Australisch slachtoffer van wereldwijd elite pedonetwerk getuigt

14

Fiona Barnett is slachtoffer van een internationaal pedonetwerk, satanisch ritueel misbruik en MK-Ultra. Anthony Kidman, de vader van actrice Nicole Kidman, speelde daarin een sleutelrol. Ze is tevens misbruikt door vele andere bekende en hooggeplaatste figuren die behoren tot de elite.

Ze begint haar getuigenis met: “Kinderhandel wordt geleid als één wereldwijd gecoördineerde operatie. Deze operatie wordt gecoördineerd door de CIA, in samenwerking met de Britse en Australische inlichtingendiensten.” Ze verwijst daarbij naar het onderzoek van de inmiddels gepensioneerde detective James Rothstein, die destijds ontdekte dat dit pedonetwerk helemaal tot in het Witte Huis leidt.

Kindseksslaven om politici te chanteren

Fiona claimt dat de CIA onder andere is betrokken bij het leveren van kindseksslaven aan het politieke establishment. Ze worden ingezet als ‘honey-trap’ om politici en topambtenaren te compromitteren en chanteren. Een claim die overigens ook door andere klokkenluiders en onderzoeksjournalisten wordt bevestigd.

James Rothstein bevestigt dat een dergelijk VIP pedonetwerk ook in Australië bestaat. ASIO, de Australische veiligheidsdienst, verzorgt de coördinatie, aldus Fiona Barnett. Maar zelf ervoer ze het bestaan ervan vooral aan den lijve.

Vanaf zesjarige leeftijd was ze slachtoffer van dit netwerk en tijdens haar kinder- en tienerjaren is ze verkracht door talloze hooggeplaatste figuren: de Australische premier, politici, topambtenaren, mensen uit de filmindustrie, de politietop, topzakenmannen, religieuze leiders en andere VIP’s.

Fiona wordt de hele wereld over gevlogen

Het misbruik vond niet alleen plaats in Australië. Fiona is gedrogeerd en opgesloten in een kist om vervolgens naar een elite pedofeest in Disneyland en later naar de Bohemian Grove te worden gevlogen.

Het bleef echter niet bij seksueel misbruik. Fiona werd — samen met andere kinderen — ook slachtoffer van satanisch en sadistisch misbruik. Verkleed in een teddybeerkostuum is er op Fiona en andere kinderen gejaagd in de bossen op de Bohemian Grove, puur als vorm van vermaak. Ze was daar ook getuige van een satanisch rituele moord, die werd uitgevoerd door mannen, gekleed in zwarte mantels.

Rol en betrokkenheid van de Nazi’s en Jezuïeten

Haar grootouders — Slavische Nazi’s en oorlogsmisdadigers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog naar Australië vluchtten — droegen Fiona over aan het satanische netwerk en het CIA MK-Ultra-programma. Op 15-jarige leeftijd ontdekte Fiona dat haar zogenaamde grootouders helemaal geen bloedverwanten zijn en dat ze ook haar biologische vader hebben misbruikt.

Fiona benadrukt dat de Nazi’s ook in Duitsland altijd heimelijk Luceferiaans zijn geweest. (E*: Middels Project Paperclip worden talloze prominente Nazi’s naar de VS overgeplaatst, en spelen een belangrijke rol in de oprichting en geheime projecten van de CIA.) Volgens Fiona zijn de Nazi’s in de Australische overheid geïnfiltreerd en bepalen er nu grotendeels het beleid. Dit verklaart waarom het Satanische criminele pedonetwerk overheidsbescherming krijgt.

Ook de Jezuïeten speelden een belangrijke rol in dit Satanische netwerk. Fiona herinnert ons eraan dat het Katholieke Communieritueel een witwasversie is van de satanische Zwarte Mis, waarbij een pasgeboren baby wordt geofferd en geconsumeerd. Dergelijke rituelen vinden volgens Fiona in verschillende Katholieke kerken in Australië plaats en ze is er persoonlijk getuige van geweest. Veel van de pedocriminelen die Fiona als kind verkrachtten zijn Katholiek.

Anthony Kidman speelt sleutelrol in het misbruik

Anthony Kidman en andere hoofddaders zijn lid van de satanische sekte O.T.O. (Ordo Templi Orientis). Het Australische hoofdkwartier van deze sekte bevindt zich aan de universiteit van Sydney. Volgens Fiona Barnett, destijds negen jaar, speelde Anthony Kidman daar een actieve rol in een offerritueel dat in de grote hal van Sydney University plaatsvond. Nicole Kidman, destijds 11 jaar, zat toen op de voorste rij.

Fiona is ook in de private Vrijmetselaarsloge van Anthony Kidman misbruikt. Toen ze op oudere leeftijd besloot om uit de sekte te stappen, dreigde Anthony Kidman dat al haar initiatieven gesaboteerd zouden worden, hetgeen ook gebeurde. Haar psychologiecarrière werd vernietigd, ondanks de uitstekende resultaten die ze binnen het vakgebied behaalde. Uit Fiona’s verhaal blijkt dat de universiteiten in Australië een belangrijke rol spelen in zowel het elite pedonetwerk en de  Satanische (Luciferiaanse) sekte, als ook het MK-Ultra-programma.

