China bereidde zich zes jaar geleden voor op een derde wereldoorlog met biowapens, waaronder het coronavirus. Dit zou blijken uit een dossier dat in 2015 door het People’s Liberation Army is opgesteld en door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is ontdekt.

 • Beijing houdt zich sinds 2015 bezig met het militaire potentieel van SARS-coronavirussen.
 • Onderzoekers van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken kregen toegang tot het vernietigende document.
 • Wetenschappers onderzochten manipulatie van ziekten “op een manier die nog nooit eerder was gezien.”
 • Tom Tugendhat van de Buitenlandse Zaken commissie zegt dat bewijs een “grote zorg” is.
Door Tom Pyman voor Mailonline en Mark Nicol, Diplomatie-redacteur voor de Daily Mail

Chinese wetenschappers bereidden biologische en genetische aanval voor

Volgens een document dat in handen van Amerikaanse onderzoekers is gekomen, bereidden Chinese wetenschappers zich de afgelopen zes jaar voor op een derde wereldoorlog met biologische en genetische wapens, waaronder het coronavirus.

Het vernietigende document, toegankelijk voor het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, benadrukt dat deze in een dergelijk conflict “het kernwapen voor de overwinning” zullen zijn. Het schetst zelfs de perfecte omstandigheden om een biowapen vrij te laten en documenteert de impact die het zou hebben op “het medische systeem van de vijand.”

Dit laatste bewijs dat Beijing al in 2015 rekening hield met het militaire potentieel van SARS-coronavirussen, heeft ook nieuwe zorgen gewekt over de oorzaak van Covid-19. Daarbij geloven sommige functionarissen nog steeds dat het virus ‘per ongeluk’ uit een Chinees laboratorium heeft kunnen ontsnappen.

Biologische oorlogsvoering met biowapens

Het dossier van wetenschappers en gezondheidsfunctionarissen van het Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA) — waarvan details werden gerapporteerd in The Australian —onderzocht de manipulatie van ziekten om wapens te maken “op een manier die nog nooit eerder is gezien.”

Hoge regeringsfiguren zeggen dat het “grote zorgen oproept” over de bedoelingen van degenen die dicht bij de Chinese president Xi Jinping staan, te midden van de groeiende vrees over het gebrek aan regulering van het land over zijn activiteiten in laboratoria.

De auteurs van het document benadrukken dat een derde wereldoorlog “biologisch zal zijn”, in tegenstelling tot de eerste twee oorlogen die werden beschreven als respectievelijk chemisch en nucleair. De twee atoombommen die op Japan waren gevallen, dwongen hen om zich over te geven, hetgeen het einde van de Tweede Wereldoorlog betekende. De auteurs beweren dat biowapens “het kernwapen voor de overwinning” zullen zijn in een derde wereldoorlog.

Ideale weersomstandigheden voor verspreiding virus

Het document schetst ook de ideale omstandigheden om een biowapen vrij te laten en maximale schade aan te richten. De wetenschappers zeggen dat dergelijke aanvallen niet midden op een heldere dag moeten worden uitgevoerd, omdat intens zonlicht de ziekteverwekkers kan beschadigen, terwijl regen of sneeuw de aerosoldeeltjes kan beïnvloeden.

In plaats daarvan moet het ’s nachts, bij zonsopgang, zonsondergang of bij bewolkt weer worden vrijgelaten, met “een stabiele windrichting … zodat de aerosol in het doelgebied kan drijven.”

Ondertussen merkt het onderzoek ook op dat een dergelijke aanval zou resulteren in een golf van patiënten die ziekenhuisbehandeling nodig hebben, waardoor “het medische systeem van de vijand zou kunnen instorten.”

Creatie van dodelijke virussen als wapens

Andere zorgen zijn onder meer China’s ‘Gain of Function’-onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology (WIV) — in de buurt waar de eerste Covid-uitbraak werd ontdekt — waarbij virologen nieuwe virussen creëren die naar verluidt meer overdraagbaar en dodelijk zijn.

Kamerlid Tom Tugendhat, voorzitter van de commissie van Buitenlandse Zaken, zei: “Dit document roept grote zorgen op over de ambities van een aantal mensen die de hoogste partijleiding adviseren. Zelfs onder de strengste controles zijn deze wapens gevaarlijk.”

Hamish de Bretton-Gordon, expert op het gebied van chemische wapens, zei: “China heeft alle pogingen om zijn laboratoria te reguleren en te controleren waar dergelijke experimenten mogelijk hebben plaatsgevonden, gedwarsboomd.”

“Als je vaardigheden opbouwt om je leger ogenschijnlijk te beschermen tegen een biologische aanval, geef je tegelijkertijd je leger de capaciteit om deze wapens offensief te gebruiken. Je kunt de twee niet scheiden.”

Nieuwe virusvarianten als genetische biowapens

De openbaring uit het boek What Really Happened in Wuhan werd onlangs gerapporteerd. Het document, New Species of Man-Made Viruses as Genetic Bioweapons, stelt: “Na ontwikkelingen op andere wetenschappelijke gebieden is er grote vooruitgang geboekt bij de levering van biologische agentia.”

