Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 16 maart 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van vorige week,16 maart 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

40:20  Er worden miljarden dollars besteed om verkeerde informatie te lekken, soms deels waar, meestal niet en vooral bedoeld om af te leiden.

47:30  Drake: “Er zijn veel dingen gaande. Er kwam een gerucht ter sprake: Obama gaat een executive order uitvaardigen, de aankondiging van een noodsituatie en dat er geen presidentsverkiezingen komen….ja, ja…”
De slechteriken probeerden het financiële systeem te crashen. Herinner je die neergang in de Dow Jones index? Ze wilden iedereen volledig afhankelijk van hen maken.

55:50  Drake: “Er zijn zo’n 6 à 8 ‘zware’ dingen gaande op dit moment. Met zware bedoel ik niet alleen gevaarlijk en belangrijk, maar dingen die iedereen op de planeet treffen… en niemand spreekt erover.”
“Er zijn een heleboel vervalste opgezette dingen gaande, de meeste zijn nep.” Valse vlag aanslagen met crisisacteurs. Deze zijn in lijn met de ideologie van het einde van vrijheid.

58:00  Er zitten 8 à 10 dingen aan te komen die binnenkort hun hoogtepunt gaan bereiken en afgemaakt gaan worden, die een wereld van verschil gaan maken en op het nieuws zullen komen. Drake kan alleen nog niet onthullen wat specifiek.

1:16  De financiering van de nieuwe stichting waar Thomas Williams bij betrokken is, komt niet van Neil Keenan. Het heeft dezelfde doelstelling maar het is financieel volledig gescheiden.

1:33:20  Wanneer komen de arrestaties op televisie? Zolang dingen niet op TV worden uitgezonden zullen de meeste mensen niet beseffen dat er iets aan de hand is. Als de arrestatie van een prominent figuur op TV wordt uitgezonden zou velen ogen openen zodat we vooruit kunnen gaan.

Drake: “Zo gauw als dingen samenkomen zodat dat kan plaatsvinden ben ik overtuigd dat dit gaat gebeuren. En zoals ik al gesteld hebben; we zijn met wat dingen bezig.”

1:35:40  Welke factie is verantwoordelijk voor de chemtrails? En wat probeert men voor elkaar te krijgen? Drake: “Met name weermanipulatie, ze noemen het geoengineering. Het internationale geoengineering institute is de belangrijkste organisatie die dit alles coördineert. Een combinatie van vliegtuigen, zowel militaire als civiele worden gebruikt om het te verspreiden. Tot de tijd dat we de vliegtuigen uit de lucht schieten, denk ik dat het doorgaat totdat we weer controle krijgen. Zo gauw we weer controle krijgen houdt alle onzin op.”

1:36:50  Drake denkt dat Benjamin Fulford meestal goede informatie naar buiten brengt. Hij staat er om bekend het niet altijd bij het rechte eind te hebben als het om geldzaken gaat, tenminste niet zo accuraat en nauwkeurig als hij zou willen zijn en daarom neemt Drake hem met een korrel zout. Drake kent sommige mensen die Fulford regelmatig spreekt en dat maakt het voor hem onzeker om naar hem te luisteren wat hij te zeggen heeft.

1:38:00  Drake: “Een systeem dat gebroken of gefragmenteerd is, is niet meer van binnenuit te repareren. Niemand is daartoe in staat. De systemen die we nu geïnstalleerd hebben zijn niet alleen gebroken, maar in sommige gevallen zelfs verbrijzeld, zonder dat er enige hoop is dat ze weer in elkaar gezet kunnen worden.”

1:44:00  Blijkbaar was het Witte Huis in week 11 gesloten. Drake heeft enkele geruchten gehoord. Drake heeft niet alleen van de sluiting gehoord, maar ook dat Obama verdwenen was. Die sluiting zou op basis van een onschuldige vermeende aanval kunnen zijn en Drake geeft een voorbeeld van grote insecten die naar binnen vliegen. [E*: met andere woorden, dit zou een storm in een glas water kunnen zijn.]

1:45:00  Er is een vraag over mogelijke arrestaties van rechters op basis van Common Law door de grondwettelijke sheriffs.

Drake: “Dat kunnen ze alleen binnen hun eigen county of staat doen. Ook de VS milities zijn verankerd met en aangewezen tot hun eigen staat. Zie je wat het probleem is? Wat betreft de te maken arrestaties, geef het 2 tot 3 weken.

