Ditmaal De Andere Krant – 911 waarin zowel de gebeurtenissen van de dag zelf als de impact van 9/11 op onze huidige wereld uitgebreid aan bod komen. Wat U gaat vinden in de krant is een schets van de meest gangbare en geaccepteerde theorieën die (buiten het zicht van de reguliere media) over 9/11 de ronde doen. We onderzoeken de vraag wat er wel of niet gebeurd is of kan zijn op 9/11.

Het onderzoek zoals dat naar 9/11 gedaan is, wordt geanalyseerd en de vele onvolkomenheden worden toegelicht. De conclusie dat er meer aan de hand is dan een groep moslimfanatici aan het werk impliceert dat er ook andere betrokkenen en andere daders zijn. In meerdere artikelen gaat het over deze mogelijke daders en betrokkenen. Verschillende auteurs bespreken de rol (en verantwoordelijkheid) van de wegkijkende media.

We besteden veel aandacht aan de impact die 9/11 op onze wereld heeft en de oorlogen die alleen dankzij 9/11 gevoerd konden worden. De ondertitel van de krant is niet voor niets een citaat van Sun Tzu die stelt dat alle oorlog gebaseerd is op misleiding. Op de laatste twee pagina’s bespreken we de psychologie achter 9/11 en hebben we het over wat een mens te stellen heeft als hij geconfronteerd wordt met leugens van deze proportie. Zoals gebruikelijk is de achterpagina een boekenpagina waarin we achterliggende literatuur en ditmaal ook video’s over het voetlicht brengen.

Meegewerkt aan deze krant hebben De Stichting 11 September en vele gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers zoals Kees van der Pijl, Coen Vermeeren, Daniele Ganser, Piers Robinson, Kevin Ryan, Frank Ho en anderen.

Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met 9/11? Op mijn Patreon-pagina kun je mijn verhaal lezen. Berichten zijn beschikbaar voor Patreon-steunleden vanaf € 2,05 per maand.
E*

Distributie van de krant

Vanaf 1 juni is de krant middels onze website te bestellen (http://deanderekrant.nl/doemee). Komende zaterdag beginnen we de verspreiding in Amsterdam. Het team van De Andere Krant is vanaf 11:00 uur aanwezig op de Noordermarkt te Amsterdam om de eerste kranten uit te delen. Iedereen die al een krantje wil bemachtigen, ons wil helpen om de krant te verspreiden of simpelweg kennis wil maken met de makers van de krant is welkom. https://www.facebook.com/events/891201761228783/

Aangezien we 150.000 exemplaren laten drukken wordt de verspreiding een uitdaging. Iedereen die wil helpen met het verspreiden van een aantal kranten of wil fungeren als locatie van waaruit de krant verder gedistribueerd kan worden, kan dit aan ons laten weten via distributie@deanderekrant.nl. Op onze website en Facebook-pagina zullen we informatie delen waar de krant de komende periode te verkrijgen is.

Financiering

Als Andere Krant zijn we nog altijd volledig afhankelijk van donaties. Alle steun is meer dan welkom. Meer informatie over hoe ons te steunen is te vinden ophttp://deanderekrant.nl/steunons

De volgende Andere Krant

De eerder aangekondigde editie over gezondheid zal binnenkort alsnog verschijnen. We werken hard aan de financiering en verwachten op korte termijn de 4e editie van onze krant te kunnen publiceren.

22 juni: Congres over 9/11 in het De La Mar theater te Amsterdam

Wat is er nu precies gebeurd rondom 9/11 en vooral: wat kwam erna? Over deze vraag organiseert Stichting 11 September samen met George van Houts (De Verleiders, KomPlot), een jaarlijks terugkerend congres. Hiermee, en met andere theatercolleges, hopen zij nieuw juridisch onderzoek naar de aanslagen in de VS op 11 september 2001 te stimuleren.

De hoofdspreker van het congres is dit keer dr. Daniele Ganser. Deze Zwitserse historicus en directeur van het Swiss Institute for Peace and Energy Research (SIPER) zal de illegale oorlogen en geopolitieke ontwikkelingen die uit 9/11 zijn voortgekomen bespreken. Hij trekt volle zalen bij onze Oosterburen en is daar zeer geliefd bij de vredesbeweging. Maak nu van deze unieke gelegenheid gebruik en ondervind zelf waarom hij deze populariteit geniet.

Na zijn lezing zal hij zitting nemen in een panel met prof. Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Sussex, die onlangs onder vuur is komen te liggen vanwege zijn goed onderbouwde stelling over de meest waarschijnlijke daders van de aanslagen op 9/11. Na de valse beschuldigingen aan zijn adres en de eis van de universiteit om zijn uitspraak te rectificeren heeft hij vrijwillig besloten zijn emeritus status op te geven. Bereid je voor op een intrigerende middag, vol ‘andere feiten’ over 9/11. Op het congres wordt hoofdzakelijk Engels gesproken. Meer informatie en kaartverkoop via: https://www.facebook.com/events/393014264761519/

Persbericht van de Andere Krant

Share.

About Author

2 reacties