Er verschijnen de afgelopen maanden ontelbare berichten van mensen die “plotseling onwel” zijn geworden, of “plotseling overleden.” Er is zelfs een officiële term voor: SADS, het Sudden Adult Death Syndrome. De cijfers van oversterfte zijn schokkend. De weefselklonters die artsen in de bloedbanen van overledenen vinden zijn minstens zo verontrustend. Is er een verband?

Toename sterfgevallen en invaliditeit

Voormalig BlackRock aandelenhandelaar, Edward Dowd deed onderzoek naar de cijfers en komt tot schokkende conclusies. Er is in de VS een toename van 20% ‘onverklaarbare’ oversterfte. “Dit wordt bevestigd door de CDC data, begrafenisonderneming data en verzekeringsmaatschappij data.” In de VS zijn 220 miljoen Amerikanen geïnjecteerd met het Covid-vaccin. Op basis van de statistieken van het Amerikaanse ministerie van Werkgelegenheid ontdekte hij eveneens dat het aantal arbeidsongeschikten sinds de vaccinatiecampagne met 3 miljoen is gestegen. Dat is 1,36% van de mensen die geïnjecteerd zijn.

Rubberachtige weefselklonters

De injecties veroorzaken de herprogrammering van ons DNA of RNA om nieuwe proteïnen te maken, maar zijn vermoedelijk ook verantwoordelijk voor de vorming van onbekende rubberachtige structuren. Deze zijn aangetroffen in het bloedvatensysteem van overledenen. Wanneer er een direct verband is tussen de injecties en deze rubberachtige weefselklonters, zou het zeker de oversterfte verklaren. Is dit waarom jonge topatleten en profspelers plotseling neervallen? Verklaart dit de toename in “plotselinge overlijdens,” of wat de mainstream media op dit moment spint als het Sudden Adult Death Syndrome (SADS)?


Wereldwijd verschijnen nieuwsberichten die de plotselinge overlijdens van jonge, voorheen gezonde mensen moet verklaren en toewijden aan SADS.

Nanorouters in vaccinvloeistof

Bijwerkingen van de injecties zoals beroertes, hartaanvallen en vele andere (vaak ernstige)  aandoeningen waren al bekend en een deel is gerapporteerd bij de officiële instanties zoals Lareb (NL), EUDRAVigilance (EU) en VAERS (VS). Daarnaast waren er de ontdekkingen van de mysterieuze voorwerpen, zoals nano-routers, aangetroffen in de flesjes vaccinatievloeistof, door twee afzonderlijke, onafhankelijke groepen met behulp van elektronenmicroscopie. Nieuw onderzoek laat zien dat er ook vreemde weefselklonters in het bloedvatenstelsel van gevaccineerde overledenen zijn aangetroffen.

Nano-routers aangetroffen in Covid-vaccins. Het in de flesjes aanwezige grafeen heeft  als doel de microgolfsignalen afkomstig van mobiele telefoons en andere zenders te versterken. Bron: Ricardo Delgado Martin, expert in biostatistiek, Universiteit Sevilla.

Onnatuurlijke, zelfassemblerende structuren

Balsemers en lijkschouwers ontdekken abnormale voorwerpen in de dode lichamen van de gevaccineerden, afschuwelijke weefselstolsels die in de aderen en slagaders groeien. Het zijn geen bloedklonters, maar een synthetisch materiaal dat de lichaamseigen cellen gebruikt om te groeien en assembleren. De klonters bevatten kleine kristalachtige, geometrische structuren en uiterst dunne draden, bestaande uit segmenten wat lijkt op reptielenschubben. Ook wanneer de klonters uit het lichaam zijn gehaald en bewaard in een vloeistof, blijken deze te groeien.

Lijkschouwers zien bij 65% van de lijken deze weefselklonters

De meeste lijkschouwers en artsen zijn bang om zich hierover uit te spreken, maar Richard Hirschman was de eerste lijkschouwer die naar voren kwam om de merkwaardige rubberachtige stolsels te melden, die hij en zijn collega’s sinds medio 2021 in de dode lichamen hebben aangetroffen. Ook spreekt hij van een toename van gevallen. In januari 2022 hadden 37 van de 57 lichamen (65% van alle gevallen) deze mysterieuze stolsels en Richard Hirschman vertelt dat hij gelooft dat de vaccins de meest waarschijnlijke doodsoorzaak waren voor al deze mensen.

