Op 6 december 2021 is door een Brits team een klacht ingediend bij de aanklager van het Internationaal Strafhof wegens misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en schendingen van het statuut van Rome en de Code van Neurenberg. Ze klagen naast Britse regeringsfunctionarissen, ook de CEO’s van de farmaceuten en andere (gezondheids)organisaties aan.

Aangeklaagden:
 • Boris Johnson: premier van het Verenigd Koninkrijk
 • Christopher Whitty: Chief Medical Officer voor Engeland en Chief Medical Adviser van de Britse regering
 • Matthew Hancock: (voormalig) Secretary of State for Health and Social Care
 • Sajid Javid: (huidig) Secretary of State for Health and Sociale zorg
 • Juni Raine: Chief Executive of Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA)
 • Tedros Adanhom Ghebreyesus: directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)
 • Bill (William) en Melinda Gates: covoorzitters van de Bill and Melinda Gates Foundation
 • Albert Bourla: Voorzitter en CEO van Pfizer
 • Stephane Bancel: CEO van AstraZeneca
 • Pascal Soriot: CEO van Moderna
 • Alex Gorsky: CEO van Johnson en Johnson
 • Dr Rajiv Shah: Voorzitter van de Rockefeller Foundation
 • Dr Anthony Fauci: directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID)
 • Klaus Schwab: oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum
 • Dr Peter Daszack: voorzitter van EcoHealth Alliance
Aanklagers:
 • Hannah Rose: Advocaat en mensenrechtenactivist
 • Dr. Mike Yeadon: Gekwalificeerd life science-onderzoeker met een graad in biochemie in toxicologie en een op onderzoek gebaseerd doctoraat in respiratoire farmacologie, voormalig vice-president en hoofdwetenschapper van allergie- en respiratoir onderzoek bij Pfizer
 • Piers Corbyn: Astrofysicus en activist
 • Mark Sexton: Gepensioneerd politieagent
 • John O’Loony: Begrafenisondernemer en activist
 • Johnny McStay: Activist
 • Louise Shotbolt: Verpleegster en mensenrechtenactivist

 

Het Internationaal Strafhof

Het Britse team richt zich tot het Internationaal Strafhof, omdat men vergeefs heeft geprobeerd de zaak via de lokale Engelse politie en het Engelse rechtssysteem aan de orde te stellen. Het bij het Hof ingediende document bevat talrijke claims, onder andere van schendingen van de Code van Neurenberg, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden in het Verenigd Koninkrijk en andere landen.

Opgeblazen Covid-cijfers

Het lijvige document omvat bewijs dat “het aantal Covid-19-gevallen kunstmatig is opgedreven, onder andere vanwege de onnauwkeurigheid en onbetrouwbaarheid van de PCR-tests.” Zonder deze opgeblazen cijfers zouden de andere maatregelen en interventies die nu als misdaden tegen de menselijkheid worden aangemerkt, waarschijnlijk niet hebben kunnen plaatsvinden. Daarnaast heeft men de Covid-19-statistieken kunstmatig opgeblazen, door “de ‘rebranding’ van de gewone griep, longontsteking en andere luchtweginfecties als Covid-19”.

Verzoek om een volledig onderzoek

Aanklagers verzoeken ook een volledig onderzoek naar de gebruikte vaccins, die zich nog steeds in een lopend fase 3-onderzoek bevinden, dat naar verwachting pas eind 2022/begin 2023 zal worden afgerond. “Bovendien betekent het gebruik van een nieuwe, nooit goedgekeurde mRNA-vaccintechnologie voor menselijk gebruik” dat de “potentiële late effecten maanden of jaren kunnen duren voordat ze duidelijk worden”.

