Een bedrijf in handen van de Chinese Communistische Partij produceert Covid-vaccins, -medicatie en PCR-test voor de Amerikaanse en Europese markt. Pfizer is een dekmantelmerk. Er zijn redenen om aan de veiligheid te twijfelen. Dit blijkt uit documenten, onderdeel van de ‘Pfizer-dump’. Naomi Wolf noemt het een “infiltratie” door de “existentiële vijand” China. Todd Wood spreekt van hoogverraad.

Onthullingen uit de Pfizer-dump

De schrijfster dr Naomi Wolf laat zich sinds de coronacrisis kritisch uit over het overheidsbeleid en de vaccinatiecampagne. Zij is onderdeel van een team van 3.000 onderzoekers en ontdekte dat de Chinese Communistische Partij (CCP) de Covid-19 vaccins in de Verenigde Staten produceert, evenals de Covid-pillen en PCR-testen. Dit concludeert ze onder andere uit uit documenten, onderdeel van de ‘Pfizer-dump’, die op bevel van de rechter zijn vrijgegeven.

Naomi Wolf denkt dat Joe Biden’s Witte Huis gegijzeld is door de CCP en dat de injecties, “die zo dodelijk zijn, zo schadelijk zijn” in feite zijn opgelegd door China, om Amerika te verzwakken en het land te kunnen inpikken.

BioNTech overgnomen door Chinese Fosun Pharmaceuticals

Ze meldt dat er eind 2021 een 100% technologie overdracht was tussen BioNTech en Fosun Pharmaceuticals, een farmaceutisch bedrijf in Shanghai China. Fosun Pharmaceuticals is eigendom van een hooggeplaatst CCP lid. Naomi Wolf zegt dat Fosun momenteel 1 miljard doses van het zogenaamde ‘vaccin’ produceert, maar dat hun product niet door China zelf wordt gebruikt.

“Ik word al lang achtervolgd door het feit dat het voor onze existentiële tegenstander China, de gemakkelijkste zaak van de wereld zou zijn, om onder het mom van de pandemie onze medische voorraad te infiltreren”, zegt Wolf in een gesprek met Steve Bannon (zie video hieronder). Fosun heeft buiten Amerika ook contracten gesloten met 10 andere Westerse landen.

Productie van covid-vaccins in handen van de Chinese Communistische partij

“De CCP produceert de Covid-injecties in de Verenigde Staten. Fosun Shanghai heeft nu FosunPharmaUSA geopend”, met een afdeling in Boston, Massachusetts en Princeton, New Jersey, “waar ze Pfizer producten fabriceren en distribueren”, zegt Wolf.

“Fosun Pharmaceuticals is onderdeel van Sinopharm, dat eigendom is van de Chinese Communistische Partij. Zij zijn ook de aandeelhouders in Sinopharm, dat een door de staat geleid farmaceutisch bedrijf is, aangezien er in China niet zoiets bestaat als particuliere industrie” vervolgt Wolf.

CCP werkte aan plannen voor biologische oorlogsvoering

Uit een dossier dat in 2015 door het Volksbevrijdingsleger (de militaire tak van de Chinese Communistische Partij) is opgesteld en door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is ontdekt, zou blijken dat China zich zes jaar geleden voorbereidde op een derde wereldoorlog met biowapens, waaronder het coronavirus. Het Wuhan Institute of Virology (WIV) werkte samen met het Chinese leger om virussen te vinden ten behoeve van hun bio-defensie-operaties. Bovendien hield de legertop van het Volksbevrijdingsleger zich bezig met plannen voor biologische oorlogsvoering en zaten in de adviesraad van het WIV. (Daily Mail – mei 2021)

Nu blijkt China eveneens verantwoordelijk te zijn voor de productie en distributie van farmaceutische producten, zoals het Covid-vaccin. Niet alleen in Amerika maar ook in Europa en andere regio’s in de wereld. Uit peer-reviewed medische studies blijkt inmiddels dat de injecties helemaal niet veilig zijn, dat er is sprake van ernstige bijwerkingen en een record aantal sterfgevallen. In de VS is er een toename van 20% ‘onverklaarbare’ oversterfte.

40% oversterfte onder millennials

Uit eerdere berichten blijkt dat er tijdens de klinische onderzoeken bekend was dat de injecties wijdverspreid letsel veroorzaakten, waarover Pfizer loog om de ‘vaccins’ alsnog goedgekeurd te krijgen. Dr. Wolf verklaarde de injecties tot een door de CCP ontketend biowapen, dat reeds meer dan een miljoen Amerikanen heeft gedood, naast het vernietigen van de economie.

De voormalige BlackRock data-analyst van de aandelenmarkt, Ed Dowd en zijn verzekeringsanalist onderzoekspartner hebben ontdekt, dat de uitbetaalde overlijdensuitkeringen voor werkende millennials (tussen 25 en 44 jaar) in de VS in de tweede helft van 2021 met 40% omhoog zijn geschoten. Bovendien is in dezelfde periode het aantal arbeidsongeschikten in de VS plotseling met 3 miljoen mensen toegenomen.

