Wat doe je als de politieke top door en door corrupt is? Wanneer het systeem zo gemaakt is dat het de criminele leiders beschermt? De legertop en de White Hats ontwikkelden een plan. Het Plan. In plaats van een militaire coup, koos men ervoor om het Plan door hun nieuwe politieke leider uit te laten voeren. De groep erachter noemde zich America First. Het publiek wordt geïnformeerd via Q-anon: “Vertrouw het plan.”

Deel 1: Trump’s presidentschap als alternatief voor een militaire coup.

Criminele politieke kliek

Amerika werd de afgelopen decennia geregeerd door het Bush-Clinton misdaadsyndicaat. Deze uiterst criminele kliek was betrokken bij internationale drugs- en mensenhandel. Tegenstanders werden uit de weg geruimd. De groep is dan ook nauw verweven met de georganiseerde misdaad, terroristische organisaties en criminele bendes zoals MS13. Ook Obama behoort tot deze politieke kliek en schijnt bovendien banden te hebben met het Moslim Brotherhood.

Om de drugs- en mensenhandel veilig te stellen werden oorlogen ontketend of orkanen gecreëerd als onderdeel van hun weeroorlogen. Financieel analist Jim Willie, met White Hats-connecties binnen het Pentagon: “Alles wat we in het nieuws over oorlogen te horen krijgen is gebaseerd op leugens. Neem bijvoorbeeld de oorlog in Afghanistan. Deze had niks met terrorisme te maken, maar alles met de drugshandel. 85% van alle heroïne komt uit Afghanistan.” Volgens Jim Willie heb je volledige bataljons Amerikaanse militairen die de papavervelden in Afghanistan bewaken.

Biljoenen opbrengst uit drugshandel

De opbrengst gaat naar het Bush-Clinton misdaadsyndicaat; deze organisatie heet officieel Stichting voor Voormalige Presidenten Fonds. De netto-opbrengst is 7 biljoen dollar. Het Bush-Clinton-misdaadsyndicaat bestaat uit een paar honderd mensen. Met de opbrengsten kopen ze in talloze landen de nationale banken op. Ook de NAVO is betrokken bij deze internationale drugshandel, aldus Jim Willie.

De presidentsverkiezingen van Jeb Bush zijn gefinancierd door de drugshandel vanuit Saoedi Arabië. De Russen hebben hier destijds een stokje voor gestoken, waardoor Jeb Bush zich moest terugtrekken als presidentskandidaat. Het is opmerkelijk dat die vorm van Russische collusie nooit het mainstream nieuws heeft gehaald. Maar de mainstream media is in handen van de Cabal. CNN wordt gekscherend het Criminele Clinton Netwerk genoemd. De Clintons werken voor de Bush-groep.

De video is net voor publicatie verwijderd. Vaak is het veelzeggend als Youtube video’s weert. Aanvankelijk kreeg Jim Willie weinig tegenwerking in zijn economische beschouwingen van de financiële wereld, maar sinds hij met het verhaal over de America First Movement naar buiten kwam, werd hij bedreigd.

Wie zijn de Cabal, de White Hats en Q-anon?

Cabal: Geheime criminele politieke kliek. Deze internationale criminele elite zweert samen tegen de mensheid.

Black Hats: Mensen op invloedrijke posities, werkzaam bij overheidsdiensten of andere organisatie en betrokken bij geheime zwarte budget projecten, die niet in de officiële boeken vermeld staan. Ze zijn onderdeel van de Deep State, werken voor de Cabal en verkrijgen hun fondsen deels uit mensenhandel, orgaanhandel, drugshandel en wapenverkoop.

White Hats: Mensen op invloedrijke posities, werkzaam bij overheidsdiensten of andere organisatie en betrokken bij geheime (deel)projecten, met als doel om de Cabal te verwijderen, te ontmaskeren en te berechten.

