Het klinkt absurd: elite figuren die tijdens Satanische rituelen kinderen verkrachten, martelen en hun bloed drinken om ze vervolgens ritueel te vermoorden. Is dit simpelweg een belachelijke complottheorie, of zit er meer achter? De waarheid is soms vreemder dan fictie. Soms is de waarheid gruwelijker en absurder dan menigeen zich kan voorstellen.

In veel eerdere artikelen schreef ik over een geheime Cabal die zich bezig houdt met Satanische rituelen. Getuigen die deze rituelen overleefden, vertellen over zaken die voor normale mensen bijna niet te bevatten zijn. Het zijn ongelooflijke getuigenissen, die veel mensen bij voorbaat van tafel vegen. Dit ongeloof is de Cabal’s grootste bescherming. Het is té grotesk, té extreem, té kwaadaardig en dermate grootschalig, dat gewone mensen zich niet voor kunnen stellen dat dit waar zou kunnen zijn.

De grootste denkfout om de praktijken van psychopaten te begrijpen, is te veronderstellen dat zij zijn zoals jij zelf bent. Dat psychopaten dezelfde moralen hebben en zij bepaalde grenzen nooit zouden overschrijden, omdat jij dat niet zou doen. Psychopaten hebben echter geen gewetensbezwaren en zijn bereid om alles te doen voor macht, rijkdom, status en uiterlijk. En aan het uiterlijk kun je een psychopaat niet herkennen. Vaak zijn het keurige mensen met voorbeeldige manieren in hun openbaar optreden. Ze hebben vaak meerdere gezichten.

In mijn onderzoek naar Satanisch ritueel misbruik moet ik helaas concluderen dat kindofferspraktijken daadwerkelijk bestaan. Mijn informatie komt niet alleen uit boeken en het internet, er zijn ook mensen, slachtoffers of insiders, die deze informatie persoonlijk aan mij hebben bevestigd.

Het grootste geheim van Hollywood

Hollywoodsterren staan erom bekend alles te doen om er zo jong, slank en sexy mogelijk uit te zien. We kennen de verhalen van extreme diëten, levensstijlen, plastische chirurgie en botox. Het grootste geheim is echter het drinken van Adrenochrome. Een peperdure drug, die niet alleen zorgt voor een high, maar ook een levenselixer is en een verjongend effect heeft. Mensen kunnen er tientallen jaren jonger uitzien dan ze werkelijk zijn.

Adrenochrome is een drug gemaakt van geadrenaliseerd bloed. Wanneer de donor extreme pijn en angst ervaart doordat het geterroriseerd wordt, reageert het lichaam van het slachtoffer door een enorme hoeveelheid adrenaline te produceren voor de fight or flight-reactie. Wanneer deze piek het hoogste is wordt het bloed afgetapt uit de halsslagader of uit de hersenen. Deze procedure kan meermalen herhaald worden, totdat het slachtoffer sterft aan de verwondingen of door uitputting. Hoe jonger de donor, hoe groter het verjongende effect is. Het bloed van jonge kinderen biedt de hoogste opbrengst.

Adrenochrome is online te koop

Nog steeds niet overtuigd dat dit daadwerkelijk plaatsvindt? Kijk dan naar het patent op Adrenochrome en het patentdocument uit 1985. Deze stond tot voor kort op naam van 3M. De drug is ook bekend onder de naam C9H9NO3, een weergave van de scheikundige formule. Er zijn zelfs wetenschappelijke studies gedaan hoe je adrenaline zo goed mogelijk kunt omzetten naar Adrenochrome.

Adrenochrome wordt verkocht op de zwarte markt, het Dark Web of gewoon online. Adrenochrome.net biedt speciale bitcoins om online Andrenochrome te kopen via een afgeschermd gedeelte van het internet. “Adrenochrome (ADC) is een ERC20-token dat speciaal is ontworpen om de snelle, cryptografisch veilige internationale handel van de chemische verbinding Adrenochrome (C9H9NO3) te vergemakkelijken.”

Met deze ADC cryptovaluta kunnen mensen het product ook op het internet, buiten het Dark Web kopen. Daarbij moet het IP-adres goedgekeurd zijn om toegang te kunnen krijgen. Op hun website staat: “Elke transactie op de Adrenochrome-blockchain brengt een kleine transactiekost met zich mee (“aderlating”), die automatisch wordt herbelegd in onze activiteiten met betrekking tot de wereldwijde inkoop, productie en distributie van Adrenochrome.”

