Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 11 mei 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 11 mei 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

10:00   Er zijn allerlei internationale zaken gaande en een daarvan is zelfs interplanetair. Het Pentagon wil 2 miljard besteden aan space wapens. Volgens Drake zijn ze de weg kwijt bij het Pentagon.

12:00   Er is gedoe met China. ‘Die man in het Witte Huis’ heeft wel eens gezegd dat je af een toe een arm moet verdraaien om ervoor te zorgen dat men zich ‘netjes gaat gedragen’. Het wordt dan ‘netjes’ verpakt in sancties. Het dreigement is dat als China niet de kippen met allerlei hormonen en antibiotica gaat toelaten, worden er financiële sancties uitgevoerd.

13:20   De situatie in Georgië komt op scherp te staan. Georgië is vanwege zijn ligging van strategisch belang. De CIA en de financiële ‘geldmachine’ is betrokken bij de financiering en wapenleveranties aan de Georgische troepen. Rusland heeft ondertussen allerlei materieel in de bergen en spoortunnels gestationeerd. Toen de CIA met een provocatie een aanval uitlokte, werd hun agressie door Russische troepen met overweldigende overmacht beantwoord. Nu zijn er overal in Georgië legeroefeningen met Amerikaanse en Britse troepen, nagenoeg geen Georgische troepen. Ondertussen is het land door de CIA in tweeën gesplitst. Volgens Drake worden er smerige spelletjes gespeeld en is er een ‘schoonmaakactie’ nodig

21:00   Duitsland houdt het bijna niet meer. Protestacties door de Nazi’s richten zich tegen de vluchtelingenstroom. Ze noemen hen Islamitische opstandelingen en eisen hun vertrek. Ze dreigen met wraak op Merkel als hun eisen niet ingewilligd worden.

21:50   Over Turkije en Erdogan zegt Drake dat hij de eer niet verdient om beledigd te worden. Drake: “Je bent (zelf) een belediging voor het autochtone Turkse volk die daar geboren en getogen is.”

42:20   De milities zijn er vermoedelijk klaar voor. Drake: “Als een groep burgers die een poging doet om op militaire wijze te handelen tegenover professionele militairen komt te staan, is het moeilijk om niet in lachen uit te barsten. De meeste militieleden zijn niet getraind in gevechtshandelingen. (…) Dat zijn de burgers. Dan heb je het intercontinentale leger. Dit zijn zuiver militairen en ze worden goed geleid, moet ik zeggen.” Drake doet aan hen een oproep om betrokken te raken bij de zaken die hij aan het voorbereiden is.

1:10:00   Het leger gaat geen ‘groen licht’ geven. Drake en wat anderen zullen het ‘groene licht’ geven. Een bepaalde majoor is uit het leger gezet vanwege verspreide desinformatie. Men beschuldigt Drake ervan dat er nooit iets van terecht komt. Volgens hem zijn we erg dichtbij. (Ik vermoed echter op basis van zijn opmerkingen tijdens de Cosmic Voice radio-uitzendingen en berichten op de Facebook-pagina dat het massa-arrestatieplan voorlopig vervangen is door kleinschalige acties.)

1:14:50   Thomas refereert even naar de breuk die tussen Neil Keenan en Cosmic Voice is ontstaan en binnen de groep tot teleurstellingen heeft geleid. Op basis van de info van een hele zwik bronnen van hemzelf en Drake distantieert Thomas zich van de informatie die door Neil Keenan is vrijgegeven.

De meningen over de RV lopen uiteen, waarbij Thomas en Drake het standpunt innemen dat het een Bush/Clinton zwendelzaak is. Thomas is het simpelweg niet eens met de boodschap die Neil naar buiten heeft gebracht.

Helaas heeft dit meningsverschil geleid tot een persoonlijk conflict, waarbij (zoals altijd) twee kanten aan de zaak zitten. Ik ben het eens met Thomas dat het zinloos is om hier een soap van te maken, met allerlei welles-nietes discussies. Ik zou alle leden binnen Cosmic Voice dan ook willen oproepen om persoonlijke vetes en ego’s opzij te schuiven en vooral te focussen op het hogere doel en gemeenschappelijke belang, namelijk ‘de val van de Cabal’.

