Voormalige bokser David Rodriguez spreekt openlijk over elite kringen en hun betrokkenheid bij VIP pedonetwerken. Hij verkeert in vooraanstaande kringen, tussen de ‘rich and famous’ (red.: ‘rijken en bekenden’). Zijn vrienden, A-list beroemdheden, hebben andere grote namen genoemd die betrokken zijn bij deze elite pedonetwerken. Hij spreekt openhartig over de kindofferpraktijken die plaatsvinden en mensen die Adrenochrome drinken.

De praktijken rond Adrenochrome is het meest duistere dat er met mensen, en met name met kinderen gebeurt. Het is lastig te verkroppen en moeilijk te begrijpen. Het is een eeuwenoud ritueel dat ondergronds is gegaan. Het is bovendien een verjongingskuur en het grote geheim in Hollywood, waardoor sterren er tientallen jaren jonger uitzien dan ze zijn.

Het is naïef om mensen op een voetstuk te plaatsen omdat ze er elegant, sexy of mooi uitzien, en vaak wetende dat deze sterren (of royals) rijk zijn geworden over de rug van anderen en met hun rijkdom grote armoedeproblemen hadden kunnen oplossen. Hun hebzucht en egoïsme gaat echter veel verder dan de zelfverrijking met geld en kapitaal. Hun verjongingskuur, het geheim van Hollywood, is een uiting van extreem egoïsme en kwaadaardigheid. Als de waarheid rond Adrenochrome massaal naar buiten komt dan is dat het einde van het huidige Hollywood.

Het is zó kwaadaardig dat een normaal mens niet kan begrijpen dat anderen daartoe in staat zijn. Het is veel erger dan hoe we dieren in de bio-industrie behandelen. Veel erger. Het is niet te bevatten. Het is ronduit duivels te noemen. Toch is het belangrijk om ook dit onderwerp aan te stippen.

Als mensen beseffen hoe top politici, topambtenaren, CEO’s van grote corporaties, royals, media-iconen, filmsterren, en topsporters vaak in de greep zijn van deze satanische elite pedonetwerken, gaan ze anders tegen deze ‘hooggeplaatste’ figuren aankijken. Dan begrijpen mensen hoe de politiek, media en entertainment-industrie écht functioneert. Waarom mensen wel of niet naar de absolute top stijgen. Waarom oppositieleiders soms helemaal geen echte oppositie zijn, maar aangestuurd worden door dezelfde krachten achter deze pedonetwerken.

“Wat er gaat gebeuren zal veel van jullie schokken. De meesten van jullie zullen de wijsneus uithangen en zeggen dat je altijd al wist dat het bestond, maar ik denk niet dat je begrijpt hoe heersend deze pedonetwerken echt zijn … in Hollywood, in sportkringen in politieke kringen … Oh man, het is erg.”

David Rodriguez

Dat is ook de reden dat sommige nieuwsberichten nu niet via de mainstream media naar buiten komen. Waarom justitie daders beschermt die tot het Satanisch pedonetwerk behoren. Hoe politieke beslissingen achter de schermen worden genomen, in geheime clubjes met een hiërarchische structuur die duizenden jaren terug gaat. Dat politici maar een bepaalde bandbreedte hebben waarbinnen ze kunnen manoeuvreren. Dat mediamensen maar een bepaald kader hebben waarbinnen ‘persvrijheid’ bestaat.

Volgens David Rodriguez komt daar binnenkort verandering in als grote namen gaan sneuvelen. We zagen de aanloop hiervan al in de arrestaties van Keith Reniere, Allison Mack, Bill Cosby, Jeffrey Epstein en Harvey Weinstein. Er zijn ook andere grote militaire operaties gaande. President Trump kondigde ze begin april jl. aan. Het gaat om aanvallen op ondergrondse drugshandel, het neerhalen van drugskartels, invallen in de Deep State DUMBS (Deep Underground Military Bases). Drugshandel en kinderhandel gaan hand in hand. Het zijn dezelfde daders, dezelfde werkwijzen, dezelfde tunnels en handelsroutes, dezelfde opslaglocaties.

Er is licht aan het einde van de tunnel

In een tweetal artikelen op mijn Patreon-pagina zet ik uiteen wat DUMBS zijn, wat deze met drugs- en kinderhandel te maken hebben en dat de gemelde aanvallen op de DUMBS daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Trump heeft allerlei hints gegeven van deze militaire operaties, zoals zijn Tweet: “Licht aan het einde van de tunnel.”

