Vanaf het moment dat men in Groot-Brittannië begonnen is met het vaccineren van tieners vanaf 12 jaar, is er een stijging te zien in het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep. De risico-baten-analyse roept grote twijfels op om die leeftijdsgroep te injecteren met het experimentele middel.

Op 13 september 2021 adviseerden gezondheidsadviseurs en de Britse regering om het Pfizer Covid-19-vaccin aan alle tieners vanaf twaalf jaar aan te bieden. Ondanks het feit dat het adviesorgaan over vaccinatie en immunisatie (JCVI) eerder had verklaard dat ze collectieve vaccinatie van kinderen niet steunen. Is het toeval dat de sterfte onder kinderen sindsdien met 62% is gestegen ten opzichte van het vijfjaarlijks gemiddelde?

In de overweging om kinderen van die leeftijd wel of niet te vaccineren was uitval in het onderwijs een belangrijk argument. Maar wanneer blijkt dat de Covid-19-vaccins niet effectief zijn om overdracht of infectie te voorkomen, dan vervalt het argument dat de baten groter zijn dan de risico’s.

Delta-infectie zorgde voor even hoge SARS-Cov-2-virusbelastingen bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen (…) en gevaccineerde mensen die besmet zijn met Delta kunnen het virus overdragen.

Uit de data van Public Health England blijkt dat van alle Delta Covid-19-doden (vanaf 1 februari 2021 tot 12 september 2021) 71% gevaccineerd was.

Er werden 166 sterfgevallen geregistreerd onder de gedeeltelijk gevaccineerde bevolking, 722 sterfgevallen onder de niet-gevaccineerde bevolking en 1.613 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking. Bron: Britse overheid

Gezonde kinderen en tieners lopen nagenoeg geen risico

Wanneer we deze cijfers afzetten tegenover de ongeveer 15,6 miljoen mensen van 19 jaar en jonger in het Verenigd Koninkrijk, betekent dit dat in 18 maanden tijd slechts 1 op de 312.000 kinderen en tieners aan Covid-19 is overleden, die andere ernstige, reeds bestaande aandoeningen hadden. Terwijl in 20 maanden tijd slechts 1 op de 1,1 miljoen kinderen aan Covid-19 is overleden, die geen reeds bestaande aandoeningen hadden.

Daarmee is er absoluut geen rechtvaardiging voor het geven van een experimenteel Covid-19-vaccin aan kinderen. Het excuus dat de Britse overheid gebruikt dat het “uitbraken in klaslokalen en verdere verstoringen van het onderwijs kan helpen voorkomen” is schandalig omdat ze infectie of overdracht niet voorkomen. Zelfs de Britse regering en de universiteit van Oxford hebben dit toegegeven in recent gepubliceerde wetenschappelijke studies.

62% meer sterfgevallen onder tieners vanaf vaccinatiecampagne in 2021

Uit de vijf-jaarlijks-gemiddelde editie (2015-2019) van ‘wekelijks geregistreerde doden in Engeland en Wales’ (die hier kan worden gedownload en kan worden geraadpleegd), blijkt dat tussen week 38-41 onder de 10-14-jarigen in totaal 21 doden vielen.

Terwijl de vijf-jaarlijks-gemiddelde van de 2021 editie van ‘wekelijks geregistreerde doden in Engeland en Wales’ (die hier kan worden gedownload en geraadpleegd), laat zien dat in dezelfde periode (week 38-41 ) van dit jaar onder kinderen tussen 10 en 14 jaar in totaal 34 sterfgevallen plaatsvonden.

Hieruit blijkt dat het aantal sterfgevallen tussen week 38 en week 41 van 2021 onder kinderen van 10-14 jaar 62% hoger was dan het gemiddeld aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep in dezelfde periode in de afgelopen vijf jaar.

Dat er vanaf het moment van vaccineren een fikse toename aan sterfgevallen is, blijkt ook door de periode vóór de vaccinatiecampagne in 2021 te vergelijken met het vijfjaarsgemiddelde. Zo was in de periode week 32-38 van de afgelopen vijf jaar het gemiddelde 28 sterfgevallen onder alle kinderen tussen 10 en 14 jaar. Terwijl in dezelfde periode van week 32-38 in 2021 er 29 sterfgevallen onder die leeftijdsgroep waren. Dit komt neer op een stijging van slechts 3,5% in 2021 ten opzichte van het vijfjaarlijks gemiddelde. De toename in week 38-41 van 62% meer sterfgevallen begon op het moment dat tieners het Covid-19-vaccin kregen.

We hebben de volgende tabel met cijfers van het Office for National Statistics samengesteld, zodat we gemakkelijk het aantal sterfgevallen per week konden vergelijken met kinderen weergegeven per geslacht.

Opvallende toename sterfgevallen van 175-400% onder kwetsbare kinderen

Zoals je hierboven kunt zien, ontstond in week 40 van 2021 de grootste stijging van het aantal sterfgevallen vanaf het moment dat tieners het Covid-19-vaccin aangeboden kregen, met een stijging van 120% ten opzichte van het vijfjaarlijks gemiddelde aantal sterfgevallen onder tieners.

Opvallend is ook het aantal sterfgevallen onder tieners dat plaatsvond in week 34 van 2021, een toename van 175% van alle sterfgevallen onder tieners ten opzichte van het vijfjaarlijks gemiddelde, waarbij er onder meisjes een toename van 400% aan sterfgevallen is. Zou dit iets te maken kunnen hebben met het feit dat een groot deel van de kinderen die als “kwetsbaar” werden beschouwd de week ervoor het Covid-19-vaccin kregen, zoals aanbevolen door de JCVI, of is dat gewoon weer toeval?

Gaan de autoriteiten aan de hand van deze gegevens onderzoeken waarom er vanaf het moment dat tieners het Covid-19-vaccin kregen toegediend, een stijging van 62% meer sterfgevallen ten opzichte van het vijfjaarlijks gemiddelde te zien is? Gaan ze, indien er een direct verband bestaat, de uitrol van deze experimentele injectie aan kinderen per direct staken? Wij betwijfelen het.

> Oorspronkelijke bericht gepubliceerd op The Exposé

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.
Share.

About Author

Comments are closed.