Onderstaande video’s en artikelen zijn de moeite waard om te bekijken en lezen.

1.Sarah Westall spreekt met
Jimmy Boots over de ontmanteling van PedoGate

Het neerhalen van het pedonetwerk is niet slechts een loze belofte, maar iets dat werkelijk gaande is, bevestigt oud-rechercheur Jim Rothstein in een interview met Sarah Westall. Hij werkte voorheen voor de politie in New York en was door zijn werk voor de NYPD betrokken bij veel misbruikdossiers. De omvang en ernst van dit criminele netwerk is echter veel groter dan velen vermoeden. Pedocriminaliteit en kinderhandel is verweven met de machtsstructuur.

Jim Rothstein, aka Jimmy Boots, bevestigt het bestaan van PizzaGate en satanisch rituele moorden. PizzaGate is een term die specifiek verwijst naar het elite pedonetwerk in Washington DC. Met het beeldmateriaal van het misbruik worden politici ook gecompromitteerd, gechanteerd en afgeperst, een gangbare praktijk aan de politieke top. De scheiding tussen pedofilie en afpersingspraktijken is flinterdun, aldus Jim Rothstein. Hij heeft veel vertrouwen in president Trump en zegt dat het een man van zijn woord is. Jim Rothstein kent hem nog uit zijn tijd in New York, waarbij Trump ook het zakelijke spel wist te spelen dat in de onderwereld plaatsvindt.

Jim Rothstein: Ik leerde ook over het ondergrondse pedonetwerk. Hoe het werd gebruikt om mensen te compromitteren en inlichtingen te verkrijgen. Het was allemaal georganiseerd. (…) Op basis van mijn werk, de feitelijke dingen die ik zag, weet ik dat 30-40% gecompromitteerd en erbij betrokken is.”

deel 1

“Ze chanteerden iedereen: Congresleden, politie-agenten, dokters, advocaten, CEO’s… het reikte tot in de hoogste regionen. In sommige gevallen gingen ze rechtstreeks naar het kantoor van de procureur-generaal. Afpersing, niet alleen voor geld, maar ook voor macht, voor gunsten en dat soort dingen.”

Jim Rothstein – oud-rechercheur van de NYPD

deel 2

Terug naar boven

2.Kerry Cassidy spreekt met Age of Truth
over de waarheidsrevolutie

Kerry Cassidy vertelt over haar beginperiode toen ze in Hollywood geen voet aan de grond kreeg om disclosure-films te maken. Daarom begon ze haar eigen UFO-documentaire te maken. Zo rolde ze in haar werk als onderzoeksjournaliste, waarbij ze vele klokkenluiders van geheime (ruimte)programma’s heeft geïnterviewd.

Haar onderzoek is een zoektocht om antwoord te vinden op vragen zoals: Wie zijn we als mens? Wat is onze ware geschiedenis, op aarde en daarbuiten? Wat gebeurt er met ons belastinggeld? Wat zijn de zwarte budget-projecten? Wat gebeurt er met onze kinderen en met de geheime experimenten in ondergrondse militaire basissen? Dat is de laag voorbij de Deep State. Het is een gigantisch verhaal, veel belangrijker dan wat er zich op het politieke toneel afspeelt. Dat is hetgeen Kerry Cassidy met Project Camelot onderzoekt en naar buiten brengt.

In dit interview spreekt ze ook over haar persoonlijke zoektocht naar verlichting. In haar ogen doen de Illuminati en de mensen binnen het Secret Space-programma precies het tegenovergestelde; zij kiezen het donkere pad. Zij zijn op vampirische wijze afhankelijk geworden van andermans levensenergie. Als de Illuminati daadwerkelijk verlicht zouden zijn, zouden ze in staat zijn om hun eigen lichtkracht te kunnen genereren. Zij hebben zichzelf het pad naar verlichting echter ontzegd.

Terug naar boven

3.X22 Report in gesprek met
Harley Schlanger van LaRouche Pac

Het LaRouche Pac is voortgekomen uit de politieke beweging opgericht door Lyndon LaRouche, die al decennia lang in Amerika actief is. Lyndon LaRouche is zelfs meermalen onafhankelijk presidentskandidaat geweest. De organisatie spreekt al jaren over de schaduwregering en inmenging van de Britten. In dit X22 Report interview met Harley Schlanger van het LaRouche Pac bespreken ze de tweede Amerikaanse revolutie en de invloed van Trump op de wereldpolitiek.

