In een special radio-uitzending van Cosmic Voice deelt Thomas Williams allerlei  aangrijpende informatie over de Illuminati en de plannen voor een Nieuwe Wereld Orde. Maar wat doet het met mensen om de waarheid te horen? Met name als die informatie zich ver buiten het referentiekader bevindt. Hieronder een samenvatting en vertaling van het eerste deel.

De aanleiding

Een aantal politieke ontwikkelingen eind 2015 waren aanleiding voor Drake Bailey en Thomas Williams om op 8 november een speciale radio-uitzending van Cosmic Voice uit te zenden, die de huidige ontwikkelingen in een historisch perspectief plaatst. Thomas begint de uitzending met het beschrijven van stadia waar de meeste mensen die de waarheid zoeken doorheen moeten gaan.

De drie stadia van de complot-denker

Vooraf waarschuwt Thomas dat de informatie die in deze radio-uitzending wordt gedeeld, het referentiekader dat mensen hebben (truth-bubble), behoorlijk zal oprekken. Hij zegt: “Misschien vind je de waarheid niet leuk, maar het is en blijft de waarheid. Velen realiseren zich echter niet de implicaties van de waarheid te horen krijgen.

Er zijn drie stadia van de waarheid-zoeker. Het eerste stadium is ridiculisering, ‘hij of zij is een complot-denker of een gek’, hier hebben we met z’n allen onder moeten lijden. De complot-denker is degene die de leugen propageert, ondanks dat het op feiten is gebaseerd.”

Het eerste stadium is ridiculisering, ‘hij of zij is een complot-denker of een gek’, hier hebben we met z’n allen onder moeten lijden. De complot-denker is degene die de leugen propageert, ondanks dat het op feiten is gebaseerd.”

Thomas Williams

“Het tweede stadium is de hardnekkige ontkenning, ook hier zijn we met z’n allen doorheen gegaan, en we hebben hierdoor allemaal vrienden en familie verloren. De reden is dat zij niet met de waarheid om kunnen gaan, dat is waar het op neerkomt. Dat is waarom ik je referentiekader ga oprekken. Verwacht en accepteer alle mogelijkheden, want het opent meer deuren naar de waarheid.”

De waarheid wordt bedolven onder een lawine van leugens

“En het derde stadium is, dat een bepaald aspect als de norm wordt geaccepteerd, maar pas nádat er enkelen naar voren zijn getreden die het veilig maken voor de rest om te volgen. ‘Veiligheid in aantallen’ of ‘het schaap die de kudde volgt’. Deze termen hebben we allemaal gehoord. Aan het einde komen we erachter dat we ons hele leven naar de leugens hebben geleefd en de leugens hebben geaccepteerd. Dit is in alle landen van toepassing, maar neemt epidemische vormen aan in de Verenigde Staten. De hele Amerikaanse geschiedenis is een leugen, vanaf het moment van Columbus, gesponsord door het Spaanse Koningshuis en de Katholieke kerk, terwijl ze allang wisten dat het land bestond. Al duizenden jaren voor het bestaan van Columbus werd het al bezocht door volkeren vanuit de hele wereld. We zijn ondertussen zo volgestopt met vervalsingen dat de waarheid onder een enorme berg leugens begraven ligt.”

“Ondertussen wordt men bedolven door angst voor opeenvolgende boemannen, die ergens 12.500 kilometer ver weg wonen en ons te grazen willen nemen: de Russen, de Communisten, de Bin Ladens, de Sadam Husseins, de Taliban, Al Queda, ISIS, Isil, de Chinezen en de laatste klassieker waar ik later verder op in zal gaan, de Moslims. Allemaal heel ver weg en buiten bereik, daardoor voelen mensen zich veiliger, maar het is een 100%-vervalsing.

Dit is allemaal goochelarij, de toverspiegel-tactieken van de Cabal om je af te leiden en daarmee de olifant van reusachtige proporties die zich in ons land bevind te negeren.” [In het Engels heb je de uitdrukking ‘de roze olifant in de woonkamer’ en dit betekent dat iets wat eigenlijk overduidelijk aanwezig is, desondanks door een grote groep mensen genegeerd wordt.]
“We kunnen het niet onder ogen zien, of velen anderen kunnen het niet onder ogen zien en het is te veel om aan te kunnen.”

“De meest gebruikelijke manier waarop mensen hun macht opgeven is door te denken dat ze geen enkele macht hebben. Dat is een klassieke poging van de Cabal om honderden, zo niet duizenden jaren de mensen te kleineren en te laten denken dat ze geen macht hebben, terwijl de mensen juist álle macht hebben.”

“Alles wat je ooit wenste, zit aan de andere kant van angst. Dat is wat men al ons hele leven in ons hoofd heeftgestopt: ‘wees hier bang voor, wees daar bang voor’ en vooral wees bang voor jezelf’, maar genoeg is genoeg.

“Het enige dat nodig is voor het kwaad te laten overwinnen, is dat goede mensen niks doen.”

De aanleiding voor de extra radio-uitzending waren een nieuw verdrag waarbij er een verbod komt op het uitspreken van bepaalde woorden, zoals ‘wapens’, die de overheid het recht geeft om iemand tot een boete van een miljoen dollar of 20 jaar gevangenisstraf te veroordelen. De andere ontwikkeling is het plan van de Verenigde Naties om een internationale politiemacht samen te stellen, zogenaamd om terrorisme te bestrijden, maar waarbij elke inwoner van de Verenigde Staten tot terrorist verklaard is. Deze zaken zijn absurd en buitenproportioneel, maar beter te begrijpen als men ze in het historisch perspectief plaatst van de Illuminati en hun geheime agenda.

> Lees hier verder over de Geschiedenis van de Illuminati
Luister naar Cosmic Voice radio-uitzending van 8 november 2015

Originele tekst van Thomas Williams met tekstredactie door Chloé Erika Kirker
Vertaling en redactie Ella Ster*
Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl
Share.

About Author

Comments are closed.