Ondanks dat we niet precies weten wat er in China gaande is valt het niet te ontkennen dat er een noodsituatie is ontstaan. Er worden veel mensen ziek en er sterven veel meer mensen dan bij een gebruikelijke griepgolf. De steeds extremere maatregelen die de Chinese overheid neemt zijn een indicatie dat we de volle omvang van de ramp nog niet kunnen overzien.

Na de eerste berichten over een aankomende epidemie hield ik er aanvankelijk rekening mee dat er middels valse berichten en suggestieve filmpjes een hoax wordt gecreëerd van een niet of nauwelijks bestaande epidemie. De uitbraak van het coronavirus volgde immers na een pandemische oefening waarbij ook Bill Gates betrokken was. Ook weten we inmiddels dat zij een agenda nastreven van een creatie van een pandemie en een wereldwijd vaccinatie-programma dat er op volgt.

Toch zijn de beelden en berichten die uit de provincie Hubei komen te divers, te groots om simpelweg afgedaan te worden als fake news van een niet bestaande noodsituatie. De mensen lijken er inderdaad bij bosjes neer te vallen. De extreme maatregelen van de Chinese overheid zijn een signaal dat het gaat om een ernstige situatie. De oorzaak dat mensen in Wuhan (en inmiddels ook in andere Chinese steden) massaal ziek worden, hoeft daarbij niet alleen te liggen aan een virus, maar er kunnen ook andere omstandigheden een rol spelen.

Experts vermoeden dat het een aanval is met een biowapen. In dat geval is het een geconstrueerd virus dat buitengewoon besmettelijk is en voor een substantieel percentage slecht afloopt. Ook zijn er berichten dat dit virus in combinatie met 5G-straling resistent wordt. Bovendien zorgt 5G ervoor dat er minder zuurstof in de cellen wordt opgenomen. In Wuhan schijnt op het moment van de uitbraak ‘toevallig’ een 5G-netwerk geactiveerd te zijn. Bovendien is er in de regio Wuhan sprake van longaandoeningen vanwege de luchtvervuiling door de industrie daar. Met een virus dat longontsteking veroorzaakt heb je daarmee een gevaarlijke cocktail van elkaar versterkende omstandigheden.

Wanneer een ramp gecreëerd is, vinden we vaak aanwijzingen van predictive programming. We zagen dit ook bij valse vlag aanslagen zoals 9/11. Details uit de roman van Dean Koontz en Silvia Browns tonen griezelige overeenkomsten met het scenario zoals dit nu in China, met Wuhan als epicentrum, lijkt uit te spelen.

https://twitter.com/jatin2909/status/1229395694122721280

https://twitter.com/Valdesurfero/status/1229878997493985281

Het virus verspreid zich blijkbaar via de lucht en niet enkel via lichamelijk contact. Daardoor neemt het aantal besmettingen snel toe. Dat moet voor de overheid aanleiding zijn geweest om de stad te besproeien met desinfecterende middelen.

Ondertussen is er een tekort aan ziekenhuisbedden en medisch personeel. Het onlangs gebouwde noodziekenhuis biedt onvoldoende capaciteit en men wil er op 20 februari 100.000 ziekenhuisbedden bij hebben. Men werkt nu dan ook met man en macht om deze capaciteit te creëren, onder andere in gymnasia, musea en een stadium.

Tot overmaat van ramp blijkt het in allerijl gebouwde ziekenhuis Huoshenshan (Fire God Mountain) Hospital, met een flinke regenbui zo lek te zijn als een mandje. Daarnaast zijn minstens 500 medische medewerkers ook besmet geraakt. Naast het personeelstekort is er ook een tekort aan medische hulpmiddelen en lijkenzakken.

De crematoria werken overuren, het werkelijke aantal doden ligt waarschijnlijk veel hoger dan de officiële cijfers. Een crematoria-medewerker meldde dat er 4 tot 5 keer het normale aantal lijken binnenkomen. Er zijn berichten over 100 tot 225 mensen per dag, per crematorium. Er zijn 9 crematoria in Wuhan, dat zou betekenen dat er tijdens zo’n piek 1400 mensen per dag gecremeerd worden. Het lijkt erop dat de Chinese overheid de ware omvang van de ramp en aantal sterfgevallen niet naar buiten wil brengen.

