Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 6 april 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 6 april 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Thomas geeft al vooraf aan dat hij in het tweede uur van de show informatie zal delen, waarvan hij verwacht dat die wellicht moeilijk te verteren valt. Het gaat met name om de ontmaskering van Corey Goode en anderen en wat valse verhalen die in omloop zijn. [11:00]

Ik waarschuw vaste lezers van deze wekelijkse Drake Bailey-berichten alvast dat in deze radio-uitzending en in de nabije toekomst veel helden van hun voetstuk zullen vallen. Het is kenmerkend van deze eindtijd. Nu de waarheid komt bovenborrelen, blijken eerdere helden aan de verkeerde kant te staan, of zelf misleid, gemanipuleerd of gechanteerd te zijn. In deze radio-uitzending komen berichten naar voren waardoor het beeld wat in de Truth Movement bestond over: Putin, David Wilcock, Simon Parkes en met name Corey Goode erom vraagt bijgesteld te worden. Mensen die op zoek zijn naar de waarheid moeten altijd bereid zijn om hun standpunten bij te stellen als nieuwe feiten bekend worden, die tegenovergesteld zijn aan eerdere aannames.

Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

[14:00]   Drake: De Panama Papers zijn écht, de rekeningnummers kloppen. Er zijn staatshoofden en oligarchen bij betrokken, de premier van Groot-Brittannië bijvoorbeeld, maar Putin krijgt als enige de schuld. Als dit niet riekt naar propaganda, dan wat wel?

Thomas denkt dat met name de Nazi-groep achter de Panama-papers zitten en dat er een tegenreactie gaat komen. [2:25:00]

[20:25]   In zo’n 20 staten van de VS probeert men het land van de mensen te stelen. Waarom? Ze [de Cabal]zijn blut. «Hoezo, ze hebben toch veel geld.» “Écht? Kunnen ze wel echt vrij beschikken over hun geld, het opnemen en gebruiken?” Drake denkt van niet.

[28:40]   Het gaat niet goed met de economie, niemand consumeert en dat duurt al minstens zes maanden. Goederen liggen opgeslagen in containers, vrachtschepen, etc. en worden niet gelost. Indicaties zijn de Baltic Dry Index en de Wet index (vloeibare stoffen zoals ruwe olie). Deze laten zien dat dingen hun waarde verliezen. Mensen consumeren niet omdat ze bang zijn en geen vertrouwen hebben.

[46:10]   Drake: “De ideologie is: blijf geloven, blijf positief en blijf open staan voor het idee dat er plotseling allerlei opwindende dingen kunnen gaan gebeuren die de wereld van gewone mensen op zijn grondvesten zal doen schudden.”

[1:26:25]   Thomas: “We zijn in zoveel aspecten zo ontzettend dicht bij veranderingen. Het zal niet plotseling gaan maar een gefaseerd proces zijn, maar ik denk dat mensen in de komende tijd allerlei veranderingen gaan zien.”

Dan begint Thomas met een stortvloed aan onthullingen, waarbij allerlei valse informatie wordt rechtgezet.

[1:30:00]   Thomas: Generaal Dunford als interim president is absolute onzin en negeer deze berichten alsjeblieft, ze hebben geen waarde.

De dollar zal niet ineenstorten, want als dat gebeurt dan zijn we allemaal gedoemd. Het zal worden voorkomen dat de dollar gaat crashen, want het zal niet alleen elke Amerikaan treffen, waarbij we binnen (een) enkele maand(en) van de honger gaan omkomen, maar de rest van de wereld gaat er ook onder lijden.

[1:31:20]   De RV (revaluation) zoals gerapporteerd op internet is onzin. Er was een RV door de Bush-familie gepland, die een hele stapel Dinars hadden laten drukken waarvan men een valuta dacht te creëren die gedekt zou worden door olie in plaats van goud. De Bush-familie zit al lange tijd in de oliehandel. Voor elk vat olie zou de Bush-familie $1 krijgen. Echter jammer voor hen, want Putin heeft een tijd geleden besloten dat ze dat niet langer gingen betalen. Denk maar aan de issues die daaruit voortkomen. De RV zou de valuta van olie worden, geen goud en dit plannetje is gedwarsboomd, want het was een vorm van oplichting.