“Het nieuw ontdekte vermogen om micro-organismen te vriesdrogen, heeft het bijvoorbeeld mogelijk gemaakt om biologische agentia op te slaan en bij aanvallen te vernevelen.” Het boek heeft 18 auteurs die in ‘risicovolle’ labs werkten, zeggen analisten.

De directeur van het Australian Strategic Policy Institute, Peter Jennings, uitte ook zijn bezorgdheid over China’s biologische onderzoek naar coronavirussen die in de toekomst mogelijk worden bewapend.

“Er is geen duidelijk onderscheid voor onderzoeksmogelijkheden, want of het offensief of defensief wordt gebruikt, is geen beslissing die deze wetenschappers zouden nemen,” zei hij. “Als je vaardigheden opbouwt om je leger ogenschijnlijk te beschermen tegen een biologische aanval, geef je tegelijkertijd je leger de capaciteit om deze wapens offensief te gebruiken. Je kunt de twee niet scheiden.”

Covid-19 mogelijk het gevolg van laboratorium-lek

Inlichtingendiensten vermoeden dat Covid-19 het resultaat is van een onbedoeld lek in het Wuhan-laboratorium. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen dat het opzettelijk is vrijgelaten. Maar pas deze week leek de Braziliaanse president Jair Bolsonaro China sterk te bekritiseren door hen te beschuldigen van het creëren van Covid om een chemische ‘oorlogsvoering’ op gang te brengen.

“Het Wuhan Centers for Disease Prevention and Control (WHCDC) grenst ook aan het Union Hospital waar de eerste groep artsen tijdens deze epidemie werd besmet. Het is aannemelijk dat het virus rondlekte en sommigen van hen de eerste patiënten in deze epidemie hebben besmet.”

De opmerkingen werden gemaakt tijdens een recente persconferentie, toen de hardline-leider probeerde afstand te nemen van de groeiende aanvallen op zijn binnenlandse aanpak van een pandemie, die het op één na hoogste dodental ter wereld heeft veroorzaakt. “Het is een nieuw virus. Niemand weet of het in een laboratorium is geboren, of omdat een mens een dier heeft opgegeten dat ze niet zouden moeten doen,” zei Bolsonaro.

“Maar het is er. Het leger weet welke chemische, bacteriologische en radiologische oorlogvoering. Staan we niet voor een nieuwe oorlog? Van welk land is het bruto nationaal product het meest gegroeid? Ik ga het je niet vertellen.” Hoewel Bolsonaro China in zijn toespraak niet noemde, toonden gegevens van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling aan dat China het enige G20-lid was waarvan het bruto nationaal product tijdens de pandemie in 2020 groeide, met een groei van 2,3%.

Is het coronavirus ontstaan in een laboratorium van de Chinese overheid?

Het Wuhan Institute of Virology heeft sinds de SARS-uitbraak in 2002 talloze coronavirussen van vleermuizen verzameld. Ze hebben ook artikelen gepubliceerd waarin wordt beschreven hoe deze vleermuisvirussen in wisselwerking staan met menselijke cellen. Het personeel van de Amerikaanse ambassade bezocht het laboratorium in 2018 en “had ernstige bezorgdheid over de veiligheid” over de protocollen die in de faciliteit werden nageleefd.

Het lab ligt op slechts 13 kilometer van de versmarkt van Huanan, waar de eerste cluster van infecties in Wuhan uitbrak. De markt is slechts een paar honderd meter verwijderd van een ander laboratorium, de Wuhan Centers for Disease Prevention and Control (WHCDC). De WHCDC hield in zijn laboratoria door ziekte geteisterde dieren, waaronder zo’n 605 vleermuizen.

Sommigen steunen de theorie dat Covid-19 uit een van deze of beide faciliteiten zou kunnen zijn gelekt en zich op de versmarkt had kunnen verspreiden. De meesten beweren dat dit een virus zou zijn geweest dat ze bestudeerden, in plaats van een virus dat was ontworpen.

Vorig jaar onthulde een explosief rapport, van de door Beijing gesponsorde South China University of Technology, hoe vleermuizen ooit een onderzoeker bij de WHCDC aanvielen en er “vleermuisbloed op zijn huid” zat. Het rapport zegt: “Genoomsequenties van patiënten waren 96% of 89% identiek aan het Bat CoV ZC45-coronavirus dat oorspronkelijk werd aangetroffen in Rhinolophus affinis (tussenliggende hoefijzerneus).”

Het beschrijft hoe de enige inheemse vleermuizen worden gevonden op ongeveer 965 kilometer afstand van de Wuhan-versmarkt en dat de kans dat vleermuizen vanuit de provincies Yunnan en Zhejiang komen vliegen minimaal was.

Bovendien is er weinig bewijs dat de lokale bevolking de vleermuizen eet, zoals blijkt uit getuigenissen van 31 inwoners en 28 bezoekers. In plaats daarvan wijzen de auteurs op onderzoek dat binnen 300 meter bij de WHCDC wordt uitgevoerd.

