De strijd tussen de Russen en de Khazaarse maffia (in Oekraïne) gaat meer dan duizend jaar terug

2

De strijd die nu wereldwijd gaande is, is een offensief tegen de Deep State, met name tegen de Khazaarse maffia. De Khazaarse maffia is ’s werelds grootste misdaadsyndicaat dat al duizenden jaren de wereldmacht in handen heeft. De geschiedenis van Khazarië is bijna volledig uit de geschiedenisboeken geschrapt. Dit historisch perspectief is echter noodzakelijk om de oorlog in Oekraïne, tussen de Russen en de Khazariaanse maffia te kunnen begrijpen.

Op het wereldtoneel speelt de Khazaarse maffia (ook wel bekend als de Zionisten) een belangrijke rol. Ze hadden eeuwenlang de heerschappij over de wereldwijde koninkrijken en banksystemen. Maar ze bepaalden ook het narratief in de geschiedenisboeken. Ze verschuilden zich achter valse identiteiten en valse vlag aanslagen. Ze blonken uit in oorlogsvoering en manipulatie.

De Russen voerden ruim 1200 jaar geleden al strijd met de Khazaren. Het was de Khazaarse maffia die de Russische tsaar en zijn familie uitmoordden. Zij orkestreerden en financierden de Bolsjewiekse revolutie. De Khazaarse maffia ensceneerde de Eerste Wereldoorlog en gebruikten de ‘Holocaust’ om iedere kritiek tegen het Zionisme in de kiem te smoren, terwijl ze de Palestijnen van hun land verdreven.

Zionisten verschuilen zich achter het Jodendom, maar orthodoxe Joden protesteren wereldwijd tegen de Zionistische agressie en distantiëren zich van het Zionisme.

Volgens Clif High – een computerwetenschapper en taalkundige gespecialiseerd in Predictive Linguistics: “De Khazaarse maffia veranderde de geschiedenis, filosofie, gezichtspunten, al deze dingen om zichzelf te beschermen, omdat ze de naamstelers zijn.” Zoals Winston Churchill zei: “Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars.”

En wie zijn de hedendaagse Khazaren? Clif High noemt: “Klaus Schwab, de Rothschilds, de familie Bauer, die als Joods worden beschouwd. Ik beschouw ze helemaal niet als Joods. Ik denk aan hen als satanisch … als Khazaren.” Hij ziet het conflict in Oekraïne als “een wereldwijde oorlog, tegen de wereldwijde infiltratie van alle regeringen door de Khazaren”. Hij beschouwt de Khazaren als “het meest kwaadaardige dat er op de planeet bestaat”.

De historie van Khazarië

Oekraïne ligt in het gebied dat tussen 600-900 na Christus deel uitmaakte van het Khazaarse rijk. In dat gebied tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee ontstond in die periode een ongelooflijk kwaadaardige en criminele samenleving. Khazarië ontwikkelde zich tot een natie en werd geleid door een koning en een groep occulte oligarchen, die aan zijn hof dienden. Zij bezaten de kennis van de oude Babylonische zwarte magie.

In deze tijd werden Khazaren in omringende landen bekend als een bende dieven, moordenaars en straatbandieten. Maar wat hun praktijken en manier van leven kenmerkte, was dat zij de identiteit aannamen van de reizigers, die door hen waren of werden vermoord. De leiders van de omringende naties, vooral de Russische Tsaar, hadden jarenlang klachten van hun burgers ontvangen over dit boevengedrocht. Dit had tot gevolg dat deze landen in 800 na Chr. als een gezamenlijke groep een ultimatum stelden aan de Khazaarse koning.

Het gele gebied tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee was ‘Khazarië’ genaamd.

Ze stuurden hem een communiqué waarin stond vermeld, dat hij één van de drie ‘Abrahamitische’ religies voor zijn volk moest kiezen. Hij kreeg de keuze tussen de Islam, het Christendom en het Jodendom, en de gekozen godsdienst zou de officiële staatsgodsdienst van Khazarië moeten gaan worden. De Khazaarse koning koos voor het Jodendom en beloofde zich te houden aan de eisen die waren opgesteld door de omringende confederatie van naties, geleid door de Russische tsaar. Om de confederatie om de tuin te leiden, vermengde de Khazaarse koning heimelijk de oude Babylonische zwarte magie praktijken met het Jodendom. Hij creëerde een geheime satanisch-hybride religie, bekend als het ‘Babylonische Talmudisme’.