Langer dan 10 centimeter en de dikte van een vinger

In een uitzending van Infowars onderzoekt men in de studio de vreemde rubber-achtig weefsels onder de microscoop, die in het lichaam groeiden en uit overleden lichamen zijn gehaald. Ook beschrijft een arts die anoniem wenst te blijven de samenstelling en kenmerken van deze nieuw ontdekte weefselklonters, die voorkomen bij slachtoffers van SADS. De klonters zijn geen bloedklonters, zijn complex qua structuur, hebben soms een lengte van meer dan tien centimeter en de dikte van een vinger.

Fauci kondigde “zelfassemblerende nanodeeltjes” aan

Er is sprake van zelfassemblerende weefsels, zegt dr. Jane Ruby. Ze vertelt dat Fauci in september 2019 namens het NIH (National Institutes of Health) voor het Amerikaanse congres heeft uiteengezet dat men van plan was om in toekomstige medische toepassingen “zelfassemblerende nanodeeltjes” te gebruiken. Dr. Jane Ruby ziet een verband en denkt dat de weefselklonters het resultaat zijn van de zelfassemblerende nanodeeltjes in de vaccins waarover Fauci sprak. Het zijn zelfassemblerende nanomachientjes en vooralsnog vooral aangetroffen in de bloedvaten. Maar zij acht het denkbaar dat deze dingen ook elders in het lichaam kunnen groeien.

Sterk uitvergroot weefselklonter, die wanneer opgedroogd, verkleurt en de rubberachtige eigenschap verliest.

Opzet 

Dr. Jane Ruby acht het uitgesloten dat de aangetroffen structuren en weefselklonters per toeval in de gevaccineerden terecht zijn gekomen. Zij heeft een lange staat van dienst in de medische wereld en wijst op de strenge protocollen en clausules die normaal gesproken gelden. Nu spreekt nauwelijks iemand zich uit. In plaats van het vaccineren (tijdelijk) stop te zetten is er een push om nog meer boosters te nemen en kleuters en baby’s te injecteren. Daaruit concludeert zij dat er opzet in het spel is.

Moderna: herschrijven van lichaamseigen code

De nanotechnologie zoals CRISPR, die nu ook is toegepast in de coronavaccins, kan een ongewenste eigenschap uit het DNA knippen en een nieuwe DNA-codering toevoegen. Met CRISPR technologie kan een gids-RNA zich specifiek binden aan dubbelstrengs DNA en de bewuste sequentie doorknippen. Op die plek kan vervolgens donor-DNA worden ingebracht. (Bron: Biotechnologie.nl)

Zij denkt ook dat, om deze structuren in het lichaam te kunnen laten groeien, het noodzakelijk is om de injecties te blijven nemen. “Je moet het systeem blijven prepareren.” Ook voorziet ze een potentieel gevaar voor het menselijk genoom en vreest dat de veranderingen verstrekkende gevolgen gaan hebben voor de generaties na ons. Ze verwijst ook naar een uitspraak van dr. Tal Zaks, de CMO van Moderna, die zei dat mRNA-injecties “de software van het leven hacken.” Hij ziet lichaamscellen als een “besturingssysteem” en stelt als doel om deze “software van het leven te veranderen” door “een coderegel toe te voegen of te veranderen.” (Zoals bij CRISPR-technologie – red.)

De ontdekking van grote weefselklonters vraagt hoe dan ook om veel uitgebreider en onafhankelijk onderzoek, door wetenschappers die niet alleen onafhankelijk zijn van de farmaceutische industrie, maar zich ook vrij kunnen uitspreken over hun bevindingen.

Voor meer verdieping

In 2008 zette Juan O’Savin al uiteen welke geloofsovertuigingen schuilgaan achter de transhumanistische agenda, de rol van nano-machientjes in het lichaam en de invloed op het DNA. Een drieluik dat veel inzichten verschaft wanneer men bereid is om de eigen geloofsovertuigingen los te laten. > Lees deel 1.

In een recent interview met Nino Rodriguez zet Kerry Cassidy haar visie uiteen over de rol van nano-technologie, het belang om dit in te willen spuiten en hoe dit verband houdt met de onthullingen rond het rampschip van Evergreen. > “De agenda achter de aanvallen met nano-tech,” een exclusief artikel voor Petje-af donateurs.

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Bronnen en gerelateerde artikelen:

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author