Bij de promotie van zijn nieuwste film Sound of Freedom spreekt Jim Caviezel over een aantal controversiële onderwerpen. Voor de opnames trok hij een tijd op met een marinier, die kinderen uit de kinderhandel bevrijdt. De beweringen van Jim Caviezel worden in de main stream media afgedaan als een complottheorie, maar is dit wel terecht voor hetgeen de acteur uit eerste hand gehoord heeft?

De film Sound of Freedom is gebaseerd op het leven van marinier Tim Ballard, een voormalig agent van het Amerikaanse Department of Homeland Security (DHS). Hij zegde zijn baan op om zich te wijden aan Operation Underground Railroad en zo duizenden kinderen uit de mensenhandel te redden.

“Mensen zeiden tegen me dat ik gek was, om mijn overheidsbaan op te zeggen, om dit te doen. Het privatiseren van het redden van kinderen? Kan dat überhaupt wel? Dit was een nieuw model dat we probeerden op te zetten, het werven van Private Public Partnerschips. De reden dat we het deden was vanwege het probleem; dit is de snelst groeiende criminele sector ter wereld. Vele miljoenen kinderen worden ontvoerd en misbruikt.”

Marinier Tim Ballard

De plot van de film draait om de reddingsactie van het zusje van een van de geredde kinderen. Het toont de gruwelijke en hartverscheurende wreedheid van de kinderhandel die plaatsvindt tussen de Verenigde Staten en de rest van de wereld. De trailerbeelden tonen scheepscontainers en pedofeestjes op tropische eilanden in de Caraïben.

Acteur Jim Caviezel is bekend van zijn rol als Jezus in ‘The Passion of the Christ’ (2004). Hij was persoonlijk aanwezig tijdens enkele operaties van Tim Ballard, om het pijnlijke werk te ervaren van het redden van deze onschuldige kinderen uit de klauwen van mensenhandelaars. Hij beschreef wat hij te zien kreeg: “Toen hij me de hel begon te tonen wat ze te zien krijgen … kinderen zijn niets meer dan … een koe. Het gaat ver voorbij de drugshandel.”

Mensenhandelaren zien en behandelen kinderen als vee

Jim Caviezel: “Als we toestaan dat het afslachten van onze kleintjes voortduurt, tjonge, dan komt er een veroordeling over deze wereld, vooral over ons land.” Marinier Tim Ballard, die door Jim Caviezel vertolkt wordt kon zelf niet bij de presentatie van de filmtrailer zijn. “Hij is op dit moment daar beneden kinderen aan het redden. Want zij trekken op dit moment kinderen uit de donkerste uithoeken van de hel. Uit DUMBS* en allerlei soorten plekken. De adrenochromering van kinderen …”

* DUMBS = Deep Underground Military Bases

De presentator van de conferentie vroeg hem om uit te leggen wat hij bedoelde met ‘adrenochroom’. “In wezen heb je  adrenaline in je lichaam”, legde Jim Caviezel uit. “En als je bang bent, maak je adrenaline aan. Als je een atleet bent en het vierde kwartaal ingaat, dan heb je adrenaline die door je heen stroomt. Wanneer een kind weet dat hij gaat sterven, zal zijn lichaam deze adrenaline afscheiden. En ze hebben veel termen die ze gebruiken waar hij me over vertelt, maar het is de ergste horror die ik ooit heb gehoord! Alleen al het geschreeuw, ook al heb ik het nooit, nooit, nooit gezien, het is meer dan … en deze mensen die het doen … er zal geen genade voor hen zijn”, aldus de acteur.

De onwenselijke waarheid afgedaan als complot

Massamedia, zoals de Daily Mail en anderen, serveerden de acteur onmiddellijk af voor het promoten van “complottheorieën”, waarin de term “adrenochroom” werd genoemd. Volgens de DailyMail: “De complottheorie houdt in dat een netwerk van politici en beroemdheden duizenden kinderen martelen en vermoorden, om hun bijnieren te oogsten voor samengestelde adrenochroom, die ze dan ook kunnen gebruiken als een levenselixer en een recreatieve drug.” Ironisch genoeg is dit precies zoals het echt is, maar dit wordt door hun neergezet als een complottheorie en niet als een complotfeit.

De Britse tabloid citeert in zijn artikel tientallen tweets van mensen die teleurgesteld zijn in de woorden van Jim Caviezel; dat ze hem als acteur bewonderden, maar voortaan niet meer naar zijn films zouden kijken. Ironisch genoeg vertelden de meer dan 1500 reacties onder aan het bericht: “Het is waar”, “Doe je onderzoek” of “De waarheid doet pijn.”

Op het moment dat er tranen uit mijn ogen kwamen, omdat mijn hart zo in vuur en vlam was. Ik ben onverschrokken. Je bent onverschrokken, ofwel de beste die je ooit zult zijn als God op die manier in je hart is. Wanneer je zonder angst bent en je verlangen brandt, dan ben je niet bang voor de duivel. Sterker nog, dan jaag je erop.”