In het tweede artikel ga ik dieper in op het gerucht dat er tienduizenden kinderen uit DUMBS bevrijd zouden zijn. Deze artikelen waren vier dagen eerder beschikbaar voor Patreon-steunleden, maar zijn daarna ook voor anderen beschikbaar. Sommige artikelen blijven exclusief voor Patreon-steunleden. Door ook Patreon-donateur te worden steun je dit blog. Dat kan al voor een paar euro per maand.

Op basis van informatie uit zijn vriendenkring concludeert David Rodriguez: “Er is een grote steekoperatie gaande. Deze pedofiele netwerken zullen worden neergehaald. (…) Hollywood gaat ten onder.” Er zijn ook andere concrete aanwijzingen dat het Hollywood pedonetwerk neergehaald wordt. Dat kan men bijvoorbeeld ook afleiden van de opgravingen onder het huis van Hugh Hefner. Hij was de oprichter van Playboy en niet alleen een pedofiel en perverseling, maar werkte ook voor de CIA. Hij regelde jonge kinderen voor de perverse Hollywood elite. Onder zijn huis liepen tunnels naar allerlei clubjes. In het artikel op mijn Patreon-pagina “Er is licht aan het einde van de tunnel.”, kun je meer details lezen.

David Rodriguez denkt dat de corona lock-down voor een paradigma verandering zal zorgen. Er vindt een massale ontwaking plaats. Dat zal duistere zaken, maar ook hele mooie dingen aan het licht gaan brengen. Zaken die lange tijd onderdrukt zijn. De wereld na de lock-down zal niet meer hetzelfde zijn, denkt hij. Er zal een verschuiving in bewustzijn plaatsvinden. Dan is er het tijdperk van voor en na de wereldwijde shut-down. “Er zijn grootste dingen gaande, daar ben ik zeker van.”

Binnenkort meer over Adrenochrome, het verband met de corona-uitbraak en Wuhan laboratorium en Hollywood. Deel 2: “Als de waarheid over Adrenochrome naar buiten komt, gaat Hollywood ten onder.”

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

8 reacties

 1. Miklós Schermer Voest on

  Dank je EllaSter, altijd weer verbijsterende informatie, maar zo goed te zien, dat er onvoorstelbaar veel werk wordt verricht om die netwerken op te rollen, wereldwijd, en voor jou en je team is het zoveel energie om ons te informeren over deze satanische personen, het verwerken van deze informatie, vrijwel niemand wil dit echt met ons delen, het is te bedreigend en velen kunnen het niet aan.
  Met grote bewondering voor je inzet, en ik wens je voldoende andere mooie momenten om even bij te komen en intens te kunnen genieten van het wonder van het leven.

 2. Ludy van de reep on

  Dank je wel ellaster voor al je moet en inzet om dit aan ons te melden, heel veel kracht en liefde voor mooie werk

 3. Marc van den Broek on

  Mooi stuk weer, ging er in als koek en geeft een goed gevoel. Dank

 4. Zo blij dat er mensen zijn die aan de afschuwelijke dingen in de wereld een eind maken! Hopelijk is de kracht snel zo groot dat dit wereldwijd kan gebeuren! En geen pardon gelijk de strafpenalty!
  Ik Voor de mensen die dit waar maken.
  Bevrijd de wereld van het kwaad. Stay safe

 5. Ik had in het vorige artikel een link geplaatst naar een website waar een artikel is geschreven dat nog meer verbanden lijkt te leggen. Verbanden tussen Wuhan, Covid-19, Hollywood en adrenochrome. Volgens dat artikel is er in Wuhan een bedrijf dat (in ieder geval) betrokken lijkt te zijn bij adrenochrome. Het artikel wordt de COCFEFE code genoemd, de term die Trump gebruikte en waar iedereen hem voor uitlachte. Je zou bijna denken dat Trump al meer wist dan hij los kon laten. Die term lijkt te maken te hebben met wat er in dat artikel wordt uitgelegd. Elke keer lijkt er zo weer meer informatie bij te komen dan we al hebben. Wie zit er dan zowel in China als de VS? Rothschild (zover mij bekend is). Hier nogmaals de link. Interessant om te lezen.
  https://projectspeak.net/the-covfefe-code-why-so-many-in-hollywood-are-afflicted-how-it-relates-to-coronavirus

 6. ik ben een leek- johndoe- uit Nederland
  Kan..?
  Of is het mogelijk dat COVFEFE in het luchtruim wordt
  Geloost en het zó zijn werk kan doen?
  Momenteel met een Amerikaans Leger in ons landje
  Is het s,nachts zo druk
  En ervaren we zoveel bijzonder dingen in de lucht…..
  Ik probeerde een link te ontdekken in jou verhaal…
  Groet Anja puts