Begin 20e eeuw is een ondergrondse stad van reuzen ontdekt. Volgens een artikel gepubliceerd in de Arizona Gazette van 5 April 1909, was de Grand Canyon het leefgebied van een beschaving die zeer waarschijnlijk bestond uit wezens van kolossale proporties. Het artikel beschrijft de ontdekking van een enorme ondergrondse citadel door de onderzoeker G. E. Kinkaid, die gesponsord werd door het Smithsonian Institute.

De muren van de hoofdvertrek waren versierd met koperen wapens en tabletten vol met hiërogliefen-achtige symbolen, erg lijkend op hiërogliefen uit Egypte. Een andere vondst, ook gelieerd aan Egypte, waren de gemummificeerde lichamen en zonder twijfel de meest intrigerende dingen binnen in de citadel. De mummies waren minimaal 2,75 meter in lengte en in donker linnen gewikkeld.

orion6_crypt2-e1433252668820

In een van de kamers die men ontdekte vond men een ceremoniële crypte, die zich aan het einde van een ruimte met mummies bevond.

Dit hele gebied in de Grand Canyon is vernoemd naar de Egyptische en Hindu-cultuur en tot verboden gebied verklaard. Tot in de wijde omtrek krijgt niemand toegang tot deze plek. Dat geldt ook voor wandelaars en zelfs voor de boswachters die het park beheren.

grandcanyonshrine-429

Een altaar met Hindu-beelden en Egyptische hiërogliefen in de holle ruimte onder de Grand Canyon, dat door erosie is weggesleten.

Complotdenker John Rhodes zei ooit dat hij de precieze toegang tot de ondergrondse stad wist, maar dat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt werden door soldaten met M-16 mitrailleurs. Een ander gerucht is dat de ondergrondse stad nu dienst doet als een museum voor de schaduw-elite.

grandcanyon_entry

Complotdenker John Rhodes zei ooit dat hij de precieze toegang tot de ondergrondse stad wist, maar dat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt werden door soldaten met M-16 mitrailleurs.

Die zwaarbewapende militaire bewaking van een afgelegen natuurgebied doet op zijn minst de wenkbrauwen fronsen. Het zou onderstaande beweringen door Drake, Thomas, Shane the ‘Ruiner’ en David Wilcock’s beweringen echter goed verklaren.

De geheime schatten van de Grand Canyon

Drake Bailey zei op 14 mei 2015 in zijn Cosmic Voice radio-uitzending [rond 1:49:49 min.]over de geschiedenis van de Grand Canyon: Het was en is een kluis. Het bestond destijds uit een zachte materiaal, dat door erosie is weggesleten. Ze houden er van alles verborgen, onder andere magnifieke deuren. Achter die deuren barst het van de Egyptische hiërogliefen. En er zijn grotten met schatten. Het wordt omgeven door holle bergen. Ook later vertelde hij dat in de Grand Canyon een deel van de geheime goudvoorraad verborgen wordt gehouden.

Volgens Shane the Ruiner, een klokkenluider en Illuminati insider, wordt er in de Grand Canyon nog wel meer verborgen gehouden en refereerde in de speciale Cosmic Voice uitzending naar een reuzenras dat in het gebergte verborgen wordt gehouden. Ook David Wilcock en Corey Goode hebben over deze reuzen gesproken. Volgens Wilcock’s bronnen — klokkenluiders binnen het US Secret Space Program — stammen de Illuminati af van een reuzenras die door insiders de Progenitors worden genoemd.

tablet_a

De muren van het hoofdvertrek waren opgesmukt met koperen wapens en tabletten vol hiërogliefen die erg lijken op die in Egypte zijn gevonden.

Deze informatie klinkt aanvankelijk behoorlijk bizar, maar er zijn ook andere bewijzen dat er een reuzenras heeft bestaan. Opvallend genoeg is dit uit de geschiedenisboeken gewist. Desondanks kunnen enkele archiefbeelden en met name de talloze krantenknipsel uit de 19e en begin 20e eeuw niet verhullen dat er inderdaad een dergelijk ras op aarde heeft bestaan.