Fosun richt zich op internationale markt

Het bedrijf Fosun behaalde in 2021 een omzet van 39.005 miljoen Chinese renmibi (zo’n 5.850.750.000 euro), een toename van 28,7% ten opzichte van het voorgaande jaar. Mede dankzij de Covid-vaccins en de toename van een groeiende internationale afzetmarkt. Ze werken aan “het versnellen van globalisering” en hun “globaliseringsvermogen wordt voortdurend versterkt”, is te lezen in hun persbericht.

In het eerste kwartaal van 2022 verkreeg Fosun Pharmaceutical Industrial de licentie van de Medicines Patent Pool (MPP) voor de productie en levering van de generieke versie van de orale Covid-19-behandeling Molnupiravir van Merck en de orale Covid-19-behandeling Nirmatrelvir van Pfizer, aan overeengekomen lage- en middeninkomenslanden. De licentie omvat zowel de ingrediënten als het afgewerkte geneesmiddel.

Prik-locatie in New York ook gerund door Chinezen

De distributiecentra in Princeton en Boston gaven hun goedkeuring aan de PCR-test en antigenentest van Fosun Diagnostics. “Wanneer bedrijven vervolgens steeds zeggen «Je moet elke week testen!», bepaalt China welk materiaal dan ook men in de neusgaten stopt. Het is China die het produceert. Het is China dat de pil produceert en de licentie voor de injecties heeft”, zegt Naomi Wolf. Deze licenties gelden niet alleen voor de VS, maar ook voor vele andere landen, onder andere in de EU, zegt Wolf.

Videobeelden van ‘anti-vax’ demonstranten in New York, die een priklocatie in Manhattan zijn binnengelopen waar ook baby’s gevaccineerd worden, ontdekten dat ook deze faciliteit wordt gerund door Chinezen.

Joe Biden is in handen van CCP

Aangezien Fosun aandeelhouder van Sinopharm is, betekent dat ze één en hetzelfde bedrijf zijn. Sinopharm is bovendien een Chinees staatsbedrijf. Naomi Wolf vraagt zich af: “Hoe kan dit?” Ze vermoedt dat het alles te maken heeft met de onthullingen op Hunter Biden’s laptop en “dat het Witte Huis gegijzeld is door onze existentiële tegenstander en deze injecties, de Covid-pillen en de PCR tests worden geproduceerd en gedistribueerd door een dochteronderneming van de CCP, in alliantie met Pfizer dat in feite een dekmantelmerk is … en dat verklaart de schade die we zien, naar mijn mening”.

Hunter Biden’s laptop en verkiezingsfraude

Analyse van Hunter Biden’s laptop en gelekte data afkomstig van drie CCP servers wijst uit dat Joe Biden wordt gechanteerd door de Chinese Communistische Partij. Toen de New York Post rond verkiezingstijd in oktober 2020 over Hunter Biden’s laptop en over de “Biden China deal” publiceerde werden hun berichten over Joe Biden door Twitter gecensureerd. Anderhalf jaar later bevestigt de New York Times in een artikel over Hunter Biden’s laptop dat de eerdere publicaties van het concurende blad de NY Post legitiem waren.

Na de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 deed American Intelligence Media uitgebreid onderzoek naar de verkiezingsfraude en concludeerde dat China daarbij een rol heeft gespeeld via het bedrijf Sequoia Capital, waardoor Joe Biden aan de macht is gekomen.

Hoogverraad

L Todd Wood — een uitgever, helikopterpiloot voor de Speciale Operaties van de Amerikaanse luchtmacht, nationale veiligheidsdeskundige en politiek analist — heeft opgeroepen tot de onmiddellijke arrestatie en vervolging van minister van Defensie Lloyd Austin, die volgens hem “voor China werkt”.

Amerikaanse soldaten moeten zich verplicht laten inenten. Wood schreef: “We zijn in oorlog met de Chinese Communistische Partij. Minister van Defensie Lloyd Austin helpt de vijand door dit biowapen aan onze strijdkrachten op te dringen, om zo ons leger te verzwakken voor de CCP. Dit geldt ook voor de hoge officieren die met Austin samenspannen om onze troepen het vaccin op te dringen.”

Arrestaties

“Breitbart berichtte dat meer dan 260.000 troepen op het punt staan vanwege dit beleid te worden ontslagen. Het Amerikaanse leger heeft slechts 40% van zijn rekruteringsdoelstelling voor dit jaar bereikt. Niemand wil buigen voor de vaccinatieplicht, dat soldaten dood en verminkt.”

“Dit is hoogverraad, zo simpel is het. Geen zinnig mens kan daar anders over denken. De aantallen zijn te groot. Minister van Defensie Austin en de generaals die met het samenspanden moeten onmiddellijk worden gearresteerd, aangeklaagd en vervolgd wegens landverraad” aldus Wood.

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author

8 reacties