Q / Q-anon: Anonieme bron met Q-clearance die ‘broodkruimels’ lekt over de geheime operaties die de internationale alliantie heeft uitgevoerd of gaat uitvoeren. De datadump wordt gedeeld via chatboards zoals: 4chan, 8chan en Reddit. Q heeft direct toegang tot (informatie van) president Trump.

Het Plan: Massa-arrestatieplan opgesteld door de Amerikaanse legertop en White Hats. Doel is om de Cabal te verwijderen, te ontmaskeren en te berechten en de grondwet te herstellen. Men werkt inmiddels samen met talloze nationale en internationale groepen als ook buitenaardse groeperingen.

> Voor meer info lees: Deze termen moet je kennen, om te begrijpen wat er in de wereld gaande is.

Eliminatie van Amerikaanse generaals

De Clinton Foundation zamelde geld in, in ruil voor illegale wapenhandel. Het zogenaamde ‘pay for play’. Toen de White Hats binnen het Pentagon daar in 1995 achterkwamen begonnen ze een afzettingsprocedure tegen Bill Clinton. De aanklacht was hoogverraad, vanwege de verkoop van wapens aan de vijand. Volgens Jim Willie was Bush sr. betrokken bij de politieke moord op zeven Amerikaanse generaals, als vergelding op deze gestarte afzettingsprocedure.

America First beweging

De White Hats binnen het Pentagon begonnen toen een tegenbeweging, om het Bush-Clinton misdaadsyndicaat aan te pakken. Deze beweging werd America First genoemd. Toen men uiteindelijk afzag van een militaire coup, heeft de America First Beweging hun zinnen gezet op Donald Trump, die het politieke klimaat zou scheppen, waarin het militaire plan om de criminele top aan te pakken, uitgevoerd kon worden. Is het je wel eens opgevallen hoe vaak Trump de term “America First” gebruikt in zijn aanvaardingsrede?

Huidige embleem van de America First Movement

Speldje van America First Movement tijdens WWII

Jim Willie: “Dat was meer dan opzettelijk. Trump zei daarmee indirect dat de White Hats binnen het Pentagon de controle over de Amerikaanse regering zouden herpakken en weer op de grondwet zouden baseren. Trump is hun held. Dat verklaart ook waarom er vier generaals in zijn kabinet zitten.”

De term America First stamt uit de Tweede Wereldoorlog. Het America First Committee (AFC) was in 1940 de belangrijkste pressiegroep, om druk uit te oefenen dat Amerika zich niet in de Tweede Wereldoorlog zou mengen. Het was een van de grootste anti-oorlogsorganisaties in de Amerikaanse geschiedenis. Deze historische context is van belang, om de aanleiding en het ontstaan van de huidige America First tegenbeweging te kunnen begrijpen. Deze gaat meer dan een halve eeuw terug.

Nazi’s infiltreren Amerikaanse Deep State

Het Bush-Clinton misdaadsyndicaat begint in feite bij Prescott Bush, de grootvader van George W. Bush. Hij was lid van het geheime genootschap Skull and Bones, bankier en politicus. Hij was grootaandeelhouder van een corporatie die de Duitse Nazi’s in het zadel hielpen. Volgens Jim Willie waren de Wallstreet bankiers de financierders van Nazi Duitsland: “Hoogverraad is geen nieuw begrip in de Amerikaanse overheid.” Na de Tweede Wereldoorlog werd de Nazi-top met Project Paperclip naar Noord- en Zuid-Amerika gesmokkeld.

Ook Hitler, die volgens de officiële lezing in een Duitse bunker gestorven is, vluchtte in werkelijkheid naar Argentinië. Volgens Jim Willie weet de helft van de volwassen Argentijnen dat hij de rest van zijn leven in Bariloch Argentinië heeft doorgebracht. Hij vierde zijn verjaardag vaak in Hawaï, aldus Jim Willie. De FBI was op de hoogte van deze ‘geruchten’, blijkt uit de inmiddels vrijgegeven geheime documenten omtrent Hitler’s naoorlogse jaren.

