Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 4 mei 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 4 mei 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De audio van deze radio-uitzending was erg slecht waardoor bepaalde fragmenten wegvielen en niet in de tekst zijn opgenomen.
De belangrijkste onderwerpen:

1:12:12   Thomas: Er heerst totale krankzinnigheid op deze planeet. Goede mensen gaan dood omwille van de winst voor anderen. (…) Dit kan niet langer door gaan, wat ze de mensen hebben aangedaan. Door de buitenaardsen en de … (Cabal? slechte audio). Ze denken nog steeds dat ze dit spel kunnen winnen, maar ze hebben al verloren. Veel mensen denken misschien dat het daar niet op lijkt. Maar als het aan hen had gelegen waren er nu nog maar 500 miljoen mensen op deze planeet overgebleven. Zoals Thomas en Drake consistent tijdens de Cosmic Voice radio-uitzendingen blijven zeggen, hun plannen falen. Hun controlesysteem, zowel bij: de buitenaardsen, de Parents, de Covens, het bouwwerk: de Veil, de soul-traps, de soul-cubes, de reïncarnatie-loops, falen allemaal. Dit is allemaal in de afgelopen 2 jaar gebeurd.

1:14:25   De Parents zijn ook voorgelogen door de Draco’s. Die zijn op hun beurt ook weer voorgelogen. Een groot leugen van de top helemaal naar de bodem van de machtsstructuur. Veel van die mensen die betrokken waren om ons te misleiden, verkrachten, te plunderen en andere gruwelijke misdaden, zijn allemaal voorgelogen. Velen realiseren zich echter dat het spel over is. Ze proberen nog grotendeels hun gezicht te redden, want ze weten dat de mensen achter ze aankomen. Misschien dat sommigen toch achteraf een geweten blijken te hebben.

Het is aan het veranderen, misschien niet met de snelheid van het licht en niet in de publieke arena, maar veel dingen vinden plaats, op elk niveau.

1:15:45   Men heeft veel dingen kunnen voorkomen; nucleaire oorlog, de Derde Wereldoorlog is ten minste 4 keer voorkomen en zal niet gaan plaatsvinden. Zoals Drake al in het eerste uur vertelde, krijgt de NAVO telkens een schop onder hun kont als ze buiten hun boekje gaan. Dan worden de ‘echte wapens’ naar buiten gebracht. En nee, dat zal niet catastrofaal worden, behalve voor de NAVO. Ze willen spelletjes spelen, maar waar was de NAVO in Syrië? Zodra de Russen binnenvielen was NAVO overal en nergens, want die technologie is veel verder dan…(slechte audio)

De NAVO spelen nog steeds spelletjes in de Oekraïne. Meer geintjes met geldzaken samen met de Nazigroep. (Blijkbaar vonden er op 4 mei allerlei dingen plaats in de Oekraïne waarvan Thomas voorspelt dat het in de media gerapporteerd zal worden).

Het gaat nu vooral om de facties en je moet niet meer denken in termen van landen. Op wereldschaal bestaan landen niet meer (in relatie tot datgene wat er plaatsvindt), net zomin als overheden. De facties vechten nu binnen hun eigen groep om de macht. Maar Thomas denkt dat ze dit niet gaan winnen.

1:18:20   De Cabal denkt dat ze trucjes uit kunnen halen met het Zika-virus. Dat zijn ze al anderhalf jaar van plan. Het is eigenlijk een zombievirus. “Daar moet je misschien om lachen, maar ze hebben het écht”, aldus Thomas. Maar het zal volgens hem niet werken. Net zoals Ebola, H1, vogelgriep en al die andere virussen die ze de afgelopen jaren over de mensen wilden uitstorten, hebben allemaal niet gewerkt.

1:19:30   Het is allemaal angstzaaierij die wordt uitgevoerd door mensen op het internet. Mensen die Bijbelse profetieën voorspellen waarbij we allemaal zullen sterven. En dan komt er weer Niburu. Waarom lezen we deze onzin nog en waarom plaatsen we het nog op de Facebook-pagina? Dat veroorzaakt de verwarring. “Er zal geen uitroeiingsevent op deze planeet plaatsvinden.” Hun tijdsspanne eindigde in 2012, dat was het einde van hun spel. Ze hadden toen alles gereed moeten hebben, en zijn daarin gefaald.

Thomas roept op om angstberichten over Cern niet meer op Facebook te plaatsen, negeer het. Als de mensen in de alternatieve media de angstporno negeren hebben ze geen platform.

1:21:20   Karen Hudes verschijnt weer in het nieuws. Ze heeft beweerd niet meer voor de Wereldbank te werken, maar Neil Keenan heeft emails die bewijzen dat ze minstens tot 2014 voor de Wereldbank werkte. Wat ze beweert is onzin volgens Thomas, net als Swiss Indo en OPT.