Luciferiaanse poortwachters op alle posities van de samenleving

De Luciferianen zijn dan ook in alle lagen van de samenleving geïnfiltreerd; in de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en zelfs binnen hulporganisaties ten behoeve van slachtoffers van seksueel misbruik. Zo oefenen ze hun macht uit, beschermen ze hun sekte en snoeren ze klokkenluiders de mond. Ook bij Fiona zijn de daders beschermd en wordt zij als slachtoffer belaagd met valse claims.

Aanklacht tegen Anthony Kidman leidt tot zijn dood

Na een valse aanklacht van de Bond University in Queensland, was de maat voor Fiona vol. Ze besloot om haar ervaring van jarenlang seksueel en satanisch ritueel misbruik openbaar te maken. Ze diende een aanklacht in tegen psycholoog Anthony Kidman bij de Raad van Psychologie. Slechts enkele weken na haar formele aanklacht, werd Anthony Kidman dood aangetroffen. Officiële doodsoorzaak: hartaanval.

Fiona hoorde later echter dat Nicole Kidman’s beveiligingsteam de paparazzi informeerde dat haar vader onder ‘zelfmoord surveillance’ was geplaatst. Fiona Barnett was namelijk niet de eerste overlevende die Anthony Kidman beschuldigde van seksueel misbruik, martelpraktijken, rituele moord en onethische hypnose. Twee jaar na de dood van Anthony Kidman’s, zou ook Angus Hawley, de zwager van Nicole Kidman, op mysterieuze wijze sterven.

“Het is er gewoon: het bewijs is er, de getuigen hebben erover gesproken… Niemand wil het echter hun kleine bubbel, hun comfort zone, binnen laten dringen.”
Fiona Barnett in een interview met Nathan Stolpman (28:19)

Politie en justitie saboteren het strafrechtelijk onderzoek

Al haar pogingen om op latere leeftijd aangifte te doen bij de Australische autoriteiten en zo de daders te laten vervolgen, stranden en worden gedwarsboomd. “De autoriteiten die slachtoffers dienen te steunen hebben niks anders gedaan dan mijn zaak te saboteren.” Slachtoffers die bij de Koninklijke Commissie hun getuigenis afleggen over het misbruik door elite daders, worden aangevallen om hen op die manier de mond te snoeren. Het gaat volgens Fiona Barnett om honderden slachtoffers, die persoonlijk contact met haar hebben opgenomen. Ze heeft daardoor een goed beeld over de praktijken rond het VIP pedonetwerk in Australië.

Pedocriminaliteit verweven met georganiseerde misdaad

Fiona Barnett’s getuigenis is zeer uitgebreid, maar is helaas een fractie van hetgeen ze heeft meegemaakt. Ze noemt de daders bij naam en toenaam, noemt data, locaties en gedetailleerde beschrijvingen van hetgeen plaatsvond. Ze verwijst naar en citeert uit officiële rapporten en heeft veel kennis van de werkwijze van het internationale pedonetwerk. Ze is van mening dat alle misdaden in Australië voortkomen uit het wereldwijde  satanische elite pedonetwerk die ze in haar getuigenis beschrijft. Als dit pedonetwerk wordt opgerold, zullen andere misdaden zoals: kinder-, wapen- en drugshandel, grotendeels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

“Tijdens mijn kindertijd was ik getuige van de moord op 6 kinderen.”

De recentelijk naar buiten gebrachte getuigenis van Rachel Vaughan door het ITNJ, sluit in grote lijnen aan op het verhaal van Fiona Barnett. Er zijn opvallende parallellen en ook Rachel Vaughan groeit op in een Luciferiaanse familie in Australië, die generaties terug gaat. Ze is getuige van diverse rituele moorden, waarvan ze onder andere haar eigen vader beschuldigt.

Dit moet zelfs de meest hardnekkige ontkenners tot nadenken aanzetten. Hoe is het mogelijk dat iemand haar eigen vader openlijk beschuldigt van meervoudige moord — en in het geval van Fiona Barnett bekende, machtige en invloedrijke figuren van de meest gruwelijk misdaden beschuldigt — als dit niet gebaseerd is op de waarheid?

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

14 reacties

 1. Verdiep je maar even in de oud-secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie en vuiligheid Joris Demmink. Als een “gewone” burger zoveel feiten, omstandigheden en verklaringen tegen zich had zat hij al lang achter de tralies.

 2. Elles het is heel normaal dat je verdrietig wordt of machteloosheid voelt als je geconfronteerd wordt met zoveel leed en onrechtvaardigheid. Het doseren van deze informatie is zeker raadzaam. Toch is het van wezenlijk belang dat wij met ons licht naar het duister kijken, om er zo ons licht in te brengen. Want als iedereen wegkijkt (wat jij zeker niet doet, maar anderen helaas wel) dan verandert er nooit iets.