In heel China worden miljoenensteden hermetisch afgesloten. Binnen de steden zelf zijn wijken afgesloten en zelfs appartementen dicht gelast. Dat impliceert dat deze mensen daardoor (lange tijd) verstoken zijn van medische zorg. Er zijn inmiddels wel berichten en video’s dat er voedsel uitgedeeld wordt en geen sprake is van een voedseltekort. Het voordeel van een controlemaatschappij zoals China, is dat ze ook in staat zijn om binnen een kort tijdsbestek een dergelijke organisatie op poten te zetten.

Doordat de toegang tot de stad geblokkeerd is, hebben de boeren geen toegang tot de gebruikelijke verkoopkanalen. De overheid zegt dat men de bevolking ten minste voor zes maanden van voedsel kan voorzien. De blokkades zullen wel een enorme weerslag hebben op de lokale economie en export naar het buitenland. De economie ligt zo goed als stil en de situatie is nog lang niet onder controle. Het zal nog lange tijd duren voordat mensen weer massaal aan het werk zullen gaan. De economische gevolgen zullen enorm zijn.

Tweet: De epidemie woedt in Wuhan en de provincie Hubei in de getroffen gebieden heeft de strengste sluitingsbevelen uitgevoerd. De chatberichten van veel netizens geven aan dat er een humanitaire crisis van massale honger in Wuhan kan zijn. En maak je zorgen dat de CCP een netwerk dwars door het land zal implementeren om te voorkomen dat de waarheid wordt onthuld. De schrijver van Wuhan zegt dat de grootste ramp is dat het hele gezin binnen enkele dagen stierf …

Mensen die hersteld zijn kunnen niet terugkeren naar hun buurt of appartement, omdat hun buurt is afgesloten, of ze ontmoeten vijandigheid van andere bewoners die bang zijn dat de patiënt nog steeds besmettelijk is. Daardoor moeten mensen op straat verblijven zonder water en voedsel.

Er breken talloze branden uit in de stad Wuhan. Satellietbeelden tonen een verhoogde hoeveelheid zwaveldioxide boven getroffen gebied. Dat kan niet enkel afkomstig zijn van crematoria en of lijkverbranding, maar impliceert de verbranding van andere stoffen. De vraag is of de branden opzettelijk aangestoken zijn in een wanhopige poging om bepaalde plekken te ontsmetten. Het zorgt ervoor dat stad gehuld is in een dikke laag rook. Niet bepaald bevordelijk voor een stad waar mensen massaal leiden aan een longaandoening.

Er zijn meerdere filmpjes van branden in de stad, maar die honderden filmpjes waar deze man over spreekt heb ik overigens zelf niet kunnen vinden …

Wuhan wordt afgesloten van het internet om ongewenste berichten niet langer naar de buiten wereld te laten lekken. Dit is een bevestiging dat de situatie veel ernstiger is dan de Chinese overheid publiekelijk wil toegeven. Volgens Benjamin Fulford wijst de radiostilte er ook op dat er achter de schermen onderhandelingen gaande zijn. Cobra bracht een positiever bericht naar buiten en is optimistisch over de uitkomst van deze crisis. Hij voorspelt dat de epidemie de komende weken zal pieken en over zal zijn in april.

Tweet: [Major news: Wuhan disconnected! ] Information from domestic netizens (unconfirmed), the Wuhan community has been disconnected from the network. The reason is that there are too many negative online news, which affects the judgment of WHO experts on domestic epidemics.

Er is ook optimisme:

Tweet: Video laat zien dat een patiënt hersteld van # COVID19 plasma doneert in #Wuhan. Aangenomen wordt dat de antilichamen die in het plasma van sommige genezen patiënten worden gevonden “de meest effectieve methode zijn om de mortaliteit van ernstig zieke patiënten te verminderen”: zeggen experts.

Wat ook de werkelijke oorzaak is van de epidemie, China verkeert zonder twijfel in een noodsituatie. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en big farma zal deze crisis benutten om hun vaccinatie-agenda proberen in te voeren. Toch kan deze naar het lijkt opzettelijk gecreëerde crisis als een boemerang werken. Een te groot aantal invloedrijke mensen zal van mening zijn dat dit veel te ver is gegaan. Het legt bloot hoe ver sommige globalisten bereid zijn om te gaan in hun destructieve plannen. Dit kan zich tegen hen gaan keren.

