In het artikel “Dutroux-achtige vondsten in Zwolle” worden claims naar buiten gebracht die soms moeilijk te geloven zijn. Dit ongeloof komt voort uit ofwel onwetendheid dat dit soort satanische praktijken op grote schaal plaatsvinden, ofwel uit cognitieve dissonantie. In het laatste geval is de informatie zo overweldigend dat men, ondanks de gepresenteerde bewijzen, hardnekkig blijft ontkennen. Satanische sektes bestaan en zijn verweven met de Illuminati, de koningshuizen, de politieke top en het Vaticaan. Het zijn lokale netwerken die zijn verbonden met een wereldwijd netwerk. Overlevenden die als kind binnen deze netwerken zijn misbruikt, vertellen dat ze de hele wereld over vlogen en in de kastelen en paleizen van de aristocratie op gruwelijke wijze misbruikt zijn. Hieronder een greep uit de getuigenissen.

Fiona Barrnet

Fiona Barnett uit Australië was slachtoffer van ritueel misbruik door de elite en is ofwel getuige ofwel direct slachtoffer geweest van allerlei gruwelijke zaken: satanische rituelen, verkrachting, martelpraktijken en moord. Ze deed tevergeefs aangifte en heeft bij autoriteit na autoriteit en instantie na instantie en zelfs bij een speciaal in het leven geroepen onderzoekscommissie verslag gedaan… allemaal tevergeefs. Ze vertelt niet alleen over het bestaan van een satanisch pedonetwerk en het daarmee verweven internationale netwerk van mensenhandel in kinderen, maar noemt namen van diverse beroemde en hooggeplaatste personen die deel uitmaken van dit netwerk.

Het netwerk reikt tot in de hoogste kringen en ze noemt 3 voormalige Australische premiers en een voormalige Amerikaanse president. De betrokkenen zijn volgens haar geïnfiltreerd in alle sleutelposities en organisaties in Australië. Fiona Barrnett spreekt ook over jachtpartijen waarbij de elite op blote kinderen jaagt die vervolgens worden verkracht, precies zoals de Nederlandse Anne Marie van Blijenburgh getuigt.

Over haar strijd om de daders van deze weerzinwekkende misdaden berecht te krijgen zegt ze: “De manier waarop ik ben behandeld voor het aangeven van de misdaden waarvan ik getuige en slachtoffer ben geweest, was vele malen erger dan mijn oorspronkelijke ervaringen van misbruik.” Luister naar haar korte persverklaring van 4 minuten.

Toos Nijenhuis

Toos Nijenhuis is een van de Nederlandse ITCCS-getuigen die een uitgebreide getuigenverklaring bij het ITCCS heeft afgelegd. Ze beschrijft rituelen zoals ze binnen de satanische sekte worden gehouden en hoe ze als vijfjarig meisje door haar opa en vader werd verkracht terwijl ze op een altaar lag. Ze werd als jong meisje over de hele wereld gevlogen en bezocht allerlei koninklijke paleizen waar ze telkens veelvuldig werd gemarteld en verkracht.

Ze vertelt over de betrokkenheid van de top van de Katholieke kerk alsmede kopstukken van andere religies. Ook beschrijft ze de betrokkenheid van de koningshuizen en noemt een aantal figuren binnen het Britse en Nederlandse koningshuis bij naam.

Anne Marie van Blijenburgh

Anne Marie van Blijenburgh is een andere Nederlandse ITCCS-getuigen. Ze was getrouwd met Kees van Korlaar en vertelt in haar getuigenverklaring dat hij samen met zijn broer onderdeel is van een crimineel syndicaat, dat binnen Nederland bekend staat als de ‘Octopus’. Ze vertelt dat de Korlaarbroers in opdracht van het Nederlandse koningshuis kinderen regelt die tijdens martelfeestjes waarbij de politieke top aanwezig is, worden doodgemarteld. Ze beschrijft een zogenaamd hotel in de buurt van Zwolle. Ze noemt allerlei mensen bij naam, zoals voormalig ministers en Kamerleden waaronder premier Mark Rutte en Kamerlid Geert Wilders. Ook de top van het leger en justitie zijn volgens haar bij dit soort praktijken aanwezig.

