Clif High: We zitten midden in de Grote Lelijkheid, maar hierna komt het herstel

1

Een optimistische podcast met een belangrijke boodschap van Clif High over de transitie waar we nu middenin zitten. Aan de ene kant is er de ontmanteling van de instellingen en de infrastructuur van onze beschaving en de afbraak van westerse basiswaarden zoals kritisch denken en wetenschap. Anderzijds kunnen we door te erkennen in welke Grote Lelijkheid we zitten, onszelf zuiveren van gedachten en gewoonten die ons niet dienen.

De afgelopen jaren beginnen steeds meer op een slechte B-film te lijken, waarbij dingen steeds absurdistischer worden. De eens zo machtige instituten zijn ingenomen door idiocratie. Onze veronderstelling dat we in een rechtsstaat leven waarbij tolerantie en vrijheden gewaarborgd zijn, bleek een wassen neus. Het ene na het andere schandaal komt via WOB-verzoeken naar boven drijven. Maar beleidsmakers trekken zich nergens meer wat van aan — laat staan van de wet — en denderen door in hun Great Reset-trein, waarbij de WEF-agenda met steeds meer dwang wordt doorgedrukt.

Dit alles is wat Clif High de ‘Grote Lelijkheid’ noemt – en het vermogen om het te zien en te begrijpen wat het is, is goed nieuws! Zoals Clif High zegt: “Op dit moment zitten we in de Grote Lelijkheid, want het komt nog steeds naar buiten, het wordt nog steeds blootgelegd. Het moet van beide kanten komen. De Khazaarse maffia legt het via het Wereld Economisch Forum bloot, omdat ze proberen die negatieve vibraties te gebruiken om ons te informeren en ons gedrag te veranderen en dingen te veranderen. En ze gooien in feite een fundamentele uitdrukking van zichzelf weg…”

“Dit is nodig, want we moeten de confrontatie aangaan met de Grote Lelijkheid om het te overwinnen. We moeten die lelijkheid in onszelf confronteren en dan naar buiten gaan en het confronteren in de Khazaarse maffia en die gasten.”

“De reden dat we het in onszelf moeten confronteren, is omdat zij het daar hebben neergelegd. Dus eerst moeten we onszelf zuiveren van deze gedachten, om te begrijpen dat we deel uitmaken van een gigantische, prachtige door het universum geschapen biosfeer. We zijn geen kleine mierenkolonie, hangend aan een rots, draaiend door de ruimte.”

Clif High verwijst hier naar de Russische wetenschapper Vladimir Vernadsky, auteur van The Biosphere and The Noösphere, waarin hij wetenschappelijk, wiskundig en empirisch bewees dat wij mensen, als actieve, levende, denkende wezens een essentieel proces zijn van het leven op onze planeet. Het is de wetenschappelijke verklaring van onze collectieve creatiekracht.

“Al het leven: gras, vogels – elk verdomd ding – microben; microben in de bodem, microben in de lucht, al dit spul. Elk klein beetje leven in alle grootheid, is bezig met horizontaal transport en het afzetten van mineralen in de biosfeer.”

“Al het leven op deze planeet, op dit moment, verplaatst al dit spul dat je om me heen ziet, alles in de oceaan, alle kleine beestjes daarbuiten – het plankton, helemaal tot aan de walvissen – we verplaatsen allemaal materialen door de biosfeer van de aarde, als een dynamisch proces.”

“Die biosfeer is zo krachtig, zo groot en zo massief, dat als we 16 kilometer diep de aardkorst in zouden gaan en al dat materiaal zouden nemen, inclusief alles wat er bovenop ligt, inclusief het Himalaya gebergte, inclusief alle oceanen daar bovenop — dat als we al dat materiaal zouden nemen, het nog steeds niet gelijk is aan de hoeveelheid materiaal die op dit moment door de biosfeer beweegt, in het leven, op aarde.”

“Dus wij zijn een integraal onderdeel van de biosfeer. Het is onze taak, als wezens binnen de materie, als leven (geest die materie bezielt)…om dit horizontale transport te doen, om de rots te veranderen die de aarde zou zijn zonder leven erop.”

“En door dit te doen, vervullen we een groot doel voor het universum. Het creëert de biosfeer, het creëert ons, in de biosfeer; om actief te zijn, om te helpen in dat transport, om de planeet te veranderen, om terravorming te doen, als je het zo wilt noemen…”

“De biosfeer is dus een zeer, zeer, zeer krachtig concept…en daarom zal het World Economic Forum je nooit vertellen dat er boeken en essays zijn die Vladimir Vernadsky erover heeft geschreven. Ze zullen zelfs zijn naam niet noemen.”

“Wat hen betreft, moet hij in een put worden gegooid, net als Christus en duizend jaar in uitwerpselen worden gekookt. Dat staat zelfs in de Talmoed. Dat is wat ze willen doen met messiassen…”

Clif High is een computerwetenschapper en taalkundige gespecialiseerd in Predictive Linguistics. Met de term ‘Khazaarse maffia’ verwijst hij naar een groep die in het gebied van het huidige Oekraïne, 800 jaar na  Christus onder druk van de Russische tsaar, de Joodse identiteit aannam. Maar ze verschuilen zich als Zionisten achter het Jodendom. “Ik beschouw ze helemaal niet als Joods. Ik denk aan hen als satanisch … als Khazaren”, zei Clif High in een andere podcast. Hij beschouwt de Khazaren als “het meest kwaadaardige dat er op de planeet bestaat”.

“De grootsheid van wat we kunnen zien in de biosfeer is zo groot, zo groot, dat de Khazaarse maffia nooit, nooit, nooit zal winnen. Ze zijn gewoon in de minderheid in de energie-overdracht in de biosfeer. Hun kleine beetje dat ze proberen uit te dragen komt niet eens in de buurt van herkenbaarheid binnen de biosfeer.”

Clif High web-bots voorspellen op korte termijn een grote centrale gebeurtenis en een complete ineenstorting van het financiële systeem en de voedselvoorziening. Waarschijnlijk voor het einde van het jaar. Het zal een periode van grote onrust zijn, waarbij de door de Deep State betaalde protestgroepen zoals Antifa en BLM de komende jaren rellen zullen veroorzaken. Maar dit zal eveneens het begin zijn van het herstel. Dat kan wel zeven jaar gaan duren, afhankelijk van de houding en inzet van het collectief.

Uiteindelijk schetst Clif High een heel optimistisch toekomstbeeld.

Deel 1

The BIG UGLY

Deel 2

The BIG Ugly – Part Twoo

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author