Volgens Benjamin Fulford is de aanval op China een uiting van een geopolitiek spel dat in de laatste wanhoopsfase in alle heftigheid wordt uitgespeeld. Laten we hopen dat dit de laatste troefkaart is die de Cabal nog heeft kunnen uitspelen. Ze hebben genoeg dood en destructie gezaaid. Het wordt tijd voor een nieuw tijdperk en betere wereld. Ik kan me niet voorstellen dat bepaalde (hogere?) krachten het zullen toestaan dat de problemen in China gaan uitmonden in een wereldwijde pandemie met miljoenen doden. Dat neemt niet weg dat de Chinezen het nu zwaar te verduren hebben. Het minste wat we kunnen doen is hen in meditatie en gebed liefde en kracht te sturen. Uit onderzoek blijkt dat dit een krachtig antidotum is en enorm helpt bij het herstel.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

8 reacties

  1. Miklós Schermer Voest on

    Indrukwekkende hoeveelheid informatie, hartelijk dank voor al het hieraan voorafgaand werk, en de enorme hoeveelheid tijd, en ook emotionele druk hierdoor.
    Ik ben ben benieuwd of er eerder signalen zijn uitgezonden, naar de top, om zich te beschermen wereldwijd. Of is het een actie van de allerkleinste top van de cabal, en lastig te vinden.

  2. Toeval bestaat nog steeds niet. Thomas Williams meldde nog niet zo heel lang geleden dat er in China vier banken al daadwerkelijk ingestort zijn en dat er nog zo’n 500 in de rij staan die er zeer slecht voor staan. Mensen in China zouden ook al begonnen zijn met een bankrun om hun geld veilig te stellen. En banken zelf zouden mensen proberen over te halen hun geld nog op de bankrekening te laten staan. Als het bankensysteem instort dan is de elite zeker de macht kwijt. Volgens Thomas hebben n ze sowieso al geen controle meer. Twee machten zouden alleen nog vechten om de illusie dat ze de controle over de wereld hebben. Die berichten over de banken waren er voor het Corona virus in beeld kwam. En wie zitten er ook in China, achter de fake Chinese elders? De Rothschilds. Ik kan het niet bewijzen maar ik vindt het wel opvallend dat op deze manier de mensen niet bij de banken kunnen. Ze worden daar zeker bij weg gehouden. Als mensen massaal hun geld bij de banken weghalen dan stort in China dat systeem waarschijnlijk in. Controle hebben ze niet meer over de wereld maar angst zaaien is wel het enige wat ze nog hebben. En volgens Thomas gaat het er nu echt hard aan toe. Ook hij geeft bepaalde informatie niet vrij vanwege hetgeen dat er gaande is. Het Corona virus kan veel meer betekenis hebben dan wat er in het algemeen wordt gezegd. Vaak worden er ook geen dingen gezegd waar het wel voor gebruikt wordt. Dan is een aanval ook een afleiding van bepaalde zaken die gaande zijn. Aangezien het banken systeem de ader is van de heersende macht kan het het daarom ook zo zijn dat ze daar dus geen aandacht voor willen en leidt het Corona virus die aandacht van het banken systeem af. Het virus kan dus voor van alles tegelijk gebruikt worden.

  3. Dank je voor dit gedetailleerde artikel! Ikzelf heb ook wat onderzoek gedaan en kwam al vroeg tot de conclusie dat er veel te veel dingen niet kloppen. Mensen die zomaar dood op straat neervallen, met convulsies/stuiptrekkingen. Dat is niet een normaal gevolg van een longziekte of virus. Hele gezinnen worden met dwang uit hun huis gehaald, mensen op straat aan een touw geboeid afgevoerd, in elkaar geslagen en ga zo maar door. Persoonlijk vermoed ik dat dit een streep door de economische groei van China is, wat ook de oorspronkelijke bedoeling was van de elite. China moest gestopt worden.
    Hoe vreemd is het dat terwijl in bijna elk Aziatisch land hetzelfde gebeurt, China de oorsprong is van vele virussen en men de schuld geeft aan het eten van vleermuizen, ratten, muizen, honden enz.

  4. Dank je wel voor deze uitgebreide informatie. Ik ben zo blij met een site als deze, mensen die reageren met gezond verstand, zelf voelen en denken.