Advocaat Reiner Fuellmich richtte tijdens de corona lockdowns een Corona-onderzoekscommissie op, om de fraude omtrent het beleid en de vaccins te onderzoeken. Onenigheid over de financiële gang van zaken leidde tot een breuk met mede-oprichter Vivian Fischer. In een kort  video-interview vertelt hij over zijn plannen om door te gaan met een internationale commissie.

Het is altijd betreurenswaardig als er in invloedrijke organisaties binnen de vrijheidsbeweging ruzie ontstaat. In plaats van de krachten te bundelen met gelijkgestemden, leiden conflicten juist tot een breuk en verdeeldheid, hetgeen afleidt van het grotere doel dat men voor ogen heeft en eveneens tot wantrouwen leidt.

Reiner Fuellmich was het boegbeeld van de Duitse Corona-onderzoekscommissie. Zij spraken in de afgelopen jaren met vele experts op allerlei vakgebieden en verzamelden veel bewijsmateriaal, dat moet aantonen dat er sprake is van misdaden tegen de menselijkheid. Ook organiseerde hij een Grand Jury hoorzitting.

Nadat mede-oprichter Vivian Fischer de afgelopen maand de vuile was over Fuellmich buiten hing, was een breuk in het oorspronkelijke team onvermijdelijk. In een inspirerend interview met David Sorensen van StopWorldControl.com vertelt Fuellmich dat hij verder gaat met een nieuwe internationale commissie, die een veel bredere reikwijdte zal hebben.

De New International Crimes Investigative Committee (ICIC) stelt als doel nog veel meer misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd door de globalisten, te onderzoeken en bloot te leggen. Daarnaast is Fuellmich van plan juridische procedures te starten.

Reiner Fuellmich: Encouraging update after false allegations

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author