“Rode pil of blauwe pil?” is de vraag aan Neo in de film de Matrix. In de waarheidsbeweging staat de ‘rode pil slikken’ symbool voor het openstellen voor de waarheid. Hiermee beken je kleur. Jij bent ‘wakker’ en bewust. Met de voor Ella Ster ontworpen exclusieve en unieke ‘gadgets’ kun je op een leuke en laagdrempelige manier een gesprek op gang brengen. “Wat betekent dat die rode en blauwe pil?”

Het slikken van de rode pil is een metafoor geworden voor het slikken van de ‘bittere pil’, omdat eigenlijk iedereen grote moeite heeft met bepaalde zaken, die je te zien of te lezen krijgt als je de waarheid onder ogen durft te zien. Als je voor het eerst hoort over de Illuminati, Pedogate of chemtrails, staat je wereld op z’n kop. Maar op het moment dat je inziet hoe de wereld deze werkelijk in elkaar zit, kan je ook de regie nemen om de wereld in positieve zin te veranderen. Alleen al door het veranderde collectieve bewustzijn, kunnen we de wijze waarop de wereld gestalte krijgt, vormgeven.

Het ‘slikken van de rode pil’ is daarom veel meer dan passief – als een vorm van entertainment – de alternatieve berichten tot je nemen. Zodra je deze informatie op een of andere manier naar buiten brengt, of wanneer het jou er toe aanzet om dingen anders te doen, speel je al een actieve rol binnen de waarheidsbeweging.

Helaas is het lastig om met ‘niet-wakkeren’ een diepgaand gesprek te voeren over alternative standpunten, zonder het risico meteen als ‘complotdenker’ te wordenweg gezet. Het is überhaupt lastig bepaalde onderwerpen te bespreken. Pas als je gesprekspartner nieuwsgierig is, lukt het wél om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken. Wat is er dan leuker dan dat iemand vraagt: “Wat betekent dat die rode (en blauwe) pil?”

> Kijk in de Ella Ster-shop op Zazzle voor alle producten binnen de categorie: Healthy remedies.

Ben jij al ‘red-pilled’?

Het slikken van de rode pil is in de Engelstalige waarheidsbeweging al verworden tot een werkwoord. ‘To be red-pilled’ is een staat van zijn, of ‘to red pill someone’ is bij iemand een ontwakingsproces op gang brengen. De opdruk met ‘Rode pil al geslikt?’ is in diverse producten verkrijgbaar. Ook in het Engels: ‘Take the red pill?’

Baby’s worden ‘red-pilled’ geboren

Er is geen mens zo puur als een baby. De nieuwe generatie kinderen staat open voor de waarheid, zij hoeven daarvoor ‘geen pil te slikken’. Het shirt werkt als een spiegel: “Hoe open sta jij voor de waarheid?” Jouw keuze voor deze babyproducten, betekent dat oprechtheid voor jou voorop staat.

Steun Ella Ster door de aankoop van een T-shirt of ander product

In de Zazzle-store vind je verschillende T-shirts speciaal ontworpen voor Ella Ster. Je kunt er ook andere producten vinden zoals: telefoonhoesjes, tassen, schorten, babyproducten en mokken. Een deel van de verkoopprijs gaat naar Ella Ster.

> Bekijk alle andere producten in de Ella Ster-store op Zazzle

T-shirt én exclusieve berichten

Wil je én een Ella Ster T-shirt én toegang tot exclusieve berichten op Patreon? Wordt dan steunlid voor ± €6,50 ($7) per maand. Op die manier ben je als eerste op de hoogte van actuele ontwikkelingen, krijg je extra berichten met achtergrondinformatie of kun je lezen wat er achter de schermen van Ella Ster. Bij een lidmaatschap van een half jaar krijg je een T-shirt cadeau. Je kunt kiezen uit vijf ontwerpen. De keuze qua kleur en model is beperkter dan op Zazzle. Neem een kijkje binnen de Ella Ster community en kies jouw beloning (reward) voor een lidmaatschap. Zo wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwsberichten, nieuwe ontwikkelingen, maar ook kortingcodes in de Zazzle-winkel.

Het ‘Rode pil al geslikt?-shirt’ is gratis bij een half jaar een €7,50 ($8) Patreon lidmaatschap.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Heb je vragen?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

Comments are closed.