  Voor lotgenoten zoals Fiona is het heel belangrijk dat ze gehoord worden en hun verhaal de aandacht krijgt die het verdient. Ik doe het voor hen, niet omdat ik me op dat moment zo geweldig voel. Daarin geef ik de ruimte aan alle emoties die dat teweeg brengt, alles mag er zijn. Uiteindelijk put ik er kracht uit dat wij met z’n allen in de vrijheidsbeweging, ook dit onderwerp in beweging brengen. Daarna moet ik mezelf wel opladen en dat doe ik meestal door de natuur in te gaan.

 3. Daarom en daarvoor snap ik helemaal niets meer van het huidige mensheid want alleen de mensheid is al nu te bestempelen als de mensDOM.

  Het is toch gewoon te gek dat wij, de massa, dit nog blijven accepteren?
  Waarom zetten wij er niet nu al een grote streep onder, wij de massa, behoort toch al lang die macht en kracht te hebben? Wanneer gebruiken we het dan nu ?
  Morgen of zo….

 4. Bedankt voor je reactie, Ella. Er zijn teveel problemen op tal van gebieden en de meeste mensen hebben geen tijd of zin om zich er mee bezig te houden. Om bij deze zaak te blijven. In Kentucky , VS worden kinderen die slachtoffer zij. van verkrachting gedwongen met hun verkrachter te trouwen, zo ontloopt hij zijn straf en kan hij doorgaan met zijn duistere praktijken. Ook in de VS vindt men kennelijk het leven van een jong meisje minder belangrijk dan dat van zo’n satanisch individu., want hier zijn toch ook ouders, rechters, omgeving ed verantwoordelijk voor. Het verderf zit ook onderop

  • Technisch zijn we verder dan op emotioneel, empathisch gebied. Kan het. mis hebben maar ik heb soms het idee dat narcisme, egocentriciteit hoogtij vieren, het lijkt alsof men niet meer in staat is om de ander als een levend individu te zien met zijn/haar eigen gevoelens, talenten enz en daar gewoonweg niet mee. kan omgaan. Goddank zijn er ook veel lieve, aardige hartelijke mensen. Het is een balans vinden in alle kommer en kwel die je toelaat, dat is uiteraard iets anders dan negeren en wegkijken. De elite spant de kroon, maar hele groepen gaan uit eigen belang daar in mee, anders zou het onrecht niet zolang en grootsxhalig kunnen voortduren,

 5. Een ‘invalide’ wordt nu een ‘mindervalide’ genoemd… Hoe achterlijk! In de VS advoceren sommigen o.a. om ‘vagina’ door ‘front hole’ te vervangen… Gewoon crasy!

  Wel, ik ben ‘pedofiel’, t.t.z. ‘pedo’ is kinderen, en ‘fiel’ is houden van! Wat is daar verkeerd mee? Als je inderdaad van kinderen houdt (Wie niet?…), dan ga je die toch op geen enkele manier nadeel berokknen. Niet?! Bekijk ‘filatelie’, hoe men met een postzegelverzameling omgaat…

  De juiste naam voor die onmenselijke Satanisten is niet pedofiel, maar ‘pedovoor’; een carnivoor eet vlees, een pedovoor eet en drinkt – door pijnlijke verkrachtingen, pijniging, angst – uit hun persoontje moeten vluchten kinderen! Dit moet -is- aan het ophouden, daarom ook mijn kommentaar hier, Als bijdrage aan de strijd, voor DeMensheid.

 6. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  Even tussendoor….

  Willen de personen die in 2010 nog zo lacherig deden over mijn blogjes t.a.v. de door mij verwachtte toename van het aanal natuurrampen in het algemeen en die over de toename van het aantalaardbevingen in het bijzonder .
  En,
  Willen de mensen die mij in 2010 nog van complottheorieën en waanvoorstellingen beschuldigden zo vriendelijk zijn om deze reacties rectificeren ?
  Dit vanwege de grote stijging van o.a. het aantal aardbevingen
  en
  Gezien de tot nog toe niet gerectificeerde publikaties ten aanzien van een georganiseerde vorm van ritueel kindemisbruik .
  Het lijkt mij gezien de impact van deze blogjes en gevolgde publicaties plus de weer daarop volgende arrestaties wel zo correct .
  Met de arrestatie van die G.G.Z. pedocraat in Nepal is aannemelijk gemaakt dat projecten zoals MK-Utra ook in Nederlnd in de praktijk vrij eenvoudig uitvoerbaar zijn .
  Allemaal op kosten van het ziekenfondspakket !
  De R.K. kerk is 2x door de knieën gegaan en de Clinons hebben de gevolgen hiervan ook ondervonden !

  Voor de duidelijkheid bij deze nog even een van mijn eerste blogjes :

  Jammer dat de pedopausen niet zo goed naar hun penopauze hebben geluistert !

  Tijd voor rectificatie dus . Niet van mij maar van hun !

  Dus nogmaals willen de Personen die ons in 2010 nog zo smalend complottertjes noemen zo correct zijn deze reacties te rectificeren ?

  Bij voorbaat mijn dank hiervoor !

  De groetnn
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant