Nu de vaccinatie-agenda massaal wordt uitgevoerd en steeds meer mensen een Covid-vaccin ontvangen, duiken er ook steeds meer verontrustende verhalen op over de negatieve effecten. Deze schokkende onthullingen staan in schril contrast met de propaganda van politici en mainstream media.

1Injectieplek blijkt magnetisch te zijn

Wereldwijd verschijnen er steeds meer filmpjes van gevaccineerden die demonstreren dat de plek waar ze de prik hebben gekregen magnetisch is. De magneet blijft niet plakken op de andere bovenarm, maar wel rond de injectieplek. Een Nederlandse arts vertelde me onlangs dat ze iemand kende die met een vals vaccinatiebewijs een vlucht probeerde te nemen. Maar de collega-arts kwam niet voorbij een bepaalde scanner op de vluchthaven, die detecteerde dat de persoon in kwestie niet daadwerkelijk was gevaccineerd.

Dit lijkt de geruchten te bevestigen die al langer rondwaren over mogelijke nanochips die de vaccins zouden bevatten. De Amerikaanse dr. Carrie Madej deed uitgebreid onderzoek naar de agenda achter de vaccinatie-agenda en waarschuwde een jaar geleden al: “Ze injecteren nanotechnologie in mensen, of simpel gezegd: ultra-kleine robots.” Deze verontruste arts ontdekte wat het krankzinnige plan voor de toekomst van de mensheid is. Volgens haar is het de bedoeling om de huidige mensheid te transformeren in een nieuw cyborg ras: half mens, half robot. Deze nieuwe ‘mens’ zal een aangepast DNA hebben, en gekoppeld zijn aan kunstmatige intelligentie. > Lees meer op: Stop World Control

Als er met het Covid-vaccin inderdaad metaaldeeltjes of een nanochip ingespoten wordt — hetgeen het geval lijkt te zijn gezien de magnetische plek — is dit een verontrustende ontwikkeling. Zie de talloze voorbeelden in dit artikel en in onderstaande video:

2Extreem hoge aantallen bijwerkingen en sterfgevallen

De Amerikaanse huisarts Ben Edwards legde begin mei een schokkende verklaring af tijdens de hoorzitting van de Texas Senate Committee on State Affairs inzake het Covid-vaccin. Volgens het CDC’s rapportagesysteem VAERS, voor de registratie van bijwerkingen van vaccins, zijn er in Amerika dit jaar in de eerste 4 maanden al 4.178 doden gevallen als gevolg van het nieuwe Covid-vaccin. Ter vergelijking zijn er in de afgelopen 20 jaar voor alle vaccins in totaal 4082 doden in de VAERS-database geregistreerd. Volgens deze rapportage levert het nieuwe Covid-vaccin (3×20=) 60 keer meer sterfgevallen op dan alle andere vaccins die er in het verleden zijn ontwikkeld. Deze aantallen zijn waarschijnlijk slechts 1% van alle gevallen, omdat het overgrote deel niet gemeld wordt. Een reden daarvoor is dat de bijwerkingen of overlijdens vaak niet met de vaccinatie in verband worden gebracht.

Daarnaast merkte Edwards op dat in Texas zo’n 53% al een natuurlijke immuniteit heeft opgebouwd. Studies tonen aan dat degene die al Covid hebben gehad en daarvan hersteld zijn, twee tot drie keer meer kans maken om ernstige bijwerkingen van het Covid-vaccin te krijgen. Een natuurlijke immuniteit is bovendien veel krachtiger en omvattender en vergt geen vaccinatie. Hij is daarom van mening dat gedwongen Covid-vaccinaties in strijd zijn met de Neurenberg-code, de Amerikaanse wetgeving, de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, artikel 3 en artikel 6 van UNESCO inzake ethiek en mensenrechten.

