Mike Harris interviewt Benjamin Fulford: we kunnen de overwinning bijna grijpen!

0

Een samenvatting en vertaling van het interview van Benjamin Fulford door Mike Harris van Veterans Today.

Fulford: “We zijn er bijna, de overwinning kunnen we bijna grijpen. Het huidige systeem is kapot. We kunnen nu afstevenen op een crash of in een ordelijke transitie overgaan naar een nieuw en levensvatbaarder economisch systeem.”

“Er moet een coup in de media komen en een economische reset, met schuldkwijtschelding en een schenking van bijvoorbeeld een ton aan iedere Amerikaan. Daardoor krijgt de economie een enorme boost. De economie komt ook in beweging doordat er veel werk te doen is. De infrastructuur is een puinhoop, er moeten nieuwe wegen aangelegd worden, gebouwen gebouwd, etc.”

De andere boost komt door het herverdelen van het geld van de oligarchen. Die bezitten bakken met geld die ze niet eens op kunnen maken.

Ook het rechtssysteem moet worden hersteld. “Je hebt nu de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) die de belachelijke berichten over de zogenaamde Zika epidemie verspreid, een regelrecht leugen.” Volgens Fulford wil de organisatie die hier achter zit alleen maar vaccins verkopen en moeten deze lieden gearresteerd worden.

“Nog één duwtje en dan kunnen we deze hobbel nemen. Mensen zoals Hillary en George Bush en zo, stop ze in de bak, sla ze in de boeien en zend het uit op de tv. Laat zien dat ze hier niet meer mee wegkomen.”

Fulford spreekt momenteel met enkele oligarchen en ze staan op punt om zich over te geven.

“Er is een depopulatie agenda waarbij hongersnoden worden gecreëerd. Ook vindt sterilisatie via allerlei alledaagse producten en vaccinaties plaats. Ziektes worden verspreid door vaccinaties. Er worden door boeren stoffen aan gewassen toegevoegd die ervoor zorgen dat ze niet meer groeien en er hongersnood uitbreekt.”

“Er moet een verzoeningsproces op gang komen, geen wraakproces. We moeten vooruit kijken.”

“Er kunnen grote sommen geld uitgekeerd worden. Al dat geld zit nu in stichtingen en de aandelenmarkt dat van het volk ‘gestolen’ is door fraude en financiële kartels.”

“Door persoonlijke hebzucht verdwijnt geld momenteel in een groot zwart gat. Het geld gaat van de armen naar de rijken en van de rijken naar de super-rijken en van de super-rijken naar de ultra-rijken die hun geld nooit meer kunnen opmaken. Een deel daarvan wordt ondergebracht in allerlei stichtingen. Een deel van die stichtingen doet goed werk, maar een groot deel is ook betrokken bij verschrikkelijke verborgen agenda’s. We hebben de financiële middelen en mogelijkheden om deze aarde weer tot een paradijs te maken.” Fulford is bezig om een internationaal Planning Agentschap op te zetten voor de realisatie van ongelooflijk ambitieuze projecten: de woestijn groen maken, de fauna in de oceanen herstellen, etc.

“Er moet een event plaatsvinden zodat mensen beseffen dat dingen niet meer hetzelfde zijn. Tot nu toe was er altijd een wereldoorlog nodig. We hebben een grote ceremonie nodig. Iets bijzonders.”

Er is maar een super kleine groep die uiteindelijk aan het roer staat. Fulford vermoed dat het er ongeveer 7 zijn.

“De Clinton-Bush-Rockelfeller-clan zijn uiteindelijk afkomstig van dezelfde families. We moeten deze mensen identificeren en arresteren.”

“Wij zijn tot slaaf gemaakt. Wij mensen bepaalden tot nu toe niet de toekomst, maar een verborgen groep, die ons in de richting van oorlogen stuurde, met valse aanslagen, leugens en ons wie weet waar treffen. Maar we zijn nu op een punt dat we zelf de toekomst kunnen gaan bepalen. We gaan dingen niet meer laten bepalen door geheime controllers die ons als makke schaapjes in het ravijn laten storten. Dat gaat niet meer gebeuren.”

Fulford hoeft niet eens te speculeren wie deze geheime controllers van de planeet zijn. Hij is een journalist dus kan met ons delen wat hij uitgevonden heeft. Hij ging naar Italië en sprak daar met de P2 loge (een vrijmetselaars-genootschap) dat gerund wordt door oude Romeinse aristocratische families. Zij hebben zeggenschap over het Vaticaan. Zij claimen dat zij 26.000 jaar geleden een bevel van buitenaardsen hebben gekregen om een bepaald plot uit te voeren, bepaald door astrologische bewegingen. Hun plot eindigde in 2012. Ze volgen de bevelen van de Zwarte Zon (Black Sun). Dat is een entiteit die de mind controleert. Maar Fulford is verteld dat deze entiteit niet meer de zeggenschap over de planeet  heeft. “Er is iets fundamenteels op een heel diep niveau gebeurd.”

“Het krankzinnige Zionistische project in het Midden-Oosten wordt nu gestopt. Hun luchtruim is gesloten. Ze zijn bereid om zich over te geven.”

“Dan heb je daarnaast ook het Nazi-Bush-kamp met hun eigen plan om 90% van de bevolking uit te roeien en dan heb je ook nog de Zionisten in Israël, zij proberen allemaal de macht te pakken. Ze hebben echter niet meer de absolute macht dus we hebben een nu een machtsvacuüm.”

“BIS is ook het centrum van financiële controle. Ze controleren de wereldwijde financiële wereld maar worden zelf door niemand of geen enkel land gecontroleerd. Er zijn drie machtscentra in de wereld: Rome (spiritueel), Londen (financieel) en Washington DC (militair). Volgens Fulford kan generaal Dunford het startsein geven om de macht in de VS over te nemen.”

Fulford sprak vorig jaar zomer een Russische die een bodyguard bedrijf runt voor rijke Russische oligarchen. Zij vertelde hem dat er niet slechts één Putin is, maar dat er allerlei dubbelgangers zijn, zodat hij niet vermoord kan worden. Putin is meer een symbool. De echte Putin is allang van het toneel verdwenen. [49:00]

Benjamin Fulford heeft de White Dragon Foundation opgericht om journalisten op te leiden en toegang te geven tot de waarheid. De andere tak is de Planning Agency om sturing te geven aan wereldpolitieke projecten.

Volgens Fulford is er de kritische massa om het laatste duwtje te geven

Vertaling en samenvatting van Ella Ster

Originele video: Ben Fulford / Mike Harris Feb 9 2016 : Victory is Near!

Externe link:
Share.

About Author

Comments are closed.