[1:32:50]   Keshe is niet zozeer de anti-Christ — want je zou in feite alle Cabal-leden als anti-Christ kunnen bestempelen, maar anti-mensen is een betere beschrijving — Keshe is echter een transhumanist en dat willen we ook niet.

[1:33:30]   Een ontsnappingsmogelijkheid om de planeet te verlaten is sinds januari 2015 gedwarsboomd; niemand erin en niemand eruit, punt uit.

[1:34:00]   Simon Parkes heeft blijkbaar recentelijk voor een nieuwe valse-vlag, namelijk Blue Beam gewaarschuwd. Thomas is van mening dat de meeste grote plannen voor valse vlaggen de laatste tijd gefaald hebben en zullen blijven falen. Ze hebben simpelweg niet meer de middelen om dit van de grond te krijgen. Bovendien zullen te veel mensen de hologrammen zien voor wat ze zijn en er niet intrappen. Hij doet een oproep aan Simon om aan zijn Mantis-vrienden te vragen of ze willen ophouden met ons water te stelen en denkt dat hij zich op deze manier nuttiger maakt dan voor dit soort valse vlaggen te waarschuwen.

[1:34:45]   De stargate in Jemen is gesloten en blijft gesloten. De afgelopen drie jaar wordt er in dat gebied een oorlog uitgevochten tussen het Amerikaanse leger en de Chinezen.

[1:35:30]   De platte aarde-theorie is een Cabal programma van een overheidsorganisatie [CIA] om te onderzoeken hoeveel mensen hier in zouden trappen.

Al het nieuws dat erg op internet gepromoot wordt, is waarschijnlijk afkomstig van een van de alfabet-organisaties (CIA, NSA, etc).

[1:36:45]   In Zwitserland is een incident omdat huurlingen van de Cabal uitbetaald willen worden op basis van hun Dinars, maar de banken hebben geen geld om ze uit te keren. De huurlingen beseffen nu dat ze voorgelogen zijn.

Wat er nu aan de hand is, is dat de Chinese factie (die op dit moment onze grootste zorg is) hebben besloten dat zíj de huurlingen gaan betalen, met andere woorden naar onze kant overlopen.

Het Vaticaan, niet te verwarren met de Paus, (want die heeft nul macht) zijn blijkbaar ook bij de zaak betrokken. Hij wordt gecontroleerd door de Zwarte Adel. De Paus heeft geen enkele macht, niks nada, hij is slechts het gezicht van het Vaticaan.

In Zwitserland vinden zware onderhandelingen plaats, waarbij veel voormalige slechteriken uit de Cabal stappen en de kant van de mensheid kiezen. Er zijn daarbij allerlei successen geboekt. Er wordt met de hoogste regionen binnen de Cabal gesproken, waarvan Thomas tevens vernomen heeft dat het er veelbelovend uit ziet.

[1:39:00]   Men heeft geprobeerd om Paypal te sluiten, net als het Visa-systeem. Er zijn issues met Wells Fargo. Ondertussen probeert Deutsche Bank van iedereen fondsen te stelen. Deutsche Bank is failliet, in duizendvoud zelfs, maar steelt overal geld vandaan, ook van gewone bankrekeningen, om z’n hoofd boven water te houden. Als de Deutsche Bank instort gaat ook de EU kopje onder. Ze hebben hulp aangeboden gekregen, maar hebben dat geweigerd.  Waarom? Het zijn Nazi’s, daarom.

[1:40:25]   Alle info over White Hats die op internet wordt gepubliceerd is desinfo van overheidsinstanties.

[1:41:55]   De discussie op het internet over volledige versus gedeeltelijke disclosure is een nieuw strijdveld geworden (verdeel- en heers-spelletje).