Ook bij de rapportages over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) in de Europese database zijn inmiddels meer dan 400.000 gevallen van bijwerkingen na de coronaprik gemeld. De database is onderdeel van het Europees Geneesmiddelenbureau EMA. In Europa zijn er reeds ruim 10.000 sterfgevallen gemeld als gevolg van het Covid-vaccin. > Lees meer op: Ninefornews en Artsen Voor Vrijheid

3Coronavaccins veroorzaken mogelijk dodelijke hersenziekte

Uit een review op National File blijkt dat mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer mogelijk dodelijke hersenaandoeningen veroorzaken. Uit het onderzoek van Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en dr. Greg Nigh zien de onderzoekers aanwijzingen dat het spike-eiwit van Sars-CoV-2 zich kan gedragen als een prion en mogelijk kan leiden tot een prionziekte. Ze zien de mogelijke link tussen prionziekten, waar onder andere de gekkekoeienziekte onder valt, en coronavaccins. In het geval van bijvoorbeeld de gekkekoeienziekte wordt het brein aangetast als gevolg van het misvouwen van eiwitten.

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, vermeldt dat prionziekten altijd dodelijk zijn. Pfizer beweert dat de RNA-fragmenten ‘waarschijnlijk’ geen eiwitten zullen voortbrengen, omdat wordt ‘aangenomen’ dat ze snel worden afgebroken in de cel. De vaccinmaker heeft echter niet bepaald een goede trackrecord in het aanprijzen van medicijnen, waarvan later bleek dat deze allerminst veilig waren en ze aan de slachtoffers hoge sommen aan schadevergoedingen moesten uitkeren. > Lees verder op: Artsen Voor Vrijheid

4.Effectieve medicijnen opzettelijk onderdrukt ten gunste van vaccin

Tucker Carlson interviewde dr. Peter McCullough over de wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief kunnen behandelen te onderdrukken, ten gunste van ‘vaccins’. Desondanks gebruikten ze het beladen woord ‘samenzwering’ niet. Dr. McCullough stelde wel ter discussie waarom andere artsen en gezondheidsinstanties het publiek niet voorlichtten over effectieve vroege behandelingen, waarvan bewezen is dat ze levens redden. Hij gebruikte de term “groepsdenken” en bleef zeggen dat er wereldwijd “iets aan de hand is.”  Daarnaast zinspeelde Dr. McCullough op subtiele wijze ook op de Neurenberg Code en hoe artsen deze tegenwoordig schenden. Dit interview was duidelijk gericht op één enkele vraag: Waarom bespreekt niemand de COVID behandelingsprotocollen buiten de nieuwe experimentele ‘vaccins’? > Lees verder op: Frontnieuws of op Artsen Voor Vrijheid.

5Wél gevaccineerd, toch besmet

De Franse viroloog Christine Rouzioux onthulde dat zich een toename van nieuwe Covid-gevallen voordoet bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen. Dit zei ze onlangs tijdens een interview met een Franse nieuwszender. Er is volgens haar een nieuwe golf van Coronavirus-gevallen onder verpleeghuispatiënten die volledig zijn gevaccineerd. Het gaat om een toename van nieuwe gevallen bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in verschillende Franse steden. De patiënten hebben beide doses gehad, dus zouden goed beschermd moeten zijn, maar de nieuwe uitbraak van Covid-gevallen doet twijfelen aan de effectiviteit en bescherming die de vaccins zouden moeten bieden. > Lees verder op: Frontnieuws

Een zelfde soort bericht komt ook uit België. In het Antwerpse district Deurne zijn 22 van de 103 bewoners van een zorgcentrum positief getest op corona. Bij zeker vier mensen is de Braziliaanse variant geconstateerd. Alle bewoners en bijna alle medewerkers zijn volledig gevaccineerd tegen corona. De directrice van het zorgcentrum zegt: “Wij zijn dus verbaasd, zo’n uitbraak hadden we niet meer verwacht. Na 13 maanden coronavrij te blijven, is het virus hier dus toch nog binnen geraakt.” > Lees meer op: Ninefornews

