Normaal gesproken plaatst Q-anon dagelijks berichten op het 8chan message board. Maar sinds 10 oktober 2018 zijn er geen nieuwe Q-drops meer geplaatst. X22 Report deelt een interessant perspectief wat hier de reden van zou kunnen zijn.

Doordat Q al weken niets meer van zich heeft laten horen, tasten zijn volgers enigszins in het duister wat er zich achter de schermen afspeelt. Ondanks dat de Q-berichten op zwart zijn gegaan, wordt het wel steeds doorzichtiger wat de Trump-tegenstanders (de Deep State en de Democraten) van plan zijn.

Q heeft al eerder aangegeven dat hoe meer de Deep State in paniek raakt, hoe groter de kans is op valse vlag aanslagen en andere afleidingsmanoeuvres. Dat lijkt nu inderdaad het geval te zijn met: de nepbom-postpakketten, de immigranten-invasie vanuit Honduras en de recente schietpartij in de synagoge. Deze (waarschijnlijk georkestreerde) gebeurtenissen lijken bedoeld te zijn, om Trump vlak voor de tussentijdse verkiezingen onderuit te halen.

X22 Report houdt de affaire rond de nepbom-postpakketten tegen het licht en ziet allerlei zaken die niet kloppen met de verhaallijn die in de mainstream media naar buiten wordt gebracht. Cesar Syoc, de gearresteerde bommenmaker, lijkt niets meer dan een stroman, die waarschijnlijk niets met de zogenaamde bomdreigingen te maken heeft. Hij wordt in de mainstream media gepresenteerd als een Trump-aanhanger, maar er zijn talloze signalen dat hij juist uit het kamp van de Democraten komt. Hij was zelfs als Democratische kiezer geregistreerd.

Deep State lijkt weinig van het fenomeen Q te begrijpen

“De wereld is verbonden. Alles of niks. Vertrouw het plan. We krijgen elke dag grote hoeveelheden ‘Q-bedankbriefjes’ van over de hele wereld. De wereld kijkt toe. Q.”

Het lijkt er sterk op dat deze valse vlag aanval is ingezet om het Amerikaanse volk verder te verdelen. Trump’s reactie op de bom-postpakketten sturen aan op precies het tegenovergestelde. Hij doet een oproep aan de Amerikanen om zich juist te verenigen. Trump kondigt ook (vlak voor Syoc’s arrestatie) via Twitter aan dat de bommenmaker binnen een dag opgepakt zal worden, hetgeen gebeurt. X22 Report vermoedt dat met deze vroegtijdige arrestatie het plan van de Deep State deels is mislukt. Waarschijnlijk wilde men de spanningen en verdachtmakingen omtrent de verdachte bom-postpakketten opvoeren tot vlak voor de verkiezingsdag en Cesar Syoc pas later arresteren.

Cesar Syoc lijkt de stroman die iets in zijn schoenen geschoven krijgt, wat niet strookt met de werkelijke gang van zaken. Hij is gearresteerd in Broward County, de regio die bekend staat om corrupte politie-ambtenaren en de thuisbasis is van Democraten zoals Debbie Wasserman Schulz. Het hele verhaal vertoont allerlei kenmerken van een valse vlag. Er kloppen veel dingen niet. De absurde wijze waarop Cesar Syoc is neergezet als zogenaamde Trump-aanhanger en volger van Q, toont eigenlijk dat de Deep State weinig van Q-volgers begrijpt, aldus X22 Report.

Waarom laat Q niets van zich horen?

Dat Q of het Q-team al weken niets meer van zich heeft laten horen, heeft volgens X22 Report alles te maken met de aankomende verkiezingen. Als Q berichten zou blijven plaatsen zou dit ongetwijfeld de verkiezingen beïnvloed hebben. Dan zou het Q-fenomeen juist tegen de Republikeinen gebruikt kunnen worden, zoals de Russische collusie-aanklacht tegen Trump is gebruikt.

In de Amerikaanse wetgeving is vastgelegd dat verkiezingen niet beïnvloed mogen worden door manipulatie van stemgerechtigden. Het is vastgelegd in de Hatch Act uit 1939. Daarin staat ook dat regeringsambtenaren zich niet mogen bezighouden met campagne-activiteiten. Om te voorkomen dat men een overwinning van de Republikeinen gaat aanvechten vanwege de beïnvloeding door Q, zullen de berichten van Q uitblijven tot de verkiezingen.

Wie is Q?

Q of Q-anon is een anonieme bron die informatie deelt over de Deep State en geheime operaties van een internationale alliantie. Deze operaties zijn onderdeel van de interne strijd die achter de schermen van de wereldwijde machtsstructuur gaande is.