De productuitleg spreekt boekdelen: “Adrenochroom is de chemische verbinding met de moleculaire formule C9H9NO3 die wordt gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline in de bloedbaan. Het is een krachtig verjongend, psychotroop elixer dat wordt geoogst uit de pijnappelklier van kinderdonoren.” (…) Het “wordt gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline, afkomstig uit het bloed van menselijke kinderen.

“Adrenochroom is het puurste product op de markt, geoogst onder strikt gereguleerde voorwaarden uit onze internationale toeleveringsketen van kinderdonoren.” Kijk ook naar het glossy promofilmpje waarin men een peuter laat zien met de woorden ‘sourcing’ (inkoop), ‘harvesting’ (oogsten) en ‘trafficking’ (kinderhandel).

Een ritueel van duizenden jaren oud

Rituelen van bloedoffers gaan minstens terug tot het tijdperk van het oude Soemer en Mesopetamië en de tijd van de Annunaki. Ook in andere culturen hadden offertempels boorgaten en een klein kanaal waarmee het bloed van de offers in de tempel werd afgevoerd en verzameld. Duizenden jaren geleden gebeurde dit nog in het openbaar, maar na verloop van tijd ging deze praktijk ondergronds. Vaak letterlijk, aangezien dit vaak in de catacomben, kelders of in ondergrondse tunnels en DUMBS plaatsvindt.

Op antieke afbeeldingen is te zien dat offerrituelen in verschillende culturen plaatsvonden en het bloed ook opgevangen werd. Vandaag de dag is de symboliek die naar bloedrituelen verwijst in gebruik gebleven. Bijvoorbeeld de rode loper, dat een bloedspoor symboliseert. Ironisch genoeg is dat uitgerekend een symbool van Hollywood, waar veel sterren (en daders) verheerlijkt worden vanwege hun jonge uiterlijk.

In bovenstaande video worden verschillende aspecten van Adrenochrome besproken.

Ondergrondse Adrenochrome-laboratoria

Tempel op Jeffrey Epstein’s Little St. James eiland. Er zouden zeven verdiepingen onder de grond zitten die vanuit de lift in de ‘tempel’ bereikbaar waren.

Onder de tempel op Epstein’s eiland bevonden zich tunnels en ondergrondse ruimtes. Ook hier zou bloed voor Adrenochrome afgetapt zijn bij jeugdige slachtoffers. Vanuit Disney Land vertrok de Disney Cruise Line naar Little St. James Island. Zo kon men kinderen aanleveren zonder dat het zou opvallen. De boot kwam via een ondergrondse sluis direct uit bij de tunnels. Enkele maanden voor zijn arrestatie heeft Jeffrey Epstein tientallen miljoenen besteed om de hele boel vol te laten storten met beton.

Adrenochrome wordt echter ook op veel grotere schaal geproduceerd. Onder andere in DUMBS, Deep Underground Military Bases, die voor kort allemaal in handen waren van de Deep State en het Secret Space Program. Kinderen zitten daar in kooien en krijgen elektroshocks om de adrenalineproductie op gang te brengen. Er zijn ook andere methoden om het kind te terroriseren. Een dergelijk filmpje staat op de beruchte laptop van Anthony Weiner. Ook in Oost-Europa schijnen er grootschalige Adrenochromefabrieken te zijn. Het zijn altijd de kwetsbare kinderen, vaak maar niet uitsluitend, uit arme landen.

Adrenochrome kwam ook uit laboratorium in Wuhan

Met de arrestatie van Jeffrey Epstein, de strengere grenscontrole aan de Mexicaanse grens, de jacht op de MS13-bende en invallen in de DUMBS zijn de vaste aanleverroutes van Adrenochrome afgesneden. Het laboratorium 3B Scientific Corporation in Wuhan was een van de overgebleven leveranciers van Adrenochrome (klik cancel bij openen van link). In Wuhan vonden in 2019 toevallig ook de internationale Military War Games plaats. Vervolgens was de stad het epicentrum van het coronavirus-uitbraak, waarvan nu zelfs de mainstream media toegeeft dat het virus zeer waarschijnlijk afkomstig is van het P4 laboratorium in Wuhan.

Lady Gaga acteert als iemand die kinderen kidnapt en hun bloed aftapt. Fiction of een glamourized versie van een duistere waarheid? Kijk zelf naar de demo.