Vergelijkbare berichten komen eveneens uit Duitsland. Ook in eigen land was het raak. In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl waren vorige week 18 van de 29 bewoners besmet, terwijl het merendeel van hen is gevaccineerd. Het gaat om bewoners die zowel de eerste als tweede vaccinatie hebben gehad. “We willen weten hoe het kan gebeuren dat er corona optreedt, terwijl bewoners volledig gevaccineerd zijn en hoe het virus zich heeft kunnen verspreiden,” aldus de woordvoerder. > Lees meer op: Artsen Voor Vrijheid

Openlijk aansturen op vaccinatieplicht

Ondanks deze verontrustende berichten, duldt de politiek geen enkel kritisch geluid omtrent de experimentele ‘vaccins’, aka gentherapie. Sterker nog, men zet steeds meer in op een verplichte vaccinatie en invoering van een vaccinatiepaspoort. Dit zou volgens hen een vereiste moeten zijn om van bepaalde diensten gebruik te kunnen maken, zoals het bezoeken van events, pretparken of internationaal kunnen reizen. Aangezien de ‘vaccins’ zich nog in de experimentele fase bevinden, waarvoor mensen überhaupt niet verplicht zouden moeten worden deel te nemen vanwege de grote onzekerheid omtrent de korte en langere termijn effecten, is dit extra bezwaarlijk.

Hierdoor ontmaskeren politici zichzelf als aanhangers van een fascistische agenda, waarbij mensen geen zeggenschap meer hebben over hun eigen lichaam. De politiek is van mening dat de overheid onder leiding van de WHO kan bepalen welke stoffen mensen ingespoten moeten krijgen, als voorwaarde voor het terugkrijgen van onrechtmatig afgenomen grondrechten.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

width="300"

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

33 reacties

 1. Ja dat kijk ook af en toe naar Een oorlog reeds verloren van Sven Hullenmans. Maar je ziet ook dat het echt nodig is en dat het een groot behoefte aan is. Ook dat er steeds meer mensen naar de waarheid gaan zoeken, dat ze misschien wel gaan afvragen dat het wel klopt, wat ze op televisie of op de radio of in de krant lezen. De behoefte is echt groot en mensen pikken er niet meer.

 2. R.C.H Jaspers on

  De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Ze doen dit d.m.v. de dodelijke coronavaccinazi,s.De overige 10% dient als slaaf, half mens half robot te dienen in de NWO naar communistisch model.

  • Dat is hún plan, maar Allah heeft ook een Plan! Vergeet niet dat wij mensen (dus ook de elite!) enkel schepsels/creaties zijn en dat alleen de Schepper de Ware Macht heeft! Laat je dus niet ontmoedigen en vertrouw op Hem/Haar!

   • Klopt! En de Schepper heeft besloten dat het er voor dit mensenras (het Arische ras, hiervoor hadden we het Atlantische ras, daarvoor het Leimurische ras en het Hybornische ras. Het tweede ras is me even ontschoten) op zit. Elk mensenras leeft gemiddeld 25.000 jaar. Dit ras heeft genoeg waarschuwingen ontvangen (denk o.a. aan de komst van Jezus) maar desondanks niet geluisterd en gehandeld. Wij zijn geïnvolueerd, met evolutie heeft het leven op deze aardbol niets van doen. De elite zadelt zichzelf met een enorm zwaar karma op. Maar wanneer men keer op keer niet wil evolueren, zullen zijn naar de helwerelden gestuurd worden om te purificeren. Ze mogen al hun levens vervolgens weer opnieuw gaan leiden. Laat je niet ontmoedigen inderdaad, ga naar binnen, verhoog je bewustzijn, kom tot ware evolutie, wees de verandering die je in de wereld wilt zien en dan zul je wellicht mee gaan naar het zesde mensenras.