Het blijft speculeren wie Q is of vertegenwoordigt, maar het is aannemelijk dat het een groep betreft die onderdeel is van het inlichtingenapparaat. De puzzel-achtige raadsels van Q vertonen sterke overeenkomsten met de puzzels van de Cicada-groep.

Aangenomen wordt dat hun puzzels, die vanaf 2012 verschenen, dienden als een wervingsmiddel voor de NSA, CIA en MI6. Volgens American Intelligence Media waren de mensen achter Cicada, dezelfde mensen achter de eerste Q-berichten. Volgens hen is de latere Q niet dezelfde als die eerste groep.

Ondanks dat Q toegang heeft tot (informatie van) de president en tot zijn inner circle lijkt te horen, is een openlijke validatie door president Trump nog uitgebleven. De reden hiervoor is wellicht dezelfde reden waarom Q zich de laatste weken voor de verkiezingen stil houdt.

Het blijft hoe dan ook spannend wat er na de Midterm Elections gaat gebeuren. Opent men een deel van de verzegelde aanklachten? Begint men met de militaire tribunalen? Bevestigt Trump de rol van Q?

Wanneer dit inderdaad gebeurt zijn we getuige van een van de grootste gebeurtenissen uit de Amerikaanse geschiedenis. Q wordt dan het breed gedragen symbool van de tweede Amerikaanse revolutie. Dat die revolutie nu gaande is, daar twijfel ik niet aan.

E*

De Q-shirts en andere Q-producten, speciaal ontworpen voor Ella Ster, zijn helaas uit mijn online winkel op Zazzle verwijderd. Zij staan politieke boodschappen niet toe, of producten die een bepaalde politieke groepering vertegenwoordigen. Een (gesigneerd) Q-shirt is nog wel te verkrijgen bij een lidmaatschap van Patreon. Er zijn twee varianten. Zodra ik ander verkoopkanaal heb gevonden die wél Q-producten toestaan, worden deze weer aan de Ella Ster-collectie toegevoegd.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

11 reacties

 1. Tja, zo schrijf je een artikel over het uitblijven van berichten van Q, en dan worden er ineens weer vier nieuwe Q drops gepubliceerd.
  De Wet van Aantrekking, lijkt wel. 🙂

 2. Nou ja zeg, wat synchroon! Gisteren net op Youtube het perspective van Prayer Medic over beluisterd. Los van het gekoppelde geloofssysteem van het Christendom wat hij er sterk in verwerkt, vind ik de uitleg over Q helder in deze youtube update.
  Wat bizar dat je t-shirts met de letter Q verwijderd zijn…. het is niets anders dan een t-shirt met de letter Q. Een sprekend voorbeeld van de huidige censuur door algoritme. Alsof dat The Awakening in Bewustzijn tegen kan houden…. 🙂

 3. Dat moet juist de verassing zijn, de tegenmaatregelen leiden juist alleen maar tot verzwakking van de democraten?
  Laat niet het achterste van je tong zien?

 4. Christian Foucquet on

  bij de vraag die op ieders lippen ligt bij de Q volgers, wie is, of wie zijn Q??? heb ik zeer sterke vermoedens dat Q of het team Q wordt bijgestaan door buitenaardsen…

  Als je alle berichten van Q anon grondig volgt, kan je niet anders concluderen dat bepaalde gebeurtenissen door Q worden aangekondigd voordat ze hebben plaatsgevonden…

  Ook laat hij fotobeelden verschijnen, van over heel de wereld, die dan achteraf effectief gekoppeld kunnen worden aan een bepaald feit of persoon. (denk maar aan de foto van de officiele wagen van Sen Diane Feinstein in China… ) later komt dan uit dat Sen Feinstein sterke bindingen heeft met het regime van China…

  Geen enkele inlichtingendienst kan opereren over heel de wereld…

  Dit ter overweging…!!!!

  • Ik denk dat inlichtingendiensten wereldwijd al decennia lang achter de schermen samenwerken. Op een bepaald niveau bestaan er geen landsgrenzen of nationaliteiten.

 5. https://youtu.be/y9GgU1DAtZs

  Een uitgelekt rapport van 2010 van een Europees adviesbureau beschrijft de hoeveelheid migranten die de EU op zou moeten nemen, nl. meer dan het dubbele dus van 500 miljoen Europeanen gaan we dan naar meer dan 1 miljard.

 6. Pingback: De Q(Anon) Koorts – Indigo Revolution

 7. Lees het stuk op Indigo Revolution eens getiteld ‘Angst is een slechte raadgever’.
  Heb je site ooit erg gewaardeerd en respecteer het werk dat je erin stopt. Maar moet bekennen dat ik wat mijzelf betreft, meer zie in de visie van Indigo Revolution.