In deel 2 deelt Anneke Lucas haar hoopvolle visie op de toekomst. Ze ziet de huidige machtspiramide, waarbij de top al zijn middelen inzet om hun betrokkenheid bij satanisch ritueel misbruik te verbergen, steeds verder afbrokkelen.

> Kijk eerst naar: Zoektocht naar liefde, deel 1

Het duurde jaren voordat Anneke Lucas zich sterk genoeg voelde om met haar verhaal naar buiten te komen. “Het vergt moed.” Het is niet eenvoudig om deze duistere waarheid toe te laten. “Ik begrijp dat mensen zich ertegen verzetten, want je hele wereldbeeld kan worden verstoord.”

In de loop der jaren heeft ze veel inzicht gekregen in de psyche van haar misbruikers en de parallellen met de huidige machtsstructuur. Wanneer we de macht niet langer buiten onszelf zoeken, maar onszelf bekrachtigen, zal de machtspiramide afbrokkelen, legt ze uit.

Juist op het moment dat we hierover spraken, viel de stroom uit (‘power outage’). Toen we naar buiten keken verscheen er een prachtige regenboog aan de hemel. We zagen het als een bevestiging van: “We moeten onszelf bekrachtigen.”

Zoektocht naar liefde, deel 2

Rumble | Youtube

Anneke Lucas: de memoires van een kind-seksslaaf

Marc Dutroux werkte voor de Stasi om politici te chanteren met kinderporno

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author