Het is vandaag precies 15 jaar geleden dat de aanslagen op 11 september plaatsvonden. Omdat deze catastrofale gebeurtenissen niet alleen de levens van duizenden mensen hebben gekost, maar ook de wereld zoals we die kende ingrijpend heeft veranderd, is het goed om hier weer even bij stil te staan. Hieronder een 15-tal verbluffende aspecten die betrekking hebben op 9/11.

Dit is deel 3 uit een serie artikelen over de ware toedracht rond 9/11

1 David Rockefeller voorspelde al in 1967 de vernietiging van de Twin Towers.

In deze video wordt een omslag van Newsweek magazine uit 1967 geanalyseerd door iemand die bekend is met numerologie en de occulte symboliek die de Cabal gebruikt om hun sinistere plannen aan te kondigen. David Rockefeller, hier afgebeeld met uitzicht over Manhattan, had zich altijd hard gemaakt om de Twin Towers te laten bouwen, om ze vervolgens weer te kunnen vernietigen. Zijn horloge op de foto staat precies op de stand 9/11.

Heel veel horloges en klokken in speelfilms, reclamefilmpjes en animatiefilms toonden deze cijfercombinatie, om hiermee de datum 9/11 aan te kondigen. Er zijn te veel voorbeelden om als toeval af te doen. Er blijken echter nog meer numerologische en symbolische verwijzingen in deze omslag en de cijferreeks 9/11 verscholen te zitten. [zie ook punt 15 hieronder]

Omslag Newsweek magazine uit 1967, waarbij het horloge van David Rockefeller 9/11 aangeeft.

2 Rockefeller vertelt filmregisseur Aaron Russo al in het jaar 2000 over de plannen voor de 9/11 aanslagen.

Filmregisseur Aaron Russo realiseerde zich na de aanslagen dat de elite, zoals de Rockefellers, ruimschoots van tevoren op de hoogte waren van de 9/11-aanslagen. Russo werd voorheen uitgenodigd op enkele van hun feestjes, waar Nick Rockefeller hem 11 maanden voor de aanslagen vertelde over een ‘gebeurtenis’ die hen zou toestaan om Afghanistan en Irak binnen te vallen. Rockefeller voorspelde dat de ‘War on Terror’ een hoax zou zijn, waarbij soldaten in grotten op zoek zouden gaan naar een niet bestaande vijand. In dit interview met Alex Jones vertelt hij over deze ontboezemingen die de elite met hem deelde.

3 Precies 11 jaar voor de terroristische aanslagen op 11 september 2001, gaf George Bush Senior zijn beroemde ‘New World Order-toespraak’.

De toespraak begon op 9:11 uur en werd gehouden naar aanleiding van de aanvang van de Golfoorlog. In de verkorte versie kun je horen dat Bush in deze speech rechtstreeks refereert naar de New World Order. Maar de uitgebreide versie geeft een beter beeld van de context, onder andere het conflict met Saddam Hoessein, waarmee 11 jaar later afgerekend zou worden.

4 President Bush las op een lagere school “Mijn huisdier geit” terwijl de vliegtuigen in de Twin Torens vlogen. 

Voor degene die beseffen dat de 9/11-aanslagen zorgvuldig georkestreerde gebeurtenissen zijn waarbij de Bushfamilie bij het plan betrokken was, zijn de volgende video’s huiveringwekkend om naar te kijken. Terwijl het WTC-complex in New York wordt aangevallen, bezoekt George W. Bush een lagere school in Florida. Zonder twijfel is elk detail van dit bezoek van tevoren zorgvuldig gepland.

De eerste video toont Bush terwijl hij samen met een groep lagereschoolleerlingen het boek ‘My Pet Goat’ leest. De keuze van dit boek is niet toevallig. De geit is een belangrijk symbool voor satanisten en de equivalent van Baphomet, die Satan symboliseert. Als de tijden zoals aangegeven in dit videoverslag kloppen, dan wordt deze tekst rond 9:11 uur hardop in de klas opgelezen.