  • naar kolonialistisch, fascistish model…het doel van communisme is de rijkdom van het land en rijkdom die wordt geproduceerd door de arbeiders te delen met de meerderheid…

  • Peter van den Engel on

   De spike proteine leidt zelf tot snellere mutaties van het virus, ondat het er omheen kan gaan.
   Met als gevolg dat het vaccin zelf tot meer varianten leidt, waar men als geinjecteerde dan niet meer tegen beschermd is/ terwijl het immuunsysteem al in beslag genomen wordt door de foute informatie van een virus wat vrijwel uitgestorven was. Maar waar het wel op moest blijven reageren door het ingespoten vaccin.

   Oftewel wanneer het om een plan zou gaan, dan was het wel een zeer slecht in elkaar gezet plan. Wanneer snel zou blijken dat vaccinaties niet werken.

   De onderdrukker is net zo dom als dat hij denkt sterk te zijn 😉

 3. Anita klok on

  Wat mij nog steeds verwonderd van ben is dat ze gelijk aanemen dat het virus binnen is gekomen ondanks dat iedereeen is gevaccineerd? Dat zie ik dus wel vaker berichten en de trage en sorry maar niet wakker worden van die mensen! En dat mensen zich afvragen goh we zijn gevaccineerd maar hebben toch corona?? ‍♀️‍♀️ Is dat Pure ( sorry) domheid? Of is dat gebrainwasht zijn en knetterhard geloven in dat virus? Dat het virus zelf de oorzaak is komt niet eens in hun op !! hoe ver ben je dan gebrainwashed? !

  • Kan me voorstellen dat je van slag bent. Maar misschien is dit wel een vals bericht. Want Donald Trump is bezig met de uitslag van de verkiezingen om die te expose zodat de DS omvalt. Trouwens ik vind het allemaal suggestieve vragen. Nee, ik geloof niets van dit gesprek

   • Volgens deze bron : https://www.youtube.com/watch?v=v3cVPhsQZ70 zou Trump ism het leger in controle zijn en werden de ‘gevaarlijke’ vaccins reeds door het leger vervangen. Dit kan mogelijks de reden zijn waarom Trump de vaccins promoot in dit interview. De uitslag van de Arrizona audit zou dan mogelijks een kantelpunt worden. Nesara / Gesara komt eraan … Tijd zal uitmaken wie gelijk heeft.

 4. Anita klok on

  Sorry‍♀️ ik zie nu net mijn fout ! virus moet vaccin wezen natuurlijk ‍♀️Dus ,Dat het vaccin zelf de oorzaak is komt niet eens in hun op !!

 5. Lena Wouters on

  Zowel mijn man als ik weigerden het covid-19 vaccin. Bij mijn man die dialyse patiënt is, motiveerde ik via e-mail aan de hoofdarts onze beslissing. Er kwam nooit een officiële reactie, maar bij een toevallige ontmoeting met een van de behandelende artsen stak die beide duimen naar ons op.
  Ook mocht mijn man op dialyse zijn mondkapje onder geen beding af doen en kreeg hij als enige op de zaal geen vieruurtje. Deze lichte maaltijd is belangrijk omdat mijn man ook diabeet is en hypo glycemie dreigde.
  Toen ik om de reden hiervoor vroeg, zei men dat het omwille van de bescherming van zowel mijn niet-gevaccineerde man als van de wel-gevaccineerde patiënten was. Pas toen ik de term ‘Shedding’ (zie google) liet vallen, keerde het tij en nu krijgt ook mijn man zijn vieruurtje. Een echte reden kregen wij niet, wel een bericht dat de staff de zaak besproken had en groen licht gaf.
  Dit betekent dat men er zich wel degelijk van bewust is dat een vaccin geen enkele zekerheid biedt én dat besmetting door gevaccineerden op niet-gevaccineerden mogelijk is.
  Deze gang van zaken doet mij vermoeden dat de ziekenhuizen onder druk staan om de opgelegde richtlijnen te volgen. Mogelijk via financiële sancties als men weet dat elk ziekenhuis een vergoeding per corona patiënt ontvangt (kosten van beschermend materiaal, extra infrastructuur etc.).