Verder noemt ze namen binnen het Nederlandse koningshuis waaronder Prins Friso en Mabel Wisse Smith. Volgens van Blijenburgh werden de martelfeestjes gefinancierd door Beatrix. Ook spreekt ze van jachtpartijen in de bossen rond de paleizen van het Nederlandse en Belgische koningshuizen waarbij op naakte kinderen werd gejaagd om ze vervolgens af te schieten. Ze stelt dat de Nederlandse en Belgische Kroon hieraan deelnemen en worden beschermd door het Nederlandse leger.

Ze vertelt dat alle politici en topambtenaren binnen Nederland door het criminele syndicaat worden gechanteerd, waarbij het koningshuis de touwtjes stevig in handen heeft. Als haar verklaring klopt, is er in Nederland geen sprake van een echte democratie. Het ITCCS heeft al maanden geen contact meer met van Blijenburgh en er wordt voor haar leven gevreesd.

Nadat haar getuigenverklaring op internet wijd is verspreid heb ik diverse Kamerleden geschreven met het verzoek om Kamervragen te stellen. Er werden in Blijenburgh’s verklaring namelijk nogal forse beschuldigingen geuit aan het adres van de premier en voormalige staatshoofd. De Kamervragen zouden de premier dwingen om ofwel de aanklacht formeel te ontkennen, of het zou moeten leiden tot een Parlementair onderzoek. Er is geen enkele reactie op de mailwisseling geweest en ik heb de mails bewaard. Kamervragen zijn nooit gesteld. Het nalaten om te reageren op de aanklachten heeft juridische implicaties en wordt in een strafhof gezien als het toegeven van schuld.

Hampstead kinderen

Een paar jaar geleden kwamen schokkende videoverklaringen over een satanisch pedonetwerk naar buiten van Gabriel en Alisa, twee Britse jonge kinderen van Ella Draper. De kinderen vertellen in detail dat ze in de religieuze sekte van hun vader seksueel misbruikt en mishandeld worden en moeten meehelpen om baby’s te doden. Het misbruik vindt onder andere op school plaats en de kinderen worden meegenomen naar allerlei orgieën waar het schoolhoofd, leraren, politie-agenten, sociaal werkers en ouders bij zijn betrokken. De kinderen spreken over rituelen waarbij schedels van baby’s worden gebruikt in allerlei bloedrituelen.

Er is een kort politieonderzoek waarbij de kinderen worden ondervraagd. Uit medisch onderzoek blijkt dat de anus en het rectum van de kinderen is beschadigd en littekenweefsel vertoont. Het wordt al spoedig in de doofpot gestopt en uiteindelijk wordt niemand vervolgd. Al vrij snel erna wordt moeder Ella Draper in staat van beschuldiging gesteld. Men verwijt haar dat ze de kinderen heeft geïnstrueerd om deze verklaringen af te leggen, omdat ze binnen het conflict met haar ex de voogdij van kinderen wil krijgen. De kinderen worden bij haar weggehaald door de zogenaamde kinderbescherming en Ella Draper moet het land uitvluchten omdat ze wordt vervolgd.

Het Hampstead-schandaal is uitgebreid vastgelegd op dit blog. Helaas zijn veel video’s inmiddels verwijderd. De getuigenverklaring van Alisa en Gabriel tonen grote overeenkomsten met het schandaal in het Drentse Emmercompascuum. Ook daar verklaarden talloze kinderen dat ze op school werden misbruikt en werden meegenomen naar een sekskelder onder de school. Uiteindelijk deed de politie uitgebreid onderzoek en concludeerde dat de kelders helemaal niet bestaan. Ook hier werden uiteindelijk de ouders, die hun claims niet wilden intrekken, vervolgd en veroordeeld wegens smaad en laster. De redactie van Ella Ster is onlangs door één van deze ouders benaderd die zich zegt te herkennen in het verhaal van satanische netwerken.