George-W.-Bush-My-Pet-Goat

De tweede video is een nog akeliger voorbeeld van satanische woordmagie. Op het moment dat het tweede vliegtuig de tweede toren zal invliegen moeten de kinderen een rijtje woorden lezen en opdreunen. De woorden zijn: KITE, HIT, STEEL, PLANE, MUST.* Deze woorden worden vervolgens herhaald: kite, hit, steel, plane, must.**
*) VLIEGER, UITRUSTING, RAKEN, STAAL, VLIEGTUIG, MOET. **) Vlieger, raakt, staal, vliegtuig, moet.

En als je de sequentie van gebeurtenissen in deze video bekijkt, en vergelijkt met de tijden aangegeven in de eerste video dan kun je concluderen dat deze woordjes opgedreund werden op het moment dat het tweede vliegtuig zich in de tweede toren zou boren, rond 9:03 uur. Echt om kippenvel van te krijgen, omdat dit overduidelijk de kwaadaardige aard van de Cabal illustreert.

5 De drill, een oefening ter ‘preventie’ van een terroristische aanslag vindt wonderbaarlijk genoeg altijd plaats op de dag, of de dagen voorafgaand aan de daadwerkelijk aanslag. 

“In wat de overheid omschrijft als een bizar toeval, hield een Amerikaanse overheidsorganisatie (het Pentagon) een oefening op 11 september 2001 waarbij een dolend vliegtuig in een van zijn gebouwen zou storten.”* Uit deze lijst blijkt echter dat er precies op 11 september, 22 van dergelijke oefeningen plaatsvonden die gerelateerd zijn aan 9/11.

Volgens Ole Dammegard, expert in het analyseren van terroristische aanslagen, zijn deze drills bedoeld om de voorbereidingen van de aanslagen te maskeren. Lees er meer over in het artikel: “De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen.” In dit (Engelstalige) artikel worden een aantal concrete voorbeelden genoemd van bizarre gevallen van ‘toeval’, waarbij de drill precies samenvalt met de dag en exacte locatie van de aanslagen zelf.

 *) Bron: USA Today/Associated Press.

6 Grote billboards op drukbezochte plekken informeren miljoenen Amerikanen over het instorten van WTC-7. 

Omdat veel mensen, inclusief New Yorkers, nog steeds niet weten dat er 3 gebouwen van het WTC-complex volledig zijn neergehaald door controlled demolition (gecontroleerde sloop) heeft de organisatie Architects & Engineers for 9/11 Truth twee jaar geleden een grote billboard campagne op Times Square gelanceerd. Times Square is het drukste stukje New York en men schat dat tijdens de 4 weken durende campagne zo’n 3 miljoen mensen de korte film gezien hebben.

Uit eerder onderzoek bleek dat de helft van de Amerikanen en een derde van de New Yorkers niet eens wisten dat er een derde toren volledig ingestort was. Men kwam er ook achter dat wanneer mensen de ineenstorting zien, onmiddellijk vermoeden dat het een gecontroleerde sloop is, vanwege de soepele, symmetrische beweging. Dit is een opening om mensen opnieuw kritisch na te laten denken over de ineenstorting van de Twin Towers (WTC-1 en -2), die ook in een paar seconden symmetrisch naar beneden vallen.

De campagne op Times Square is een onderdeel van vele reclame-uitingen, waaronder billboards op allerlei prominente plekken door het hele land. De organisatie Architects & Engineers for 9/11 Truth die de campagne heeft geïnitieerd, streeft naar een onafhankelijk onderzoek naar de gebeurtenissen op 9/11. De organisatie heeft duizenden leden, waaronder veel architecten en ingenieurs die de conclusies van het regeringsrapport omtrent 9/11 verwerpen.

Het instorten van WTC7 te zien op een groot billboard op Times Square, New York.