[1:43:00]  Een van de personen die de volledige disclosure-agenda er door probeert te drukken is Corey Goode. Thomas denkt dat het echter tijd is om de ware identiteit van Corey Goode aan het licht te brengen. Corey Goode heeft afgelopen zondag iets naar buiten gebracht wat erg verontrustend was en Thomas citeert hem woord voor woord:

Corey: “Ik ben het daar mee eens… dat is onderdeel van het plan van de Alliantie, dat de implementatie een korte periode van Martial Law vereist, waarbij men vuurwapens en andere dingen zal confisqueren, waar mensen niet blij van zullen worden.”

Thomas: “Wat Corey hier dus zegt, is dat de Alliantie die in mijn mening geen autoriteit heeft, in de VS Martial Law [noodmaatregel]zal implementeren en onze wapens gaat afnemen. Dit was het eerste waarbij bij mij een belletje ging rinkelen. Dan is er het tweede:”

Corey: “Nou het zal niet nodig zijn dat ze door de Cabal aangestuurd worden, maar veel mensen binnen de Alliantie, dat zijn geen engeltjes weet je. Het zijn mensen zonder moreel kompas, een groot deel ten minste. Voor het grootste deel wel en macht maakt corrupt en absolute macht maakt absoluut corrupt. Het zou kunnen dat ze een nieuwe versie van de Cabal gaan oprichten. Je zou denk ik kunnen zeggen, een nieuwe versie van de Nieuwe Wereld Orde. NWO 2. (..) De Aarde-Alliantie wil Disclosure over een 100 jaar durende periode uitsmeren. In de tussentijd zouden China en andere Aziatische naties het nieuwe financiële machtscentrum worden. Als de eisen van de BRICS-naties ingewilligd zijn, zou dat leiden tot een wereldwijde financiële reset. Dit zou voor de wereldbevolking tot wat verlichting leiden, maar ondertussen zouden belangrijke onderdelen in handen blijven van de internationale economische orde. [NWO/Cabal] De Alliantiegroepen die de belangen van de BRICS vertegenwoordigen waren tegenstander van een snelle openbaarmaking van de SSP-coalitie-documenten [Secret Space Program] die verzameld zijn.”

Thomas: “Daar hoor je het uit zijn eigen mond. Meneer Goode, we zijn niet geïnteresseerd in je space-alliantie, of jouw vorm van disclosure. Sorry, ik heb me hierover veel te lang ingehouden en je moet de mensen maar eens vertellen wat er werkelijk aan de hand is. Veel van je verhaal wordt nu blootgelegd en gezien voor wat het is.”

Thomas vervolgt: “Wat de Cabal’s versie was en wat men wilde was dat China en het Oosten de nieuwe machtsstructuur zouden opzetten. Dat was het originele plan totdat de factie-oorlog begon. Nu zijn er vijf groepen en ze vechten allemaal om hetzelfde. Maar China is een enorm issue, omdat ze in hetzelfde team als de Rothschilds zitten. Dus Corey Goode moet er volgens mij ofwel iets anders zeggen, of er mee ophouden. Want het Amerikaanse volk zal geen Martial Law toestaan door een space-alliantie of wie dan ook. Wat we ook niet gaan tolereren is dat er wapens worden afgenomen, voordat alle Cabal-leden eerst verwijderd zijn. Punt uit.”

“Corey Goode is een FBI-agent. Dat kun je zelf zien op zijn Linkedin-pagina. Hij werkt ook voor de grote corporaties die achter de programma’s zitten, waarvan er een onder de overheid valt om trollen te creëren, in te zetten en ze op te leiden voor de alternatieve media. Dit verzin ik niet, hij heeft het zelf in zijn laatste show gezegd. Hij was ingezet en betaald door de overheid om trollen in te zetten die de alternatieve media zouden gaan verstoren.”