Een van de onderzoekers van de WHCDC beschreef in het rapport dat hij zichzelf twee weken in quarantaine had gesteld, nadat het bloed van een vleermuis op zijn huid was gekomen. Diezelfde man plaatste zichzelf ook in quarantaine nadat een vleermuis op hem had geplast. Hij noemde ook het ontdekken van een levende teek van een vleermuis. Dat zijn parasieten die bekend staan om hun vermogen om infecties via het bloed van een gastdier door te geven.

“De WHCDC grenst ook aan het Union Hospital waar de eerste groep artsen tijdens deze epidemie werd besmet.” zegt het rapport. “Het is aannemelijk dat het virus rondlekte en sommigen van hen de eerste patiënten in deze epidemie hebben besmet, hoewel solide bewijzen nodig zijn voor toekomstig onderzoek.”

Oorspronkelijke artikel Daily Mail: “China has been preparing for WW3 with biological weapons for last six years, US investigators say”

> Lees verder in deel 2: Chinese leger en Wuhan-lab werkten samen om dodelijk virus te vinden

Ella Ster* | bron: Daily Mail

width="300"

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Pingback: Nieuws 13.5.2021 - Leefbewust.com - nieuws gezondheid, voeding en milieu

 2. Stephanie on

  Je zou toch zeggen met deze kennis, om je juist wel te laten vaccineren? Dan ben je beschermt tegen vervolg uitbraken?

  • Ella Ster on

   Ik zou daar niet zo zeker van zijn. Wat als het vaccin onderdeel is van de biologische oorlogsvoering? Wanneer je de lange lijst met ernstige bijwerkingen en plotselinge overlijdens na vaccinatie bekijkt, begint het daar wel op te lijken.

   Er is inmiddels voldoende informatie bekend over de gevaren van vaccins. Kijk bijvoorbeeld op de websites van:
   https://www.artsenvoorwaarheid.nl
   https://www.artsenvoorvrijheid.be
   https://stichtingvaccinvrij.nl

   Bedenk wel dat de enorme risico’s van de experimentele gentherapie, die nu onterecht vaccinatie wordt genoemd, en de onbekende lange termijn effecten, helemaal niet opwegen tegen het risico dat Covid-19 in de praktijk voor de meeste mensen blijkt te zijn. Je hebt ruim 99,95% kans om een virusinfectie te overleven.

  • Dit is wel erg kort door de bocht gesteld. Net zoals China en de CCP niet hetzelfde zijn, is de VS en Corporatie Washington DC ook niet hetzelfde. Het is niet de VS die de wereld terroriseren, maar de Deep State, gebruik makend van de CIA als hun belangrijkste tool. En de Deep State is meer dan de VS, want wereldwijd actief, ook in Nederland. Oorlogen en terrorisme zijn de tools waarmee landen tegen elkaar worden uitgespeeld door deze onzichtbare machthebbers. Biden is nu de exponent in de VS, en die is echt niet democratisch gekozen, net zo min als dat Rutte hier de verkiezingen heeft gewonnen.

 3. Misschien wel goed om ook de berichten van Charlie Ward te volgen die ook vertelde dat in de containers niet alleen ruim 1200 kindertjes bevrijd zijn maar ook de biowapens( 5G ) waar de kliek al 30 jaar mee bezig was allemaal vernietigd zijn! Ze wilde na de Corona gekte weer met de klimaat gekte beginnen! mislukt!!

 4. In October 2019, the US brought 172 (really 369) military athletes to Wuhan for the World Military Games. Despite having the largest military in the world, tenfold, the US came in 35th behind nations like Iran, Finland and Slovenia. No video or photos exist of the US team, no records were kept, a huge team but a pitiful performance for the best military in the world.

  The US team did so badly that they were called “Soy Sauce Soldiers” by the Chinese. In fact, many never participated in any event and stayed near the Huanan Seafood Wholesale Market, where the disease is said to have originated only days after the US left the area.

  The US team went home on October 28, 2019, and within 2 weeks, the first human contact cases of COVID 19 were seen in Wuhan. The Chinese have not been able to find “patient zero” and believe he was a member of the US team.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/china-media-now-claims-coronavirus-originated-american-athletes-visited-wuhan-october-2019/

 5. Ook Frankrijk is erbij betrokken
  We know that China elites like the former Head of the China Communist Party, Jiang Zemin was involved in the companies and entities related to the coronavirus disaster.  We also know George Soros was connected to the companies in the middle of the disaster.  We know that the Gates Foundation, Dr. Fauci and French company Sanofi Pasteur were involved.

  Now as we look further into the coronavirus facilities in Wuhan, China, we have determined that the French were involved as well.

  The French provided the design, engineering, and architecture for the Wuhan P4 site. Dr. Shi Zhiming (who ran the coronavirus program) has an advanced degree from a French school. She and the Yuan Zhiming, the manager of the P4 facility, were also awarded the highest France civil medals.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/france-also-involved-wuhan-coronavirus-facility-awarded-bat-doctor-shi-high-level-french-civil-medal/