7 Nieuwslezers bij de BBC lazen vanaf een vooraf geschreven script over het instorten van WTC7, alleen…oeps… twintig minuten te vroeg! 

Tony Rooke weigerde kijk- en luistergeld te betalen, omdat de BBC opzettelijk de feiten rond de 9/11-aanslagen had verdraaid. Het is algemeen bekend dat de BCC het instorten van WTC-7 meer dan 20 minuten te vroeg rapporteerde, nog voordat het voorval had plaatsgevonden. WTC-7 was een wolkenkrabber van 47 verdiepingen hoog en was op 11 september niet geraakt door een vliegtuig. Er waren wat kleine kantoorbrandjes in het gebouw, maar het gebouw stond zeker niet in lichterlaaie. Desondanks stortte het gebouw later die dag in een paar seconden in, als gevolg van een gecontroleerde sloop. Voordat het gebouw zou instorten was er echter geen enkele indicatie dat het zou instorten.

Tony Rooke beweerde daarom dat de BBC voorkennis van de terroristische aanslagen had en hen daarmee medeplichtig maakte. Omdat het volgens de wet verboden is om een terroristische organisatie te steunen, was zijn stelling dat hij daarom de BBC geen kijk- en luistergeld mócht betalen. Hij presenteerde de rechter allerlei BBC-televisiebeelden samen met een hele reeks andere bewijzen en de rechter was het ermee eens dat Tony Rooke in zijn bezwaar een punt had. Rooke wist de rechter op een aantal belangrijke punten te overtuigen, werd niet schuldig (van wanbetaling) bevonden en hoefde geen boete te betalen vanwege zijn weigering om kijk- en luistergeld te betalen.

Ook in Australië werd 15 minuten te vroeg bericht dat WYC-7 was ingestort. Dit alles wijst erop dat de media rapporteert volgens een vooraf vastgelegd script. Ondanks de minutieuze voorbereiding kan er in de praktijk echter toch van alles misgaan, waardoor geplande events niet meer synchroon lopen. Daardoor valt men bij een valse-vlag-aanslag door de mand.

8 Waar zijn de torens gebleven?
De dematerialisatie van de Twin Towers. 

De meeste mensen denken dat de Twin Towers zijn ingestort, maar eigenlijk zijn ze grotendeels verpulverd en tot stofwolken vergaan. In een uitgebreide lezing van Judy Wood, licht ze stap voor stap toe wat er na 9/11 feitelijk te zien was in het puin van het WTC-complex. Ze vertelt op overtuigende wijze dat het onmogelijk is dat er zo weinig puin is overgebleven, als de torens daadwerkelijk ingestort zouden zijn zoals in de officiële lezing van de aanslagen.

Normaal gesproken houdt men bij een ingestort gebouw een berg puin over die ongeveer 1/3 van de oorspronkelijke hoogte is. De Twin Towers waren 415 meter hoog, dus had er een berg puin van ±138 meter hoog over moeten blijven. De uitleg dat een groot deel van het puin in de ingestorte (in werkelijkheid ontplofte) kelder terecht is gekomen, verklaart daarom nog steeds niet waarom er slechts 1,5 meter puin over is gebleven toen de torens naar beneden waren gekomen. Vandaar de titel van haar boek: “Waar zijn de torens gebleven?”

Uit alles blijkt dat er een krachtig wapen is gebruikt om het staal en beton van de torens te verpulveren. Dit is ook te zien op de filmbeelden van het verdwijnen van de torens, waarbij de verticale stalen balken en horizontale betonnen vloerdelen in fracties van seconden in een stofwolk vergaan.

9 Het Israëlische ICTS verzorgde de ‘beveiliging’ van de vluchten betrokken bij 9/11 en vele andere vals-vlag-aanslagen.

Als politici serieus zouden overwegen om het terrorisme aan te pakken, zouden ze onmiddellijk het beveiligingsbedrijf ICTS (International Consultants on Targeted Security) ontslaan en al hun vergunningen intrekken. ICTS heeft een uniek record van consistent falen in het beheer van de veiligheid. Het bedrijf verzorgde de ‘beveiliging’ bij vele terroristische aanslagen, onder andere de vliegvelden vanwaar de 9/11-vluchten vertrokken waren.

