Interview Thomas Williams Open Your Mind Radio 15 mei 2016

0

Het het interview van Thomas Williams begint op 14 minuten van onderstaande audiolink.Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

19:30   De situatie in Venezuela is bijzonder dramatisch. Alan James (van Open Your Mind Radio) vertelt dat mensen in totale wanhoop om aan eten te komen zelfs hun huisdieren opeten. Volgens Thomas is het een bekend patroon: Venezuela is niet bereid om het olie-spelletje met de Cabal mee te spelen, dus wordt klem gezet. Vervolgens komt de Amerikaanse factie om de situatie te ‘redden’, terwijl ze via de achterdeur het land leegroven. De Cabal verliest namelijk steeds meer terrein en de enige manier om in het spel te blijven is door kapitaal te verwerven. Daarom zijn ze wereldwijd op strooptocht op zoek naar kapitaal. Ze vallen met name de wat kleinere landen aan: Syrië, de Oekraïne, Libanon en Venezuela.

20:00   Volgens Thomas is Saoedi Arabië het volgende grote land ‘wat er aan gaat’. Het plan is om Saoedi Arabië de schuld van 9/11 in de schoenen te schuiven en daarmee het Amerikaanse volk te bespelen. Je krijgt dan problem-reaction-solution. De Amerikanen zullen eisen dat er maatregelen worden getroffen. Men heeft dan een vrijbrief om het land binnen te vallen en het goud te roven, wat van begin af aan de bedoeling is geweest. Saoedi Arabië kreeg hier echter lucht van en een aantal leden van de Saoedische koninklijke familie is toen naar Putin in Rusland gevlucht. Thomas hoopt echter dat de Amerikanen dit deze keer gaan doorzien en niet hetzelfde als destijds bij Irak gebeurd.

Om te begrijpen wat er momenteel op het wereldtoneel plaatsvindt, is het belangrijk is om te beseffen dat je niet meer naar landen of regeringen moet kijken, benadrukt Thomas. Het zijn de afzonderlijke facties van de illuminati die nu aan de touwtjes trekken. Veel regeringsleden zijn de spelletjes echter ook meer dan zat en beseffen dat ze geen enkele grip op de situatie hebben. Ook de facties zelf komen er achter dat ze door anderen voorgelogen zijn. Het gevolg is dat steeds meer mensen (binnen de Illuminati en regeringen) het zinkende schip verlaten en de vrijheidsbeweging gaan helpen.

26:26   Mensen vragen zich vaak af wat ze kunnen doen om bij te dragen aan de bevrijding van de mensheid. Thomas vertelt dat de mensen zélf juist de basis voor het controlesysteem vormen. Als ze weigeren om nog langer het spel van het controlesysteem te spelen, dondert het systeem simpelweg in elkaar. Hij noemt als voorbeeld de zinloze consumptie van goederen die mensen niet nodig hebben, maar vooral aanschaffen om te pochen bij hun buurman, familie of vrienden. Het grotere huis, de grotere auto, het nieuwste model iPhone, etc. Vanaf dat moment spelen mensen echter het Cabal-spelletje en zadelen henzelf op met enorme schulden.

29:00   Een ander voorbeeld wat Thomas noemt is dat we anderen veel te veel aan hun lot over laten. Er zijn te weinig mensen die voor hun vrijheid willen vechten. In het geval van huisuitzettingen kunnen deze bijvoorbeeld voorkomen worden als mensen bereid zijn om in grote getallen op te komen dagen als een uitzetting dreigt. Als dan 2000 mensen de straat blokkeren, kan het getroffen gezin niet uit zijn huis gezet worden. Mensen moeten niet wachten tot het henzelf overkomt en dan verwachten dat ze hulp krijgen. Kom nu al in actie en neem het op voor de mensen die het nu treft!

32:00   Thomas weet ook van andere Cabal-plannen — en hij benadrukt, “nee dit is geen angstzaaierij, ik heb de documenten gezien” — om op het moment dat de banken sluiten omdat ze dreigen om te vallen, ze zullen eisen dat je in een keer de gehele hypotheekschuld moet ophoesten. Het is een teken van de wanhoop in de financiële sector. Banken hebben simpelweg het geld niet meer. Het hele systeem is afhankelijk van een aanhoudende stroom van steeds nieuwe schulden, maar nu mensen steeds minder schuld accepteren, en de Aziaten de schulden niet meer opkopen, moet het systeem uiteindelijk wel in elkaar storten.

