Beroemdheden als dekmantel voor wereldhandel!

5

Waarom had Richard Branson een ontmoeting met de Oekraïense president Zelensky? Wat heeft Richard Branson gemeen met Jeffrey Epstein en welke connecties zijn er met de Clintons? Amazing Polly legt in onderstaande video een internationaal netwerk bloot, van mensenhandel, geveinsde liefdadigheid en stromannen, waarbij Richard Branson een belangrijke sleutelfiguur blijkt te zijn. 

Amazing Polly legt niet alleen het verband met de Maagdeneilanden (Virgin Islands), Epstein, NXIVM en de Clintons, maar ook zijn connecties met de MI6 en Oekraïne. Achter façades van liefdadigheid gaat een wereld schuil van drugs- en kinderhandel.

Oekraïne is een speeltuin voor de Deep State criminaliteit en corruptie. Zo wordt Zelensky genoemd in de Pandora Papers, waaruit blijkt dat hij bedrijven heeft op de Caribische Maagdeneilanden. Er zijn in Oekraïne duizenden vermiste kinderen (BBC, 2022). Deze mensenhandel staat ook in verband met de orgaanhandel en de medische experimenten en andere gruwelijke mensenrechtenschendingen die plaatsvinden in de biolabs.

Uiteindelijk keert Amazing Polly in haar presentatie terug naar het vertrekpunt: waarom bezocht Richard Branson Zelensky in Kiev? Wat is zijn rol en hoe ver reiken de tentakels van Richard Branson?

Deze video is een must voor iedereen die wil begrijpen hoe deze netwerken verweven zijn met de wereld van de meest rijke, beroemde en machtige mensen, die zichzelf graag presenteren als filantropen, maar heel andere belangen dienen.

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author