Vele honderden peer-reviewed medische studies, ingediend bij verschillende medische tijdschriften, tonen het verband aan tussen het Covid-19-vaccin en ernstige bijwerkingen. Houdt de stelling “volg de wetenschap” nog wel stand? Is het middel niet erger dan de kwaal?

Het rapport ‘Peer-reviewed medische documenten ingediend bij verschillende medische tijdschriften, waaruit een groot aantal bijwerkingen van Covid-19-vaccins blijkt’ omvat vele honderden onderzoeken, gecategoriseerd per aandoening.*

*) Het rapport is een opsomming van 1025 onderzoeken, waarbij sommige onderzoeken betrekking hebben op meerdere aandoeningen, waardoor een aantal studies meerdere keren vermeld zijn.

Myocarditis en hartfalen

Er zijn 226 onderzoeken die het verband tussen de Covid-19-vaccins en myocarditis of andere vormen van hartfalen aantonen. Myocarditis is de ontsteking van de hartspier en kan hartritmestoornis veroorzaken. Het kan na zware inspanning (zoals bij topsport) tot een plotselinge dood leiden. Myocarditis heeft volgens de American Heart Association een sterftecijfer van 56% binnen 4,3 jaar – vaccinedeaths.com.

Enkele studies die in het rapport worden vermeld:

Andere vormen van hartfalen die in het rapport in verband zijn gebracht met de Covid-19-vaccins zijn:

 • Pericarditis: zwelling en irritatie van het hartzakje.
 • Myopericarditis: een complicatie van een acute ontsteking van het hartzakje en de hartspier.
 • Takotsubo-cardiomyopathie: hartaandoening waarbij het vermogen van het hart om bloed effectief rond te pompen, wordt aangetast.
 • Andere hartcomplicaties zoals: hartinfarcten, cardiogene shock, multisysteem-inflammatoir syndroom en hartritmestoornissen, waaronder plotselinge hartstilstand.

Trombose

Trombose zijn bloedstolsels in de bloedvaten die de bloeddoorstroming belemmeren of blokkeren. Het is een gevaarlijke aandoening die kan leiden tot longembolie, hart- of herseninfarcten. Een Britse begrafenisondernemer die vanwege de schadelijke Covid-19-vaccins een aanklacht heeft ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, zei dat het aantal sterfgevallen door trombose sinds de Covid-19-vaccinaties is gestegen met 600%. In het rapport staan 150 onderzoeken die het verband aantonen tussen het Covid-19-vaccin en trombose. Enkele voorbeelden:

Daarnaast zijn er in totaal 61 onderzoeken die het verband aantonen tussen het Covid-vaccin en cerebrale veneuze trombose. Dat is trombose in de hersenen, hetgeen kan resulteren in een herseninfarct.

Trombocytopenie: te laag gehalte van bloedplaatjes

Trombocytopenie is een aandoening waarbij het aantal bloedplaatjes in het bloed te laag is, hetgeen kan leiden tot blauwe plekken, overmatig bloeden van wonden, of bloedingen in slijmvliezen en andere weefsels. In totaal zijn er 115 onderzoeken die het verband aantonen tussen het Covid-19-vaccin en trombocytopenie. Deze bevindingen bevestigen de observaties van pathologen, die sinds de aanvang van de vaccinatiecampagne voor Covid-19 bij overledenen opvallend vaak blauwe plekken, bloedingen en “stroperig donkerblauw tot zwart bloed” zeggen aan te treffen, hetgeen voorheen niet het geval was. Enkele voorbeelden van studies in het rapport:

Bloedingen en aandoeningen van bloedvaten

In totaal zijn er 43 onderzoeken die het verband aantonen tussen het Covid-vaccin en vasculitis, het ontsteken en scheuren van bloedvaten, hetgeen levensbedreigend kan zijn. Daarnaast worden in het rapport allerlei andere bloedingen gemeld. In dit verband is de openbaring door Dr. Andreas Noack van zijn onderzoek opmerkelijk. Hij toonde de aanwezigheid van grafeenoxide-nanodeeltjes in de vaccinvloeistof aan, die volgens hem als “scheermesjes” de bloedvaten kunnen “opensnijden”. Vlak na zijn videopresentatie stierf Dr. Noack onder verdachte omstandigheden.

Het rapport vermeldt onder andere de volgende aandoeningen:

 • Vasculitis, het ontsteken en scheuren van bloedvaten.
 • Bloeding door gebroken bloedvat in: (deel van) hersenen, lever, longen, uiteinden en netvlies.
 • Intracerebrale bloeding: bloeding in het hersenweefsel en de tweede meest voorkomende oorzaak van een beroerte.
 • Bloedingen in spieren en gewrichten.
 • Capillairleksyndroom: aandoening met acute, ernstige, soms levensbedreigende terugkerende aanvallen, die gepaard gaan met een snelle daling van de bloeddruk als gevolg van vloeistoflekken uit kleinere bloedvaten.
 • Petechiën: kleine paarse, rode of bruine vlekken op de huid of in de mond, veroorzaakt door een bloeding onder de huid.
 • Henoch-Schonlein Purpura: aantasting van de kleine bloedvaten van de huid, gewrichten, darmen en nieren.