Drake heeft echter wel expliciet gevraagd om binnen de Cosmic Voice Facebook-pagina geen berichten meer van Neil Keenan te plaatsen.

De tegenstrijdige berichten zijn voor iedereen erg verwarrend, maar Thomas verwacht dat dit de komende tijd erger zal worden, omdat er ook veel onzin op het internet verspreid wordt.

1:44:00   Thomas: “De RV (Revaluatie) is — zoals we al diverse keren tijdens deze show gezegd hebben — de dinar-versie (? slechte audio) is een totaal verzinsel, het was een Bush/Clinton zwendelzaak. Ze vielen destijds Irak binnen en roofden alle banken leeg en verzamelden quadriljoenen oude dinars. De dinar werd opnieuw uitgegeven en de oude dinars werden verkocht. Wat er sindsdien gebeurd is, China probeert de goudstandaard te laten zakken, omdat zij het grootste deel van het goud hebben. Tegelijkertijd probeert het Westen een oliestandaard in te voeren, gebaseerd op de dinar en proberen ze de dollar naar beneden te halen (… slechte audio) Er zijn bepaalde dingen gaande die de crash van de dollar tegengaan, die bepaalde facties (binnen de Cabal) hopen voor mekaar te krijgen. Als de Bush/Clinton-groep zo geïnteresseerd was in de Amerikaanse dollar, waarom installeerden ze dan de dinar als de nieuwe valuta?”

“De Aziatische factie (onderdeel van de Cabal), grotendeels Chinees, denken dat zij een RV gaan doen. Althans hun versie en daarmee gaan ze sommige huurlingen uitbetalen. Ze hebben echter niet de fondsen om dit te dekken. Daarna wil de Aziatische factie de volledige controle over de financiële wereld overnemen, en uiteindelijk over ons allemaal. Dus wij hebben hun versie van de RV niet nodig. We willen geen Bush-versie en zeker geen Aziatische versie gedekt en gesteund door de Rothschilds.”

“De èchte RV zal pas plaatsvinden nadat de ‘clowns’ uit hun machtspositie zijn verwijderd. Je kunt geen RV hebben zolang deze idioten nog steeds de macht hebben.”

E*: Ik wil hier opmerken dat de hierboven beschreven uiteenzetting de woorden van Thomas zijn. Hou er echter rekening mee dat er meerdere kanten aan het verhaal zitten. Er zal de komende dagen en weken meer informatie van Neil Keenan naar buiten komen over zijn versie van de RV.

1:47:45   De Red Dragon ambassadeur heeft in oktober (2015?) in een interview met Cobra gezegd —uitgezonden en iets dat Cosmic Voice allang wist — dat de hiërarchie van de Red Dragons gerund wordt door de reptilianen…oeps…

2:12:40   Moeten de Amerikanen opdraaien voor de schulden en krijgen ze enige vorm van compensatie voor de geleden schade?
Drake: “Ten eerste het is niet ónze schuld. Ten tweede kunnen we dat bewijzen. Ten derde, restitutie? Je zult niet veel compensatie krijgen”

“Het is nog te vroeg om over de end games (de grote finale) te spreken. De end game zal anders zijn dan wat mensen aannemen, en zal minder beroerd en verdraagzamer zijn dan mensen denken.”

2:14:50   Thomas weet dat Benjamin Fulford benaderd is in verband met de restitutie/compensatie voor de hele planeet. Men kwam toen uit op een bedrag van $ 250.000 per persoon. Het geld is er om dit uit te keren, het enige probleem is dat daarmee het hele systeem om zal kukelen. Het moet daarom in een meer gecontroleerde manier gedaan worden. Thomas twijfelt er echter niet aan dat wanneer de criminele elementen verwijderd zijn er een vorm van restitutie zal plaatsvinden.

2:18:18   Vraag: “wanneer worden de arrestaties van de meer prominente personen bekend gemaakt?”
Drake: “Als dat gaat gebeuren, dan zal het niet genegeerd worden (door de media).”

2:19:20   Het onderzoek naar de moorden op holistische / alternatieve artsen zal pas plaats gaan vinden nadat groepen binnen de advocatuur en de farmaceutische industrie neergehaald gaan worden. Dan zal informatie naar buiten gaan komen.

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

E*

Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 11 mei 2016

Share.

About Author

Comments are closed.