De vraag is of er een verband is tussen al deze zaken. In de Q-beweging circuleert het gerucht dat een bepaalde partij Adrenochrome besmet is met het virus, of zelfs met een andere virusstreng die traceerbaar is bij bloedonderzoek. Men speculeert dat dit de oorzaak zou zijn dat een opvallend hoog percentage sterren besmet is geraakt met het coronavirus. Er zijn vooralsnog geen bewijzen die dit bevestigen. Bovendien kunnen hooggeplaatste personen een besmetting ook veinzen om onder te duiken, of om een (huis)arrest te verbloemen.

Follow the White Rabbit

Een andere populaire meme in de Q-beweging is het gezegde “Follow the White Rabbit.” Dit kan meerdere betekenissen hebben. Het kan verwijzen naar het Playboy-logo als symbool voor een elite pedonetwerk waarin Hugh Hefner een centrale rol speelde. We zien deze konijnenoren terug bij elite seksclubs, MK-Ultra seksslaven en in Satanische kunst. Kunstenaar Alex Podesta gebruikt veel witte konijnen in zijn kunstwerken, vaak taferelen die verwijzen naar kindermisbruik. Hij beeldt ook zichzelf af als volwassen ‘bunny’, dat een teken kan zijn dat hij zelf als kind misbruikt is.

De film Alice in Wonderland werd vaak gebruikt voor het programmeren van MK-Ultra-slachtoffers en sterren in ‘Hollyweird’. Alice (de slaaf) volgt het witte konijn (de handler) en krijgt de instructie “Follow the White Rabbit” om in het konijnenhol af te dalen. Het onderzoeken van de (alternatieve) waarheid wordt in de waarheidsbeweging ook wel omschreven als: “going down the rabbit hole” (afdalen in het konijnenhol). Waarbij je geen idee hebt hoe diep je zult gaan, hoe verreikend de info is en in welke bizarre en duistere wereld je terecht zult komen.

Wanneer je het Adrenochrome-molecuul kantelt lijkt het op een wit konijn. Het onderzoek naar Satanisch ritueel misbruik en de productie van Adrenochrome is een voorbeeld van ‘afdalen in het konijnenhol’. Het is een onthutsende waarheid waarbij men geconfronteerd wordt met de meest duistere kant van onze krankzinnige wereld. Het is hoe dan ook een overduidelijk teken van een doorgeslagen systeem van egoïstische hebzucht en machtswellust, waarvoor kinderen op grote schaal misbruikt worden.

Trump schreef al in 2012 een Tweet dat er iets aan mensenhandel gedaan moet worden.

Ik ben ervan overtuigd dat er operaties gaande zijn die het tij proberen te keren. Drugskartels en mensenhandelaren worden opgerold. DUMBS worden overmeesterd, kinderen worden bevrijd. Wellicht nog niet in de aantallen, omvang en met de snelheid die we graag zouden zien, maar het proces is wel in gang gezet. Wat je ook van Trump mag denken en welke twijfel je ook hebt ten aanzien van zijn ware rol, hij heeft zich vanaf het begin van zijn presidentschap hard gemaakt voor het stopzetten van kindermisbruik en mensenhandel.

Militaire operaties

Begin april 2020 kondigde president Trump grootschalige militaire operaties aan om de drugskartels op te rollen. In de persconferenties over de Covid-19-crisis spreekt hij regelmatig over een kwaadaardige “onzichtbare vijand.” Hij zinspeelde op “licht aan het einde van de tunnel” en het Paasweekend waarin een belangrijk doel zou zijn gehaald. Wat als hij het toen niet had over de corona-epidemie, maar over een andere onzichtbare vijand?

Volgens journalist Timothy Holmseth, die zegt onderdeel te zijn van het Pentagon Pedophile Task Force, speelt ook Melania Trump een prominente rol in de strijd tegen kinderhandel. Met Pasen las Melania het verhaal “The Little Rabbit” voor, dat gaat over een wit konijn dat gered wordt, onderdak vindt en uiteindelijk naar huis gaat. Toeval? Dat doet me denken aan Q: “Do you believe in coincidenses?” (Geloof jij in toeval?).

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

39 reacties

 1. Ik heb zojuist een screenshot gemaakt van Benjamin Fulford, geloof 13 april dat ik goed naar de hemel moest blijven kijken, nu hoor ik vaak herrie dat me automatisch laat kijken maar het zijn voornamelijk straaljagers en legerhelikopters en net als het luchtalarm, kan me leukere dingen bedenken.