“We hebben David Wilcock meerdere keren gevraagd om in onze uitzending te komen, maar dat heeft hij elke keer weer geweigerd. We hebben Simon Parkes gevraagd, hij stemde toe, maar trok zich toen terug. Ik zou graag allen bijeen hebben, maar jammergenoeg zijn er mensen op het internet die psychologische spelletjes spelen en mensen beroven van hun donaties. En eerlijk gezegd heb ik er genoeg van. Meneer Goode rooft de informatie van andere mensen, dat wisten we al bij project Avalon, vier of vijf jaar geleden. Nu pleegt hij ook al plagiaat met een ander idee, want hij is bezig om een stichting op te zetten. Waar zou hij dat idee vandaan hebben? Want hij luistert naar deze show, hij herhaalt de helft wat hij er hoort. (…) We tolereren het niet meer. Ik wist het al vanaf mei en heb het te lang voor me gehouden.”

Lees hier nog wat opmerkingen die Thomas over Corey Goode en David Wilcock op de Facebook-pagina heeft gemaakt:

“GoodETxSg is een woordraadsel: het staat voor Goode TX (Texas) SG (State Guard) dat een van zijn voormalige banen was, en een heleboel Cabal corporaties die ‘programma’s draaien’.

Blue Avian is een reddingsprogramma van de Cabal. Die zijn dol op hun blauwe programma’s, denk maar aan: Blue Beam, Blue Book, Project Bluebird (stel je die blauwe vogel maar voor: Blue Avian) en in hun sjieke rituelen of bals dragen ze blauwe vogelmaskers.

Het spijt me als – omdat ik dit naar buiten breng – mensen van streek maak, maar ik kon niet langer naar de leugens luisteren. Het zaaien van verdeling, het geld van het publiek afromen in gigantische bedragen, ik vind het ziek. Zoals altijd is het jouw keuze om te geloven wat je wilt.

David kan de inhoud van de Panama Papers verdraaien wat hij wil, wat veelzeggend is, die papieren onthullen echter een heleboel info over de slechteriken. Het probleem dat David en velen anderen niet meer begrijpen is wie vandaag de dag wie is, omdat hij de facties niet noemt en wanneer hij begrijpt wie de facties zijn, hij er dan achter komt wie de documenten heeft gestuurd en waarom.

Ik betreur het oprecht als dit jullie van streek maakt en dat is de reden waarom ik bovenstaande info zo lang niet onthuld heb. Maar soms vraagt de situatie erom en nu was het juiste moment.

Cosmic Voice heeft naar velen groepen in de samenleving een hand uitgestoken, de zwarten, de autochtone indianenbevolking, de juristen, andere buitenaardse mensen, financiële mensen, etc. Het feit dat David Wilcock elk bericht heeft genegeerd, elke sms, email en berichten van wederzijdse contacten om contact met ons op te nemen, draagt niet bepaald bij aan het idee om met zijn allen samen te werken, of wel?” aldus Thomas Williams.

[1:53:15]   Thomas: “Putin is ingezet om de goeierik in het systeem van de Cabal te spelen. KGB en zo. Zoals het er nu naar uitziet lijkt het erop dat hij nog steeds de goeierik binnen het Cabalsysteem speelt. Dat betekent niet dat hij het goede voor ons doet, want dat doet hij niet. Wat ik ervan begrijp is dat het andere facties tegenwerkt. Meneer Putin heeft de keuze gekregen: hij behoudt zijn titel, maar bekommert zich dan wel over alle mensen van de wereld en niet slechts Rusland en de facties. Ik hoop dat hij die kans aanneemt. Hij heeft de kans en macht om zoveel goed te doen. Hij kent ook de plannetjes om hem om te leggen. Dus ook u bent voorgelogen meneer Putin. Het is tijd om eruit te stappen en vooruit te gaan en de mensen te helpen.”

[1:54:40]   De MK ultra programma’s met de Super Soldiers en huurmoordenaars en zo, hebben lekken. Hun hersenen weigeren de valse werkelijkheid die hun opgedrongen wordt. Drake heeft contact met een heleboel figuren binnen deze programma’s en weet dat ze woedend op hun daders zijn. Hij heeft een plan opgezet om met de MK ultra-slachtoffers hun daders met gelijke munt terug te betalen. Er zijn een paar spelregels: Ze mogen niemand vermoorden, verminken, of kreupel maken, maar het plan is dat ze de daders gaan bezoeken en wat ‘andere zaken’. Het MK ultra-programma werkte namelijk niet meer en men had er geen controle meer over. De mensen met wie Drake gaat samenwerken zijn vrije ex-Super Soldiers en de groep die hij heeft samengesteld zijn de beste paarden van stal. Een van hen is zelfs een commandant van een van de deep space projecten.

