Onderstaande interviews en video’s zijn de moeite waard om te beluisteren en te bekijken.

1.Paus zal machtspositie verliezen:
Kevin Annett te gast bij Sarah Westall

De Negende Cirkel-sekte maakt achter de schermen de dienst uit in de katholieke kerk. Volgens Kevin Annett zal paus Francis door deze satanische sekte uit zijn machtspositie worden verwijderd. De relatie tussen paus Francis en de Negende Cirkel-sekte voert terug naar zijn tijd in Argentinië. Hij was toen goed bevriend met Jorge Zorreguieta, ook lid van de Negende Cirkel, een satanische sekte die zich schuldig maakt aan kindofferpraktijken, aldus Kevin.

De katholieke kerk beseft dat dit besmette verleden van paus Francis de Negende Cirkel in gevaar kan brengen, omdat er steeds meer over het dubieuze verleden van de paus naar boven komt. Om die reden wil men een stille aftocht voor de paus. Achter de schermen van het Vaticaan vindt momenteel een enorme machtsstrijd plaats.

Terug naar boven

2.Venezuela: hoe lang kan Maduro aanhouden?
Conflict Zone spreekt met Venezolaanse ambassadeur

Tim Sebastian van Conflict Zone spreekt met Claudia Salerno Caldera, de Europese ambassadeur voor Venezuela, over de dictatuur onder Maduro. De doorgewinterde journalist Tim Sebastian legt haar het vuur aan de schenen door haar te confronteren met allerlei feiten en claims van mensenrechtenschendingen en verkiezingsfraude.

Het is een uiterst merkwaardig gesprek, maar daarom niet minder interessant en informatief. De ambassadeur ontkent alle claims van mensenrechtenschendingen en verkiezingsfraude waar Tim Sebastian mee komt; “U schijnt in een parallelle wereld te leven, ambassadeur. U ontkent alle beschuldigingen waar ik u mee confronteer.”

3.Journalistiek vanuit het hart:
Janneke Monshouwer te gast bij Potkaars

Janneke Monshouwer, schrijfster van de boeken Ander Nieuws en Trump, Grondwet en Wereld spreekt met Potkaars over haar tijd bij de NOS en de Nederlandse omroepen. Over de NOS: “Ik zie het als een soort sekte: dit mag je wel zeggen en dat mag je niet zeggen.” Volgens Janneke Monshouwer was de nationale nieuwszender alles behalve objectief. Er waren ongeschreven wetten wat niet in het nieuws mocht komen. “Ik denk dat het een groepscode was.” Kritiek op het koningshuis was uit den boze. Ze vertelt dat men voor Prins Bernhard diep door de knieën ging.

Janneke Monshouwer was vooral geschokt over de voortdurende oorlogen en de rol die de media daarin speelde. De media was volgens haar een partij in deze oorlogsmachine. Door de jaren heen begon het aan haar te knagen dat er veel nieuwsberichten niet klopten. Dat was voor haar aanleiding om zelf dingen uit te pluizen. Het resulteerde in haar eerste boek Ander nieuws, een encyclopedische naslagwerk over dat ‘wat het journaal niet uitzond’.

Terug naar boven

4.De wereld staat op punt te veranderen en niks kan dat tegenhouden: Jordan Sather te gast bij X22 Report Spotlight

Een verhelderend interview van Jordan Sather die te gast is bij X22 Report Spotlight. Hij kijkt vanuit vogelvluchtperspectief naar wat er wereldwijd speelt en schetst ondanks alle turbulentie die nu gaande is, een hoopgevend beeld. Hij legt ook uit waarom de, door velen gewenste arrestaties van hooggeplaatste personen, nog niet (publiekelijk) hebben plaatsgevonden. Volgens hem is hetgeen dat zich nu ontvouwt, veel groter en complexer dan mensen zich realiseren. Hij vertelt ook waarom Trump haast wil maken met het US Space-programma.

Terug naar boven

5.Eén wereld, twee menssoorten; Tartariaans DNA en de Peru-Tartarië-connectie

De officiële geschiedenis van de mens en de beschaving is een collectie van versplinterde beelden en perspectieven. De scheiding van wetenschappelijke expertises leidt (met opzet) tot een gefragmenteerd beeld. Wanneer men kennis vanuit verschillende vakgebieden, zoals archeologie, geologie, klimatologie en biologie combineert, ontstaat een volstrekt nieuw perspectief. Het verbinden van kennis leidt tot nieuwe inzichten.

Klimatologen en geologen tonen bijvoorbeeld aan dat de Sfinx veel ouder is dan dat de Egyptologen durven te beweren. Vooral omdat het de officiële tijdlijn onderuit haalt. Historische kunstschatten tonen bovendien aan, dat er in de tijd van het Oude Egypte handel werd gedreven met Zuid-Amerika. Ook de markante overeenkomsten in bouwwerken met veelvormige stenen die we over de hele wereld tegenkomen, impliceren een wereldwijde, antieke cultuur. Aan de hand van onderzoek naar de verlengde schedels uit Peru, blijkt er tevens een connectie te zijn tussen Peru en het oude Tartarië in Rusland.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.