Als vaccins voor het overgrote deel bestaan uit gifstoffen die tot ernstige gezondheidsproblemen of de dood kunnen leiden en men zwangere vrouwen aanspoort om de prik te nemen, dan is er sprake van genocide. Nieuwe cijfers en onderzoeken wijzen in die richting.

Spaanse onderzoekers onder leiding van prof. dr. Pablo Campra, gelieerd aan de Universiteit van Almería, onderzochten de ingrediënten van een aantal Pfizer-vaccins en deden een schokkende ontdekking. Elke dosis bleek voor 99,99103 procent uit grafeenoxide te bestaan. Deze stof zit verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het de cel kan binnendringen. Dat onthulde dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Iedereen moet zich zorgen maken.”

Er zit een minuscule hoeveelheid mRNA in de vaccins, maar het overgrote deel bestaat uit grafeenoxide. “Is het een gif?” vroeg Stew Peters. “Het is zeer zeker een gif,” beaamt Jane Ruby. “Er is geen andere reden dat het erin zit dan om mensen te vermoorden,” zegt ze stellig.

Uit deze brief die minister Hugo de Jonge aan de Kamer stuurde, staat dat er in het AstraZeneca vaccin ook nanodeeltjes zitten en dat het een nieuwe technologie is, dat een risico is.

Uitgebreider onderzoek noodzakelijk om vermoedens te bevestigen

De conclusies uit dit voorlopige rapport bewijzen nog niet dat alle Pfizer-vaccins voor 99,99% uit grafeenoxide bestaan. Er is meer onderzoek nodig om tot deze conclusie te komen. De onderzoekers die zichzelf ‘De vijfde kolom’ noemen, zijn voornemens hun onderzoek uit te breiden naar 100 vaccindosissen. “Ze gaan honderden aanvullende testen uitvoeren.” Men wil op moleculair niveau kunnen aantonen dat het 100% zeker om grafeenoxide gaat.

Ook in een ander onderzoek constateerde men dat er grote hoeveelheden grafeenoxide in de AstraZeneca-prikken zit. Lees het artikel op Ninefornews.

Dr. Jane Ruby: “Als dit waar is en als de rest van de bedrijven die deze prikken erdoor drukt, alle vier de bedrijven in de VS, voor 99% gevuld zijn met deze industriële chemische gifstof … ik weet niet wat ik tegen je moet zeggen, maar iedereen kan beter alles per direct stil leggen. Dit is heel gevaarlijk.”

RIVM in 2020: gebruik grafeenoxide nog niet veilig getest

Het RIVM schreef in april 2020 op hun website over een nieuw antibioticum: “Er is nu een nieuw nanogeneesmiddel ontwikkeld. Hiervoor is het nanomateriaal grafeenoxide gekoppeld aan het metaal lanthaan dat bacteriën kan doden.” Het geneesmiddel op basis van grafeenoxide verpakt in nanodeeltjes is volgens dit artikel enkel nog getest op dieren.

Het langetermijneffect en het gebruik op mensen is volgens de onderzoekers nog onbekend: “Het is nog onduidelijk hoe het menselijk lichaam het middel opneemt en verwerkt. Ook zijn er mogelijk schadelijke gevolgen voor lichaamseigen cellen.” Over de toepassing van grafeenoxide schrijft het RIVM: “Ook over de blootstelling van de mens aan grafeenoxide in het algemeen zijn nog niet voldoende gegevens. Beiden zijn nodig voor we kunnen laten zien dat dit middel veilig gebruikt kan worden.”

De enige verklaring die ik als wetenschapper zelf kan bedenken, is dat dit een massaal — ongeïnformeerd en zonder toestemming — wereldwijd experiment is.

Dr. Jane Ruby

Grafeenoxide is een gifstof

Dr. Ruby verwees naar een studie “Toxiciteit van grafeenfamilie nanodeeltjes, een algemeen overzicht van oorsprong en mechanismen”. uit 2016 in het tijdschrift Particle and Fibre Toxicology die duidelijk maakt wat er gebeurt als grafeen — zoals de Spaanse onderzoekers dat in het Pfizer-vaccin aantroffen — terecht komt in menselijke lichaamscellen.

Het veroorzaakt oxidatieve stress, ontstekingen, cytokinen, ontstekingen en vernietigt letterlijk alles in de cel waaronder de mitochondriën. Het kan een gewelddadige ‘ontstekingsstorm’ veroorzaken. Bovendien kan het ervoor zorgen dat vooral long-, hart- en hersenweefsel ontstoken raakt. “Dit kan direct in verband worden gebracht met beroertes en hartaanvallen, en wij geven dit aan zwangere vrouwen en baby’s?” vroeg dr. Ruby.