ICTS was verantwoordelijk voor de beveiliging van 3 van de 4 gekaapte vluchten op 11 september 2001. Op een of andere manier hebben ze alle kapers over het hoofd gezien en weigerden bijna alle beveiligingscamera’s die dag dienst. [zie ook punt 13] Het niet functioneren van beveiligingscamera’s tijdens aanslagen door moslimterroristen, schijnt een standaard procedure te zijn voor de beveiliging-charlatans bij ICTS.

De enige reden dat een beveiligingsbedrijf dat gerund wordt door (voormalige) Mossad-agenten, op dergelijke schaal consistent falen, wordt ofwel veroorzaakt door bewuste degeneratie of simpelweg medeplichtigheid.

ICTS heeft z’n hoofdkantoor in Nederland en was ook verantwoordelijk was voor de beveiliging van: vlucht 253 met de onderbroekterrorist die vanuit Schiphol vertrok; American Airlines-vlucht 63 met de shoe-bomber; het vliegveld in Brussel tijdens de recente bomaanslagen begin dit jaar; het busvervoer tijdens de bomaanslagen in Londen en velen andere aanslagen. ICTS was ook verantwoordelijk voor de ‘beveiliging’ van Malaysia Airlines-vlucht MH17 die vanuit Schiphol vertrok.

10 Het vliegtuig dat in Pennsylvania is neergestort is wereld’s eerste vliegtuigcrash zonder een spoor van het vliegtuig of de slachtoffers. 

United Airlines-vlucht 93 was van Newark Airport (in New Jersey, vlakbij New York) op weg naar San Francisco, toen het vlak na vertrek gekaapt werd. Het verhaal gaat dat enkele inzittenden de kapers overmeesterd hebben. Volgens de officiële lezing ontstond er vervolgens aan boord een worsteling waarna het vliegtuig in een weiland in Pennsylvania is neergestort.

Het merkwaardige is echter dat op de plek waar het vliegtuig neergestort zou zijn, geen spoor van het vliegtuig te zien is geweest. Ook was er geen spoor van de inzittenden. Het vliegtuig en de inzittenden zijn simpelweg in rook opgegaan. Het enige wat op de aangewezen plek te zien was, was een grote krater in een weiland. Noch de motoren, noch delen van de vleugels of de romp, noch delen van de vliegtuigstoelen, noch koffers, tassen of andere bagagestukken zijn op deze plek gevonden. Het is de eerste vliegtuigcrash ter wereld waar helemaal niks gevonden is. Geen enkele lichaamsresten, niks, nada, niente…

…behalve… de vluchtrecorder. Die is wel gevonden en de opnames op die recorder ondersteunen uiteraard het officiële verhaal. En natuurlijk twee magische paspoorten van de kapers. Verder geen enkel ander paspoort, geen enkel ander bagagestuk, geen lichaamsdelen, geen vliegtuigonderdelen. Maar dat magische paspoort mocht natuurlijk niet ontbreken, want dat is onderdeel van de blauwdruk van valse-vlag-aanslagen.

11 Het inslaggat in het Pentagon biedt nauwelijks ruimte voor de romp van een (klein) vliegtuig, maar er is geen spoor van de vleugels of motoren. 

Ook bij de vermeende vliegtuigcrash in het Pentagon is er geen spoor van het vliegtuig na de crash te ontdekken. In de gesimuleerde fotobeelden is duidelijk te zien dat de spanwijdte van het vermeende vliegtuig veel breder is dan het inslaggat in het Pentagon. Los van het feit dat het volgens velen piloten (verenigd in Pilots for 9/11 Truth) onmogelijk is dat een vliegtuig zo laag, met díe snelheid en onder díe hoek het gebouw in had kunnen vliegen, hadden op zijn minst de vleugels en motoren af moeten breken en vóór het gebouw terecht moeten komen.