Theresa

De Hampstead-zaak doet ook denken aan de getuigenverklaring van Theresa, een Brits meisje dat spreekt over een satanisch pedonetwerk waarbinnen kinderen worden vermoord. Ze vertelt dat ze als jong meisje op elite seksfeestjes soms wel 20 tot 30 keer werd verkracht. Ze onderging gedwongen abortussen. Ze beschrijft offerrituelen met dieren en kinderen die volgens haar moeder op een enorme schaal plaatsvinden. Theresa werd regelmatig naar een paleis buiten de stad gebracht waar de rituelen plaatsvonden. Dat paleis was eigendom van zeer rijke mensen .

Ze vertelt dat haar oma het hoofd was van de lokale, Luceferiaans sekte. Niet alleen Theresa maar ook andere kinderen van 4, 5 en 6 beschrijven in detail satanische rituelen en ceremonies. Theresa’s psychiater heeft een officiële verklaring afgegeven dat de dingen die ze beschrijft, daadwerkelijk zijn gebeurd. Er zijn in deze zaak diverse sekteleden veroordeeld voor verkrachting.

Wanneer ze over de gruwelen vertelt is haar gezicht uitdrukkingsloos en de intonatie mat. Iets dat ook opvalt bij de getuigenis van Kendall, de seksslaaf die recentelijk met haar ervaring bij Dr. Phil naar buiten is getreden. De matte uitdrukking houdt aan totdat Teresa volschiet wanneer ze vertelt over haar kind dat ze op 11-jarige leeftijd kreeg en moest achterlaten in het paleis van de satanisten.

Deze getuigenis is van tientallen jaren geleden en geeft aan dat dit soort praktijken al decennialang, maar waarschijnlijk al eeuwenlang plaatsvinden.

Regina Louf

.

Bovenstaande getuigenissen komen overeen met die van Regina Louf die als jong Belgisch meisje werd misbruikt door mensen in hoge kringen. Men probeerde aanvankelijk haar getuigenis van seksueel misbruik tijdens elitaire pedofeestjes af te doen als ongeloofwaardig en fantasierijk. Totdat het lijk van een ander meisje werd gevonden op de champignonkwekerij van Nihoul, die precies op de wijze gestorven bleek te zijn zoals beschreven door Regina Louf.

Anneke Lucas

Foto: Christopher Gregory voor NBC News

“Wereldwijd hebben miljoenen kinderen te maken met seksueel misbruik. In het netwerk waaraan ik verkocht was, werden de kinderen hardhandig gedwongen hun mond te houden.” Zo vertelt een Belgische klokkenluider aan ‘Global Citizen’ “kinderen die werden gezien als een bedreiging, werden gedood. Kinderen werden gedood door bepaalde leden van dit netwerk, waarin jongens vaker werden gebruikt voor martelingen, en meisjes werden verkracht. Maar meisjes werden ook gedood.”

Anneke Lucas spreekt in meer details over haar ervaringen in andere publicaties en op podcasts, waarin ze het heeft over een van de martelingen die ze onderging, met insecten bijvoorbeeld. Ze bevestigt ook de opoffering van kinderen in Luciferiaanse rituelen waar zij zelf werd misbruikt. In een email aan Ella Ster bevestigt ze dat haar verleden overeen komt met de verhalen van andere getuigen. > Lees een uitgebreid artikel op WanttoKnow.nl

Sandra Fecht

Kevin Annett heeft de Canadese therapeute Sandra Fecht diverse keren in zijn radioshow Radio Free Kanata te gast gehad. Sandra Fecht heeft honderden slachtoffers van satanisch ritueel misbruik behandeld. Toen ze zelf bedreigd werd vanwege haar werkzaamheden en aangifte deed bij de politie, vertelde een politie-agent haar: “Sandra, je moet weten dat jouw aangiftes bij voorbaat worden gewist of ‘verdwijnen’.” Ze zei daarover: “Op dat moment wist ik dat er écht iets aan de hand is.” (luister naar dit interview met Sandra Fecht vanaf 2:00 minuten)

Maar zo zijn er veel meer getuigen die steeds weer hetzelfde verklaren: de elite houden seksfeestjes waarbij kinderen worden mishandeld, verkracht en vaak vermoord. Zoals Jay Parker die in een satanische Illuminatifamilie is geboren en slachtoffer werd van het MONARCH mind-control-programma en satanisch ritueel misbruik.