 6. Inhetmeer on

  Het enige wat ik mij nog afvraag…..is dit mensdom deze aardbol wel waard.
  Als je zelfs als arts willens en wetens aan deze vuiligheid meewerkt…..een eed hebt afgelegd…. een van de laatste zaken die onder dit soort omstandigheden steil overeind zou moeten blijven staan…..gadverdamme…
  En als je daar uiteindelijk je Neurenberg tribunaal op los gelaten hebt….. hoeveel gevangenissen moet je dan gaan bouwen om al dat soort viesnesten met een dokterstitel, wat willens en wetens een bijdrage levert aan het overeind houden van dit soort smerigheid, op te sluiten?
  Wir haben est nicht gewust…..het welbekende credo van iedere nazi om de verantwoordelijkheid voor zijn handelen weg te redeneren…… een herhaling van een geschiedenis die nooit vergeten zou worden. En dan datzelfde uitvretende tuig iedere keer opnieuw dit land laten leiden.
  Wetenschappers…. politici….
  nooit vertrouwen.

 7. Goed dat deze berichten geplaatst wordende moet nog veel meer openheid komen ook in de media
  Mensen blijf vechten voor onze vrijheid

 8. Stephanie Orme on

  M.Geyer
  Ik heb het interview ook net gezien met Donald Trump en ik vind het heel vreemd dat hij dat vaccin zo blijft aanbevelen. Ik ben ook een fan van Trump maar dit gaat me volledig boven m’n pet!

 9. De mensheid, het biochemisch electromagnetisch pakketje, dit organisch sentinel van overlevingsbewustzijn, deze diersoort die niet terug deinst zijn eigen soort uit te moorden. Dit fragiele schepsel waar de harddrive module mede vanuit projectie n omgevingconditioneringen, een programmeerbaar moraal en waardemodel er op nahoud… dat een metafysische communicatievorm gebruikt om tot inzicht te komen….. Het mogen duidelijk zijn dat de mensheid naar zijn eigen ondergang treed…. Het HOE, WAT, WANNEER is slechts een tijdelijk proces binnen de overlevingstechnieken. De planeet aarde is logischerwijs, kijkend naar al het historische bewijs, een laboratorium van genetisch materiaal! Een waardevolle databank van biodiversiteit binnen de controlerende machten….zoals de vele voorafgaande volkeren en generaties daar door mede onderdrukking vanuit een konings of leiderschap heeft mogen ervaren. Dat is niet anders in deze tijdsgeest, het enig verschil is dat we uit onze voegen barsten als diersoort, n te veel invloed uitoefenen op onze directe omgeving als we op een hoopje leven…. Rest te keuze ons te oriënteren naar meerdere bewoonbare planeten en zo verder te gaan met het Consumeren, Transformeren, Genereren/Creëren en Reguleren van onze omgeving. We treden een tijdperk tegemoet waarin het organisch pakketje (mens) zowel fysisch als mentaal dermate onder invloed van technologie zich als cyborg een weg door het universum zal banen. Dat dit niet voor iedere levensvorm, groepsovertuiging, levenswijze ofwel heel de planeet gaat gelden en dat andere vormen van controle nog eeuwen zullen blijven bestaan, mag vanzelfsprekend zijn…. De Bio-Diversiteit is een belangrijke natuurverschijnsel welke complementeert vanuit organisch opzicht….ofwel het kan niet zonder elkaar! Ook wel polariteit, dualiteit e.d. genoemd. Want wat denkt men dat er aan de hand is op het ogenblik? Lijkt wel een selectie methode niet? Wie volgt, wie niet… Staat er Keuze vrijheid op het spel of is dit illusie?
  Uiteindelijk zo plaatsgebonden voor vele…. Hoop dat men dit beseft waardoor enige vredelievend zijn behouden kan worden! Veel sterkte met de te maken keuzes. het zijn er zo veel, voor ieder wat wils! Gegroet een observatie, een sense, een wezen!

