Er bestaat een alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. Jaap Rameijer, bekend vanwege zijn onthullingen rond Rennes-le-Château en Glastonbury, schetst de lezer de geheimen van de Anunnaki en de Illuminati. Op 23 november geeft hij een lezing in Lemmer, Friesland.

In zijn boek “Van Annunaki tot Illuminati” laat hij zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernijverleden kende, waarbij er goud voor de goden moest worden gedolven. Het was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude goden en nieuwe goden, van hele oude beschavingen en hun imposante bouwwerken, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van de vele rampen die de aarde troffen. De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda’s. Lucifer en de Satanisten deden hun opgang, evenals Ufo’s, Orb’s, Graancirkels en de Spirit World. Moedige schrijvers bonden de kat de bel aan en proberen de mensheid te waarschuwen, terwijl buitenaardse beschavingen ons zorgvuldig observeren.

Dit is een onthullend boek, waarbij de auteur een voorlopige synthese formuleert uit de vele onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en z’n tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar het boek biedt ook hoop, en bevat prachtige verhalen en goede adviezen. Een boek van Licht en Liefde. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan, het Kosmische Experiment, waar wij nu deel van uitmaken en de rol die wij daarin spelen. Alles onder supervisie van de Galactische Raad.

Jaap Rameijer is auteur van “Van Annunaki tot Illuminati” en hij zal op zaterdagmiddag 23 november 2019 een lezing geven over zijn nieuwe boek. Bedoeld voor zowel degenen die maar net ‘wakker’ geworden zijn als die al langer wakker zijn! Zeer informatief, en vragen staat vrij!

Lezing Jaap Rameijer in Friesland
Locatie:
Praktijk Uit & Thuis in Lemmer (Friesland)
Datum:
zaterdag 23 november 2019, 14.00 – 16.00 uur (inloop 13.30 uur)
Kosten deelname:
€ 5,= p.p. inclusief onbeperkt koffie & thee / betaling bij lezing.
Opgeven:
info@praktijkuitenthuis.nl
Meer informatie:
https://praktijkuitenthuis.nl/activiteiten-praktijk-2/

Lezing op 15 december in Zwaanshoek
Locatie: Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek
Kosten deelname: €20
Opgeven en meer info: Wanttoknow.nl

Share.

About Author

2 reacties

 1. Dus eigenlijk het verhaal van Sitchin maar dan wat verder de huidige tijd in, tja, wisten we het maar zeker allemaal. Onze levensduur is te kort en ons geheugen wordt gewist en boeken worden herschreven of aangepast door de “overwinnaar” van een tijdperk.

 2. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  En het kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak in 2019 nogmaals tot de Mensen en zeidde :

  We hebben ze verslagen in een wedstrijdje van nog geen 2x een half uur, met een kwartiertje pauze.
  De wedstrijd begon zoals hij eindigde en eindigde zoals hij begon, maar dan andersom.
  De eerste helft eindigde zoals de tweede begon en de tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd!
  Er werd gelijk in de eerste en tot slot in de laatste minuut geschoord.
  Het gedonder aan het eind van de eerste helft was ongeveer hetzelfde als aan het begin van de tweede…
  Gelijk in de eerste minuut werd er gescoord bij Ternate [Ambon]
  13/14 juli 2019.

  Aan het eind van de eerste helft was het even bliksems gedonder, met hagel
  [13 augustus]
  Na de pauze direct aan het begin van de tweede helft donders gebliksem, met hagel [28 augustus…]
  In de laatste minuut werd er met een omhaal nogmaals gescoord op Ambon
  [bij Ternate] 26 September.
  Zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon maar dan andersom !
  Precies twee en een halve maand later..

  Als ik het goed heb geobserveerd hebben hiermee de satanisten verloren van de gelovigen en de gelovigen gewonnen van de satanisten!

  Aldus het kleine Engeltje…

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba.
  AardbevingsGronger
  Donder en bliksem predikant