Steun Ella Ster met Petje Af

82% miskramen onder gevaccineerde zwangere vrouwen

Een recente studie, gepubliceerd door The New England Journal of Medicine, genaamd “Voorlopige bevindingen van mRNA Covid-19 vaccin veiligheid bij zwangere personen” vond een alarmerende 82% van de zwangere vrouwen die het Covid-19-vaccin kregen tijdens hun eerste 20 weken van de zwangerschap of binnen 30 dagen nadat ze zwanger waren geworden, en kort daarna hun baby’s verloren.

Helaas zullen de meeste lezers van dit rapport deze resultaten nooit vinden omdat ze bedrieglijk zijn begraven in de voetnoten van tabel 4. Daar wordt onthuld dat de bevindingen waren gebaseerd op in totaal 827 deelnemers die een voltooide zwangerschap meldden, maar 700 van hen kregen pas de Covid-prikken toen ze in hun derde trimester waren. Aangezien het derde trimester in week 28 van de zwangerschap begint, heeft het geen zin die 700 deelnemers op te nemen in de steekproef van vrouwen die hun kind hebben verloren tijdens de eerste 20 weken van de zwangerschap.

Het is gegoochel met cijfers, zoals Del Bigtree in de onderstaande video uitlegt. Het rapport identificeert duidelijk de resultaten voor zwangerschappen <20 weken, zoals weergegeven op regel 1 van tabel 4, maar door die 700 toe te voegen aan de 127 die daadwerkelijk in hun eerste 20 weken van de zwangerschap waren of binnen 30 dagen nadat ze zwanger werden op het moment dat ze de ‘prikken’ hebben ontvangen, hebben ze de gevaren verborgen. Aangezien 104 deelnemers hun baby verloren, trekt het rapport de verkeerde conclusie dat slechts 12,6% hun baby verloor (104/827), maar het werkelijke aantal is 81,8% (104/127).

> Lees meer op: Z3 News

Steeds waarschijnlijker dat men wegens genocide berecht gaat worden

Het feit dat de overheid, het RIVM en de media zwangere vrouwen desondanks hebben aangespoord het corona‘vaccin’ ook te nemen, zal extra zwaar meewegen in een toekomstige berechting. Als bovengenoemde cijfers kloppen en op alle vaccins van toepassing zijn, dan spreken we over genocide. Het voorkomen van geboortes binnen een bevolkingsgroep is een vorm van genocide.

Genocide: “De ontzegging van het recht van bestaan van een gehele menselijke groep.” en “Het doden van leden van de groep; het toebrengen van ernstig lichamelijk of geestelijk letsel aan leden van de groep; het opzettelijk aan de groep opleggen van levensvoorwaarden die gericht zijn op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging; het nemen van maatregelen, bedoeld om geboorten binnen de groep te voorkomen en het gewelddadig overbrengen van kinderen van de groep naar een andere groep.”

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

5 reacties

 1. Serieuze aangelegenheid on

  Genocide voor een groot gedeelte van de wereldbevolking, past in het plan van de New World Order en voor mij zijn berichten als deze geen verrassing. Alles wordt aangegrepen om het plan van Klaus Schwab en zijn elitaire vrienden er door te drukken. Helaas hebben de mensen die zich laten testen en vaccineren geen idee dat zij het nieuwe systeem, dat de NWO er wil door drukken, ongewild steunen en dus in de val zijn gelopen, waarbij het RIVM, de Jonge, Bill Gates en de WHO een belangrijke rol vervullen.

 2. Het domme hier van is gewoonweg de houding van ALLE niet werkelijk nadenkende mens, die zich ook maar
  in jouw directe omgeving bevinden.
  Zonder zelf hun eigen Zijn te doorzien wie zij ook zouden kunnen zijn, geven zij het ALWEER zomaar weg aan degenen die dit maar blijven beweren. Dat dan ook alweer zonder enig bewijs ervan.
  Zie maar naar de grafiek van de heer Dissel, de baas van de RIVM in dit zo fijne landje: https://www.ninefornews.nl/van-dissel-probeert-ons-soms-iets-duidelijk-te-maken-wat-hij-niet-hardop-mag-zeggen/
  Die totale domheid van de wezens om ons heen, die is dan echt en totaal onbegrijpelijk voor de wel blijvende nadenkende mens over alles wat hij/zij tegenkomt in zijn leven als mens op aarde!

  Domweg je te laten vermoorden, en enkel omdat die Zij dat blijven beweren e n dan ook nog te worden gelooifd?
  Heeft dan deze onnadenkende mens dan ook het recht om Ons, de wel blijvende nadenkende en onderzoekende geest dan ook maar het recht, om ons dan ook maar dat nu net weer door onze strot geduwd te krijgen?
  Dat enkel en alleen door de ‘mens’ (die eigenlijk al geen mens=geest meer is) nooit en nimmer maar in een ANDERE WERELD durven en blijven geloven?

  • Is het belangrijk voor je om op anderen neer te kijken?

   Als dit je enige probleem is… als je niet vreest dat mensen verder verdwijnen of gemarteld worden… dan valt het met die “genocide” ook wel mee…