38:00   Alan James acht het niet ondenkbaar dat de banken dagenlang gesloten zullen zijn. We hebben hiervan al voortekenen gezien in Griekenland. Ook zijn er diverse ‘storingen’ geweest waardoor het systeem even niet werkte. Veel mensen zullen echter in de knel komen als dit gebeurt, omdat men volledig vertrouwt op hun bankpas en de geldautomaat. Toch onderschatten veel mensen het risico, simpelweg omdat het nog nooit gebeurd is, maar dat wil niet zeggen dat het niet alsnog kan gebeuren. De voortekenen zijn er. Ook is er een nieuwe regelgeving dat het geld wat mensen op hun bankrekening hebben staan in werkelijkheid van de bank is en niet van de rekeninghouder.

43:00   Aangezien de regeringen en financiële instituten namen altijd met hoofdletters schrijven, omdat de persoon dan een ‘dood ding’ is ofwel een “maritiem product” en geen bezittingen kan hebben, raadt Thomas aan om bij aanvraagformulieren van financiële producten je naam niet in blokletters te schrijven. Als men later de schuld komt innen, kun je altijd zeggen dat jij dat niet bent.

54:00   Thomas: “We zitten op dit moment in een schaak-mat-situatie. De Cabal heeft al verloren, maar wij weten niet hoe we moeten winnen. Wij hebben angst voor de Cabal, maar wees gerust, zij hebben meer angst voor ons, want zij weten dat wij het fundament van hen vormen. Als wij dit fundament weghalen, stort hun systeem in elkaar.” Hij denkt dat we ofwel een soepele transitie zullen krijgen of dat het allemaal heel lelijk gaat worden.

57:00   Steeds meer en grotere aantallen mensen weigeren de bevelen van de Cabal op te volgen. Het is nu noodzakelijk om de mensen binnen het Cabal-systeem op de hoogte brengen van het feit dat ze voorgelogen zijn en niet datgene gaan krijgen wat hen beloofd is. Als deze mensen overtuigd raken dat ook zij uiteindelijk uitgeschakeld gaan worden, zijn ze bereid om naar de andere kant over te lopen en dat is nu dus gaande. Iedereen is voorgelogen, op alle lagen van de machtsstructuur.

1:05:00   Een luisteraar vraagt wie er aan de top van de controlestructuur, aan de top van de piramide staat. Thomas: dat zijn de Draco’s geweest, maar die zijn vorig jaar zomer vertrokken. Een deel van hun technische snufjes is daarmee ook verwijderd, zoals de Veil-technologie. Dit wordt door veel mensen gevoeld, onder andere doordat de tijd steeds sneller gaat. Er zijn nog wel afvallige Draco’s op aarde (de zonen van degene die vertrokken zijn) die nu chaos veroorzaken en allerlei zaken saboteren, zoals het financiële systeem, omdat dat het systeem is waarmee mensen gecontroleerd worden.

Onder de Draco’s stonden de Parents, mensen type 1.0 (een stuk langer en groter dan de huidige mens) en met een enorme levensduur van duizenden jaren. Zij waren de ondergrondse marionetten voor de Draco’s. Deze 21 Parents beheerden ieder een Coven, waar de zwarte magie plaatsvond. Van de oorspronkelijke 21 zijn er nog maar 3 over, de overige 18 zijn eindelijk na duizenden jaren teruggegaan naar de Bron (en vernietigd). De drie overgebleven Parents spelen het spelletje niet meer mee.

Onder de Covens kwam de Illuminati, die sinds de zomer vorig jaar niet meer als een groep bestaan maar verdeeld is in 5 facties: de Aziatische factie, de Nazi’s, de Zionisten, de Jezuïeten en de Geheime Genootschappen-factie. Deze strijden onderling nu om de macht, maar het terugdringen van hun aantallen gaat de mensheid ook helpen. Maar geen van deze vijf facties heeft het belang van de mensheid voor ogen. Elk van hen wil hun eigen versie van de New World Order, waarbij de ene groep drastischere maatregelen wil nemen, dan anderen. Sommigen streven een meer langere termijn plan na, anderen willen op korte termijn een einde aan dit spel en een einde aan een groot deel van de mensheid, maar die plannen worden voorkomen.

Veel mensen zijn sceptisch over de winnende hand van de mensheid en het naderende verlies van de Cabal. Thomas denkt dat het vooral de verborgen dingen die niet gebeurd zijn waar ons succes uit blijkt. Als het aan de Cabal had gelegen, waren we er allang niet meer geweest.

1:11:00   Dit jaar, 2016 wordt het jaar van de apocalyps, wat betekent ‘onthulling van datgene wat verborgen is’. En de verborgen zaken komen naar buiten. Wat we zullen gaan zien is de uitvoering van verschillende Cabal-plannetjes, zoals Project Bluebeam (een nep alien-invasie  met hologrammen in de lucht geprojecteerd) en een gecreëerde epidemie met een naar virus, waardoor we aangespoord worden om ons te laten vaccineren. Uiteraard zit er dan vervolgens dat virus of andere troep in deze vaccins. Thomas weet in ieder geval zeker dat veel van dit soort grote plannen allemaal gefaald hebben en denkt dat ze zullen blijven falen.

