Truemanshow-interview van Door Frankema is verwijderd van Youtube – waarom?

2

Van: Door Frankema | 2 sep 2021 | Interview, Vaccins

In minder dan één week tijd had het interview van Jorn Luka met Door Frankema meer dan 65.000 views en honderden positieve commentaren op Youtube. Dat de bevolking blij is met het interview maakt kennelijk niet uit. Youtube heeft de aflevering zonder pardon verwijderd.

Uit de reacties van de mensen om mij heen maak ik op dat men doorheeft dat het verwijderen door Youtube juist betekent dat er belangrijke informatie wordt gedeeld.

Een vriend belde me op en zei: “Wat is dat een goede podcast Door, ik heb hem meteen naar mijn buurman gestuurd!” Die zei eerst: “Het is veel te lang, dat ga ik niet kijken”. Maar toen ik eraan toevoegde: “Hij is van Youtube afgehaald was het antwoord van mijn buurman: “Dan ga ik hem wel kijken. Dat is een kwaliteitsoordeel; als hij van Youtube is afgehaald, dan moet ie wel goed zijn!”

Jorn reageerde als volgt:

“YouTube heeft mijn podcast met Door Frankema over de vaccins verwijderd. Hij ging natuurlijk ook veel te hard. Betekent in ieder geval dat hij vol waarheden stond. Bizar weer. Gelukkig staat hij nog op mijn website, dus check hem daar en deel massaal!”

U kunt de aflevering hier bekijken: https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-40-door-frankema/

Lees de comments op de video op de website van Stichting Vaccinvrij.nl

Share.

About Author

2 reacties