Jim Caviezel

De film wordt gesaboteerd door het establishment

Ondanks de kritiek stelde Jim Caviezel: “Dit is een van de beste films die ik ooit in mijn leven heb gemaakt! De film is op Academy Award-niveau. Of het in deze branche wordt gezien, hangt echt af van je gebeden en je mond-tot-mondreclame.”

Het maken van de film was voor de acteur een spirituele belevenis. Met tranen in zijn ogen liet de acteur zien dat zijn hart werd geraakt door de boodschap van Sound of Freedom: “Je bent de beste die je ooit zult zijn, als God zo in je hart is! Dan ben je niet bang voor de duivel. Sterker nog, dan jaag je erop!”

In de film wordt er aan de marinier gevraagd waarom hij dit werk doet. Hij antwoordt: “Omdat Gods kinderen niet te koop zijn, ze zijn niet te koop! Je kunt het niet meer doen, Satan; en we komen achter je aan. We zijn niet bang en ik vraag jullie allemaal om ook niet bang te zijn. Want ze zijn het waard om gered te worden.” De acteur krijgt na deze woorden een staande ovatie … Jim Caviezel raakt geëmotioneerd.

Beroemde mensen zijn betrokken bij mensenhandel

Tim Ballard, die niet bij het event in Tulsa aanwezig kon zijn, sprak het publiek toe met een vooraf opgenomen videoboodschap. “Er zijn miljoenen kinderen die in de seksindustrie gedwongen worden. Miljoenen kinderen die gekocht en verkocht worden.” Volgens de marinier brengt de wereldwijde mensenhandel ongeveer $150 miljard per jaar op. “Deze film is heel belangrijk en een kans voor de wereld om te begrijpen wat er gaande is,” zei Tim Ballard.

“Onderscheid je van deze generatie. Wees heilig. Je bent niet gemaakt om erbij te horen. Je bent geboren om er bovenuit te steken!”

Jim Caviezel

Men hoopt en verwacht dat de film eind 2021 gaat uitkomen. Jim Caviezel: “Als mensen deze film zien … als ze de schepen zien die deze kinderen vervoeren en al die dingen … er is geen andere film zoals dit. Onze filmindustrie kan zo’n film op dit moment niet maken, vanwege al die mensen die hier bij betrokken zijn, wereldwijd. Veel van die mensen zijn heel beroemd.” Jim Caviezel sluit af met de woorden: “Onderscheid je van deze generatie. Wees heilig. Je bent niet gemaakt om erbij te horen. Je bent geboren om er bovenuit te steken!”

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

10 reacties

 1. Hans Claessens on

  Een keihard onderwerp; heel goed dat je hier regelmatig de schijnwerpers op zet, Ella! On-voor-stel-baar leed wordt hier toegebracht aan nota bene kinderen…. Wat een verwrongen en beestachtig egoïsme!!!
  Had me nooit gerealiseerd dat Tim Ballard’s grootste verdienste niet alleen de bewustmaking is van de schaal van deze walgelijke en schokkende handel in en marteling van kinderen, maar vooral de bevrijding en bovenal het geven van heling en een nieuw en veilig leven voor hen in de toekomst. Hopelijk laat het licht dat nu hierop schijnt, geen dader onbelicht; mogen zij allen berecht worden.

 2. Stephanie Orme on

  Hopelijk zal er spoedig echt een great awakening plaats vinden zodat de overgrote massa eindelijk eens beseft in wat voor een wereld we leven!

 3. Wow, als een film zoals dit mogelijk is lijkt het eind nu echt in zicht te komen. Zeer emotioneel, mooi dat dit onderwerp nu belicht wordt in een film. Onrecht grijpt mij mijn helen leven al, het moet ophouden. Empathie is een gevoel dat bij veel mensen al lang geleden uit hun hart is verdreven door toedoen van de elites omdat ze zagen dat ze met onrecht steeds weg konden komen.

 4. Caesar Lion Cachet on

  LS…

  Ja meneer Grappersmaus werk aan de winkel ! Oh nee ! Niet nodig was zijn commentaar…

 5. Jim haalt moeder Theresa aan over t beschermen van kinderen, als dat niet gebeurd dat n land dan ten onder gaat.
  Blijkbaar weet Jim niet dat moeder Theresa 1 van de grootste al niet de allergrootste childtrafficker was aller tijden.
  Frappant dat zij met dik 200 biljoen nog niet de armoede kon bestrijden terwijl ze net de rijksten der rijken omging. Genieten van leed en armoede zoals de elite dat al eeuwen doet.
  Haar heiligstatus mag dus wel afgenomen worden.

 6. Onderzoek doen naar sarcastisch ritueel misbruik, nee dat is niet nodig. Met n kleine verwisseling van letters zit je zo op n dood spoor, precies zoals ze t willen. Satanisch! Bruikbare, medeplichtige idioten. Satanisch!

 7. Hannah 16-07-2021

  Om te huilen hoe Moeder Theresa alle eer opstreek en de wereld haar nog steeds als “redder en heilige” beschouwd!!!