Ook Cathy O’Brien was slachtoffer van dit, op trauma gebaseerde, mind-control-programma van de CIA. Dan is er Rachel, een voormalige super soldier die in detail beschrijft hoe deze martelpraktijken en satanische rituelen er aan toe gaan. Ze legt uit dat het een vorm van energie-vampirisme is.

Teal Swan werd als kind aan een satanische sekte verkocht en heeft haar ervaringen in detail naar buiten gebracht. Ze bevestigt de hierboven beschreven praktijken. Ze vertelt dat de ontvoeringen, mensenhandel en moord van kinderen op een gigantische schaal plaatsvinden.


De claim van ‘geen bewijs’ is een leugen

Bovenstaande lijst met getuigen is slechts een greep uit de enorme hoeveelheid overlevenden of insiders die met deze informatie naar buiten komen. Dat Kevin Annett nooit met bewijs is gekomen met betrekking tot de claims van de ITCCS, is een leugen. Hij heeft tal van getuigenissen naar buiten gebracht, zoals zeer recentelijk tijdens zijn Radio Free Kanata-uitzending, waarbij hij een insider van satanic ritueel misbruik aan het woord laat.

Maar doordat talloze bronnen steeds maar blijven herhalen dat hij een oplichter is, liegt, zijn afspraken niet nakomt, of als one-man-show alleen opereert, zal bij de lezers die zelf geen onderzoek willen doen, het beeld worden gevormd dat men deze claims niet serieus hoeft te nemen. Het is een vorm van karaktermoord.

Daardoor draagt men niet bij aan het oprollen van het wereldwijde, satanische netwerk. Want dit bestaat en bestaat al eeuwenlang. Het gebeurt alleen stiekem achter de schermen, waarbij alle betrokkenen dusdanig worden bedreigd dat ze niet uit de school durven te klappen. Degenen die dat wel doen, zijn hun leven niet zeker. Iets dat ook Ronald Bernard in zijn getuigenis bevestigt.

Het verwijt dat klokkenluiders of de ITCCS geen volledige transparantie bieden is niet alleen naïef, maar getuigt ook van weinig kennis hoe de satanistische Illuminati  hun netwerk op militaristische wijze georganiseerd heeft, zoals in deze speciale Illuminati TH&I-radioshow te beluisteren is. Poortwachters zijn binnen dit netwerk geïnfiltreerd in alle posities en organisaties binnen de huidige machtsstructuur. De enige wijze om dit te doorbreken is van onderop en van binnenuit. Door dezelfde tactieken te gebruiken: geheimhouding, verdeel-en-heers en geheime missies.

Het belang om de betrokkenen die hun leven riskeren te beschermen is een groter belang dan de behoefte aan bewijs voor de sceptici die niet kunnen worden overtuigd. Het doel is in de eerste plaats om een einde te maken aan het satanische bolwerk en pas in de laatste plaats om het grote publiek te overtuigen. Kevin Annett stelt dan ook terecht de vraag:“Wat gaat het grote publiek doen als ze deze informatie heeft?” De massa stopt vooralsnog  liever hun kop in het zand en toont weinig blijk van actiebereidheid.

