Wie zitten er achter de brandstichting en massamoord in Californië? Waarom wordt vooral Californië aangevallen? Welke andere belangen zitten er achter de branden? En wat heeft dit te maken met Trump’s strijd tegen de Deep State?

> Vervolg op deel 1: Amerika ligt zwaar onder vuur

Waarom wil de NWO Amerika ten val brengen?

De aanval op Californië heeft allereerst te maken met pogingen om de gehele VS ten val te brengen. De aanvallen staan niet op zichzelf, Amerika wordt momenteel aan alle kanten, van binnenuit en vanuit de zuidelijke grens, aangevallen. Met weeroorlogen, immigrantenstromen, financiële aanvallen en de aanvallen op en ontruiming van Californië.

Californië is een belangrijke staat voor de voedselvoorziening in de VS. Door deze staat op de knieën te brengen, komt het hele land in gevaar. In de periode voorafgaand aan de branden werd de watervoorziening in Californië bedreigd en kampte deze regio lange tijd met extreme droogte. In de komende periode worden juist weer overstromingen en aardbevingen verwacht. Alles wijst erop dat deze ‘natuurverschijnselen’ gemanipuleerd worden door geavanceerde technologieën.

Californië is tevens de economische motor van de VS, legt Kerry Cassidy uit in onderstaand rondetafelgesprek. Als Californië valt, gaat de rest van de VS mee, of raakt zo in een diepe depressie. Californië is over het algemeen ook het gebied waar de vrijdenkers wonen, die niet meegaan met de agenda van de ‘duistere magiërs’ die vanuit de zwarte adel in Europa aangestuurd worden.

Verzwakken van Californië brengt gehele VS in gevaar

Amerika is altijd de grootste bedreiging geweest voor de wereldwijde New World Order. Niet alleen omdat Amerikanen meer gericht zijn op onafhankelijkheid en soevereiniteit — tevens geborgd middels hun grondwet — maar ook vanwege het wapenbezit. Het recht om wapens te bezitten is tevens verankerd in de grondwet. Amerikanen willen zich eventueel kunnen verdedigen tegen overheidsterreur. Hoe je ook denkt over wapenbezit, het valt niet te ontkennen dat juist het wapenbezit in de VS de vernietigingsplannen van de New World Order grotendeels heeft weten te voorkomen.

De aanvallen op Californië kun je dan ook niet los zien van de New World Order-plannen en Agenda 2030 van de Verenigde Naties, waarbij men bevolkingsgroepen dwingt om in een steeds kleiner gebied en in controleerbare steden te gaan wonen. De NWO wil geen mensen die off the grid leven, zoals vrijdenker Robert Otey, die ternauwernood aan de brand in Californië wist te ontsnappen.

Een valse vlag aanslag dient altijd meerdere doelen

De aanvallen met brandstichting zijn er duidelijk op gericht om bepaalde gebieden te ontruimen. Dat beeld wordt bevestigd doordat de staat Californië de bewoners nu ook nog verbied om naar hun grondgebied terug te keren, vanwege gevaren voor de gezondheid door de blootstelling aan kankerveroorzakende stoffen die door de brand zijn vrijgekomen. Blijkbaar was deze zorg geen issue met de ladingen chemtrails die in de voorafgaande weken over het gebied zijn uitgestort.

Het wegvagen van hele dorpen en de bewoners vervolgens beletten om naar het gebied terug te keren, zorgt ervoor dat de grond straks niets meer waard is. De bewoners worden zo gedwongen om elders een nieuw bestaan op te bouwen en de Cabal kan de grond later voor een fractie van de prijs opkopen.

Nieuwe bestemmingsplannen voor de getroffen gebieden

Het spoor van branden toont opvallende overeenkomsten met de geplande spoorlijn van de nieuwe high speed trein die de steden San Francisco en Los Angeles met elkaar moet verbinden. Het miljardencontract van deze spoorlijn kwam in handen van Richard Blum, eigenaar van het bedrijf Tutor Perini. Zij wonnen de aanbesteding op basis van de laagste prijs, ‘slechts’ $35 miljoen per mijl. Dat is exclusief de treinen, elektriciteit en verwerving van het grondgebied.

