Anneke Lucas was als kind-seksslaaf misbruikt in het pedonetwerk dat jaren later bekend werd in de Dutroux-zaak. Na een helingsproces dat tientallen jaren vergde, biedt ze nu een uniek inzicht in de psychologie van haar vroegere misbruikers én de wereldwijde machtsstructuur. Tijdens haar bezoek aan Nederland spreken we over de meest duistere zaken en haar zoektocht naar échte liefde.

Anneke Lucas: “De machtsstructuur bestaat alleen om machtsmisbruik te beschermen”. In haar ogen zijn mensen binnen elite cirkels die nooit liefde hebben gekend gedoemd. Ze herkennen het later in hun leven niet. Die enorme leegte, het gebrek aan zelfliefde, ontstaan uit jeugdtrauma, is de oorzaak van hun voortdurende behoefte aan seks met kinderen. Het is een uitlaatklep en tegelijkertijd hetgeen hen gevangen houdt, omdat ze ermee worden gechanteerd.

In een openhartig gesprek spreekt Anneke Lucas over haar mind-control training en hoe haar misbruikers pedofilie inzetten om hun machtspositie te behouden. Haar persoonlijke zoektocht naar liefde stelde haar in staat om de gruwelen in haar kindertijd te overleven. Vijftig jaar later ziet ze dat juist het gebrek aan liefde de monsters heeft gecreëerd die kinderen en hun levenskracht misbruiken als een substituut voor echte liefde …

Zoektocht naar liefde, deel 1

> Youtube | > Rumble | > Odysee | > Bitchute

Steun Ella Ster met Petje Af

.
Zoektocht naar liefde, deel 2

Rectificatie en aanvullingen:
*) Michel Nihoul had tegen journalisten van het Duitse blad Der Spiegel (niet Die Welt) gepocht dat hij de regering bezat en een compromitterend dossier over elke Belgische politicus had. Journalisten van Die Welt die meer dan twee decennia onderzoek deden naar de zaak Dutroux en de verdwijning van de Duitse Manual Schadwald, bevestigden dat deze zaken met elkaar verband hielden. Zij claimden eveneens dat Dutroux (onder andere in opdracht van de Stasi) kinderen leverde om belastende dossiers te creëren, om daarmee politici en andere invloedrijke personen te chanteren.
**) Dutroux leverde onder andere kinderen voor het Nederlandse pedonetwerk (niet specifiek voor jongensbordelen). Onderzoekers ontdekten ook dat Dutroux binnen dat internationale netwerk van kinderhandel meestal de meisjes leverde en zijn collega kidnappers de jongens.

Marc Dutroux werkte voor de Stasi om politici te chanteren met kinderporno

Anneke Lucas: de memoires van een kind-seksslaaf

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.