Wil je echter wel iets doen en bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de ITCCS. Er hebben zich blijkbaar al talloze nieuwe vrijwilligers gemeld.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

19 reacties

 1. Een prachtig beschreven werkelijkheid die de hollandse schapen naast zich neer zullen leggen. Inderdaad ze steken liever de kop in het zand.
  Ze geloven het niet, ze willennhet niet geloven. Ze staan met vlaggetjes te zwaaien naar een omstreden koningshuis. Naar een koningin die geen queen is, wie kwamen er in opstand toenner van hogerhand besloten werd dat het Maximale gedrocht koningin genoemd mag worden? Met een vader met een vies vuil verleden krijgt dit mens zelfs een verblijfsvergunning. Een volkslied waarbij je van duitse bloed bent. Die twee huisbanden die bij SSwaren aangesloten. Een lockheed affaire die net als alle dames affaires in de doofpot werdngestopt. Samenwerking met IG farben wat joden laat werkennom een gigantische fabriek te bouwen, IG farben wat al jaren Bayer heet. De Hollandse schapen nemen er geen aspirientje minder om. Lekker zo doorgaan met je zelf te vergiftigen. Hollandse schapen die vooraan staan bij een dodenherdenking, tellen kunnen ze ook niet. Aftrekken alleen als het hun uitkomt voor de ogen van een onschuldig kind. De geschiedenisboeken die uit onmacht geschreven zijn zodat de waarheid verborgen blijft. Vraag de gemiddelde Nederiglander maar eens naar de massamoorden en onthoofdingen die tijdens de VOC heel ‘normaal’ waren.
  Vraag ze hoeveel miljoenen Russen er tijdens de tweede wereldoorlog zijn gesneuveld.Een paar honderd misschien? Luisteren kunnen ze ook niet.
  O, wee als het dichter bij huis komt…dan is Leiden in Last. Ich habe es nicht gewust!!! Zeker bij Minerva gezeten en nu lid van de Negende Cirkel, Skulls en Bones of werken bij de Bilderberggroep aan het Secretariaat vermomd in de Leidse Universiteit.
  De onderste steen zal bovenkomen brult Pinochchio en geeft Rusland alvast de schuld. Wee de goe gemeente die er achter zal komen dat de Koninklijke Shell tot over de oren in de stront zit met een miljoenennota voor een pijpleiding in de Oekraine.
  Nee, de MH17 is neergeschoten door een raket en de Twin Towers daar is een vliegtuig ingevlogen…de schapen hebben het gezien. Het bewijs is er hoera de tele visie!!! Geef ze brood en spelen. Je hoort ze niet klagen. Delen met een medemens doen ze niet aan. Oprotten met die moslim mensen brrr eng. Ze hebben niet door dat t een opgezet spel is. Ze hebben niet door dat ze buitenspel staan. Ze kennen de regels niet. Voor jou tien anderen en zo gaat het nu ook met de kinderen die niet mee werken. Afgeschoten worden ze, vervolgd en hun verder leven achtervolgd. De daders worden onthaald bij een Elfstedentocht of ander kampioenschap. Satanische netwerken barsten in Nederland uit hun voegen. Ik ga het niet eens over het buitenland hebben dat is immers een ver van hun bed show. Je geeft n paar knaken aan giro 666 en je hebt je steentje weer bij gedragen denken ze. Dat dat steentje verdwijnt in andere broekzaken en Rode Kruizen boeit ze niet. Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken!
  Bedankt Ella Ster en medewerkers… Respect is de toon in jullie artikel en doorzettingsvermogen. De ingredienten voor een gezonde samenleving. We zullen met een kleine groep overblijven. Dat is de laatste eeuwen al zo vaak gebeurd daar zal niets aan veranderen. En toch zullen er ook een aantal ontwaken net als Doornroosje. Dat aantal daar kan je wat mee. Zij zullen doorgaan tot de onderste steen boven komt en de daders het hazenpad kiezen. Disclosure..
  Het is de hoogste tijd!!! Opsluiten die psychopaten en de fik erin. Mijn zegen heb je.

  • Hoop maakt z'n eigen magie on

   Heldere en zeer duidelijke reactie, bedankt MM.
   En….Ellaster is een grote held, dat ze voor onze kwetsbare kinderen opkomt.

