Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Ella Ster*? Geef dan aan dat je nieuwe berichten in je mail wil ontvangen. Zo weet je direct dat er een nieuw artikel is verschenen.

Hoe werkt het?

Plaats een reactie onderaan een artikel (kies een nieuw artikel bijvoorbeeld uit de fotoslider). Vul je naam en mailadres in. Vink daarna de optie aan “Stuur mij een email als er nieuwe berichten zijn.” Je kunt ook de bovenste selectievakje aanvinken “Stuur mij een email als er vervolgreacties zijn,” maar dat is optioneel. Klik daarna op “post comment.”

inschrijven-nieuwsbrief

Daarna kan het nog even duren, voordat je reactie op de website verschenen is. Zodra deze is toegelaten, wordt je inschrijving op de mailservice automatisch verwerkt.

Bevestig je inschrijving

Je ontvangt vervolgens een email met een link waarmee je de inschrijving bevestigt. Dat is alles. Vanaf dat moment ontvang je een email zodra er een nieuw artikel op Ella Ster* is verschenen.

Welke reacties worden wel en niet toegelaten?

In principe worden alle reacties toegelaten, behalve spam of reclameteksten. Ook als je een afwijkende mening hebt, is je reactie welkom. Wij zien dit andere standpunt als een verrijking, zodat mensen vanuit een breder perspectief naar zaken kunnen kijken en daarna hun eigen mening kunnen vormen. Zolang je die mening op korte en heldere wijze uiteenzet, fatsoenlijke taal gebruikt en respectvol blijft naar de andere lezers die een afwijkende mening hebben, zal deze worden geaccepteerd. Als anderen echter persoonlijk worden aangevallen, beledigingen of scheldwoorden worden geuit, worden reacties geweerd of verwijderd.

Wij kijken uit naar jullie reacties.

Ella Ster* en redactie

Share.

About Author

23 reacties

  • Ja ik ook. Dus ook in ALLE gevallen dat ik GEEN reactie op een artikel gegeven heb. Anders gezegd, graag een email te ontvangen zodra er een nw art op uw site staat. Dank.

   • Als je het onderste vakje aangevinkt hebt en de mail bevestigt moet het goed komen.

    • Mijn verwwarring zit in ‘als er nwe berichten’ zijn (van reageerders). in mijn beleven is dat wat anders dan een ‘nw artikel’ (van EllaStar).
     wat mij betreft ‘onbedoeld foute term’ Ella
     advies: voor verbetering vatbaar

     • Ja, ik ben het met je eens dat de term ‘berichten’ niet erg duidelijk is, maar dat is de terminologie die binnen WordPress wordt gebruikt voor ‘artikelen’. De tekst van het formulier wordt bepaald door een WordPress plug-in en kan ik (voor zover ik weet) niet veranderen.

      Echter met het visuele voorbeeld in het bericht… pardon artikel, moet het toch uiteindelijk wel lukken. En anders melden mensen zich wel. Komt meestal wel goed.