 10. Een van mijn vrienden heeft inderdaad getest of een cliënt van hem magnetisch is en inderdaad het is waar. Ik heb zelf het bewijs gezien. Bizar. Nog meer reden mij niet te laten inenten

 11. Frans Jozef on

  Beste allen, lang heb ik getwijfeld of ik wel of niet laten inspuiten met die rotzooi! ik heb vanochtend mijn vaccin gekregen in Kerkrade maar niet zonder mij voorbereid te hebben. Ik weet niet of het voldoende is wat ik heb gedaan maar daar kom ik snel achter. Voor de vaccinatie zocht ik een methode om het gif dat ze bij mij inspuiten weer uit mijn lichaam te halen. Lang leve het internet…..Aspivenin. Vorige week besteld en op tijd in huis. Het is een soort spuit dat je indrukt en door een veer weer naar buiten wordt geduwd waardoor een vacuüm ontstaat dat het gif eruit zuigt. Maar ik las ook dat je 15 minuten na de vaccinatie daar moet blijven zitten, zal wel niet voor niets zijn. Maar ik wil het gif natuurlijk zo snel mogelijk uit mijn lichaam hebben en dacht om meteen na de vaccinatie de weg naar het toilet te vragen en daar de Aspivenin te gebruiken. Het was bij ons in de Rodahal en dat ken ik als mijn broekzak . Na de vaccinatie kon ik een kop koffie pakken en 15 minuten wachten, dacht het niet. Na de vaccinatie knoopte ik mijn mouw zo strak mogelijk om mijn bovenarm en bewoog die zo min mogelijk. Aangekomen in de hal, zag daar 2 medewerkers die er op moesten toezien dat niemand meteen naar buiten ging. Gelukkig werden ze afgeleid door een dame die een vraag had en ik linea recta naar de uitgang kon en in de auto meteen de Aspivenin spuit gebruikte. Het was goed te zien hoe dat gif eruit gezogen werd. Ik hoop dat ik een goede methode is om een corona-paspoort te krijgen zonder die rotzooi in je lichaam. Als ik de komende dagen geen klachten heb weet ik dat het gif echt eruit is. Heb het goed gedaan? Is het gif er echt uit? Kan ik dat controleren met een PCR test? Wie heeft er tips.

  • Beste Frans Jozef: van zodra het vaccin wordt ingespoten wordt het onmiddellijk opgenomen en verspreid door je hele lichaam. Dit gebeurt al na enkele milliseconden. Aspivenin lijkt mij het zelfde principe als bijvoorbeeld het gif uitzuigen na een slangenbeet en ook dit is zo goed als nutteloos. Je bent dus spijtig genoeg gewoon gevaccineerd net zoals de rest.

  • Jeannette Lauwerijssen on

   Allemaal voor een corona-paspoort? Zou het niet veel beter zijn geweest als een man op e staan tegen deze komende dwang? Voor mij onvoorstelbaar dat je je hebt laten gebruiken als een menselijke laboratoriumrat. En dat, terwijl juist hier bij ella zoveel info voorbij komt. Zeker ook over de werking van de zooi op lange termijn. Ik hoop dat je vrede hebt met je beslissing. Iedereen heeft immers free will.

 12. Stella de Jong on

  Dank voor jouw bijdrage, dit is zoals meerdere ook een eyeopener. Hopelijk gaan de twijfelaars het uiteindelijk ook zien en stoppen de leiders met de dwang achter het zgn veilig vaccineren.

 13. Pingback: dotcom.radio aflevering 260 van 23-05-2021 – Create a Better World -

 14. Ik ken iemand die is ook gevaccineerd, maar de magneet bleef NIET op de plek van vaccinatie zitten. Hoe kan dit?

  • Als iemand pas is gevaccineerd blijft het magneet plakken. Later verspreid de nano deeltjes door het het lichaam. Wat wel opvalt is dat ze makkelijker toegang tot internet en dat zelfs de tv soms aan slaat als ze in de buurt zijn.