 2. Ik las ook dat de koning er tijdens deze crisis weer is, en ergens anders dat hij 17, door het getal vergeten op het aantal 0 te letten maar goed buxus had gepland dus het eerste is vast waar

  • Sylvia, mag ik weten wat je met dit commentaar bedoelt? Ik snap het niet. Dat de koning er weer is tijdens deze crisis, dat van het getal 17 en de 0 en de buxussen en dat het eerste dus vast waar is. Wat heeft de koning hiermee van doen. Ik bedoel dit allemaal niet vervelend maar misschien heb ik iets gemist.

   • Hallo Willie,
    Hihi had op Twitter nog gezegd dat ik niet over het koninklijk huis praat maar persoonlijk tegen diegene.
    Nu heb ik al het een en ander tegen de koning gezegd maar tot vandaag nog geen reactie.
    Geen bericht is goed bericht dus ik wacht nog even af,maar dan merken we het allemáál.
    Wonderen zijn de wereld niet uit.
    Groetjes Silvia

 3. Het is te gruwelijk voor woorden,wat een monsters en dan te bedenken dat deze mensen aanbeden worden.
  Hopelijk komt er heel snel een einde aan en word de massa wakker.

 4. Karolien Minne on

  dankje om dit te plaatsen, tijd dat de mensen wakker worden en inzien dat dit geen complot theorie is, dit is het eerste artikel wat ik vind in het Nederlands hierover, meteen gedeeld op facebook & twitter. Dus heel blij hiermee dat ook mijn vrienden die geen Engels verstaan nu ook een beetje kunnen volgen!
  #WWG1WGA
  Liefs van een Belgje op Lanzarote! QAnon army worldwide

 5. Zolang we nog denken in termen als “complottheorie” omdat het “not done” is om daarmee bezig te houden, is de mensheid reddeloos verloren.
  De kwaden kunnen juist alles maken wat ze willen als mensen erge waarheden maar afdoen als “complottheorie”.
  Ik heb er daarom ook geen goed woord voor de slapende mensheid.

  • Beata Maria on

   Ik ben met jou zoooo ontzettend eens! Slapende massa…. of de kop in zand… verschrikkelijk! Mensen het is hoogste tijd om wakker te worden!

 6. Ik geloof alles, maar de foto’s van Marina Abramovic zijn precies hetzelfde, alleen een is met photoshop bewerkt.

  • Dat klopt, de linkerfoto is hoe ze er uit ziet, de rechterfoto is bewerkt om aan te geven hoe ze eruit zou ‘moeten’ zien gezien haar leeftijd. Misschien moet ik dat beter toelichten in het bijschrift, ik ging er te vanzelfsprekend vanuit dat dit voor iedereen duidelijk was.

   • Er circuleren ook onbewerkte ‘comparison’ afbeeldingen van personen waarvan men vermoedt dat zij gebruikers zijn. Ik meen dat die afbeeldingen te verkiezen zijn boven bewerkte afbeeldingen. Laat ik afsluitend vermelden dat ik jouw inzet door middel van schrijven van artikelen zeer waardeer. Veel kracht en wijsheid toegewenst in jouw strijd!

    • Hoi,
     Zou ik alsjeblieft mogen weten waar je die foto’s kunt vinden?
     Ik vind dit namelijk zeer interessant, zou goed zijn om te weten wie er geboycot moeten worden
     Mvg

 7. Anita klok on

  Goed artikel. Hoop dat de massa nu eindelijk bewust gaat worden. Ikzelf lees me nu sinds 2012 in, en ben blij te zien dat 2020 het jaar wordt van the great awakening! Maar even over Trump. Trump spelt vaak een woord bewust verkeerd zoals : chidlren ,( zie in je artikel hierboven ) dat doet hij expres want Google dit woord maar eens! Hetzelfde deed hij ook met darnkess ipv darkness.Google maar eens op darnkess en je komt uit op een boek over slavenhandel. ( save the children first) De mensen die Q al jaren volgen, ( ik ook ) weten dat ze zelf moeten uitzoeken hoe de cryptische omschrijvingen worden bedoeld, zodoende werd eerst gedacht dat er 10 dagen van duisternis zouden komen ,en dan bedoelen ze dus ,geen internet en geen tv, maar dat gebeurde niet, maar men kwam er toen ook achter dat ze het verkeerd hadden gelezen, net als co-fe-fe ipv coffee, ( heeft te maken met 5g ) ik heb goeie hoop op Trump, en zijn leger, hoop dat de mensheid weer helemaal vrij wordt en het satanische monsterlijke elite volk wordt verwijderd van de aarde!

