Shungit is een zwarte steen uit Karelië in het noordwesten van Rusland. Deze unieke steen heeft helende, beschermende en andere prachtige krachten. Het is één van de oudste stenen op aarde. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Het is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. De steen wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd.

Shungit is het mineraal van de 21e eeuw, waar de wetenschap zich over verbaast. De chemische samenstelling is zó uniek, dat het altijd ondersteunend werkt omdat het in evenwicht brengt wat in onbalans is. Shungit zuivert, normaliseert, herstelt en geeft energie. De steen heeft de hoogste trilling van alle elementen op aarde, wat wetenschappers nauwelijks kunnen meten. Daarom wijken eigenschappen van Shungit sterk af van alle op koolstof gebaseerde mineralen die er tot nu toe bekend zijn.

Helende en zuiverende werking

Shungit is verkrijgbaar als gepolijste of ruwe, onbewerkte steen. Er zijn verschillende afmetingen en vormen. Daarnaast wordt Shungit verwerkt in sieraden.

De mogelijkheden zijn eindeloos: het zuiveren van water (bijvoorbeeld met het speciale Shungit filter of losse steen), ondersteuning bij verlichting van uiteenlopende ziekten, van griep tot diabetes, van artritis tot galstenen; het ontgift en verhoogt de immuniteit. Onderzoek van Shungit heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten.

Het beperkt het effect van de elektromagnetische straling waar we in deze tijd allemaal mee te maken hebben via onze computers, mobieltjes et cetera. Het is een aarde- en luchtenergie met een vleugje vuur — een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om tegelijkertijd mee te kunnen werken. Het verwijdert gif en ziekten uit het lichaam — met andere woorden: het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort — maar het is nog veel, veel meer dan dat.

Miljarden jaren oud

Terwijl Shungit in Rusland al jaren wordt toegepast en door wetenschappers onderzocht wordt, is de steen bij de rest van de wereld nog weinig bekend. Nu is de tijd kennelijk aangebroken om de bijzondere eigenschappen van de Shungit steen op de juiste waarde te schatten en de geneeskracht van dit miljarden jaren oude materiaal op grotere schaal toe te passen.

De steen is afkomstig van een meteoriet die miljarden jaren geleden op aarde insloeg. Hierdoor bevat het bijzondere broninformatie van buiten de Matrix. Dat verklaart waarom wetenschappers gefascineerd zijn door Shungit en ook waarom de steen zo afwijkt van alle andere gesteente op aarde.

Lezing van Larisa Jevsjoekova

Wil je meer ontdekken over de geschiedenis en de werking van Shungit? Of wat deze mystieke steen betekent voor ons bewustzijn? Meld je dan aan voor de lezing door Larisa Jevsjoekova.

Larisa Jevsjoekova

Larisa komt oorspronkelijk uit Rusland en heeft veel kennis over stenen en kristallen in het algemeen en Shungit in het bijzonder. In de lezing vertelt Larisa enthousiast over wat Shungit is, waar het vandaan komt, over alle eigenschappen van deze unieke zwarte steen en de zeer verschillende toepassingsmogelijkheden, alsook over haar eigen onderzoek naar Shungit.

Larisa woonde nog in Rusland toen ze voor het eerst met Shungit in aanraking kwam. De laatste studies en informatie uit Rusland over Shungit worden in deze lezing gecombineerd met haar eigen ervaring. Haar kennis omvat zowel informatie uit wetenschappelijke studies, als wat deze steen op energetisch gebied kan betekenen. Informatie vanuit internet wordt hier onder de loep genomen en kritisch bekeken.

In 2000 vertrok Larisa uit Rusland en sindsdien woont ze in Nederland. Verschillende werelden kwamen bij elkaar: twee talen, de rijke ruige natuur waar ze opgroeide; de gezellige verzorgde stadjes hier, oude en nieuwe vrienden, haar familie in Rusland en een nieuwe omgeving hier. Haar passie voor stenen en kristallen is echter van het begin af aan tot nu gebleven.

Praktische informatie:

  • Locatie lezing: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
  • Datum en tijdstip: Zondag 19 mei 2019, van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  • Inloop vanaf 13.30 uur.
  • Deelnamekosten: 30 euro, inclusief koffie, thee en gratis parkeren
  • Aanmelden: via de contactpagina op Kanexia.nl.
Oorspronkelijke artikel op Kanexia.nl

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

2 reacties

  1. Wat synchroon! Ik heb net in Rusland voor het eerst Shungit stenen en poeder besteld bij https://store.shungite.com De verzendkosten zijn wel hoog, maar de producten voelden voor mij zuiver. De communicatie met Anastasia van deze webwinkel verliep ook heel prettig. Ik ben heel benieuwd! Bedankt EllaSter* voor dit artikel!

  2. Aart Pluim on

    Er is nogal wat verwarring over hoe shungiet moet worden gebruikt voor waterzuivering. Veel bronnen vertellen dat er een bepaalde hoeveelheid shungiet nodig is om de gifstoffen in het water te absorberen, dat het een bepaalde tijd duurt voordat het geactiveerd is en ook dat het regelmatig moet worden vervangen. Volgens Nancy Hopkins is dit niet het geval. Zij adviseert drie stenen per container, voor het verkrijgen van gezuiverd en geneeskrachtig water. Volgens haar breekt shungiet de gifstoffen af zonder zelf te worden verbruikt en werkt het zelfs in de nabijheid van water. Het gaat dus in principe eeuwig mee. Doordat het water direct wordt geactiveerd door het kwantumveld is het ook meteen klaar voor gebruik, in tegenstelling tot wat veel anderen zeggen. Verder is het zo dat elite of edel shungiet werkzamer is dan gewoon shungiet, vanwege een hoger percentage aan fullerenen. Zie deze korte video van CosmicReality.net (https://youtu.be/1E_5BMLDqaU).