Volgens Drake durft het Pentagon niks te doen, juist vanwege deze Super Soldiers die uit het programma zijn gestapt. Er zijn op dit moment geen actieve troepen binnen de geheime Super Soldiers. Dat is twee jaar geleden al gestopt. Toen deze mensen beseften wat hen was aangedaan, hebben ze het heft in eigen hand genomen. Ze hebben toen op een research-locatie iedereen behalve elkaar omgebracht.

[E*: Voor meer info kun je hier de verhalen van James Casbolt lezen]

[2:02:50]   De mens is in de kern een elektromagnetisch levend wezen, in sommige opzichte lijkend op een AI (Artificial Intelligence), maar in de kern biologisch georiënteerd. Sinds in 1934 de eerste computers uitgebracht werden, was men in staat om via het plaatsen van elektroden op de hersenpan en gebruik van de juiste resonantie van de gedachtegolven, deze desgewenst compleet te veranderen. We hebben deze technologie nog steeds en hebben geprobeerd het te gebruiken. De beste toepassing die we tot nu toe hebben kunnen ontdekken, is niet zozeer iemands gedachte veranderen om iemands agenda te dienen, maar om iemand in een statis-staat te brengen, een soort van verlengde levenssituatie. In combinatie met bepaalde drugs, bepaalde temperatuurconditie, en wat andere zaken, kun je iemand op een verre ruimtereis sturen. Het enige wat diegene merkt is dat men ging slapen en hier wakker werd.

Drake doet een aanbeveling om Avatar te bekijken. Drake wil niet te veel vertellen over de technologie, maar kan wel zeggen dat wat je in de Matrix-film kon zien, waar men bepaalde ervaringen en kennis kon downloaden, veel dichter bij de waarheid ligt dan je denkt. Je kunt desgewenst herinneringen creëren. “Denk je echt dat de mensen binnen het leger hun geheugen gewist of veranderd willen hebben?” De mogelijkheid daartoe heeft enorme angst veroorzaakt. Dit kan op een enorme kwaadaardige manier toegepast worden.

Ze hebben echter een probleem; de interactiviteit in de hersenen die onwaarheden weigert. Maar als iemand bereid is, werkt dat anders. De meeste [MK Ultra] individuen die bij het project betrokken raakte wisten niet waar ze aan begonnen.

[2:09:40]   Mensen beseffen niet wat er nodig is om onze vrijheid terug te krijgen, hoe verraderlijk het is en de inspanning die vereist wordt om het te herstellen. Hopelijk kunnen we dit in de nabije toekomst op succesvolle wijze aanpakken, waarbij we zelfs buitengewoon succesvol zullen zijn. Dat is waar we ons op richten. Geen volledige Disclosure, maar disclosure met een kleine letter d, en dat wordt een ‘vredesmaal’, een geleidelijk proces. Maar het wordt heel echt en zal veel daadkracht hebben.

[2:10:30]  Drake: “Met betrekking tot datgene wat Thomas heeft gedeeld; ik besteed aan een aantal van deze mensen  niet eens aandacht en ik zou persoonlijk niet eens de moeite nemen om ze tijdens onze uitzending te noemen, maar dat is mijn mening. De mensen die alleen maar een andermans agenda uitvoeren krijgen van mij geen waardering. (…) Ik hoop dat de intel die hiermee te maken heeft, dingen los gaat maken.”

Thomas: “Veel dingen worden nu opengebroken en we kijken uit naar het Nexus punt.”

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

E*

> Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 6 april 2016

Externe links

> MK Ultra, massa mindcontrol en de entertainment industry

> James Casbolt, het persoonlijke relaas van een super soldier (Engels)

Share.

About Author

Comments are closed.