   Dat is pas leiderschap.

 2. Ontzettend dankbaar ben ik dat deze site met al deze belangrijke informatie komt! Persoonlijk zal ik er alles aan doen om de informatie te helpen verspreiden. Ook al doet het verschrikkelijk zeer.

 3. Wat heeft dit met Zwolle te maken?
  Wordt er geprobeerd om met deze zaken Zwolle te bewijzen?

 4. Hier is er nog een: Marcel Messing, een veteraan op het gebied van onze aarde. Hij heeft een boek geschreven “Wij worden wakker’ (of worden wij wakker dat weet ik niet zeker). In deze video in het nederlands legt hij het allemaal uit:

 5. Ik probeer mensen ervan te doordringen van wat er zoal uitgehaald word door de mensen welke ons de wet kunnen en ook doen voorschrijven! Helaas, of ik tegen een muur oploop! Ik raak echt ontmoedigd.
  Om de waarheid te zeggen, in heb nog niemand in mijn kennissenkring geïnteresseerd kunnen krijgen
  in deze problematiek! Zelfs mijn eigen vrouw! Zelf heb ik geen kinderen en zou ze ook niet willen hebben.
  Maar dat wil nog niet zeggen dat kinderen in mijn ogen vogelvrij zouden zijn, Integendeel.
  Ik geeft het op, ik wens jullie véél succes. Ik heb het gevoel dat IK tegen windmolens aan het vechten ben.

  • Het geheim Ben, is LIEFDE. Altijd LIEFDE. Niet vechten. Ieder mens is op zijn eigen punt van ontwikkeling. En wat hier belangrijk is, is beseffen dat we zwaar worden gemanipuleerd en gehersenspoeld, jij ook en ik ook. Dat valt moeilijk te bestrijden. Hoe rustiger je blijft hoe beter, voor jezelf en voor alles. De officiële media zijn één grote leugen maar mensen hebben het niet door. In de loop der geschiedenis zijn er zoveel mensen vermoord om wat ze wisten. En honderduizenden kinderen aan rituelen. Indianen, Maori, Aboriginals, Zigeuners zijn uitgemoord om hun natuurlijke levenswijze wat hen wijze mensen maakte. En vrouwen tot op het bot gekleineerd.
   Je hoeft niet te vechten, sterker nog: je móet niet vechten. Ga op weg om jezelf te leren kennen, weten wie je werkelijk bent en heb anderen lief, omdat zij jou en mij zijn. Wij zijn EEN. Ga in vrede Ben.

 6. Goed dat ik dit blog gevonden heb. Mijn man kan nl niet altijd het Engels zo goed volgen.
  Hier in Noorwegen onlangs een enorm pedonetwerk ontdekt, waar arrestaties uit gevolgd zijn. Het zogeheten darknet. Waarvan de hoofdpc/ provider in Nederland staat.
  Wat ik verder heb begrepen, weet ff niet meer waar ik dat gelezen had, is dat ze de kleine visjes gebruiken om de grotere, high profile, vissen te vangen.
  By the way, Anthony Weiner heeft al bekend dat ie “een ziekte heeft”.

  • Ella Ster on

   Dit proces is ook in de VS gaande, waar dit jaar al meer dan 3000 pedofielen gearresteerd zijn. De hooggeplaatsten blijven vooralsnog buiten schot en de grote ‘schoonmaak’ vindt vanaf onderaf plaats. “De kleine visjes die gebruikt worden om grote vissen te vangen” Dit zou wel eens de reden kunnen zijn dat ze de getuigenverklaringen en namen van de arrestanten in Zwolle nog niet prijsgeven.

 7. By the way, whistleblower over aliens die even zijlings een opmerking maakt naar Kerry Cassidy, interviewer, bevestigt wat de elite doet, maar kan/wil er niet verder over praten.
  Zijn naam is William Tompkins.

 8. Dat denk ik ook Ella. En ja in de US is er flink wat arrestaties verricht, waar de media in alle talen over zwijgt.