1  Het inslaggat in het Pentagon is niet eens groot genoeg voor de romp van het vermeende vliegtuig. 2  Deze simulatiebeelden laten de spanwijdte van het vliegtuig zien. 3  De vleugels en motoren hadden af moeten breken en voor het gebouw terecht moeten komen.

Maar op 9/11 schijnt sprake te zijn van magische vliegtuigen. De twee vliegtuigen die de Twin Towers in zijn gevlogen, sneden als ‘een mes door een zacht pakje boter’ door de harde stalen constructie. Het gecrashte vliegtuig in Pennsylvania gaat op in rook. En het vliegtuig dat in het Pentagon gevlogen is, bleek geen motoren en vleugels te hebben. Het lijkt er sterk op dat er ten minste bij dat laatste geval sprake was van een raket.

Zijn deze militaire beelden met een als United Airlines beschilderde raket authentiek? In dat geval is dit een indicatie wat er bij het Pentagon naar binnen is gevlogen. 

12 Veel bewijsmateriaal op Ground Zero en rond het Pentagon is razendsnel verwijderd. 

Het gebied rond Ground Zero en het Pentagon werd als crime scene bestempeld. Men zou veronderstellen dat men om die reden het bewijsmateriaal, de zogenaamde ‘stille getuigen’ zorgvuldig zou onderzoeken. En in eerste instantie onderzoekt men de wrakstukken van een vliegtuigcrash ter plekke. Normaal gesproken voert men pas veel later de onderdelen af om ze elders zorgvuldig te onderzoeken. De vermeende wrakstukken van de crash in het Pentagon werden echter razendsnel verwijderd. Er was zelfs zoveel haast bij dat medewerkers van het Pentagon hielpen met het wegdragen van de brokstukken.

Pentagon-medewerkers die meehelpen om brokstukken op te ruimen.

Pentagon-medewerkers die meehelpen om brokstukken op te ruimen.

Ook het puin afkomstig van het World Trade Center is vrij snel na de 9/11-aanslag verkocht. Het gaat met name om de restanten staal. Van alle duizenden stalen resten, zijn er slechts 150 stuks bewaard voor onderzoek. Het merendeel van het staal is naar China en India verscheept. Het is zelfs voor onder de marktwaarde verkocht. De Chinese firma Baosteel kocht 50.000 ton voor $120 per ton. Dat terwijl men destijds gemiddeld $160 per ton betaalde bij andere metaalhandelaren.

13 Alle opnames van beveiligingsbeelden rond het Pentagon zijn in beslag genomen, maar nooit in het onderzoeksrapport gebruikt. 

Volgens Michael Moore is er in het overheidsonderzoek naar 9/11 opzettelijk bewijsmateriaal achtergehouden. Zo zijn er rond het Pentagon tenminste 100 beveiligingscamera’s werkzaam, die het hele gebouw continue filmen; er zijn zelfs camera’s die in bomen hangen. Van benzinepomphouder tot hoteldirecteur, allemaal kregen ze vlak na de aanslag op het Pentagon de FBI op bezoek, die opnames opeiste en meenamen. Géén van de in beslag genomen opnames is gebruikt als bewijsvoering voor de 9/11-commissie. Deze camera-opnames mochten kennelijk allemaal niet door de wereld gezien worden?

Michael Moore vraagt zich af: “Waarom krijgt het Amerikaanse volk niet gewoon deze video’s te zien, waarin duidelijk een verkeersvliegtuig te zien is. Waarom is dit ‘geheim’…?” En Michael Moore heeft daar natuurlijk de vinger op een belangrijk argument..! Want hoe is het mogelijk allereerst, dat de FBI nog geen 20 minuten na de aanslag op het Pentagon, in staat is om alle particuliere bedrijven te bezoeken, die veiligheidscamera’s hadden gericht op hun bedrijf, maar ook op dat deel van het Pentagon, dat door de aanslag was getroffen..?!

