, deel me suf op fb enz enz. Maar het zet geen zoden aan de dijk. Ben tot de conclusie gekomen dat mensen totaal geen waarde hechten aan hun vrijheid en het wel best vinden zo….Onbegrijpelijk!

  • Heel frustrerend en ik voel geheel met je mee! Ik ben hier al 20 jaar mee bezig en wordt altijd geridicuuld. Had gehoopt dat dit een keer zou gaan veranderen met de komst van gesara…..
   Nu ik zie hoeveel mensen de verkiezingen serieus nemen zakt mijn hoop diep ver in m’n schoenen. Toch blijf ik van mening dat er iets te gebeuren staat…. zijn heleboel mensen niet echt ( verwijderd?) en is er toch al kleine bewijzen van gesara. Ze willen dat de mensen opstaan maar dat wordt aan alle kanten ontmoedigd, het heeft geen zin de main stream media is te machtig en je kan daar niet tegenop. Het web van de cabal is te groot en ons leger zal ook wel corrupt zijn.
   Maar je hebt gelijk ( incl mijn kinderen ) hoe gedwee en volgzaam mensen zijn! Onvoorstelbaar!

 6. Ella…..leef je nog?
  Ik heb je intensief gevolgd…financieel een bijdrage geleverd in de hoop dat ik daar iets zinnigs mee deed als antwoord op je heldere visie.
  Ik weet wat er aan komt door de informatie vanuit vanuit iedere invalshoek naast elkaar te leggen……en mede dus dank zij jou.
  Moet ik mij zorgen over je gaan maken?

  • Nee, je hoeft je geen zorgen te maken. Ik zit op dit moment heel hoog in mijn energie, wat ook lastig is, omdat deze is afgestemd op de nieuwe wereld, terwijl we nog in de oude wereld leven. Om die reden kon ik het de afgelopen weken niet opbrengen om nog met de lock-down of verkiezingen bezig te zijn. Ik heb het gevoel dat dit allemaal niet meer zo belangrijk is en deze scenario’s zich moeten uitspelen om een groep slapers wakker te krijgen. Ik hoop dat mijn gevoel een oprechte voorbode is van een op handen zijnde doorbraak. We zullen zien. Hopelijk komt er vandaag (of morgen) deel 1 van een tweeluik en long-read over een ander interessant onderwerp.

 7. Lena Wouters on

  Wat scheelt er, Ella Ster? Is alles oke? Ik maak mij zorgen nu er al enkele weken niets nieuws meer verschijnt.

  • Excuses voor de radiostilte. Ik ervaar de huidige situatie als een twilight zone tussen twee werelden (Zie ook mijn reactie hierboven) en had even niet de focus om 2 to 3 artikelen per week te produceren. Dan ligt het al snel even helemaal stil. Geen zorgen …

 8. Ik wil de site an ella ster graag blijven lezen en vandaar deze reactie zodat ik mails kan ontvangen.