In de Verenigde Staten vond na de Tweede Wereldoorlog in feite een militaire coup plaats door de Nazi’s, die er hun Vierde Rijk vestigden. Het plan om in te grijpen en deze internationale criminele kliek op te pakken en te berechten, speelt dan ook vanaf de naoorlogse jaren. Vooral het hoogverraad tijdens de Korea-oorlog was aanleiding voor het plannen van een militaire contra-coup. Het oorspronkelijke Plan stamt uit de jaren ’50, zoals in dit artikel te lezen is.

Trump werd gevraagd door de militairen

Een militaire coup kreeg echter te weinig steun vanwege de enorme implicaties. Vandaar dat men een plan uitwerkte om de macht via de politieke weg terug te claimen. Na John F. Kennedy (en wellicht Ronald Reagan) is Donald Trump dé president die het Plan ten uitvoer moet brengen.

Eerdere pogingen om het Plan uit te voeren mislukten. Tijdens het Bill Clinton-, George W. Bush- en Barack Obama-tijdperk zijn er honderden generaals ontslagen. Deze generaals werden onder druk gezet. Men kon kiezen: ben je trouw aan de drugsbaronnen of aan de Amerikaanse grondwet? Wanneer de generaals aangaven trouw aan de grondwet te zijn, werden ze ontslagen. Deze honderden ontslagen generaals gingen echter niet met pensioen. Ze werkten aan het Plan.

Trump is door de militairen en White Hats gevraagd om presidentskandidaat te worden. Hij speelde daarbij een dubbelspel. Hij zou de gedoodverfde verliezer zijn en een geloofwaardige tegenkandidaat van Hillary Clinton, de gedoodverfde winnaar. Maar samen met de militairen bereidde hij zich voor op een politieke overwinning. Op die manier kon het Plan doorgevoerd worden. Niet door middel van een échte militaire coup, maar binnen de regels van de grondwet.

In bovenstaand filmpje is te zien dat de stelling dat Donald Trump de president van Amerika zou worden, destijds op de lachspieren werkte van de gecontroleerde media. Toen op de verkiezingsavond bleek dat dit inderdaad het geval was, reageerde de mediamensen onthutst, want dát stond niet in hun script. Wat het Clintonkamp toen nog niet wist, was dat de White Hats hun geprepareerde stemcomputers op het laatste moment vervangen hebben, zodat het volk kon beslissen wie er president moest worden.

> Lees ook deel 2: De storm en Q: “Vertrouw het plan.”

Share.

About Author

8 reacties

 1. Ja buitengewoon interessant. En wat speelt er nog meer…?
  Wat nu speelt in de VS heeft ergens ook een verband met Israël. Het is mij niet helemaal duidelijk wat de agenda is maar dat wij dat in de gaten moeten houden is van even groot belang.

 2. Kevin Shipp – Indictments Coming for Hillary and Co-conspirators
  Shipp wijst er op dat het deze keer niet business as usual zal zijn voor de ‘Deep State and Shadow Government’. Ze zullen voor het gerecht worden gebracht. Kevin Shipp (voormalig CIA officer) zegt: “Er komen aanklachten aan omdat Donald Trump in het Witte Huis is gekomen als outsider. Trump kan niet worden omgekocht.”
  https://youtu.be/rilN9M0oLhI

 3. De eerste senaat verhoren zijn geweest en de media blijven dood stil. In de VS worden journalisten door de FBI en CIA omgekocht met bedragen tussen de 1 en 7 ton, en hebben linkse politici tientallen miljoenen op hun bankrekening staan. Zelfs Muller heeft een bedrag van rond de 20 miljoen voor een FBI directeur, alles komt uit, spygate wat nu in de senaat wordt behandel zal de deuren openen naar pizzagate en dan is het exit met de wereldwijde elite. Volg Q-NL op facebook en praat mee.