Bovendien vragen zij een volledig onderzoek naar de toevoeging van grafeenhydroxide en de vermeende moord op dr. Andreas Noack, nadat hij in een videopresentatie de aanwezigheid van grafeenhydroxide in de vaccins onthulde. Volgens dr. Noack gaat het om nanostructuren die als ‘scheermesjes’ de bloedvaten kunnen opensnijden, waardoor mensen aan inwendige bloedingen sterven. Hij sprak vlak voor zijn dood zijn vermoeden uit dat deze toxische stof vanwege hun minuscule atoomgrootte in autopsies niet als doodsoorzaak aan het licht komt.

Een van de aanklagers is begrafenisondernemer John O’Loony. Hij zag in 2021 meer sterfgevallen door bloedstolsels dan in de voorgaande vier jaar. Hij ziet nu wekelijks plotselinge sterfgevallen door bloedstolsels, een voorheen zeldzaam fenomeen dat begon zodra de vaccins op de markt kwamen. Hij vindt dat de staatslijkschouwer de alarmerende toename van trombosesterfgevallen bij vaccinatiepatiënten openbaar moet maken en erop moet aandringen dat het regeringsbeleid genegeerd moet worden (zie artikel op Frontnieuws).

Parallellen met het Duitsland van de jaren dertig

Het team voert ook argumenten aan dat allerlei alternatieve behandelingen zijn genegeerd, die voor 25-70% minder ziekenhuisopnamen kunnen zorgen. Naast hydroxychloroquine en ivermectine noemen ze nog een hele lijst andere middelen. Ze benadrukken dat de Britse overheid en regeringen over de hele wereld censuur toepassen en de ‘pandemie’ gebruiken om de vrije meningsuiting en toegang tot informatie te beperken.

“Er zijn verschillende overlevenden van de Duitse Holocaust die sterke parallellen trekken tussen Covid-beperkingen en het begin van de Holocaust.” Dat heeft volgens de aanklagers niet alleen betrekking op de schendingen van de Code van Neurenberg en het statuut van Rome, maar gaat ook over de “morele normen” die toen en nu “systematisch werden uitgewist”.

“Wij, de overlevenden van de wreedheden die tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen de mensheid zijn begaan, voelen ons verplicht ons geweten te volgen … Een andere holocaust van grotere omvang vindt plaats voor onze ogen. We roepen jullie op om dit goddeloze medische experiment op de mensheid onmiddellijk te stoppen. Het is een medisch experiment waarop de code van Neurenberg moet worden toegepast.”

Het document biedt een gedetailleerde onderbouwing “dat er sprake is van schendingen van de Code van Neurenberg”. Ook stellen zij dat er genocide, misdaden tegen de menselijkheid, massamoord en oorlogsmisdaden zijn gepleegd.

Het ingediende stuk sluit af met een krachtig verzoek:

“WE WILLEN HERHALEN: Het is van het grootste belang dat het Internationaal Strafhof (ICC) onmiddellijk actie onderneemt, dit alles in overweging nemend, om de uitrol van Covid-vaccinaties, de invoering van onwettige vaccinatiepaspoorten en alle andere soorten te stoppen, van de hierin genoemde illegale oorlogvoering die momenteel wordt gevoerd tegen het volk van het Verenigd Koninkrijk door middel van een ONMIDDELLIJK gerechtelijk bevel”.

> Het volledige document is hier te lezen.

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author

29 reacties

 1. Pingback: Britisches Expertenteam reicht Klage beim Internationalen Strafgerichtshof wegen Verbrechen gegen die Menschlichkeit ein |

 2. Pingback: British team of experts files complaint with the International Criminal Court for crimes against humanity | » Eorense.com

 3. Pingback: Britisches Expertenteam reicht Klage beim Internationalen Strafgerichtshof wegen Verbrechen gegen die Menschlichkeit ein – Willibald66's Blog/Website-Marketing24/Verbraucherberatung

 4. Pingback: Britisches Expertenteam reicht Klage beim Internationalen Strafgerichtshof wegen Verbrechen gegen die Menschlichkeit ein – website-marketing24dotcom