Lotgenotenbijeenkomst seksueel misbruik / mishandeling

0

Op 25 november is er door Dominique weer een lotgenotenbijeenkomst georganiseerd voor slachtoffers van seksueel misbruik en of mishandeling. Lotgenoten kunnen vrijuit over hun ervaringen spreken in een ontspannen setting. Vaak zijn slachtoffers door het misbruik in een isolement geraakt. Het kunnen delen van ervaringen is daarom van cruciaal belang. Ook kunnen lotgenoten elkaar helpen en inspireren om vooruit te kijken naar de toekomst.

 • 25 november
 • Spoorstraat 1-3 Tiel (tegenover het station)
 • Tijd: 10.00 tot 16.00

Voor wie?

 • Lotgenoten seksueel misbruik of mishandeling
 • Mannen en vrouwen van jong tot oud
 • Partner of familie ook van harte welkom

Sprekers

 • Stichting Rise
 • Bikers Against Child Abuse
 • Robert van de Luitgaarden
 • Vicky Bergman
 • Kim Holland
 • en moedige lotgenoten

Wil je ook komen?

Meld je aan via: geloofinons@gmail.com

Wil je deze lotgenotengroep steunen?

Deze lotgenotenbijeenkomst is verzorgd met koffie, thee en lunch en wordt kosteloos aangeboden. De stichting SKIP sponsort de bijeenkomst, maar met extra fondsen kunnen Dominique en haar compagnons nog meer initiatieven opzetten. Ook een kleine donatie is een hart onder de riem voor de mensen die in het verleden door menig organisatie in de steek zijn gelaten. Laat je hart spreken.

Voor donaties en meer informatie kun je een email sturen naar: geloofinons@gmail.com

Share.

About Author

Comments are closed.