Bron: Wanttoknow.nl

14 In numerologie is 11 een krachtig nummer en het heeft een bijzondere betekenis in relatie tot New York. 

In numerologie is het getal 11 een meestergetal. De meestergetallen zijn: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99. Binnen de numerologie worden in principe alle getallen teruggebracht tot één cijfer, maar er wordt ook rekening gehouden met de meestergetallen.

De Positieve betekenis: 11 staat voor spiritualiteit, inzicht en bewustzijnsverhoging. De cijferreeks 11.11 gaat heel diep op dat gebied. De negatieve betekenis: 11 werd gezien als een symbool van interne conflicten en rebellie. In vergelijking met het getal 10, de pilaar in het universum, vertegenwoordigt 11 wanorde.

Maar ook interessant om te weten:

  • Op 26 juli 1788 werd New York de 11e staat van de Verenigde Staten.
  • Het Vrijheidsbeeld op Liberty Island in New York is gebouwd op een vesting in de vorm van een 11-puntige ster.
  • De ‘Eleventh Night’, ofwel de 11e nacht, is een avond die door protestanten in Noord-Ierland wordt gevierd. Deze viering staat ook bekend als de nacht van de vreugdevuren, waarbij torens in brand gestoken worden die dan langzaamaan instorten.
  • De Twin Towers hebben de vorm van het cijfer 11 en telden beide 110 verdiepingen; in numerologie laat je de nul weg en dan houd je 11 over.
  • Het eerste vliegtuig die op 11 september 2001 de noordelijke toren van het World Trade Center in vloog op  on September 11, 2001, was American Airlines-vlucht 11.
  • 11 september is de 254e dag van het jaar. 2+5+4 = 11.

Het Statue of Liberty staat op een vesting in de vorm van een 11 puntige ster. De Twin Towers hebben de vorm van het cijfer 11.

15 911 had oorspronkelijk een positieve betekenis, maar werd door de satanische elite verdraaid en kreeg een negatieve lading. 

Alle herhalende nummerpatronen en nummerreeksen zijn boodschappen uit het universum, maar 911 is een nummerreeks met een speciale betekenis. 911 is uiteraard het noodnummer in de Verenigde Staten en 9/11 (in Amerika schrijf je eerst de maand en daarna de dag) is de dag van de aanslagen op het World Trade Center en het Pentagon. Om die reden heeft 911 een negatieve lading gekregen.

Lang voor deze 911-gebeurtenissen werd deze nummerreeks geïdentificeerd als een engelnummer voor Lichtwerkers. Lichtwerkers lijken erg op aardengelen en zijn hier om de planeet en haar bewoners te helpen met helen en angsten en blokkades te overwinnen.

En zoals in het filmpje (bij punt 1) te zien is, is de waarschijnlijke geboortedatum van Christus 11 september geweest. En men heeft al het mogelijke gedaan om deze nummerreeks te verdraaien en een negatieve associatie te geven. De keuze voor het noodnummer 911 is best dubieus.  Aanvankelijk was het noodnummer 999 en 3 dezelfde cijfers is natuurlijker veel logischer dat 2 verschillende. In 1967 werd het noodnummer veranderd naar 911. Wellicht omdat in die tijd dat de meeste telefoons nog een draaischijf hadden, en de 9 de uiterste positie op de draaischijf had (en ook het meeste tijd kostte om te draaien) en men deze daarom wilde vervangen door 2 kortere cijfers. Maar in dat geval was 111, of 112 een meer logische keuze geweest. Omdat numerologie voor de satanische Cabal  belangrijk is, moet er echter ook een occulte betekenis zijn die een rol heeft gespeeld om voor 911 te kiezen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.