1:23:00   In de VS hebben sommige mensen moeite om hun salarischeques te kunnen innen, vanwege de problemen in de financiële wereld. Het komt doordat de financiële instellingen geen toegang meer hebben tot de Global Accounts.

1:24:00   Er gebeurt zo veel op zoveel niveaus, en ondanks dat mensen het op dit moment heel moeilijk hebben, moeten we ons ook realiseren hoe ver we al zijn gekomen, in plaats van wat we nog niet bereikt hebben. Op dit moment zouden we (volgens de Cabal) helemaal niks meer moeten hebben.

1:25:10   De nieuwe stichting wacht op de belangrijkste donateurs, maar door de spelletjes die in de financiële wereld plaatsvinden is het vertraagd, ook om te voorkomen dat het publieke geld in de handen van de Cabal valt.

1:27:00   De veranderingen in energie zijn voelbaar en merkbaar. Sommige mensen worden gek, anderen krijgen meer paranormale begaafdheden. Daar is een belangrijke reden voor. Er is in november 2015 een belangrijk deel van de controlestructuur uitgeschakeld. Wat er nu nog gaande is, is onderdeel van het construct, dat je de Veil (sluier), of de AI (Artificial Intelligence) kunt noemen. Er komt daardoor meer natuurlijk licht binnen, al proberen ze het licht te blokkeren. Nu er meer van deze controlestructuur neergehaald wordt, en Thomas verwacht dat dit in een versnelling zal komen, zul je meer polarisatie tussen mensen gaan zien.

Mensen zullen op zielsniveau (in tegenstelling tot  het 3D-niveau) de keuze gaan maken waar ze vanaf nu naar toe gaan. Wat ze willen gaan meemaken.

De toename van natuurlijk licht zal veel mensen rusteloos maken. Dat komt omdat we niet gewend zijn aan dit niveau van frequenties. Sommigen laten zich er gek door maken. Probeer echter in je eigen kracht te blijven staan. Nu meer dan ooit, moet je je eigen koers varen. Laat je door niemand van jouw pad afleiden, van jouw leercurve. Vergroot je innerlijke kracht.

1:30:00   Thomas stuurt tevens een boodschap uit voor de incarnates: “Dankjewel, het wordt gezien. We hebben die oogst van energie nodig voor het laatste duwtje.”

Door alle veranderingen stappen steeds meer mensen van het donker over naar het licht om de mensheid te helpen. Enkele hele belangrijke namen en groepen horen daarbij. “Je zou ervan versteld staan.”

“Alles is in gereedheid, voor het eerst in duizenden en duizenden jaren (…) Het wordt tijd dat we ‘onze prijs ophalen’. Ik denk dat we erg dichtbij zijn”, aldus Thomas.

1:33:25   Drake: “In Canada vinden allerlei arrestaties van Cabal-leden plaats. Ze zijn menens daar. Bij een incident was zelfs een tank betrokken. Verwacht dat wij (de VS) ook snel aan de beurt zijn. (…) We verwachten de dingen hier operationeel te krijgen zodat wij hetzelfde kunnen doen.”

1:34:45   Er is een vraag over het gebruik van HAARP-technologie door de Chinezen om aardbevingen te veroorzaken, zoals men blijkbaar in Rusland van plan is.
Drake: “Wat Rusland zou kunnen gebruiken is een China-reflector” Daarmee kun je HAARP ongedaan maken, maar ook het signaal terug naar de zender sturen.

Thomas benadrukt dat het hier niet gaat om de Chinese regering, maar om de Chinese factie (onderdeel van de Cabal) en deze denken dat ze de nieuwe NWO (New World Order) kunnen zijn. Het is dezelfde factie die spelletjes in de financiële wereld speelt.

1:38:00   Volgens Drake is de laatste aardbeving in Japan niet door een nucleair wapen veroorzaakt. Er zijn andere wapens die een vergelijkbaar effect kunnen veroorzaken. Het doel van de aanval was om Japan in 2 delen te splitsen. Dit als vergeldingsactie omdat bepaalde Japanners niet meer het Cabal-spelletje meespelen.

1:56:00   Vraag: Drake hoe vergelijk je jouw bronnen met die van Benjamin Fulford’s?
Drake: Mijn bronnen geven de bevelen aan Benjamin’s bronnen.

1:57:00   Volgens Thomas is Benjamin Fulford’s claim dat de Paus gaat aftreden correct, maar niet de manier waarop de Paus het aanbod is gedaan. Het aanbod kwam van een van de facties, eind maart.* Blijkbaar heeft de Paus hen echter de middelvinger gegeven. Al deze zaken zijn feiten, maar daarnaast zijn er sterke geruchten dat de Paus in de nabije toekomst een wereldwijde aankondiging gaat maken en dan zal aftreden. Hij zal niet buigen voor bepaalde facties.