Hij richt dan het woord aan de Cabal-leden om te zeggen dat dit een goed moment is om zich over te geven en contact op te nemen met de mensen die hen al benaderd hebben. “Je zult niet krijgen wat je beloofd is.”

Het toekomstperspectief voor alle mensen op aarde om in hun levensbehoefte te kunnen voorzien is volgens Thomas belangrijker dan de geplande massa-arrestaties. Wereldwijd werken veel mensen, inclusief Cabal-leden toe naar de verwezenlijking hiervan.

1:17:50   Er wordt een vraag door een luisteraar gesteld of de informatie die door Benjamin Fulford naar buiten wordt gebracht waar is of niet. Het is een beladen vraag die Thomas op diplomatieke wijze beantwoordt: “Benjamin Fulford brengt een mix van waarheid en afleidingsmanoeuvres naar buiten. (…) Wanneer ik Benjamin’s blog lees dan is sommige informatie behoorlijk ‘de spijker op de kop’, het andere deel lijkt een mismatch van alle angstzaaierij op internet. Ik kijk naar die ene zin die raak is. (…) De rest is slechts opvulling.”

Er is ook kritiek op de voorspellingen en aankondigingen van data, die nooit lijken te kloppen. Alan James noemt als voorbeeld: “Oh, De Event gaat komen.” Thomas beaamd dat er zelfs een parodie was gemaakt van de voorspellingen die Drake heeft gemaakt: “Het was altijd nog twee weken.” Thomas vervolgt: “Het probleem is dat er te weinig mensen zijn die naar voren durven te treden.”

Hij legt uit dat er een geheime oorlog gevoerd wordt, waarvan maar een fractie op internet wordt gemeld. Hetgeen wat zich werkelijk afspeelt, is heel erg ver verwijderd van het beeld dat door de media wordt geschetst. Bovendien wordt er vanaf 2011 veel onzin via het internet verspreid.

1:30:00   Een aantal van de onderwerpen die opzettelijk als valse waarheid via het internet zijn verspreid, zijn Nibiru (ook wel Planet X genoemd) en de platte-aarde psyop. Het is een project van de CIA om te kijken hoeveel mensen er in zouden trappen. Veel mensen geloofden inderdaad de desinformatie. Het is deels ook om angst te zaaien. Net als de berichten over de Derde Wereldoorlog die gaat komen. “De Derde Wereldoorlog heeft niet plaatsgevonden en had allang moeten plaatsvinden. Als mensen zeggen dat er niks gebeurd dan… we hebben geen WWIII gehad, er leven nog steeds 6-7 miljard mensen, ik ben er nog steeds… Op dit moment hadden we allang uitgeroeid moeten zijn. Er zijn tal van dingen die gebeuren. Gaat het langzaam? Absoluut.”

1:39:00  Alle angstige voorspellingen over Cern zijn ook niet uitgekomen. Het grote moment voor Cern zou eind 2012 zijn en dat heeft gefaald. Dit is volgens Thomas een voorbeeld van de interventie die plaatsvindt, maar moeilijk te bewijzen is. Het enige bewijs is dat het steeds niet gebeurd is.

1:45:20   De grootste leugen die echter is verspreid door de Cabal, is ons laten denken dat we nergens toe in staat zijn en daarmee ons zelfvertrouwen te verlagen. “Wij waren de kroon van creatie. We hebben onszelf echter in de steek gelaten (in een heel ver verleden) en ons helaas laten verleiden om in de lagere regionen af te dalen, waar zij ons konden controleren. Er is niemand, wie dan ook, die boven onszelf staat, en ik meen het. Er is niemand die belangrijker is dan jezelf.” (…) “We moeten ons herinneren wie we zijn en geen controlesystemen accepteren. Als mensen zich dat realiseren en samen voor zichzelf opkomen, dan is dit alles voorbij.” Hij voegt wel toe dat het nog veel werk is om daarna alles weer op te bouwen en een betere, eerlijkere en harmonieuze wereld te creëren. Een wereld gebaseerd op rechtvaardigheid. “De onrechtvaardigheid in deze wereld is ziekmakend en het moet stoppen.” aldus Thomas Williams.

Thomas Williams heeft zich inmiddels afgescheiden van Cosmic Voice en heeft op donderdagavond 19 mei 2016 zijn eerste eigen radio-uitzending gepresenteerd.

Vertaling en samenvatting van Ella Ster

Open Your Mind (OYM) Radio – Thomas Williams P2 – 15th May 2016

Share.

About Author

Comments are closed.