 4. Belangerijk Nieuws … De MH17-zaak was doorgestoken kaart !

  Precies twee jaar nadat vlucht MH17 van de civiele radar verdween heb ik in aflevering 26 van Pateo TV alle feiten maar eens op een rijtje gezet. Dat deed ik als tegenwicht voor de systematische hersenspoeling over deze zaak door de Westerse mainstream media. Hoewel de Koude Oorlog met de Sovjet Unie sinds 1991 was afgelopen, wordt de MH17-zaak gebruikt om opnieuw een Koude Oorlog met Rusland te beginnen, al lijkt het deze keer een éénzijdige oorlog te zijn, waar Rusland zich niet in lijkt te laten trekken.

  De propagandaberichtgeving over de MH17-zaak door de Westerse mainstream media heeft overduidelijk het failliet van de reguliere onderzoeksjournalistiek aangetoond, wat vervolgens in de berichtgeving rond Syrië zo mogelijk nog verder is afgegleden. Zo heeft bijvoorbeeld de Nederlandse overheid stiekem vele miljoenen euro’s uitgegeven aan gewetenloze huurlingen, om zo het regime van Bashar Hafez al-Assad (1965) te ondermijnen. Dit bewijst eens te meer hoe corrupt het openbaar bestuur van de Nederlanden is, en voor België is het niet anders. Ook de aanhoudende steun voor het onmenselijke apartheidsregime van de onwettige staat Israël zegt natuurlijk genoeg. Ik benadruk dit nog maar eens voor de lezers die wel eens de televisie aanzetten of naar de radio luisteren en geneigd zijn alles klakkeloos voor waar aan te nemen.

  Maar goed, ter viering van de vierde MH17-verjaardag ben ik nogmaals in deze zaak gedoken. En zo ontdekte ik dat er minimaal één wrakstuk afkomstig was van een tweede vliegtuig. Je hoeft alleen maar de destijds verschenen foto’s zorgvuldig te bekijken om dit te kunnen zien. Maar je moet wel goed kijken, en ook weten waar op te letten. Twee jaar geleden heb ik die foto’s ook bestudeerd, maar toen zag ik het nog niet. Nu gelukkig wel. En daarom leg ik dit alles uit in een nieuwe aflevering (nummer 38) van Pateo TV.

  Mijn conclusie is dat dit tweede vliegtuig het toestel was van de laatste MH370-vlucht, dat vier maanden eerder van de civiele radar verdween. Ik veronderstel daarom dat beide toestellen via afstandsbediening zijn gekaapt, en alle inzittenden wellicht direct daarna via een gifgas zijn gedood of bewusteloos gemaakt. Mogelijk is dat niet het MH17-toestel is neergehaald, maar een ander (vrijwel identiek) toestel wat daartoe op dezelfde route is gaan vliegen na de uitschakeling van de civiele radar door beide toestellen. Het blijft speculeren, maar het feit is dat de menselijk overschotten op de neerstortplek vreemd roken volgens de soldaten die daar als eerste aankwamen. Deze slachtoffers waren al veel langer dood, en hun lichamen waren al aan het ontbinden. Niet één van de nabestaanden heeft immers een blik in een lijkkist mogen werpen. In de Nederlanden werd van de vermeende rouwstoet een heuse televisieshow gemaakt, maar ik durf te beweren dat niet één van de MH17-passagiers in één van die kisten lag. En om het nog verder aan te dikken werd er een MH17-sprookjesbos geopend door een roverkoning (als hoofd van de Nederlandse roverheid) en diens geïmporteerde eega.

  Je mag het natuurlijk oneens zijn met mijn, wellicht vergaande veronderstellingen. Maar je kunt niet ontkennen dat van hetzelfde vliegtuigdeel, namelijk het deel rondom de tweede deur van voren (stuurboordzijde), er twee verschillende exemplaren op de neerstortplek lagen. Het bewijs daarvan spreekt namelijk voor zich. En daarmee is het voor eens en altijd bewezen dat het hier om een doorgestoken kaart handelt.

  http://www.pateo.nl/HTML/NL/Bulletin/Nieuwsbrief184.htm