Toen David Wilcock voor het eerst met deze informatie naar buiten kwam, toonde hij in zijn lezing vele voorbeelden van gigantische menselijke skeletten die op diverse plekken op de wereld gevonden zijn, maar nergens in onze geschiedenisboeken vermeld worden. Ook liet hij allerlei krantenknipsels uit oude archieven zien die melding maakten van dergelijke vondsten over de hele wereld. Zijn verhaal is dat deze giganten zich uiteindelijk hebben gemengd met de aardbewoners.

Krantenberichten_reuzenskeletten

Vondst_reuzenskeletten

Er bestaat een foto van een jonge koningin Elizabeth voor een vitrine met reusachtige menselijke skeletten. Er zijn dus allerlei historische bewijzen bewaard die het bestaan van reuzen bevestigen. Maar toch staat er niets over vermeld in onze geschiedenisboeken. Men vraagt zich dan af vanwaar deze geheimzinnigheid? Dan kan het eigenlijk niet anders dan dat het iets te maken heeft met de herkomst van de Illuminati. Het onthullen van deze informatie zou wellicht hun machtspositie aantasten. Het strookt in ieder geval niet met de officiële geschiedenis en deze zou in dat geval herschreven moeten worden.

4537823_f260

Onderzoeksjournalist Michael Tsarion heeft veel onderzoek gedaan naar de ware historie van de moderne mens en in talrijke historische geschriften is veel geschreven over een superras die in de tijd van Atlantis in een nucleaire oorlog bijna de Aarde vernietigde en ten minste voor een poolverschuiving heeft gezorgd.

Historisch erfgoed van vroegere reuzenras

In antieke Egyptische taferelen werden de leiders, de aristocratie, aanmerkelijk groter afgebeeld dan het gewone slavenvolk. In de schoolboeken staat dat dit vooral een symbolische weergave was, maar wat als in werkelijkheid de leiders aanmerkelijk groter waren dan het gewone volk?

De Egyptische Farao’s werden tevens met lange hoofddeksels en schedels afgebeeld. Dergelijke schedels, veel langer dan een menselijke schedel, zijn ook op diverse plekken teruggevonden. Deze schedels en de reuzenskeletten worden angstvallig verborgen gehouden door het Smithsonian Institute.

Egyptische_nephilim_lange_schedels_

Verborgen archief van ware geschiedenis in de bibliotheek van het Vaticaan

Diverse klokkenluiders, waaronder David Wilcock en Drake Bailey maken bovendien melding dat er allerlei historische boeken uit deze periode verborgen worden gehouden in de bibliotheek van het Vaticaan, afkomstig uit de Alexandrië bibliotheek. Slechts een hele selecte groep heeft toegang tot deze bibliotheek.

Pas als deze archieven opengaan en andere historische schatten worden onthuld, zullen we toegang krijgen tot de ware geschiedenis van de mensheid. Dan is het nog maar de vraag of dit reuzenras is uitgestorven of dat de Grand Canyon in de nabije toekomst nog meer geheimen zal gaan openbaren.

Ella Ster*
Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl
Externe linkjes:

Originele artikel over reuzenras in de Grand Canyon:
http://www.archaeologyhub.info/an-underground-city-of-giants-discovered-in-the-grand-canyon/
Oosterse altaren, hiërogliefen en crypten met mummies in ondergrondse stad van de Grand Canyon
http://www.theeventchronicle.com/study/forbidden-history-underground-city-grand-canyon-documented-1909/
Het verborgen archief van het Smithsonian Instituut met 18 reuzenskeletten ontdekt in Wisconsin
http://www.theeventchronicle.com/study/the-great-smithsonian-cover-up-18-giant-skeletons-discovered-in-wisconsin/
Het Smithsonian Instituut geeft toe in begin twintigste eeuw duizenden reuzenskeletten te hebben vernietigd
http://www.theeventchronicle.com/study/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/
De verloren wereld van reuzen
http://www.beforeus.com/email/article/article6_The_Lost_World_of_Giants.html

Share.

About Author