1:50:00  Wat betreft het niet meedoen met het huidige (politieke) systeem ziet Drake de overeenkomst met de mensen die weigeren uit hun luie stoel te komen en niks willen doen, maar wel steen en been klagen.
We zijn bijna zover om de dingen waar mensen aan gewend zijn geraakt dood neer te laten vallen. Geef het alles bij elkaar een maand en kijk dan terug, dan zul je zien dat er hier en daar wat dingen aan het gebeuren waren.
Op dit moment staat alles enorm financieel onder druk. Tegelijkertijd worden steeds meer mensen uitgeknepen en  buitengesloten. Als diezelfde mensen onderdeel worden van de ondergrondse economie, zullen ze prima kunnen overleven als ze ergens goed in zijn. Maar er komt geen verzorgingsstaat, we kunnen het ons niet veroorloven, de vluchtelingencrisis heeft dit wel bewezen. Er blijven mensen buiten de hekken staan omdat niemand voldoende middelen heeft om alles te kunnen delen en ze te kunnen onderhouden.

1:52:45  In de nabije toekomst zullen dingen erger gaan worden. Waarom? De slechteriken, de Cabal, die absoluut onvermurwbaar zijn en onze ondergang tegemoet zien, zullen niet ophouden totdat ze verwijderd zijn. En Drake heeft begrepen dat die verwijdering binnenkort plaats gaat vinden.

1:53:30  Drake benadrukt dat we de buitenaardsen er niet te veel moeten bijhalen. Zij hebben deze puinhoop [op Aarde]niet gemaakt, wij hebben het gedaan. Dus wie ruimt de troep op? Wij moeten zelf de troep opruimen.
Mensen zijn het enige intelligente wezen die zijn eigen nest bevuilt. De menselijke natuur moet op diverse vlakken in de basis veranderen en dat kost tijd.

2:09:00  Drake: De geldloze samenleving is een goede zaak, indien het op de juiste manier is gestructureerd. Hij zet zijn vraagtekens bij Bitcoins maar er zijn nu andere structuren geïnstalleerd die volgens Drake wel geschikt zijn en de banken zullen doen verdwijnen.

Thomas: “Het is wel een stuk gemakkelijker, maar wel afhankelijk van wie de controle over de computersystemen heeft. Nu kan iemand op een delete-knop drukken, omdat die persoon bijvoorbeeld kritiek heeft geuit op de Belastingdienst of een andere organisatie. We moeten daarom een zeer eerlijk en transparant systeem hebben, voordat we deze mogelijkheid maar zelfs overwegen.”

2:13:30  Er is een vraag over de Disclosure over de buitenaardsen. De stelling van de vraag is dat de te verwachten zelfmoorden onder de religieuzen over 100 jaar nog hetzelfde zal zijn, dus waarom zaken niet nu al onthullen?
Drake: “Buitenaardsen willen nog niet meewerken aan Disclosure. De ‘mensen van boven’ zeggen dat wij zoveel problemen hebben dat ze niet eens willen praten met de mensen die niet juist handelen en daar zijn er momenteel veel te veel van. Ze willen dat wij eerst onze rotzooi opruimen. De buitenaardsen hadden zichzelf al jaren geleden kunnen onthullen. Waarom denk je dat ze niet de moeite namen om contact te maken? Ze zijn waarschijnlijk bang dat het besmettelijk is en wilden er niks van weten.”

“Je moet de super heldere maatschappelijke organisaties en levensstijlen begrijpen waar deze ‘mensen’ vandaan komen. Het is niet simpelweg een kwestie van; ‘Laten we met de vliegende schotel in Obama’s voortuin landen en met dingen beginnen.’ Zo werkt het niet. Als je op dit moment alles in de maatschappij laat vallen, dan heb je zo’n 10% van de mensen die krankzinnig worden en zij zouden er niet mee om kunnen gaan.”

“Hoeveel mensen gaan niet hun baan verliezen met slechts een van de innovatieve technologieën? Zoals gratis energie en dat is niet eens een grote, want er zijn er nog meer die veel groter zijn. Je moet begrijpen dat het een geleidelijke ontwikkeling zal zijn, geen plotselinge uitstort [van info en technologieën].”

2:16:00  Je hebt het oude en het nieuwe Phoenix project. Het nieuwe Phoenix project wordt achter de schermen door dezelfde persoon georkestreerd, maar niemand komt erachter wie het is. Het Phoenix-project doet precies wat de legendarische feniks doet, zonder de tijdsrestrictie van 500 jaar. Dit gaat simpelweg over een hergeboorte van de mensheid. Terug naar wat we ooit waren in termen van ‘holy men of old’ [een Bijbelse profetie]. De geruchten van onze verre voorouders over technologieën en capaciteiten om dingen voor mekaar te krijgen zijn allemaal zaken die betrekking hebben op het Phoenixproject waar ik bij betrokken ben.

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order). 

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

> Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 16 maart 2016

Share.

About Author

Comments are closed.