 15. Fantastisch stuk Ella! Ik zal nog wat aanvullende info over de vaccins bijvoegen afkomstig van het grote Italiaanse onderzoek naar alle vaccins, maar ook het onderzoek van de wetenschappelijke tak van het Amerikaanse leger die een 230 pagina tellend boekwerk heeft opgesteld en die de inhoud van de huidige vaccins weergeeft. Situatie als volgt:

  Van het Italiaanse onderzoek weten we:
  • Aluminium, kwik en zware metalen
  • Formaldhyde
  • Fluor
  • Neurotoxinen
  • DNA van fetale cellen
  • Dode rode bloedcellen
  • Nanodeeltjes

  Een 230 pagina tellend boekwerk van de wetenschappelijke afdeling van het Amerikaanse leger doet nog een grotere duit in het zakje. Aangetoond zijn:
  • Geleidende hydrogel om kunstmatig zenuwen te creëren.
  • 2-[(poly ethyleen glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide; nanolipide met de naam hydrogel
  • HydrogelQuantum dot met 33 type’s minirobots
  • Aborted fetal cells of male Caucasians. Dit geeft fysiologische stress en zorgt voor angst en brengt het immuunsysteem in gevaar.
  • Cellen van de civetkat, vleermuis, slang en schubdier
  • DNA van Tardigrade (beerdiertjes)
  • Graphene plasmonics. Graphene is een koolstof allotroop (gestapeld grafiet).  Deze bevatten PNT (position, navigation & timing) Vervanger van GPS. Verder fungeert het naast nano-sensor tevens als mens-robot interface.
  • Artificial Intelligence neurale begeleiders; m.b.v. 5G en 6G kan een quantum computer AI (Artificial Intelligence)-mens worden aangestuurd.
  • Steriliserende stoffen
  • Cocktail voor bestrijding van hartziekte, hersenbloeding, obesitas bij gezonde mensen

  Van de fabrikanten zelf weten we dat er m-RNA in zit met spiked eiwit. Tevens geven ze toe dat de vaccins niet getest zijn. Met de spiked eiwitten is een dodelijk wapen gecreërd.

  • Bedankt voor het delen van je onderzoek. Heb je hier ook bronnen van? Bij voorbaat dank.

 16. Al 16 jaar ben ik werkzaam als massage en energetische therapeut en zet mij in om mensen te helpen hun lichaam te leren kennen en goed in hun lichaam te zitten.
  Daarbij gebruik ik massage, energetische healing, mijn invoelende, intuïtieve vermogen en goede gespreken.
  Door de maatregelen die vorig jaar zijn genomen door de overheid is een groot deel van mijn werk stil komen te liggen en heb ik ook een tijd niet gewerkt.
  Nu gaan heel veel mensen zich vaccineren en dat bezorgt mij toch wel een grote kopzorg…
  Na vele onderzoeken heb ik heel wat gevonden over spreading van spike eiwitten wat mij doet besluiten om gevaccineerde met het Covid serum niet langer te behandelen.

  Ik heb twee weken geleden een client behandeld en voelde een soort van elektriciteit bij hem, het is als een soort magnetisch veld, Ik had het vermoeden dat hij was gevaccineerd .
  De client heeft twee weken later bevestigd dat hij zijn vaccinatie heeft gehad twee dagen voordat hij bij mij kwam dus ik heb het juist gevoeld.
  Gisteren had ik een client die vertelde dat hij zijn eerste vaccinatie had gehad en ik ervaarde bij hem exact het zelfde gevoel.
  Het magnetische gevoel blijft ook hangen en duurt zo’n uur of twee voordat het een beetje weg is. Het is zoiets als een elektrische tinteling heel naar.
  Dit bevestigd mijn gevoel dat er iets gebeurt in het systeem van iemands lichaam die gevaccineerd is.
  Nu moet ik voor mijn eigen gezondheid de mensen die gevaccineerd zijn niet meer behandelen, voelt super naar om te doen.
  Dus mocht je vast zitten en een goed masseuse of een transformatie healing nodig hebben in de Zaanstreek e.o. en je bent niet gevaccineerd ik ben op zoek naar nieuwe cliënten.