De geplande spoorlijn van de high speed trein tussen San Francisco en Los Angeles toont griezelig veel overeenkomsten met het spoor van brandhaarden.

Het lijkt meer dan toevallig dat deze Richard Blum de echtgenoot is van Dianne Feinstein, de Democratische senator van Californië. Deze deal riekt naar achterkamertjespolitiek, steekpenningen en andere vormen van corruptie. Het bedrijf raakte al eerder in opspraak vanwege fraude, kartelvorming en witwaspraktijken.

Monopolypositie van de Rothschilds

Zoals in deel 1 te lezen is, levert het bedrijf Solaren technologie om het weer te manipuleren. In 2011 heeft het elektriciteitsbedrijf PG&E 200 megawatt aangekocht van een patform dat zich in de ruimte bevindt en in bezit is van Solaren. PG&E is eigendom van de Rothschilds, die tevens talloze wijnvelden in Californië bezitten. Geen van deze wijnvelden zijn in de branden verbrand. De wijnvelden van hun concurrenten zijn heel ‘toevallig’ wel verbrand. [1]

In voorgaande branden zijn ook gewassen zoals marihuana-planten van nieuwe start-ups verbrand, dat er voor gezorgd heeft dat deze jonge bedrijven de deuren moesten sluiten. Daar profiteert een bedrijf zoals Monsanto nu van, om zo in deze regio de gehele marihuana-industrie over te nemen. Monsanto is inmiddels overgenomen door Bayer, dat een verbastering is van Bauer, de oorspronkelijke familienaam van de Rothschilds. Achter de legalisering van marihuana zit helaas ook een andere agenda verscholen… [1]

[1] THI-show 21-11-2018, 97:15 m.

Wie is verantwoordelijk voor de brandstichting?

Volgens Thomas Williams is de SSp (Secret Space program) verantwoordelijk voor de branden in Californië. Zij opereren vanuit de militaire basis op Whidbey Island ten noorden van Seatle. Ze kregen hulp van het elektriciteitsbedrijf PG&E, dat in handen is van een Rothschild. [2]

[2] THI-show 15-11-2018, 67:35 minuten

De SSp is de Nazi break-away groepering. Dit geheime ruimtevaartprogramma is na de Tweede Wereldoorlog opgericht door de Nazi’s. Ze hebben geheime basissen, onder andere op Antarctica en beschikken over geavanceerde (van oorsprong buitenaardse) technologie. Er gaan biljoenen dollars om in hun black budget projects, geld dat onder andere wordt verkregen door middel van drugs- en mensenhandel (orgaanhandel, seksslaven en pedonetwerken).

Bepaalde facties die onderdeel zijn van de Deep State werken heimelijk voor de SSp. Het is belangrijk om te beseffen dat er in de VS momenteel grofweg ‘twee partijen’ regeren: de Trump-regering en de Deep State. Trump heeft het nog lang niet in alles voor het zeggen. Daarom kan hij de problemen in de VS ook niet ‘eventjes’ oplossen. De Deep State is een militair industrieel monster met gigantische zwarte budgetten en veel macht, dat nergens politieke verantwoording hoeft af te leggen. Trump’s strijd tegen de Deep State heeft als doel om hier een einde aan te maken.

Thomas Williams roept op om in de strijd tegen de Deep State vierkant achter Trump te gaan staan: “Of je Trump nu aardig vindt of niet, gezien waar het land momenteel voor staat. Het hele land wordt op zoveel niveaus gegijzeld; of het nu het financiële vernietigingsprogramma betreft, of valse vlag aanvallen om andermans bedrijven aan te vallen, middels nepstormen of gefabriceerde branden…”

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 11/21/18” on Spreaker.

Ook ‘gewone mensen’ moeten hun moed tonen

Dit is niet ‘slechts’ een Amerikaanse zaak, maar een wereldwijde Cabal die de aanval op de mensheid heeft geïntensiveerd. Dat wat er in Californië plaatsvindt, kan ook elders gebeuren. Wat er in tijden zoals dit vooral nodig is, is moed. Nu de Cabal in een hoek wordt gedrukt en vol in de aanval gaat, moet ieder van ons moed tonen om datgene te doen wat het juiste is om te doen. We moeten niet wachten tot de overheid alle problemen voor ons oplost.