*(De Nederlandse koning is eind april met zijn gezin op audiëntie bij de Paus geweest. Het zou interessant zijn om te weten of zij betrokken zijn bij de aangeboden deal aan de Paus)

1:57:50   Thomas reageert op berichten over Generaal Dunford. “Dunford is zoiets als de Grote Magiër, hij komt blijkbaar bij allerlei gebeurtenissen ten tonele, maar er komt nooit iets van terecht.”

Op 5 mei heeft Neil Keenan een bericht en videoboodschap op zijn blog geplaatst dat Obama zou zijn afgetreden en dat vanaf dat moment Generaal Dunford de leiding over de VS zou hebben. In een reactie op Facebook zegt Thomas daarover het volgende:

“Het bericht van vandaag kende ik al een maand of zo, het werd destijds verworpen en wordt ook nu verworpen. Het verhaal dat vandaag opgelezen werd, is het script van de Aziatische factie. Deze factie bedreigde de Amerikaanse factie vorige maand dat ze de dollar de grond in zouden boren, tenzij de VS volgens hun regels zouden spelen. En voor degene die denken dat een plotselinge neerval van de dollar een goed iets is, denk nog maar eens na. Kijk als richtlijn maar even naar wat er in Venezuela plaatsvindt.”

“De Aziatische factie is gelieerd aan de Rothschilds, en dat zegt eigenlijk alles. We hebben in de Cosmic Voice radio-uitzendingen al velen malen verteld dat de Iraakse Dinar een grote zwendelzaak is, geïnitieerd door de Bush- en Clintongroep. Een agent van de Cabal probeerde $7Q te verkopen voor $3.4Q, als deze Dinars zo waardevol zouden zijn, waarom zou deze persoon dat dan doen? Als de Dinars worden ingevoerd, dan hoop ik dat je van Chinees eten houdt en laogai-kampen, want dat is wat de Aziatische factie voor de VS en de Amerikanen in petto heeft. Iets om over na te denken terwijl je je miljoenen stukjes papier telt.” (…)

“Neil maakte melding van de mensen in Texas die ‘binnen zouden lopen’, ja dat was de Bush familie toen ze al hun gedevalueerde Dinars verkochten.”

“AIIB zou gelieerd zijn met Wells Fargo en HSBC, doen deze namen geen alarmbellen rinkelen? Wells Fargo en HSBC, ik bedoel kom op nou! Het is de Aziatische factie die Citibank (een Amerikaanse bank) probeert neer te halen. Overgave van de Cabal? Nee, het zal gebeuren, maar niet afgelopen week.”

“Dunford de nieuwe machthebber van de Republiek? Welke republiek, de Amerikaanse of de Chinese? Ik blijf de afgelopen 12 maanden maar horen dat ‘Dunford doet dit, Dunford doet dat’, met nul bewijs van alle claims. De chemtrails, vaccinaties, uithuiszettingen, daklozen, slechte behandeling van veteranen, gaan allemaal gewoon door, dus wat doet Dunford dan precies? Onzin, dat is het.”

Dan sluit Thomas zijn bericht af dat Neil Keenan maar eens heel kritisch moet zijn op zijn bronnen en de mensen om hem heen, die hem adviseren en hem er wellicht in laten luizen door slechte informatie naar buiten te laten brengen.

Neil Keenan heeft op 8 mei echter een nieuw bericht en video van Obama’s toespraak op zijn blog geplaatst met uitspraken van Obama die op zijn minst opmerkelijk zijn. Ik wil daar binnenkort een apart artikel aan wijden.

1:58:00   In het recente artikel van Benjamin Fulford wordt ook gespeculeerd over de mogelijke dood van Henry Kissinger. Hij is volgens Thomas wellicht een van de twee  die vertrokken is, zoals vermeld was in de vorige Cosmic Voice uitzending. Maar Thomas en Drake wachten nog steeds op bevestiging.

2:08:30   Thomas: “Ik heb de sterke overtuiging dat wij binnenkort hun (de Cabal’s) leven gaan inperken en het gezond verstand gaan herstellen, wat voor ons allemaal transparantie en een betere levensvorm betekent, tamelijk binnenkort.”

2:09:00   Vraag: “Is Trump echt of is hij de vermomde NWO?”
Drake: “Hij is echt. Ik denk dat je de resultaten zult waarderen. Ik denk dat veel mensen geschokt zijn over de verandering tussen wat hij politiek gedaan heeft om de race te winnen en wat er vervolgens gaat gebeuren.”

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

E*

Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 4 mei 2016

Share.

About Author

Comments are closed.