Rapportage van vaccinatieschade op EudraVigilance en de correctie vanwege de 94% onderrapportage. Bovenstaande cijfers zijn van september 2021 en het resultaat van slechts 8 maanden vaccineren. Bron: Artsen voor Vrijheid

Guillain-Barr-syndroom: verlamming

In totaal zijn er 43 onderzoeken die het verband aantonen tussen het Covid-19-vaccin en het Guillain-Barr-syndrome (GBS), waarbij (een deel van) het lichaam verlamd raakt. GBS is een neurologische aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam een deel van het perifere zenuwstelsel aanvalt. Het varieert van zeer milde gevallen met kortdurende zwakte tot gevallen van een bijna verwoestende verlamming, waardoor de patiënt niet in staat is om zelfstandig te ademen.

Andere neurologische aandoeningen

Uit de lijst onderzoeken blijkt dat er bovendien een verband bestaat tussen de Covid-19-vaccins en allerlei andere neurologische aandoeningen in de hersenen, zenuwstelsel en ruggenmerg.

 • Perifere neuropathie: een dysfunctie van de uiteinden van de lange zenuwen in het lichaam.
 • Bell’s Palsy: zwakte of verlamming van de gezichtsspieren aan één kant van het gezicht.
 • Facial Nerve Palsy: aandoening waarbij patiënten het bovenste en onderste deel van hun gezicht niet naar één kant kunnen bewegen.
 • MS (Multiple sclerose): een potentieel invaliderende ziekte van de hersenen en het ruggenmerg (centraal zenuwstelsel).
 • Acute hyperactieve encefalopathie: een hersenstoornis als gevolg van een te hoge bloeddruk.
 • Prionziekte: neurodegeneratieve aandoening in de hersenen, die gepaard kan gaan met neuronaal verlies.
 • Andere neurologische aandoeningen zoals: encefalitis, myelopathie, aseptische meningitis en meningoradiculitis.

Overige ernstige bijwerkingen

De onderzoeken in het rapport tonen ook het verband aan tussen het Covid-19-vaccin en andere ernstige bijwerkingen, zoals:

 • Lymfadenopathie: aantasting van de lymfeklieren.
 • Anafylaxie: een ernstige, mogelijk levensbedreigende allergische reactie.
 • Axillaire adenopathie: okselknobbel door zwelling van lymfeklieren.
 • Acute myelitis: ontsteking van het ruggenmerg, wat kan leiden tot verlamming en verlies van gevoel.
 • Immuun-gemedieerde hepatitis: aandoening in de lever waarvoor corticosteroïden nodig zijn.
 • Auto-immuunziekten waarbij het immuunsysteem antilichamen aanmaakt die de lichaamseigen cellen aanvallen.
 • Rabdomyolyse: een ernstig syndroom als gevolg van spierletsel, doordat afgestorven spiervezels vrijkomen in de bloedbaan. Dit kan leiden tot ernstige complicaties zoals nierfalen.
 • Acuut nierletsel: nierfalen of nierbeschadiging, die binnen een paar uur of een paar dagen optreedt.
 • Toxidermie: allergische huiduitslag door medicijnen zoals huidlaesies, of netelroos en zwellingen.
 • Multisystem Inflammatory Syndrome: aandoening waarbij verschillende lichaamsdelen ontstoken raken, waaronder het hart, de longen, de nieren, de hersenen, de huid, de ogen of de gastro-intestinale organen.
 • Vogt-Koyanagi-Harada-syndroom: aantasting van de ogen, oren, huid en de hersenvliezen. Het meest opvallende symptoom is een snel verlies van gezichtsvermogen.
 • Systemische Lupus Erythematodes: auto-immuunziekte die leidt tot wijdverbreide ontsteking en weefselbeschadiging in de aangetaste organen, zoals: gewrichten, huid, hersenen, longen, nieren en bloedvaten.
 • Spontane abortus en miskramen

> Link om het rapport (PDF) te downloaden 

De lijst is bedroevend lang en omvat in totaal 80 pagina’s. Vaccinfabrikanten weten dat hun producten bijwerkingen zoals myocarditis en pericarditis veroorzaken. Myocarditis is bijvoorbeeld 45 keer gemeld in de volledige bijsluiter van Pfizer, die in totaal uit 113 pagina’s bestaat.

De risico’s van een ernstig ziekteverloop door Covid-19 zouden moeten afgewogen tegen de mogelijke risico’s van de injectie. Bovendien blijkt nu dat volledige gevaccineerden zelfs met een boosterprik niet beschermd zijn tegen infectie van Covid. Neem bijvoorbeeld Israël, één van de meest gevaccineerde landen waar het aantal  coronadoden het hoogste is sinds het begin van de ‘pandemie’.

Wanneer het middel erger is dan de kwaal — of als er ten minste ernstige twijfel is of dit het geval zou kunnen zijn — moet dat altijd een reden zijn om een (voorlopig) goedgekeurd medicijn van de markt te halen. Dat dit tot op heden niet is gebeurd is een aanwijzing dat er andere belangen dan ‘gezondheidsredenen’ een rol spelen.

Bron:  ‘Peer Reviewed Medical Papers Submitted To Various Medical Journals, Evidencing A Multitude Of Adverse Events In Covid-19 Vaccine Recipients’

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [0.99 MB]

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author

Comments are closed.