Aan zon hebben we de afgelopen maanden geen gebrek gehad, maar de komende weken is het tijd om mezelf in het zonnetje te zetten. Even niets moeten en lekker ontspannen. Alles op een lager pitje.

Zet jezelf ook in het zonnetje

Mocht je nog geen vakantie hebben, kun je jezelf desondanks wel af en toe in het zonnetje zetten. Gratis en voor niks gaat immers de zon op. Geniet van de natuur of een park in de buurt. Even vitamine D aanmaken en Bron-energie opslurpen.

Voor mij betekent vakantie niet zozeer dat ik minder ga lezen en schrijven, maar wel minder frequent wat zal publiceren. Wanneer het lukt om vanuit het buitenland iets online te zetten, zullen er af en toe nog wel wat artikelen verschijnen. Wanneer dit niet lukt zal ik proberen deze op mijn Patreonpagina te zetten. Hou deze dus ook in de gaten.

Truth, Honor & Integrity-uitzendingen zelf beluisteren

Kun je niet wachten op de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity-show, luister dan zelf naar de laatste radio-uitzendingen. Deze kun je vinden op de Spreaker-pagina van Thomas Williams. Deze radioshow kun je downloaden als MP3, waardoor je het op je telefoon kunt beluisteren. Je kunt de Spreaker-app ook op je mobiel downloaden.

Vanwege de vakantieperiode kun je in ieder geval niet reageren op artikelen. Mail zal in sommige gevallen ook later beantwoord worden.

Ik wens iedereen in ieder geval een zonnige zomer, met hopelijk binnenkort ook af en toe een flinke regenbui (bij voorkeur ’s nachts), want de natuur snakt naar water.

Vanaf half augustus pak ik de draad weer op.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.