Ook op lokaal niveau en op kleinere schaal kunnen ‘gewone’ mensen invloed uitoefenen. Corrupte politici kunnen ter verantwoording geroepen worden. Plannen die tegen de belangen van de bevolking gaan kunnen ontmaskerd en gesaboteerd worden. Mensen kunnen organisaties die fraude en corruptie aan het licht brengen en juridisch aanvechten (zoals Judicial Watch en National Liberty Alliance) steunen met donaties en andere bijdragen. Daar waar mogelijk moeten we met zijn allen de druk opvoeren.

Ondanks dat de aanvallen zoals in Californië ontmoedigend en beangstigend kunnen zijn, is het belangrijk om de moed erin te houden dat de mensheid gaat zegevieren. De aanvallen zijn ook tekenen van wanhoop, van een Cabal die steeds meer terrein en macht verliest en naar steeds heftigere maatregelen moet grijpen om hun machtspositie te handhaven. Daarmee wordt het steeds zichtbaarder wat hun agenda is. Om hun agenda te kunnen doorvoeren zijn ze grotendeels afhankelijk van geheimhouding en het in stand houden van de illusie, bijvoorbeeld via valse verhalen in de mainstream media. Zolang wij ons licht schijnen op hetgeen zij doen, verliezen zij steeds meer aan macht.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Meer informatie

> Want to know: ‘Paradise’ in hel.. Directed Energy Weapons..??

> Hoe ‘high-tech’ de California-branden worden aangestoken..!!

> Auto’s zijn weggesmolten, maar bomen zijn niet verbrand

> Bosbranden waarbij de bomen niet verbranden. Fotografisch bewijs van brandstichting, luchtfoto’s van voor en na de brand.

> Nog meer fotografisch bewijsmateriaal

> Attack on California: An Open Letter to President Trump

> Kerry Cassidy in gesprek met Miles Johnston en Caroline Stephens en vertelt over haar eigen evacuatie vanwege de branden in Californië

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

11 reacties

 1. Pingback: 0.nieuws 201811 - Nulpuntenergie

 2. Peter van den Engel on

  I think you are right about the conspiracy of the Rothschields. They are keeping the world in the grip of their debt system, related to money, which everyone has accepted to be true. But it is false.
  Money does not mean begin energy at all.
  By owning it, they own everybodies’ life.

  They are in power in America (the 1%) since they had Lincoln assassinated, after printing his own money (greenbacks) to finance the civil war, which was not a debt system. As a result they now own the central banc: the FED.

  This again is a type of civil war. The Californian fires are meant to be a warning to silicone valley, which took over their mass media controle.

 3. Bedankt voor dit goede artikel. Ik heb artikelen met mijn commentaar doorgestuurd naar kranten, actualiteitenprogramma’s en de politiek, maar het maakt allemaal niet uit. Ben geen lid van facebook of Urubin,zou niet weten watik kan doen. Je moet ook nog je goede huneur zien te bewaren voor je omgeving.

 4. Akky van der Veer on

  Ik zou zo graag willen dat iedereen zijn oordelen en veroordelen liet varen en dat er een werkelijke onderlinge samenwerking zou kunnen ontstaan. Wij – mensen – hebben elkaar broodnodig, want wij willen allemaal het goede en het mooie, voor onszelf en voor de bijzondere planeet die wij – tijdelijk – bewonen in dit stoffelijke zijn. Heel veel liefs voor jullie allemaal!

  • Ja, ook binnen de alternatieve media denken sommigen de wijsheid in pacht te hebben. Een meningis maar een mening, op je 20e denk over dingen totaal anders dan op he 40, 60e

 5. in my country belgium there were manny people against a new delivery of usa war-plane’s fightingmachines,but the minister of defense,he could made/push his order by a contract trough the belium people there troat by now to pay more taxes for more killing machines! the lobby of army weapens is big,and it influence the whole planet by war-refugees-economic disorder-to made midclass peole also poor,and more stressfull to survive a normal life,all because some powerfull people rules everything in a demonic way