De LaRouche organisatie zegt al jaren dat de grootste bedreiging voor de Amerikaanse soevereiniteit vanuit Groot Brittannië komt. Vanuit het Britse inlichtingenapparaat en de City of London. Harley Schlanger is dan ook verheugd dat dit onder andere via het FISA-schandaal naar buiten komt. Het vrijgeven van de FISA-documenten zal ook aantonen dat Obama met hulp van de Britse inlichtingendienst heeft samengespannen tegen een presidentskandidaat. Hij verwacht dat dit na 6 november door het Trump-kabinet naar buiten wordt gebracht. Hij is echter ook realistisch over de periode na de tussentijdse verkiezingen en denkt dat de globalisten en Democraten het Trump zo lastig mogelijk zullen maken.

Terug naar boven

4.SGT Report:
De nieuwe fase in de Hampstead doofpot

Het Hampstead misbruikschandaal kwam een aantal jaren geleden aan het licht door de schokkende onthullingen van Alisa en Gabriel. De kinderen vertelden toen in detail dat ze in de religieuze sekte van hun vader seksueel misbruikt en mishandeld werden en getuige waren van Satanisch ritueel geweld. Hun moeder (Ella Draper) bracht het misbruikschandaal aan het licht en moest uiteindelijk het land uitvluchten, nadat de ‘kinderbescherming’ de kinderen bij haar weggehaald had. De voogdij werd overgedragen aan de vader.

In deze video van SGT Report wordt opnieuw aandacht aan de zaak besteed. De kinderen duiken namelijk dit jaar op in een video met hun vader Ricky Dearman. De kinderen zijn inmiddels een stuk ouder, maar de gelijkenis van zowel Ricky, Alisa en Gabriel Dearman is treffend. Ricky Dearman wordt in de video gepresenteerd onder een nieuwe naam: Richard Ford. De arrogantie en het cynisme om de kinderen van zo’n publieke misbruikzaak opnieuw te etaleren was voor de actiegroep The Legendary Campaign aanleiding om opnieuw aandacht voor de zaak te vragen.

Terug naar boven

5.De Bethelkerk laat hun menselijke gezicht zien
met de marathonpreek

De Bethelkerk in Den Haag zet zich in voor de Armeense familie die uitgezet dreigt te worden. Het gezin had in Nederland asiel aangevraagd en de rechter oordeelde al drie keer dat ze mochten blijven. Desondanks ging de staat steeds in beroep om het gezin toch uit te zetten. De Bethelkerk pleit voor een ruimhartiger kinderpardon en heeft het gezin opgenomen in hun kerkgemeenschap. Zolang er in de kerk een dienst gaande is, mag de politie niet binnenvallen. De gemeenschap zet zich nu in om de dienst non stop te laten doorlopen, zodat het Armeense gezin beschermd wordt. Ze handelen uit naastenliefde en krijgen steun uit het hele land van mensen die naar de Bethelkerk gaan om het initiatief te steunen. In dit korte filmpje dat ik op Linked-in tegenkwam wordt het verhaal in een minuut uitgelegd.

Dit verhaal is een prachtig voorbeeld van people power, waarbij je als groep de onrechtvaardigheid van een systeem kunt omzeilen door je creativiteit in te zetten en je krachten te bundelen.

6.Honderden vrijwilligers helpen noodlijdende
boekhandel uit de brand

De onafhankelijke boekhandel October Books in Engeland werd gedwongen om te verhuizen vanwege de stijgende huurprijzen. Het startte een crowd-funding campagne om het geld in te zamelen en zo een oud bankgebouw verderop in de straat te kunnen kopen.

Honderden vaste klanten steunden het initiatief met donaties en leningen om ervoor te zorgen dat dit doel behaald werd. Toen stond de boekhandel voor een nieuwe financiële uitdaging: hoe zou de boekhandel voor de verhuizing gaan betalen?

October Books plaatste een oproep voor vrijwilligers om met een menselijke transportband de boeken te verhuizen naar de nieuwe lokatie, zo’n 150 meter verderop. Ze hadden een kleine groep van een paar dozijn mensen verwacht, maar tot hun grote verrassing kwamen meer dan 200 mensen opdagen. Zij vormden een menselijke transportband en verhuisden op deze manier, boek voor boek de 2000 boeken naar het nieuwe winkelpand. De foto’s tonen blije gezichten die in een rij opgesteld staan.

Ook dit is een goed voorbeeld van hoe we onze creatieve vermogens kunnen benutten. De boekhandel dacht dat het geld nodig had om te verhuizen, maar had geen geld nodig maar mensen om te helpen. Door allemaal een kleine bijdrage te leveren kon een grote groep mensen zorgen dat het doel behaald werd… zonder extra geld! Bovendien met een goed gevoel dat men elkaar geholpen had.

> Lees het originele artikel over de menselijke transportband die October Books helpt verhuizen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

1 reactie

  1. Hartelijk dank Ella zal er straks voor gaan zitten, vooral het goede nieuws raakt me