De intense haat binnen de Khazaarse maffia zorgde ervoor dat ze gemotiveerd waren iedereen te vermoorden die in een andere God dan hun god Baäl geloofde. Ook namen ze de langgekoesterde wraak op degenen die hen uiteindelijk uit Khazarië hadden verdreven. Ze vermoordden veel van de oorspronkelijke koninklijke bloedlijnen, zoals de Britse royals in de 17de eeuw, die ze vervingen met hun eigen bastaards. In de 18e eeuw vermoordden ze de Franse royals en vlak voor WOI de Oostenrijkse aartshertog Ferdinand, om de eerste Wereldoorlog te kunnen beginnen. In 1917 verzamelden ze hun Khazaarse leger, de Bolsjewieken en infiltreerden en kaapten Rusland. Ze vermoordden de tsaar en zijn familie in koelen bloede en stalen al het Russische goud, zilver en kunstschatten. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog, vermoordden ze de Oostenrijkse en Duitse royals. Vervolgens ontdeden ze zich van de Chinese royals en ontmantelden de Japanse keizer.

Lees de volledige geschiedenis van de Kazariaanse maffia op Wanttoknow.

Clif High zegt dat wat er momenteel in Oekraïne gebeurt in het Westen niet juist wordt weergegeven. Hij ziet de Russische inval als de strijd tegen de Khazaarse maffia en hun pandemie-agenda, waarbij de Russen achter de biolabs aan gaan. De militaire operaties draaien volgens hem allemaal om de biolabs. Uit de door de Russen onderschepte documenten blijkt er een spoor te lopen vanuit andere biolabs of medische of wetenschappelijke instituten. De biolabs in Oekraïne hadden banden met het Friedrich Lofleur Instituut in Duitsland, stuurde bloedmonsters naar het Victorian Infectious Diseases Laboratory in Melbourne en werkte samen met het Doherty Institute in Australië.

Een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie heeft in een recente persconferentie aangegeven dat er 30 biolabs zijn in Oekraïne. Uit documenten blijkt dat deze door Amerika gefinancierde biolabs samenwerken met wetenschappelijke instituten in Duitsland, Zweden, Griekenland en Australië. Afgelopen vrijdag, 11 maart 2022, riep Rusland een bijeenkomst van de 15-koppige VN-Veiligheidsraad bijeen, om de Oekraïense biologische wapenlaboratoria – gesteund door het Amerikaanse ministerie van Defensie – te bespreken. Dat was precies twee jaar nadat de WHO op 11 maart 2020 de wereldwijde pandemie van Covid-19 afkondigde.

Clif High zegt: “Binnenkort gaat Xi achter de biolabs aan in Taiwan… dus ze zullen de biolabs in Taipei aanvallen en overnemen, want daar hebben ze deze gevestigd.” Hij vervolgt: “De Khazaarse maffia is heel, heel, heel stiekem. Ze stopten al deze biolabs en dergelijke in stedelijke gebieden, wat perfect is om het later te verspreiden, net zoals ze deden met Covid-19.”

“Er zijn al deze biolabs op de planeet en ze worden uitgeschakeld, als onderdeel van deze wereldwijde omverwerping van de Khazaarse maffia – wat we ‘de globalisten’ noemen. (…) Putin gaat de13 biolabs uitschakelen, die zijn betaald door Big Pharma en door het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD). Dat is geweldig, want dit gaat ze van enorme hoeveelheden geld beroven, omdat deze dingen worden vernietigd.” Dat is volgens Clif High het belangrijkste motief van Rusland. “Dan gaat Putin weg. Hij gaat Oekraïne verlaten.”

Linksboven: het wapen van de Rothschilds, met de (rode) draak als een van hun symbolen. De draak markeert ook de grenzen van de Rothschild’s City of London. Rechtsonder: in het wapen van Rusland dood een ridder op een wit paard een draak.

Geen nucleaire Derde Wereldoorlog

De globalisten, gesteund door de mainstreammedia, nemen het op voor Oekraïne, terwijl ze de militaire operaties van Rusland veroordelen. Clif High: “Ze zeggen dat ze naast de Oekraïners staan tegen de kwaadaardige Russen. Gaan ze de Taiwanezen steunen tegen de kwaadaardige Chinezen? Vooral als Biden hun eigendom is? Als hij verdomme een grote stok in zijn kont heeft?” Clif High verwijst naar de chantage van Joe en Hunter Biden vanuit de Chinese Communistische Partij (CCP), waar we hier en in dit artikel al over hebben geschreven.

Clif High denkt niet dat het conflict uit de hand gaat lopen. “Het zal nooit de Derde Wereldoorlog worden… het is een wereldwijde oorlog, maar deze is tegen de wereldwijde infiltratie van alle regeringen door de Khazaren.” Ze verschuilen zich volgens Clif High onterecht achter het Jodendom. “Het zijn geen joden. Het zijn satanisten, oké?”

“Deze oorlog zal niet zijn zoals elke andere oorlog die je hebt gezien, omdat het geen natiestaat versus natiestaat zal zijn.” Hij denkt wel dat de oorlog tegen de Khazaarse maffia nog vele jaren gaat duren. Daarnaast denkt hij dat er een explosie aan onthullingen aan zit te komen, met een piek in de komende drie jaar. “Dus de komende jaren zullen we volledig in deze nieuwe informatie-oorlog duiken, terwijl we de mensheid en planeet Aarde opnieuw opbouwen.”

Luister naar het volledige videogesprek via deze link. In deze presentatie refereert Clif High naar een artikel over de Khazaarse maffia geschreven door Veterans Today, vertaald door Wanttoknow.

Clif High

Clif High is een computerwetenschapper en taalkundige, die wordt gezien als de grondlegger van het vakgebied Predictive Linguistics, een proces dat enorme hoeveelheden internetgegevens analyseert om toekomstige taal te voorspellen over toekomstige gebeurtenissen, vanwege de aard van mensen. Zijn proces maakt gebruik van computersoftware Web Bots, om grote hoeveelheden geschreven tekst van het internet samen te voegen in categorieën, die worden afgebakend door de emotionele inhoud van de woorden.

Het vakgebied is sinds de geboorte in 1997 uitgebreid. Er zijn momenteel veel beoefenaars van Predictive Linguistics, maar niemand heeft dezelfde reputatie en aandacht gekregen als grondlegger Clif High. Zijn beroemde voorspelling in juni 2001, die “een belangrijk omslagpunt” voorspelde, dat wil zeggen een “levensveranderende gebeurtenis” met aspecten van “militair en ongeval” — die “de manier waarop we leven voor altijd zou veranderen en die binnen 90 dagen zou plaatsvinden” —, bracht zijn profiel onder de aandacht van overheidsfunctionarissen, alternatieve media, onderzoekers en wetenschappers. Sinds zijn eerste spraakmakende voorspelling van de gebeurtenissen van 9/11, wordt hij gecrediteerd voor het voorspellen van vele andere gebeurtenissen, zoals de miltvuuraanval in Washington, de crash van American 587, de ramp in Columbia, de stroomstoring in het noordoosten, de aardbeving in Banda Aceh en meer onlangs de overwinning van Trump bij de nationale verkiezingen.

Clif High zal de eerste zijn om toe te geven dat niet al zijn voorspellingen zullen uitkomen. Hij geeft verschillende redenen waarom voorspellingen wel of niet juist zijn. Afhankelijk van de aard van de voorspelling echter, bleek in zijn werk van de afgelopen 20 jaar minstens 50% uit te komen en dat is statistisch hoger dan andere analysemethoden. De statistisch significante resultaten van zijn werk maken het een belangrijk studiegebied voor verder onderzoek naar het collectieve bewuste en voorspellende vermogen van mensen.

Meer informatie over Clif High en zijn werk is te vinden op halfpasthuman.com.

Bron: Forbidden Knowledge TV | Dojo Source Code

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Headerbeeld: bjornmilansson / Shutterstock.com
Steun Ella Ster met Petje Af en ontvang regelmatig extra updates
Share.

About Author