Gisteren sprak ik met Arjan Bos van Earth Matters. In de serie Change Makers laat men een aantal mensen uit de onafhankelijke media aan het woord. In een kort gesprek komen diverse aspecten rond ellaster.nl aan bod. Zo spreek ik met hem over mijn beweegredenen om met de blog te beginnen, wat we met de site willen bereiken, mijn persoonlijke en het collectieve ontwakingsproces en nog een aantal onderwerpen.

De uitnodiging van Earth Matters is niet toevallig. Al vrij snel nadat ellaster.nl live was, plaatst Earth Matters met grote regelmaat onze artikelen. Het artikel De blauwdruk van alle valse vlag aanslagen werd alleen al op hun website en Facebookpagina samen meer dan 100.000 keer bekeken. Een andere overeenkomst is het brede scala aan onderwerpen die op beide websites aan bod komt, van het verborgen nieuws, kosmische zaken tot en met spirituele zaken.

Zoals Arjan op zijn site Earth Matters schrijft is ellaster.nl op 1 april 2016 live gegaan en heeft gemiddeld 50.000 bezoekers per maand met een uitschieter in juli van ruim 93.000 pageviews. Dit succes is ook dankzij de vaste bijdrage aan de site die een aantal mensen leveren. Zo doet Erick de eindredactie, Cassandra schrijf- en vertaalwerk en onderzoek voor ingezonden stukken en Cucu helpt met de input voor de Cosmic Voice radioshows.

In het interview met Arjan kom ik niet in beeld omdat ik vooralsnog anoniem wil blijven. De keuze om onder pseudoniem te schrijven heeft voor- en nadelen, maar blijft desondanks een bewuste keuze. Ik leef nu in twee parallelle werelden, waarbij ik privé en in mijn werk omringd ben door niet ontwaakten. Op ellaster.nl schrijf ik juist over dingen die ver buiten het gangbare referentiekader vallen. Mijn lezerspubliek is daarmee ook heel ruimdenkend. Op dit moment kan ik deze twee werelden nog niet overbruggen.

Bovendien wil ik vrij zijn om zonder censuur te schrijven, ook over precaire onderwerpen. Als ik dingen onder eigen naam zou schrijven, zou ik toch te veel rekening houden met de gangbare mening van klanten, vrienden of familie die niet ontwaakt zijn. Zo schrijf ik bijvoorbeeld over ritueel misbruik, pedonetwerken en misdaden van koningshuis. Of buitenaardse zaken en onthullingen over het geheime ruimteprogramma. Deze onderwerpen kunnen bij sommige niet ontwaakten nog heel gevoelig liggen en gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd worden.

Gelukkig staan mensen steeds meer open voor de waarheid en groeit niet alleen mijn site, maar de onafhankelijke media in zijn geheel. Zo was ik aangenaam verrast door de professionaliteit waarmee Earth Matters het interview heeft opgenomen en afgemonteerd. Ook daar is een heel team mensen op professionele (en meestal op vrijwillige basis) bezig om een alternatief geluid dan de grote mediakanalen te laten horen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Share.

About Author

Comments are closed.