  • Heb me er sinds ruim een jaar mee bezig gehouden. Had dus al wel het e.e.a. gelezen. Na het lezen van dit artikel blijkt het nog erger dan ik had gedacht. Afschuwelijk. Dit moet ophouden. Waar is God???

 8. Het is dichterbij dan je denkt… Zelfs ons paleis heeft hier een hand in.

 9. Pingback: Als de waarheid naar buiten komt gaat Hollywood ten onder… – Mijn Eigenweg

 10. Pingback: Het gaat over de toekomst van onze kinderen! | E.J. Bron

 11. Ans Stevens on

  Jammer dat de kinderen van die misbruik toen nu niet ermee naar buiten komen b.v. in een vlog

 12. Carola Houben on

  Hoop dat dit snel openbaar gemaakt wordt.
  Zodat deze waanzin stopt….

 13. Q is een onderdeel van het militair industrieel apparaat , om het volk te misleiden met heel veel hoopporno. met handen en voeten trapt men erin.
  Trump is een crypto jood in dienst van Israel . Hij is de rattenvanger van Hamelen en vult zijn rol daarin perfect uit. De zogenaamde linkse en rechtse partijen dienen achter de schermen dezelfde satanische broodheer. WAKKER WORDEN ! De econoom Martin Armstrong is tot op heden nog altijd exact accuraat over hoe het spel wordt uitgespeeld door beide partijen. Alleen het volk kan iets doen door ze te weigeren. Alleen het volk kan iets doen door haar POWER terug te nemen. Niet passief kijken en wachten tot er vanzelf wel iets gebeurt.

  • Angelique on

   Dat denk ik ook. Alleen zo kunnen zij namelijk het volk de baas blijven. Heers en verdeel, wat ze al jaren doen. Intussen gebeurd alles voor onze ogen, niet alleen de huidige crisis, maar al jaren en jaren laat het volk zich uitkleden en geloven ze in mensen die geen waarden en/of normen hebben.

 14. De documentaire over adrenochrome is buitengewoon schokkend. Alleen jammer dat Robert David Steele aan het woord komt, terwijl hij is ontmaskerd als zijnde controlled opposition.

 15. Ik geloof ook heel veel van deze dingen, maar ik stel me al sinds Trump president is de volgende vraag: Hoe komt het, dat als alles wat we over de Elite horen en lezen waar is, tot de gruwelijkste dingen toe, en deze Elite dus ONGELOFELIJK machtig is, door de jaren heen bewezen als we elke moord mogen geloven, dat Trump nog leeft? Hoezo laat de Elite toe dat Trump hen gaat oprollen? Tenzij Trump natuurlijk sowieso veel te laat gekomen is en we aan de endgame bezig zijn, en het toch niet meer te stoppen is?

 16. Ik wilde net eens een bezoekje brengen aan die adrenochrome.net, maar het blijkt dat ze sinds enkele dagen niet meer bestaat op dit adres. Het is nu een besloten club geworden op adrenochrome.com. Ze beginnen waarschijnlijk de hete adem in hun nek te voelen!

  Gelukkig zijn er nog wel back-ups te vinden op het web archief en daar zag ik inderdaad procesbeschrijvingen terug als: Sourcing > Trafficking > Harvesting > Production > Purchase > Distribution > Consumption > Revitalisation…

  Het filmpje waar je naar linkt is nu ook niet meer beschikbaar. Als je echter in de sourcecode kijkt van het archief vind je de link nog wel: https://www.youtube.com/watch?v=1LymheLeB5o

  Om het zieke karakter van het geheel te onderstrepen kun je op hetzelfde kanaal ook nog ‘genieten’ van een filmpje waarin in een soort sims-achtige omgeving een vrouw een baby op de bbq plaatst. Met dit soort mensen hebben we te maken. En het kanaal heet ook nog eens N L

  Iets om trots op te zijn.,..

  Bedankt Ellaster voor het zorgvuldige werk. Ik ben blij dat ik jullie site heb ontdekt!

 17. Indeed the white rabbit means more than one thing, and not just the explanation above.
  As a medium I can tell that if you see a white rabbit (bigger than normal) come by in a dream, it is to collect a soul. It is the rabbit of “death”. But not in a negative sense.
  If your intentions are pure, you will not be harmed.
  The white rabbit comes for the ones that led a “negative” life style, when your time is done here on earth.

 18. Pingback: Als de waarheid over Adrenochrome naar buiten komt, gaat Hollywood ten onder – Ellaster – HOE kan ik voor altijd leven