Door Ole Dammegard

In dit interview zet Ole Dammegard de feiten rond de aanslagen in Parijs op een rij. Op basis van zijn onderzoek komen een aantal opvallende zaken naar voren. Uit alles blijkt dat de aanslagen ruim van tevoren, maanden zo niet langer, zijn gepland en voorbereid. De gedetailleerde verhaallijn al op de plank lag voordat deze aanslag plaatsvond. Achteraf is er bovendien geknoeid met het foto- en videomateriaal van de locatie.

Ole Dammegard is een specialist in het ontrafelen van terroristische en valse-vlag-aanslagen, zoals 9/11 en de moord op Olof Palme. Hij legt allereerst uit wat een valse-vlag-aanslag is. Verder belicht hij een paar aspecten die hem zijn opgevallen bij de recente aanslagen in Parijs:

•   De terroristen hebben zich zogenaamd buiten het stadion opgeblazen. De beelden na de explosie laten een paar druppels bloed op de muur zien en zijn volledig tegenstrijdig met de te verwachtte menselijke resten die in de omgeving van een dergelijke explosie normaal gesproken overal terecht komen. Dit is een sterke indicatie dat er geen sprake is geweest van ‘terroristen’ die zichzelf hebben opgeblazen. Waarschijnlijk zijn de zogenaamde daders op een ander manier om het leven gebracht.

•   Het telefonisch netwerk werd platgelegd. Dit is een bekend fenomeen bij valse-vlag-aanslagen en wordt gedaan zodat de bedenkers van de terroristische aanslag totale controle hebben over de verhaallijn die later naar buiten moet komen.

•   Zodra President Hollande op de hoogte wordt gesteld van de aanslag die gaande waren terwijl hij zelf in het stadion aanwezig was, reageert hij kalm en gaat naar een onbeschermde, voor iedereen zichtbare plek in het stadion en pleegt in alle rust een paar telefoontjes. Dit in tegenstelling tot de dreiging en alle veiligheidsprotocollen waarbij een staatshoofd direct in veiligheid moet worden gebracht.

•   Ole Dammegard heeft het beschikbare videomateriaal van de wedstrijd in het stadion bestudeerd, frame voor frame. Volgens hem is er geknoeid met het videomateriaal, want in sommige frames verdwijnen plotseling bepaalde delen, zoals het hoofd van een speler, die vervolgens weer verschijnen. Alsof er een klunzige videomontage is gemaakt.

•   Een vooraankondiging van de aanslag is een vast element van een valse-vlag-aanslag. Volgens de occulte ‘karmawetten’ van de Cabal moet men van tevoren aankondigen dat men een groep gaat aanvallen. Als het gewaarschuwde publiek niet handelt is het karma aan hen en zijn de aanvallers gevrijwaard van karma als ze de aanslag daadwerkelijk uitvoeren. [Dit is althans wat de Cabal denkt] Daarom zie je vooraf veel aankondigingen in films, tijdschriften, reclames, cd-hoezen, etc. en zo ook bij de aanslagen in Parijs.

•   Een anoniem twitter-account twitterde twee dagen voor de aanslagen: “BREAKING death toll of Paris attacks raises at least 120 – 217 victims.” Hetzelfde twitter-account werd gebruikt bij om het aantal slachtoffers bij de aanslagen in Pakistan en slachtoffers van de Ebola-uitbraak aan te kondigen. Nagenoeg hetzelfde bericht en altijd met 120-217 slachtoffers, precies hetzelfde aantal.

•   Op Wikipedia stond binnen twee uur een totaal bijgewerkte, gedetailleerd verslag van de aanslagen, met details die op dat moment nog niet eens publiek waren gemaakt . Dit terwijl er bij de nationale pers nog veel onduidelijkheid was van het precieze verloop van zaken. Zo werd in het Wikipediabericht de speech van de Franse president geciteerd, terwijl deze pas een klein uur later zou plaatsvinden.

•   Tijdens een valse-vlag-aanslag vindt altijd op precies die dag en op precies die plek een oefening plaats, waarbij men oefent voor een zogenaamde terroristische aanslag, waarbij het type aanslag ook weer precies identiek is met de aanslag die gaat plaatsvinden. In de loop van deze oefening gaat de aanslag live. Dit was het geval bij de aanslagen in Parijs, 9/11, Madrid, London bombings, etc. Men houdt zo’n oefening om alle materieel en personen in de juiste positie te positioneren. De betrokkenen hebben op deze manier niet door dat ze (ongemerkt) meewerken aan de voorbereidingen van de aanslag. Bovendien hebben de daders een dekmantel, omdat er immers een oefening plaatsvond.

•   Dezelfde hoofdrolspelers komen bij verschillende aanslagen terug. Vaak zijn het crisisacteurs. Ole Dammegard noemt er een bij naam, die zowel bij de Charlie Hebdo als bij de recente schietpartij een hoofdrol als getuige en hulpverlener had.

•   Het Bataclan theater was twee maanden voor de aanslagen verkocht aan een zekere Qatar holding die betrokken is bij de financiering van vele aanslagen wereldwijd. Op deze manier kon men de aanslagen twee maanden van tevoren voorbereiden.

Luister verder naar de andere opmerkelijke feiten in dit boeiende interview. Het interview is Nederlands ondertiteld, dus goed te volgen. [Deze zet je aan bij settings rechts in de onderbalk]

Samenvatting van Ella Ster
Externe links
Look at All the ‘Bizarre Coincidences’ Surrounding 7/7, 9/11, Newtown, Paris, Norway, Batman Theatre, San Bernardino ‘Terrorist’ Attacks
http://www.starshipearththebigpicture.com/2015/12/11/look-at-all-the-bizarre-coincidences-surrounding-77-911-newtown-paris-norway-batman-theatre-san-bernardino-terrrorist-attacks/
Share.

About Author

Comments are closed.